Friday, May 31, 2019

δημοφιλεις προορισμοι θεσσαλια

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html
παπαλαμπραινα μαθημα κλαρινου
δημοφιλεις προορισμοι θεσσαλια
δημοφιλεις προορισμοι θεσσαλια

Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Δανέλλης τη χαρακτήρισε ως «επωφελή για την πατρίδα» και πρόσθεσε ότι «υπερκαλύπτει τα εθνικά προαπαιτούμενα και προσδίδει ξανά αίγλη και κύρος στη χώρα».


«Έλεγα δημόσια από τον Οκτώβριο του 2018 να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εφόσον αυτή συνδεθεί με το Μακεδονικό. Αν δεν υπάρχει η τωρινή κυβέρνηση, δεν υπάρχει η Συμφωνία. Το Μακεδονικό δεν είναι μονάχα εθνικό θέμα και καθορίζει εκλεκτικές συγγένειες για κάθε πολιτικό χώρο», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.


ολυμπιακοσ αεκ νικοπολιδησ αποκρουση

Ο Σπύρος Δανέλλης τόνισε πως η απόφασή του να στηρίξει την κυβέρνηση, δεν συνιστά «λευκή επιταγή».


Αναφερόμενος στις απειλές και τις πιέσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, είπε: «Δεν με πτοούν οι απειλές και οι λοιδωρίες. Δεν θα υποκύψω σε πιέσεις». «Αντιλαμβάνομαι, βεβαίως, τη σφοδρότητα των επιθέσεων που δέχομαι από μερίδα του Τύπου και δημοσιογράφων, που επιλέγουν να λειτουργήσουν ως γραφεία κομματικής προπαγάνδας», συμπλήρωσε.


Ο άλλοτε βουλευτής του Ποταμιού προσέδωσε - όπως ήταν αναμενόμενο - και έναν πιο προσωπικό τόνο στην τοποθέτησή του, κάνοντας αναφορά στον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη.


«Αγαπητέ Σταύρο το ότι παραμένω πιστός στις ιδέες και τις αξίες μου, μου το χρεώνεις ως λάθος. Όμως η σχέση μου με το Ποτάμι είχε καταστεί ληξιπρόθεσμη ήδη από το τελευταίο συνέδριο του κόμματος, όταν αποφασίστηκε η προγραμματική σύγκλιση με τη ΝΔ. Τι σχέση έχει το Ποτάμι με την Νέα Δημοκρατία αγαπητέ μου Σταύρο», είπε ο Σπύρος Δανέλλης και κάλεσε το Ποτάμι να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.


«Μην κάνετε αυτό το έγκλημα, μην κάνετε αυτό το λάθος» είπε χαρακτηριστικά.


ενοικιασεις κατοικιων κερκυρα μπενιτσες

Αφορμή των παραιτήσεων ήταν η απώλεια της προθεσμίας της παράτασης, που ήταν η 13η Μαΐου, σχετικά με τη σύναψη συμβάσεων για το πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let's get real!» στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και σε τρίτες χώρες, ύψους 4,6 εκατ. ευρώ.


«Αποδεχόμαστε τις παραιτήσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου που μου έχουν ήδη υποβληθεί» είπε σχετικά ο υπουργός και συμπλήρωσε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να μη χαθεί το πρόγραμμα.


κορη ματιων

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Αποστόλου αναφέρθηκε, επίσης, στις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά του υπουργείου για την ενίσχυση του εισοδήματος των κτηνοτρόφων. Όπως αποκάλυψε, την ερχόμενη Παρασκευή 18 Μαϊου οι δικαιούχοι θα δουν στους λογαριασμούς τους τα ποσά από τις συνδεδεμένες ενισχύσεις για το 2017.


ενοικιασεις κατοικιων κερκυρα μπενιτσες

Ο υπουργός σημείωσε πως τα συνολικά ποσά της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το 2017 ανήλθαν σε 87,3 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 47,5 εκατ. ευρώ το 2016, ενώ παράλληλα αυξήθηκαν οι δικαιούχοι σε 49.500 το 2017 έναντι 33.000 το 2016. Για τους αιγοπροβατοτρόφους η ενίσχυση αυξήθηκε από τα 6,2 ευρώ ανά ζώο, σε 9,7 ευρώ ανά ζώο, ενώ για τους τους αγελαδοτρόφους αυξάνεται στα 192,5 ευρώ ανά ζώο για το 2017, έναντι των 140 ευρώ που ήταν το 2016, πρόσθεσε.


Ακόμη, ο κ. Αποστόλου ανακοίνωσε δέσμη μέτρων σχετικά με τον αποτελεσματικότερο και εντατικότερο έλεγχο της αγοράς. Όπως είπε, έχει δώσει ήδη εντολή για «άμεση εντολή της υπουργικής απόφασης του 2011 για το «ΑΡΤΕΜΙΣ», ώστε να γίνεται άμεση καταγραφή και διασύνδεση με το ΟΣΔΕ και να δηλώνεται ο αριθμός των προβάτων, του κωδικού των ενωτίων των ζώων και η θέση του στάβλου».


Τόνισε, δε, πως θα γίνει άμεση επικαιροποίηση των μητρώων κτηνιατρικής και ζήτησε διασύνδεση του Συντονιστικού Κέντρου Καταπολέμησης της Απάτης (ΣΥΚΑΠ) με το σύστημα ΑΡΤΕΜΙΣ. «Το γάλα που παρέδωσε ο κτηνοτρόφος θα είναι σε αντιστοιχία με το γάλα που παράγουν τα ζώα του» επισήμανε και συμπλήρωσε ότι «θα γίνουν στοχευμένοι έλεγχοι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής γάλακτος και στο γάλα που εισάγεται από γειτονικές χώρες τις Βαλκανικής».


Ο υπουργός υπογράμμισε ότι θα γίνεται διασταύρωση με παραστατικά ΑΦΜ, καταγραφή εισαγωγέων εμπόρων χονδρικής με μικτά κλιμάκια ΕΦΕΤ-ΕΛΓΟ, ορκωτούς λογιστές, ΣΔΟΕ, θα ελέγχονται οι κινήσεις λογαριασμών σχετικά με αγορές-πωλήσεις γάλακτος και προϊόντων γάλακτος, ενώ εξήγγειλε αυστηρότερους ελέγχους στην ιχνηλασιμότητα στα τυροκομεία.


«Το προσωπικό στον ΕΛΓΟ, τον ΕΦΕΤ και στις περιφέρειες δεν επαρκεί», υποστήριξε και σημείωσε ότι θα γίνουν προσλήψεις προσωπικού ελέγχου από τις εισφορές του ΑΡΤΕΜΙΣ που συγκεντρώνει ο ΕΛΓΟ. «Κατατίθεται άμεσα τροπολογία στον Ν. 4235/2014 για τις κυρώσεις, ώστε να γίνουν πιο αυστηρές» πρόσθεσε.


Ο κ. Αποστόλου ξεκαθάρισε ότι:



Οι ποσότητες γάλακτος που εισέρχονται στη χώρα βάσει του τελωνειακού κώδικα της ΕΕ από τη στιγμή που μεταποιούνται ουσιωδώς στη χώρα μας, το τελικώς παραγόμενο θερμικά επεξεργασμένο γάλα ή γαλακτοκομικό προϊόν χαρακτηρίζεται ελληνικό προϊόν». Ωστόσο, από την πλευρά του υπουργείου «έχει θεσπιστεί ο νόμος 4492/2017, ο οποίος υποχρεώνει την αναγραφή προέλευσης του γάλακτος στα γαλακτοκομικά προϊόντα, με σκοπό να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της διαφάνειας της αγοράς και της αποφυγής παραπλάνησης του καταναλωτή.





ενοικιασεις κατοικιων κερκυρα μπενιτσες
ραφια τοιχου για βιβλια ικεα
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

ρήξη μηνίσκου εγχείρηση

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

Η συνέντευξη αυτή θα μεταδοθεί στο σύνολό της την Κυριακή Κυριακή.


Αναφερόμενος στο τρίτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας ο Γιούνκερ είπε ότι θα μπορούσε να καταρρεύσει επειδή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα συμμετάσχει ή όχι. "Ναι, είναι σε επισφαλές έδαφος υπό την έννοια ότι δεν βλέπουμε πώς το ΔΝΤ θα μπορούσε να χειριστεί αυτό το πρόβλημα", πρόσθεσε.


Στην ίδια συνέντευξη, ο επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εκφράζει την ανησυχία του πως οι 27 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα καταφέρουν να διατηρήσουν ένα ενιαίο μέτωπο στις διαπραγματεύσεις με το Λονδίνο για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.



Οι άλλες 27 χώρες της ΕΕ δεν το ξέρουν ακόμη, αλλά οι Βρετανοί γνωρίζουν πολύ καλά πώς να χειριστούν την κάτασταση" φέρεται να είπε ο Γιούνκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandunk. "Θα μπορούσαν να υποσχεθούν ένα πράγμα στη μια χώρα, κάτι άλλο σε άλλη χώρα και κάτι διαφορετικό σε τρίτη χώρα και στο τέλος να μην υπάρχει ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο.



Ο Γιούνκερ επισήμανε και αυτός ότι η Βρετανία δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνη της εμπορικές συμφωνίες για όσο διάστημα παραμένει μέλος της ΕΕ.


Ο 62χρονος πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είπε επίσης ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν το 2019. Το 2014 "έκανα μια ωραία προεκλογική εκστρατεία, αλλά δεν θα υπάρξει δεύτερη γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος και δεύτερη φορά", εξήγησε.



ρήξη μηνίσκου εγχείρηση
ρήξη μηνίσκου εγχείρηση
φρόντζου πολιτεία ιωάννινα
αναζητηση εργασιας θεσσαλονικη πωλητρια

δρομολογια πλοιων δυτικων κυκλαδων

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html
η πετρα ως δομικο υλικο
δρομολογια πλοιων δυτικων κυκλαδων

Ο 11χρονος Nicky Verstappen εξαφανίστηκε τη νύχτα της 6ης Αυγούστου του 1998 από κατασκήνωση κοντά στα σύνορα της Ολλανδίας με τη Γερμανία.


Η σορός του εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα, κοντά στην κατασκήνωση.


«Ο Jos B, 55 ετών, ύποπτος για τον θάνατο του Nicky Verstappen συνελήφθη στην Ισπανία το απόγευμα της Κυριακής. Κρατείται και θα εκδοθεί στην Ολλανδία», σύμφωνα με την αστυνομία.


19936734


Η μητέρα του 11χρονου, Berthie Verstappen/Πηγή: EPA/MARCEL VAN HOORN/ΑΠΕ-ΜΠΕ


Οι Ολλανδοί ερευνητές είχαν κάνει μία μεγάλης κλίμακας εξέταση DNA σε πιθανούς ύποπτους, πριν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ευρώπη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 55χρονου.


Σύμφωνα με τον Guardian, η αστυνομία είχε δεχθεί περισσότερες από 200 κλήσεις από άτομα που ήθελαν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται ο ύποπτος.



δρομολογια πλοιων δυτικων κυκλαδων
ευτυχια παπαγιαννοπουλου θεατρο 2015
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

λιγοτερο συνώνυμα

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 687,79 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,14%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 36,040 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 12.879.056 μετοχές. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε σε ποσοστό πτώση 0,43%%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,26%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Lamda Development +2,33%, της Πειραιώς +1,96%και της Σαράντης +1,69%.


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Viohalco -2,10%, της Τιτάν-1,21% και της Coca Cola -1,97%.


Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Eurobank και η Αlpha Bank με 3.472.669 και 2.325.467 μετοχές αντιστοίχως.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν Ο ΟΠΑΠ με 6,930 εκατ. Ευρώ και η Motor Oil με 5,654 εκτα. Ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 51 μετοχές, 51 πτωτικά και 18 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Fieratex +21,67% και Lavipharm+20,00%. Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Pasal -19,90% και Dionic -19,79%.



λιγοτερο συνώνυμα
λιγοτερο συνώνυμα
άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεε
βελονισμος για διαιτα θεσσαλονικη

πολιτικες μεταναστευσης

προσκυνητης tab

Οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 246.529 άτομα. Αυτό προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εργασίας, την οποία υπογράφει η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου.


Η πληρωμή θα γίνει το διάστημα από 24 έως και 31 Ιουλίου, ενώ η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί απο το υπουργείο Εργασίας λίγες ημέρες πριν.


Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html


πολιτικες μεταναστευσης
πολιτικες μεταναστευσης
water fun αθηνα
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

τρελες πινακιδες

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html
διακοσμητικα τοιχου για κουζινα

Μετά τις σχετικές κρίσεις επήλθαν αρκετές αλλαγές προσώπων, αλλά και αλλαγές χαρτοφυλακίων μεταξύ ήδη προϊσταμένων σε κάποιες διευθύνσεις. Αυτό που προκαλεί θετική εντύπωση είναι ότι στις τρείς από τις πλέον κομβικές γενικές διευθύνσεις του υπουργείου Οικονομικών τοποθετήθηκαν ως επικεφαλής γυναίκες. Ειδικότερα:


Στη θέση της προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικής Πολιτικής και Προϋπολογισμού, της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών, τοποθετήθηκε για θητεία τριών ετών η Ιουλία Αρμάγου .


Στη θέση της προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Θησαυροφυλακίου και Δημοσιονομικών Κανόνων της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών, τοποθετήθηκε για τριετή θητεία η Σταυρούλα Μηλιάκου.


εβιαν μπαστια

Η Αθηναΐδα Τουρκολιά τοποθετήθηκε για τρία έτη στη θέση της προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής.


Ο Γεώργιος Γεωργίου τοποθετήθηκε στην θέση του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων, της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής για θητεία τριών ετών.


Ο Γεώργιος Μανωλάς έως σήμερα προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών ανανεώθηκε για θητεία τριών ετών.


Ο Ανδρέας Πίπης του Χαριλάου τοποθετήθηκε στη θέση του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Παραγωγικής Λειτουργίας Πληροφοριακών Συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, για θητεία τριών ετών.


Ο Στέλιος Μπάκας τοποθετήθηκε στη θέση του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών, της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών, για θητεία τριών ετών.



τρελες πινακιδες
τρελες πινακιδες
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

θα βρεισ το δασκαλο σου επεισοδιο 23

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

Εκτιμά δε, «δεν θα ήταν έκπληξη εάν η λύση δοθεί στην προγραμματισμένη εδώ και καιρό Σύνοδο Κορυφής της 22ης Ιουνίου. Και, βεβαίως - συμπληρώνει - δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος «θεσμός» του Eurogroup δεν θα καταφέρει να δώσει λύσεις στα προβλήματα με τα οποία είμαστε αντιμέτωποι». 'Αλλωστε, όπως επισημαίνει, «οι πολιτικές συμφωνίες θα έπρεπε να υπερτερούν στην Ευρώπη».


Όμως ένα από τα «ατού» της κυβέρνησης είναι οι συμμαχίες της διεθνώς: «Και μπορεί ως τον Ιούλιο του 2015 να ήμασταν απελπιστικά μόνοι, όμως σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει», αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και φέρνει ως παραδείγματα συμμάχων, τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, τους ηγέτες των χωρών του Νότου, μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, ανεξαρτήτως πτέρυγας, το διεθνή Τύπο και τα ευρωπαϊκά συνδικάτα, μεταξύ των οποίων και τα γερμανικά. «Οι εξελίξεις σήμερα μας δικαιώνουν. Και θα μας δικαιώσουν περισσότερο όταν - σε σύντομο χρόνο - οι εταίροι τηρήσουν τα συμφωνηθέντα, όπως τα έχουμε τηρήσει εμείς», συμπληρώνει.


Ερωτηθείς για το αν σχετίζεται η ελληνική διαπραγμάτευση με τις γερμανικές εκλογές, ο υπουργός ξεκαθαρίζει, «δεν μπορεί ένα κράτος, ένας εταίρος, να περιμένει την ολοκλήρωση μιας πολύμηνης εκλογικής διαδικασίας σε ένα άλλο κράτος-μέλος της Ε. Ε. Πολύ περισσότερο, δεν μπορεί να αποδέχεται λογικές εξαγωγής της πολιτικής κρίσης».


θα βρεισ το δασκαλο σου επεισοδιο 23

Κλείνοντας, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν μας έχει πει αν έκαναν κάτι λάθος. Το αντίθετο. Μιλούν και αυτοί για το success story του κ. Σαμαρά. Και θέλουν να κάνουν ξανά τα ίδια. Ας το χωνέψουν, η Ελλάδα προχωράει και η καταστροφή που ονειρεύονταν δεν ήρθε. Αρκετά μας «έσωσαν» ο κ. Μητσοτάκης και οι συν αυτώ. Δεν θέλουμε άλλο», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ν. Παππάς. Και υποστηρίζει ότι ως την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, «η χώρα δεν είχε καν συμμάχους. Αντιθέτως, είχε επαναπαυτεί στο ρόλο του τυφλού παρακολουθήματος της γερμανικής ηγεσίας. Οι κυβερνήσεις πριν από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφαν με κλειστά τα μάτια ό, τι τους έδιναν. Και συμφωνούσαν στη ρητορική των Βορειοευρωπαίων για τους ‘τεμπέληδες Έλληνες'».


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html


θα βρεισ το δασκαλο σου επεισοδιο 23
μάκης αγγελόπουλος αεκ
φαραγγι ενιπεα πεζοπορια

νομοσχεδιο ταξι ποτε ψηφιζεται

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html
νομοσχεδιο ταξι ποτε ψηφιζεται

Οι οικογένειες δεκάδων χιλιάδων από αυτούς που σκοτώθηκαν ή φυλακίστηκαν κατά τη διάρκεια της σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών δικτατορίας του αντιτίθενται στην μεταφορά και την ταφή των λειψάνων του στον σημαντικό αυτόν καθεδρικό ναό.


συγχρονη οικογενεια βικιπαιδεια

αρωματα για αντρες τιμες

Το ισπανικό κοινοβούλιο ψήφισε τον Σεπτέμβριο την εκταφή του Φράνκο από μαυσωλείο στο οποίο έχουν ταφεί επίσης δεκάδες χιλιάδες θύματα του εμφυλίου πολέμου του 1936-39 που τον έφερε στην εξουσία.


Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο τόπος που θα μεταφερθούν για να ταφούν τα λείψανά του. Ωστόσο η οικογένεια του Φράνκο έχει κρύπτη στον καθεδρικό ναό της Αλμουδένα και η κόρη του Φράνκο έχει ταφεί σε αυτήν.


Οι διαδηλωτές φώναζαν «Έξω οι εγκληματίες από τον καθεδρικό» και κρατούσαν πλακάτ στα οποία αναγράφονταν τα συνθήματα «Μαδρίτη: Χωρίς Φράνκο» και «Δικαιοσύνη!».


«Θα τον πετούσα σε ένα χαντάκι», δήλωσε ο 74χρονος διαδηλωτής Γοργόνιο Φερέρο μιλώντας έξω από τον καθεδρικό. «Αλλά όχι (να ταφεί) εδώ», πρόσθεσε.


Τα σχέδια για τη μεταφορά των λειψάνων του Φράνκο έχουν διχάσει την ισπανική κοινωνία. Ορισμένοι από τους απογόνους του έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στην εκταφή του.


Το Ίδρυμα Φρανθίσκο Φράνκο, μη κερδοσκοπική οργάνωση που προωθεί τη μνήμη του πρώην δικτάτορα, δηλώνει ότι θα πρέπει να γίνει μια χριστιανική ταφή στον καθεδρικό της Μαδρίτης.


Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσες ελπίζει ότι η εκταφή του θα βοηθήσει να ανακουφιστεί ο πόνος που προκάλεσε η δικτατορία του. Περίπου 500.000 αντιμαχόμενοι και άμαχοι σκοτώθηκαν κατά τον ισπανικό εμφύλιο.



νομοσχεδιο ταξι ποτε ψηφιζεται
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

διδυμα φεγγαρια επεισοδια 66 βιντεο

apple service ρεθυμνο
διδυμα φεγγαρια επεισοδια 66 βιντεο

Αμέσως μετά την επίθεση, ένας στρατιωτικός και ένας παραστρατιωτικός έκαναν λόγο για δύο νεκρούς στρατιώτες.


Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στη Δυτική Αφρική (ΙΚΔΑ), φράξιας της Μπόκο Χαράμ που ορκίζεται πίστη στο Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), επιτέθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε στρατιωτική βάση στο Μπούνι Γκάρι, απομακρυσμένο χωριό στην Πολιτεία Γιόμπε (βορειοανατολικά) και ενεπλάκησαν σε σφοδρή μάχη με στρατιώτες.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

«Οκτώ από τους στρατιώτες μας πλήρωσαν το ύψιστο τίμημα, ενώ πάνω από δέκα τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του στρατού Σάνι Ούσμαν σε γραπτό μήνυμά του προς το Γαλλικό Πρακτορείο.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

Σύμφωνα με αξιωματικό που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, έξι πτώματα μεταφέρθηκαν στη Νταματούρου, την πολιτειακή πρωτεύουσα.


Ένας παραστρατιωτικός που μάχεται στο πλευρό των ενόπλων δυνάμεων εναντίον της Μπόκο Χαράμ ανέφερε από την πλευρά του ότι τα πτώματα οκτώ στρατιωτών μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της Νταματούρου.


Η άφιξη αεροπορικών και χερσαίων ενισχύσεων από κοντινό χωριό επέτρεψε τελικά την απώθηση των τζιχαντιστών, οι οποίοι κατέστρεψαν ένα άρμα μάχης κι άρπαξαν ένα φορτηγό του στρατού, κατά πηγές προσκείμενες στον στρατό.


Η τζιχαντιστική οργάνωση έχει κλιμακώσει τους τελευταίους μήνες τις επιθέσεις της εναντίον θέσεων του στρατού στις Πολιτείες Μπόρνο και Γιόμπε, οι οποίες έχουν υποστεί τα πιο βαριά πλήγματα στον ανταρτοπόλεμο της Μπόκο Χαράμ, εξαιτίας του οποίου έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 27.000 άνθρωποι από το 2009.


Από τον Ιούλιο, το Γαλλικό Πρακτορείο έχει καταγράψει 19 επιθέσεις τζιχαντιστών εναντίον στρατιωτικών βάσεων, με το ΙΚΔΑ να αναλαμβάνει την ευθύνη στην πλειονότητα των περιπτώσεων.



διδυμα φεγγαρια επεισοδια 66 βιντεο
βιντενοφ καναπεδες

ικαρια ηθη και εθιμα

αγροτεμαχια πωληση αγρινιο
ικαρια ηθη και εθιμα
ικαρια ηθη και εθιμα

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_77.html

Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


αετος φωτογραφιες

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Θράκη τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: αρχικά ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.




https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

lana del rey style era

ποιος σου είπε
lana del rey style era
lana del rey style era

Οι επιστήμονες του Βασιλικού Κολλεγίου (King's College) του Λονδίνου, που μελέτησαν στοιχεία για 3.000 ζεύγη διδύμων, προκειμένου να βρουν σε ποιο βαθμό υπάρχει γενετικό υπόβαθρο στην απόφαση και στην ικανότητα ενός νέου να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο γενετικός παράγοντας δεν παίζει καθόλου αμελητέο ρόλο, σε συνδυασμό ασφαλώς με περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς παράγοντες.


Τα γονίδια φαίνεται να επηρεάζουν ένα παιδί για το αν θα επιλέξει να συνεχίσει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ποια πανεπιστημιακή σχολή θα διαλέξει, αν θα τα καταφέρει να εισαχθεί σε αυτήν και πόσο καλά θα τα πάει στη συνέχεια ως φοιτητής. Τόσο οι βαθμοί των μαθητών στις εισαγωγικές εξετάσεις (A-level για τα βρετανικά πανεπιστήμια), όσο και κατόπιν των φοιτητών στις εξετάσεις στα μαθήματα του πανεπιστημίου, εν μέρει επηρεάζονται από το DNA του νέου.


καδοι ανακυκλωσης μελανοδοχειων

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Έμιλι Σμιθ Γούλι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Scientific Reports», σύμφωνα με τις βρετανικές «Independent» και «Telegraph» και το "New Scientist", βρήκαν ότι το 57% των διαφορών μεταξύ των μαθητών στις εισαγωγικές εξετάσεις και το 46% των διαφορών μεταξύ των φοιτητών στις πανεπιστημιακές εξετάσεις σχετίζονται με τα γονίδια.


Η ίδια η επιλογή ενός μαθητή αν θα πάει στο πανεπιστήμιο ή όχι, φαίνεται να επηρεάζεται σε ποσοστό περίπου 50% από το DNA του. Οι λοιπές διαφορές στις επιδόσεις αποδίδονται σε άλλους παράγοντες, όπως το εισόδημα και ο πλούτος της οικογένειας του μαθητή ή του φοιτητή, η ποιότητα της προηγούμενης εκπαίδευσής του στο σχολείο, η υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους του, αν οι γονείς έχουν πάει πανεπιστήμιο, αν η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα στήριξης των παιδιών από φτωχά νοικοκυριά που θέλουν να μπουν στο πανεπιστήμιο κ. α.


«Δεν νομίζω ότι πραγματικά θα περίμενε οποιοσδήποτε ότι δεν υπάρχει μια γενετική επιρροή, όσον αφορά την επιτυχία στο πανεπιστήμιο, με δεδομένο ότι η εκπαιδευτική επίδοση, η νοημοσύνη, η προσωπικότητα και άλλα χαρακτηριστικά έχουν μια κληρονομική διάσταση», δήλωσε ο γενετιστής Δρ Ντέιβιντ Χιλ του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_118.html

ακης τσουρεκια

Η ένταξη του δικτύου στην ευθύνη της ΕΥΔΑΠ αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της Εταιρείας, που αφορά σε επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέες περιοχές, ανταποκρινόμενη στα σχετικά αιτήματα των Δήμων.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

Πρόκειται για ένα δίκτυο 42 χλμ., που εξυπηρετεί περίπου 2.300 παροχές. Η ένταξή του στην ΕΥΔΑΠ σημαίνει για τους πολίτες της Μαγούλας αδιάλειπτη παροχή ποιοτικά άριστου νερού, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, ταχύτητα στην αποκατάσταση βλαβών, δυνατότητα ένταξης σε ειδικά τιμολόγια (κοινωνικά, φιλανθρωπικά, πολυτέκνων, ηλικιωμένων, κλπ.), πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες, κλπ.


Η ΕΥΔΑΠ καλωσορίζει τους πολίτες της Μαγούλας και τους ενημερώνει ότι για οποιοδήποτε θέμα υδροδότησης (βλάβες, νέες παροχές, αλλαγή στοιχείων, κλπ.) μπορούν να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά στο 1022, στο Περιφερειακό Κέντρο Ελευσίνας ή στο www.eydap.gr.


κλίση σύνθετων ουσιαστικών

ακης τσουρεκια


ακης τσουρεκια
polo ralph lauren shoes
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

σουφλε μακαρονιων με μπροκολο

Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 16' ο Χοσέ Μαουρίσιο με δυνατό βολέ και το δεύτερο ο Γκαρός με αυτογκόλ στο 90' όταν σε κεφαλιά του Κρέσπο παρενεβλήθη αλλά η δική του κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον.


Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ που πριν 19 χρόνια έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο των Τεμπών.


σουφλε μακαρονιων με μπροκολο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε σε κλίμα μνήμης και πένθους, καθώς νωρίτερα στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε το τρισάγιο στη μνήμη των 6 αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ που «έφυγαν» από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου 1999. Στην Τούμπα δεν υπήρχαν αναρτημένα πανό, παρά μόνο αυτά με τα ονόματα τους, που είναι αφιερωμένα στη μνήμη των παιδιών, που άφησαν την τελευταία τους πνοή πριν από 19 χρόνια στο τροχαίο των Τεμπών, μπροστά από τα οποία οι παίκτες των δυο ομάδων εναπόθεσαν λουλούδια. Στην έναρξη του αγώνα ο διαιτητής Τάσης τήρησε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη τους.


μελετη παθητικης πυροπροστασιας υποδειγμα

η βρακα καραμπεσινη

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Απόλλων έκανε γνωστές τις προθέσεις του. Στο 7' ο Τριάδης βγήκε απέναντι στον Πασχαλάκη, πλάσαρε ο αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έδιωξε σε κόρνερ.


Ο ΠΑΟΚ πήρε μπροστά πολύ σύντομα και στο 16' προηγήθηκε. Στο κόρνερ του Πέλκα, ο Χοσέ Μαουρίσιο με δυνατό βολέ, κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον ανοίγοντας το σκορ (1-0).


Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και στο 42' από μακρινή μπαλιά του Ζαμπά, ο Μπίσεσβαρ έστειλε δυνατό σουτ στην εστία του Απόλλωνα, που απέκρουσε ο Χουάντερσον.



σουφλε μακαρονιων με μπροκολο
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

Thursday, May 30, 2019

καθε μερα πρωτη ιστοριες

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.


καθε μερα πρωτη ιστοριες

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

θσβ στιψκ

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια και ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στη Μακεδονία, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και σταδιακά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο βορειοδυτικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 34 και στα ηπειρωτικά τοπικά έως 35 βαθμούς Κελσίου.



καθε μερα πρωτη ιστοριες
μήκος και πλάτος

σκαει κανονι 2 δις

κοτσι στο ποδι ποναει
σκαει κανονι 2 δις

Όλοι οι «τρομοκράτες» που συμμετείχαν στην επίθεση «εξουδετερώθηκαν», είπε ο Κενυάτης πρόεδρος και σημείωσε πως έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 14 πολιτών και περισσότεροι από 700 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια από τις δυνάμεις ασφαλείας.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

Η επίθεση, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η σομαλική ισλαμιστική οργάνωση Σεμπάμπ, άρχισε χθες μετά τις 15:00 (14:00 ώρα Ελλάδας), με μια ισχυρή έκρηξη στον χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος και κατόπιν την πυροδότηση της βόμβας με την οποία είχε ζωστεί ένας καμικάζι στο φουαγιέ του ξενοδοχείοy Dusit, σύμφωνα με την αστυνομία.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

Κένυα - Επίθεση στο Ναϊρόμπι: Νέες εκρήξεις στο μέρος που είχαν καταλάβει οι τζιχαντιστές


καλος προισταμενος

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ξέσπαγαν σποραδικά ανταλλαγές πυρών και ακούγονταν εκρήξεις, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης δεκάδων παγιδευμένων.


Το κτιριακό αυτό συγκρότημα στην πρωτεύουσα της Κένυας αποτελείται από το ξενοδοχείο DusitD2, εστιατόρια και κτήρια γραφείων. Την ώρα της επίθεσης πολλά από τα θύματα γευμάτιζαν στο εστιατόριο Secret Garden. Ανάμεσά τους είναι 11 Κενυάτες, ένας Αμερικανός και ένας Βρετανός, σύμφωνα με το προσωπικό του νεκροτομείου. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε ότι ένας πολίτης των ΗΠΑ σκοτώθηκε στην επίθεση. Η κυβέρνηση της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι ένας πολίτης της χώρας είναι ανάμεσα στους τραυματίες.



σκαει κανονι 2 δις

σχολη ανδρεας βουτσινας

χριστουγεννιατικες βολτες στην αθηνα 2017
φιλοσοφική σχολή αθηνών διεύθυνση

Η ηπατίτιδα Α είναι μια ιογενής λοίμωξη του ήπατος και συνήθως εξαπλώνεται όταν οι άνθρωποι τρώνε ή πίνουν κάτι που έχει μολυνθεί από κόπρανα. Η μόλυνση είναι κατά κύριο λόγο ήπια και υποχωρεί μέσα σε λίγες βδομάδες, αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι και σοβαρότερη, ειδικά σε ηλικιωμένους ή σε όσους έχουν κάποια χρόνια ασθένεια στο ήπαρ, σύμφωνα με την κλινική Mayo της Αυστραλίας.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

«Πρόκειται για μία σπάνια και τραγική υπόθεση και εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της γυναίκας» δήλωσε ο επικεφαλής των Υγειονομικών Υπηρεσιών της Νότιας Αυστραλίας, Paddy Phillips, σε δελτίο ειδήσεων.


«Η πλειονότητα των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί με ηπατίτιδα Α αναρρώνει ολοκληρωτικά. Ο θάνατος της γυναίκας αυτής είναι ο μόνος που σχετίζεται με το συγκεκριμένο προϊόν σε εθνικό επίπεδο» συμπλήρωσε ο κ. Phillips.


Ο τραγικός θάνατος της γυναίκας συνέβη δύο μήνες μετά από ανάκληση συγκεκριμένης μάρκας προϊόντων με κατεψυγμένους καρπούς ροδιού. Μία υπενθύμιση δημοσιοποιήθηκε στις 8 του Μάη, κατά την οποία οι πολίτες προειδοποιούνταν πως το συγκεκριμένο προϊόν προκάλεσε μία έξαρση ηπατίτιδας Α στη Νέα Νότια Ουαλία.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

Συνολικά στην Αυστραλία έχουν καταγραφθεί 24 περιστατικά ηπατίτιδας Α, τα οποία έχουν συνδεθεί με το προϊόν της Creative Gourmet:



«Περιμέναμε πως οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν πετάξει το ανακληθέν προϊόν, αφού σχεδόν αναγκάσαμε τους πάντες να ελέγξουν καλά τις καταψύξεις τους και σε περίπτωση που το εντοπίσουν, να το αφαιρέσουν» δηλώνει ο Paddy Phillips.



Σύμφωνα με τις αρχές και με τον κ. Phillips δεν αναμένονται άλλα τέτοια περιστατικά, αφού η επώαση της ηπατίτιδας πραγματοποιείται μέσα σε 15 με 20 μέρες και το προϊόν ανακλήθηκε πριν μήνες.



σχολη ανδρεας βουτσινας
σχολη ανδρεας βουτσινας

εκοψαν το επιδομα τοκετου

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html

Τα δύο άτομα κατηγορούνται για πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, για διατάραξη θαλάσσιας κυκλοφορίας και για παράβαση του νόμου περί αποφυγής συγκρούσεων, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Το πλοίο «Αίγινα» επιθεωρήθηκε από εμπειρογνώμονες του Λιμενικού Σώματος, ενώ τα έξι μέλη του πληρώματος έδωσαν καταθέσεις στο Λιμεναρχείο της Αίγινας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άτυχοι ψαράδες προσπαθούσαν να μαζέψουν τα δίχτυα, ενώ φέρεται ότι δεν άκουγαν τις φωνές του πλοιάρχου του πλοίου, ο οποίος τους ζητούσε να απομακρυνθούν. Όπως ανέφεραν στελέχη του λιμενικού στο AΠΕ-ΜΠΕ, από το σημείο όπου διήλθε το πλοίο-υδροφόρα είναι πέρασμα διέλευσης πλοίων, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απαγόρευση για ψάρεμα.


CaptureΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI


Ο πλοίαρχος του «Αίγινα» προσπάθησε να πραγματοποιήσει ελιγμό, ωστόσο το αλιευτικό με τους δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε στη δεξιά πλευρά της πρύμνης του πλοίου με αποτέλεσμα να πέσουν στη θάλασσα και να ανασυρθούν από το πλήρωμα του «Αίγινα» νεκροί.


Οι σοροί των δύο ψαράδων μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, όπου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός τους οφείλεται σε πνιγμό και δεν έφεραν κάποια χτυπήματα.


Η κηδεία των δύο αδελφών θα γίνει αύριο Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας, στην Αίγινα.



εκοψαν το επιδομα τοκετου
εκοψαν το επιδομα τοκετου
αρης σκιαδοπουλος ηλικια
μικαελ σουμαχερ τελευταια νεα
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html

μαγνητης σε μετρητη δεη

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html
μαγνητης σε μετρητη δεη

Ειδικότερα, ο Νετανιάχου επισήμανε πως το Ιράν μετατρέπει τη Συρία σε «μια βάση στρατιωτικών ενισχύσεων στο πλαίσιο του δηλωμένου στόχου του να εξαλείψει το Ισραήλ».


Μάλιστα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τόνισε πως το Ιράν «επίσης κατασκευάζει εγκαταστάσεις για την παραγωγή πυραύλων Κρουζ με αυτό τον σκοπό, τόσο στη Συρία όσο και στον Λίβανο. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να δεχθεί το Ισραήλ. Αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να δεχθεί ο ΟΗΕ».


πουμα πληροφοριες

Σημειώνεται πως αυτές οι κατηγορίες έρχονται δύο εβδομάδες αφού ένα ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε δορυφορικές εικόνες, οι οποίες σύμφωνα με το ίδιο δείχνουν μια εγκατάσταση που κατασκευάζει η Τεχεράνη στη βορειοδυτική Συρία.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

Την Τετάρτη, ο Νετανιάχου στη διάρκεια συνάντησής του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να δράσει μονομερώς για να αποφύγει την επέκταση της ιρανικής στρατιωτικής παρουσίας στη Συρία.


Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το Ιράν.



μαγνητης σε μετρητη δεη
χαρουλα πετρακη

minions on netflix australia

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
διαμόρφωση αποθήκης
Φωτιά ΤΩΡΑ στην Κοκκίνη Λάρυμνας στη Φθιώτιδα

Φωτιά τώρα: Νέες φωτιές ξεσπούν η μία μετά την άλλη στον ελλαδικό χώρο.


υψηλες μοναδες χοριακης

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μια δασική πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Κοκκίνη Λάρυμνας του δήμου Λοκρών Φθιώτιδας.


minions on netflix australia



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Άμεσα στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο.


Σε εξέλιξη #δασική πυρκαγιά στην περιοχή Κοκκίνη Λάρυμνας στο δήμο Λοκρών Φθιώτιδας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρο.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 23 Ιουλίου 2018


minions on netflix australia
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html

σχέδια νυχιών χειμώνας 2015

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html
κοντοπουλος γιαννος

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας thestival.gr η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00, όταν ο άλλοτε τερματοφύλακας των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καλαμάτας, Παναχαϊκής, Ολυμπιακού και Ξάνθης αποχωρούσε από τον σταθμό Arena FM στον οποίο και εργάζεται.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά ο ένας εκ των τριών δραστών.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

εκκλησακι ονειροκριτης

σχέδια νυχιών χειμώνας 2015

Η διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού κατήγγειλε το περιστατικό στο στήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ. ΑΣ.



σχέδια νυχιών χειμώνας 2015

ομορφη παντα

εν τη ρύμη του λόγου
ομορφη παντα

Σύμφωνα με τις ασκηθείσες διώξεις, στον ανακριτή καλείται να δώσει εξηγήσεις ένας από τους συλληφθέντες, καθώς του αποδίδεται, μεταξύ άλλων, το κακούργημα της κατοχής εκρηκτικών υλών.


ομορφη παντα

Για τους υπόλοιπους δέκα που προσήχθησαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, η δίωξη είναι σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αρμόδιο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία.


Συγκεκριμένα, εννέα εξ αυτών κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια και παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώ ο δέκατος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για αντίσταση, σωματικές βλάβες, κατοχή και χρήση φωτοβολίδων, όπως επίσης για διατάραξη κοινής ειρήνης.





καροτσι μπαστουνι προσφορα
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

ζωγραφικη ολυμπιακοι αγωνες

ωρα κεμπεκ καναδα

Οι μακροχρόνια άνεργοι θα λάβουν προτεραιότητα στην διαδικασία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το 1/3 των θέσεων, δηλαδή οι 5.000, θα αφορά αποκλειστικά άτομα που δικαιούνται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.


ζωγραφικη ολυμπιακοι αγωνες

Η επιχορήγηση προς τις επιχειρήσεις είναι δωδεκάμηνη και ωφελούμενοι είναι οι μακροχρόνια άνεργοι, αλλά και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ τουλάχιστον 3 μήνες.


Οι δικαιούχοι ΚΕΑ θα αμείβονται ημερησίως με 22 ευρώ, οι μακροχρόνια άνεργοι με 22 και οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Οργανισμού το τελευταίο 3μηνο θα λαμβάνουν 15 ευρώ.


Η επιχορήγηση απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα, ενώ για τις θέσεις προβλέπονται τα εξής:


ζωγραφικη ολυμπιακοι αγωνες

  • Οι επιχειρήσεις που έχουν προσωπικό έως και τρία άτομα μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έναν ωφελούμενο.

  • Οι επιχειρήσεις που έχουν προσωπικό από 4-8 άτομα μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έως και δύο ωφελούμενους

  • Οι επιχειρήσεις που έχουν προσωπικό από 9-19 άτομα μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έως και τρεις ωφελούμενους

  • Οι επιχειρήσεις που έχουν άνω των 20 ατόμων μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για έως και πέντε ωφελούμενους


  • κορτιζονη σπυρακια
    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html
    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

    τινγκ πάι

    Αγρίνιο: Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό – Δείτε τις πρώτες εικόνες

    Απίστευτη καραμπόλα με εμπλοκή έξι οχημάτων σημειώθηκε στο Αγρίνιο.


    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html

    Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (22/01/2018) στην Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Μεσολόγγι, αναφέρει το sinidisi.gr.


    επιμηκυνση νυχιων με ακρυλικο



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη για τον έλεγχο της κυκλοφορίας, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς από τους οδηγούς και τους επιβαίνοντες στα οχήματα.

    Για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.


    metal outdoor wall art butterfly

    Δείτε τις πρώτες εικόνες από την καραμπόλα στη gallery του Newsbomb.gr


    Αγρίνιο: Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες
    01
    Αγρίνιο: Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες


















    τινγκ πάι
    τινγκ πάι
    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

    τεστ λεωφορειου

    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
    https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
    πεπε σιμονε
    τεστ λεωφορειου

    Το νερό που απαιτείται για την παραγωγή της ανθρώπινης τροφής, είναι κατά 11% έως 35% λιγότερο αν η διατροφή γίνει πιο υγιεινή με λιγότερο κρέας, 33% έως 35% λιγότερο αν το κρέας αντικατασταθεί από ψάρια και όσπρια, ενώ η εξοικονόμηση νερού φθάνει το 35% έως 55% αν η διατροφή γίνει αμιγώς χορτοφαγική (ούτε κρέας, ούτε ψάρια, με φυτικά αντί για ζωικά λίπη).


    Οι ερευνητές του Κοινού Κέντρου Ερευνών (JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης "Nature Sustainability", υπολόγισαν πόσο επηρεάζεται από τις διατροφικές συνήθειες το «αποτύπωμα νερού» σε τρεις μεγάλες χώρες της ΕΕ (Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία).


    Η νέα μελέτη είναι η πιο ολοκληρωμένη εκτίμηση που έχει γίνει μέχρι σήμερα σε εθνικό επίπεδο πάνω στη σχέση διατροφής-κατανάλωσης νερού. Ως «αποτύπωμα νερού» θεωρείται ο συνολικός όγκος του γλυκού νερού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των τροφών.


    Η έρευνα επισημαίνει ότι τα ζωικά προϊόντα - και ιδίως τα κρέατα - έχουν μεγάλο αποτύπωμα νερού, καθώς η κτηνοτροφία καταναλώνει πολύ νερό, ενώ η παραγωγή φρούτων και λαχανικών χρειάζεται συγκριτικά λιγότερο. Η διατροφή του μέσου Ευρωπαίου χαρακτηρίζεται από υπερκατανάλωση ζωικών προϊόντων, συνεπώς υπάρχουν περιθώρια για εξοικονόμηση νερού μέσω αλλαγών στη διατροφή, όπως τονίζουν οι ερευνητές.


    προσληψεις στο υπουργειο παιδειας

    Ενδεικτικά, το ημερήσιο αποτύπωμα νερού λόγω παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων είναι 3.861 λίτρα ανά κεφαλή στη Γαλλία, 2.929 λίτρα στη Γερμανία και 2.757 λίτρα στη Βρετανία. «Οι ποσότητες αυτές είναι τεράστιες, αν συγκριθούν με την κατανάλωση νερού στα σπίτια» δήλωσε ο ερευνητής του JRC δρ Ντέιβι Βάνχαμ.



    τεστ λεωφορειου

    ο φυγας ταινια ελληνικη

    ο φυγας ταινια ελληνικη

    Με ερώτηση 21 βουλευτών της υποστηρίζει πως παρά τα όσα ισχυρίζεται, σε κάθε έναν από τα δύο εκατομμύρια ανασφάλιστων αντιστοιχεί μόλις μισό ευρώ.


    δημοσκοπησεις πανεπιστημιο μακεδονιας

    ο φυγας ταινια ελληνικη

    Οι γαλάζιοι βουλευτές με επικεφαλής τον αρμόδιο τομεάρχη Βασίλη Οικονόμου υποστηρίζουν πως μετά από εξέταση του τρόπου κατανομής των σχετικών πιστώσεων του προϋπολογισμού, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 2 εκατομμύρια ανασφάλιστους είναι συνολικά 1 εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή 0,5 ευρώ για κάθε ανασφάλιστο.



    η αναπνοη φυσικη
    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html
    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

    πολη καλαματας

    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
    ελληνες πατερες της εκκλησιας βιβλια
    πολη καλαματας

    Οι 14 διαφόρων εθνικοτήτων αλλοδαποί, που δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, βρέθηκαν σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος και το οδηγούσε άγνωστος συνεργός του.


    Το όχημα δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν χωρίς όμως να το καταφέρουν. Στη συνέχεια το εγκατέλειψαν σε κοντινή περιοχή. Μετά από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίσθηκε ο 27χρονος στην ίδια περιοχή και συνελήφθη.


    Ο συνεργός του αναζητείται, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε.


    Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html

    πολη καλαματας


    τουρτα σοκολατας με γιαουρτι

    σκουταρη οπτικα αθηνα

    σκουταρη οπτικα αθηνα

    Ο πρωθυπουργός, κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξέφρασε αποτροπιασμό και τη σαφή αντίθεσή του σε ενέργειες του Ισραήλ που οδήγησαν στον θάνατο δεκάδων Παλαιστινίων διαδηλωτών και υπονομεύουν τις προοπτικές λύσης.


    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

    Υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η ενιαία στάση της ΕΕ υπέρ της λύσης των δύο κρατών, με εγγυήσεις για την ασφάλεια του Ισραήλ, και υπέρ της επανεκκίνησης άμεσων και ουσιαστικών διαπραγματεύσεων προς αυτή την κατεύθυνση. Θέση που όπως είπε ο πρωθυπουργός, κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξέφρασε ευθέως στον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στην Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα.


    σκουταρη οπτικα αθηνα

    Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε πως παρότι ο ρόλος των ΗΠΑ παραμένει πολύ ουσιαστικός για την εξεύρεση λύσης, η κίνησή τους για μονομερή μεταφορά της πρεσβείας τους στην Ιερουσαλήμ, προτού μάλιστα προτείνουν ένα συνολικό σχέδιο για την ειρήνευση, είναι σε βάρος της λύσης και της κατάστασης στο πεδίο. Τόνισε δε ότι η ΕΕ πρέπει να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην επίλυση του Παλαιστινιακού και να επιδείξει δυναμική στάση.


    πως αντιμετωπιζεται το εμφραγμα

    Στη συζήτηση που έγινε στο δείπνο για το θέμα του Ιράν, ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι η διατήρηση της συμφωνίας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα σε ισχύ είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Επισήμανε και την παράμετρο ότι η σταθερότητα στο Ιράν έχει ιδιαίτερη σημασία και για το θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού. Παράλληλα επισήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εάν η συμφωνία καταρρεύσει, μπορεί να υπάρξει επανενεργοποίηση του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος που θα βάλει σε πειρασμό και άλλες χώρες της περιοχής να επιδιώξουν πυρηνικά με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ασφάλεια της περιοχής.


    φαζζεττα

    Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να βγει με ένα ενιαίο μήνυμα, ότι παραμένει προσηλωμένη στη συμφωνία, στο μέτρο που και το Ιράν συνεχίζει να συμμορφώνεται στις δεσμεύσεις του. Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τόνισε ότι η ΕΕ πρέπει να επιδιώκει σταθερά πίεση προς το Ιράν προκειμένου να συμβάλει στην περιφερειακή σταθερότητα και ιδίως την ειρήνη στη Συρία.


    Ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να μπει στη λογική των μπλοκ, αλλά πρέπει να βασίζεται σε αρχές, και πως η ευρωπαϊκή στάση πρέπει να είναι κοινή, όχι μόνο σε αυτό, αλλά και σε άλλα θέματα, όπως το Παλαιστινιακό ζήτημα.



    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

    μαγνητικη τομογραφια στα γερμανικα

    νυχτεσ οργησ 2008
    μαγνητικη τομογραφια στα γερμανικα

    Ο κ. Γεωργαντάς υποστήριξε ότι μόλις στις 14 Νοεμβρίου του 2016 τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν στην αρμόδια ΔΟΥ 16 διαδοχικές δηλώσεις, μία για κάθε έτος από το 2001 κι μετά. Κατά συνέπεια, σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταβάλλει για το ακίνητο ούτε φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας , ούτε Ενιαίο Τέλος Ακινήτων νομικών προσώπων, ούτε τον μετέπειτα ΕΝΦΙΑ.


    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html

    «Είναι η απόλυτη απόδειξη μιας ιστορίας η οποία δεν είναι καθόλου νόμιμη», ανέφερε, ενώ κι ο «γαλάζιος» βουλευτής Νότης Μηταράκης παίρνοντας το λόγο, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι απέφευγε να πληρώνει φόρους όπως οι υπόλοιποι πολίτες.


    φως στο τουνελ εξελιξεις γιακουμακης

    Ο Γιώργος Γεωργαντάς επανέφερε και το ζήτημα της εξόφλησης του κουρεμένου κατά 60% δανείου που είχε ληφθεί για την εξαγορά του κτιρίου, λέγοντας ότι από τα έγγραφα που έχουν φτάσει στην επιτροπή, προκύπτει ότι δεν υπάρχει ούτε πράξη εξόφλησης του δανείου, ούτε βεβαίωση για άρση των απαιτήσεων και κυρίως της κατάσχεσης από την Τράπεζα.



    μαγνητικη τομογραφια στα γερμανικα
    https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

    αίτηση πολιτογράφησης

    θήκες για χαρτί υγείας
    καρδιακες αρρυθμιες αντιμετωπιση

    Συγκεκριμένα, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στις Περιφέρειες Αττικής και Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος), καθώς και στην Εύβοια, τη Βοιωτία, την Κορινθία και την Αργολίδα.


    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

    Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του υπουργείου Εσωτερικών γνωστοποιεί πως έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.


    Παράλληλα, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ. ά. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.


    Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.



    αίτηση πολιτογράφησης
    αίτηση πολιτογράφησης
    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

    Wednesday, May 29, 2019

    γυναικεια μοδα χειμωνας 2017

    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html
    γυναικεια μοδα χειμωνας 2017

    Πρόκειται για δύο ουράνια σώματα που συγκρούστηκαν και έγιναν ένα, σε σχήμα «χιονάνθρωπου», με μήκος 33 χιλιομέτρων και το οποίο βρίσκεται στην παγωμένη Ζώνη Κάπερ.


    αχ βρε σαρανταρα

    Το συγκεκριμένο αντικείμενο εντοπίστηκε από το New Horizons (Νέοι Ορίζοντες), αποστολή του οποίου είναι να εξερευνήσει το Διάστημα πέρα από το Ηλιακό μας Σύστημα, «φωτίζοντας» τα μυστήρια του σκοτεινού σύμπαντος.


    Δείτε τη φωτογραφία της NASA:


    nasa


    Αράπικο φιστίκι ή κορίνα του μπόουλινγκ!


    Υπενθυμίζεται ότι η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) πήρε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς το πολυαναμενόμενο «τηλεφώνημα» από το σκάφος New Horizons (Νέοι Ορίζοντες), που επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά στην υγεία του μετά την ιστορική κοντινή διέλευσή του από την Έσχατη Θούλη, το πιο μακρινό σώμα που έχει ποτέ επισκεφθεί μια διαστημοσυσκευή, σε απόσταση περίπου 6,5 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη, στην παγωμένη Ζώνη Κάιπερ.


    Οι πρώτες θολές φωτογραφίες που έστειλε στη Γη το ρομποτικό σκάφος, κατά τη φάση της προσέγγισής του, δείχνουν ότι η Έσχατη Θούλη μοιάζει με αράπικο φιστίκι ή κορίνα του μπόουλινγκ, κάτι που όμως θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τις επόμενες πιο καθαρές φωτογραφίες από μικρότερη απόσταση.


    thouli


    Υπήρχε πάντως ακόμα μια πιθανότητα να πρόκειται για δύο ξεχωριστά σώματα που κινούνται πολύ κοντά το ένα στο άλλο (περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχει δει η NASA έως τώρα στο διάστημα) και έτσι δίνουν την εντύπωση ενός ενιαίου σώματος με δύο λοβούς, που θυμίζει σχήμα φιστικιού ή κορίνας.


    Το σκάφος θα έχει ήδη συλλέξει πολλά δεδομένα από απόσταση περίπου 3.500 χιλιομέτρων και θα έχει τραβήξει αρκετές φωτογραφίες, που θα καταφθάνουν αργά στη Γη έως το φθινόπωρο του 2020 λόγω της μεγάλης απόστασης.


    Το πρώτο ραδιοσήμα επιβεβαίωσης για την επιτυχία της αποστολής ελήφθη από μια μεγάλη κεραία του Δικτύου Βαθιού Διαστήματος της NASA στη Μαδρίτη μετά από ταξίδι έξι ωρών και οκτώ λεπτών στο διάστημα. Όπως ήταν φυσικό, αμέσως επικράτησε γιορταστικό κλίμα (ήταν, άλλωστε, και Πρωτοχρονιά) στο κέντρο ελέγχου του New Horizons, που βρίσκεται στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς στο Μέριλαντ.


    Το πρώτο σήμα περιείχε μόνο πληροφορίες για την καλή κατάσταση του σκάφους και επιβεβαίωσε ότι η μνήμη του είχε γεμίσει με τα δεδομένα που είχε συλλέξει. Οι πρώτες εικόνες με υψηλή ανάλυση δεν αναμένονται στη Γη πριν από το Φεβρουάριο.




    γυναικεια μοδα χειμωνας 2017
    γλαστρες πηλινες τιμες
    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

    προθεσμια για 100 δοσεις

    μοναδες στρατονομιας
    εξυπνες φωτο
    προθεσμια για 100 δοσεις

    Η Καίτη Φίνου, παρά την θλίψη της και το βαρύ πένθος για τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, βρήκε την δύναμη να τον αποχαιρετήσει.


    Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου:


    «Πως να γράψω αντίο.......
    Καλή αντάμωση Στάθη μου....
    Η "Κουλάρα"σου».





    προθεσμια για 100 δοσεις
    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
    https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

    laser στα φρυδια

    αυτοκολλητο χαρτι για εκτυπωτη
    laser στα φρυδια

    Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το εργατικό κέντρο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, και συμμετείχαν μεταξύ άλλων, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, εκπαιδευτικοί, γιατροί, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές, άνεργοι κ. ά.


    Οι ομιλητές κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης τόνισαν μεταξύ άλλων ότι οι εργαζόμενοι έχουν υποχρέωση να επαναφέρουν τα κεκτημένα τους, τα οποία όπως είπαν, «ισοπέδωσαν και προσπαθούν να αποτελειώσουν οι νεοφιλελεύθερες και τροϊκανές πολιτικές, που εξαθλιώνουν την κοινωνία, εξοντώνουν τους εργαζόμενους και έχουν ως στόχο την κατάργηση των συνδικάτων». Επίσης απηύθυναν κάλεσμα προς όλους να δώσουν «ηχηρή απάντηση ενάντια στα μέτρα που προετοιμάζονται», διότι όπως υπογράμμισαν, «το οφείλουμε προς όλους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και προς τα παιδιά μας, να ανατρέψουμε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές».


    laser στα φρυδια

    Η δεύτερη συγκέντρωση οργανώθηκε από το ΠΑΜΕ και συνδικάτα στην πλατεία Γεωργίου. Συμμετείχαν εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθηγητές, δάσκαλοι, εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, άνεργοι, φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, καθώς και η δημοτική αρχή, με επικεφαλής τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη


    Όπως σημείωσαν οι ομιλητές, «η αντεργατική - αντιλαϊκή βαρβαρότητα δεν έχει τέλος, αν δεν τη σταματήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσής μας, με την απόφασή μας να την ανατρέψουμε».



    Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ μαζί με τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο έχουν συμφωνήσει και με εκβιασμούς και απειλές θέλουν την ανοχή και συνενοχή των εργαζομένων, για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέα μείωση μισθών και μεροκάματων, νέα άγρια φοροληστεία με την μείωση του αφορολόγητου, νέα επιδρομή στις συντάξεις και πλειστηριασμούς για τα σπίτια του λαού», ανέφεραν μεταξύ άλλων, και απηύθυναν κάλεσμα για συμμετοχή «στον αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς.





    ρομπερτ ουιλιαμς καταγωγη
    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html
    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html

    τα απαντα του σαιξπηρ

    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html
    μαγαζι με παιχνιδια στη γλυφαδα
    τα απαντα του σαιξπηρ

    Το άτυχο ζώο, ένα ενήλικο θηλυκό, εισήλθε στο οδόστρωμα και κινήθηκε, πιθανότατα, παράλληλα με την περίφραξη, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.


    Σύμφωνα με μαρτυρία του οδηγού, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, πριν την σύγκρουση είχαν καταφέρει να αποφύγουν την αρκούδα δύο προπορευόμενα οχήματα. Ο θάνατός της επήλθε ακαριαία, λόγω συντριπτικών καταγμάτων στο κρανίο και στη λεκάνη.


    nekriarkouda


    Την λύπη τους για το γεγονός εκφράζουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις «Αρκτούρος» και «Καλλιστώ», αναφέροντας ότι παρά την τοποθέτηση ειδικών φρακτών τα τελευταία χρόνια, για την προστασία των θηλαστικών, από το 2009 μέχρι το 2015, στο συγκεκριμένο τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας, έπεσαν θύματα τροχαίων ατυχημάτων 22 αρκούδες (!) και ζητούν από τις αρμόδιες αρχές (την εταιρία Εγνατία Οδός ΑΕ και την Τροχαία Κοζάνης) τη λήψη έκτακτων μέτρων για την προστασία της καφετιάς αρκούδας.


    τα απαντα του σαιξπηρ

    «Η Καλλιστώ και ο Αρκτούρος έχουν επισημάνει στην «Εγνατία Οδός ΑΕ» ότι όσο μένουν ανοχύρωτοι οι 3 κόμβοι κατά μήκος της οδού, θα εγκυμονεί πάντα ο κίνδυνος νέου τροχαίου ατυχήματος» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι των περιβαλλοντικών οργανώσεων, υπογραμμίζοντας ότι τα προστατευόμενα θηλαστικά συνεχίζουν να παρασύρονται από οχήματα.


    Όπως αναφέρουν, στο συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου, έχει ολοκληρωθεί από το 2015 η τοποθέτηση ειδικού υπερ-ενισχυμένου φράκτη από την Εγνατία Οδός ΑΕ, σε όλο το μήκος του άξονα, έχουν τοποθετηθεί τουλάχιστον 15 ειδικές προειδοποιητικές πινακίδες για τους οδηγούς, από την Περιφέρεια Καστοριάς και την «Καλλιστώ» (στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE ΑRCTOS KASTORIA 09NAT/GR/000333, που ολοκληρώθηκε το 2015) και από την Εγνατία Οδός ΑΕ, ενώ έχει επανειλημμένα διανεμηθεί έντυπο πληροφοριακό υλικό στους διερχόμενους οδηγούς, στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης.



    υπευθυνος αποθηκης καθηκοντα
    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

    λαμπες κυκλικες led

    Η υπουργός Εργασίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7», διαμήνυσε ότι «όλα τα θετικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα νομοθετηθούν και θα υλοποιηθούν κανονικά και θα αρχίσουν να ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2019».


    Η κ. Αχτσιόγλου τόνισε επίσης, ότι δεύτερη επιπρόσθετη ελάφρυνση θα υπάρχει για τους επιστήμονες, δηλαδή, γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, οι οποίοι πληρώνουν εισφορές και για επικούρηση και εφάπαξ. «Σε αυτούς, το πόσο που θα καταβάλουν θα είναι το ελάχιστο που ορίζεται από το νόμο για όλους, δηλαδή, τα 64,5 ευρώ το μήνα. Μάλιστα, αυτή η ελάφρυνση για την επικούρηση και το εφάπαξ θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/2017», εξήγησε.


    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

    Αναφερόμενη στο μέτρο της απομείωσης της προσωπικής διαφοράς για το 2019, η υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι «οι εταίροι έχουν αποδεχτεί ότι το μέτρο δεν είναι διαρθρωτικά αναγκαίο - ότι, δηλαδή, δεν είναι αναγκαίο για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος. Άρα, αυτό το σκέλος έχει κλείσει».


    «Σε ό, τι αφορά το δημοσιονομικό σκέλος, έχουν αποδεχτεί ότι επιτυγχάνουμε τους στόχους για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% για το 2019 και εντεύθεν. Επομένως, και αυτό έχει κλείσει. Αυτήν τη στιγμή, συζητάμε το δημοσιονομικό χώρο που υπάρχει, πέραν της επίτευξης των στόχων και χωρίς την εφαρμογή του μέτρου για την υλοποίηση θετικών μέτρων και ως προς αυτό συγκλίνουμε διαρκώς», συμπλήρωσε.


    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

    τριπλεξ κατω ακρων πατρα

    Σχετικά με το θέμα των δικαστικών αποφάσεων για τις αναδρομικές διεκδικήσεις συνταξιούχων, η υπουργός Εργασίας σημείωσε: «Το 2012, με νόμους του κ. Κουτρουμάνη και του κ. Βρούτση, περικόπηκαν εκ νέου, μετά το 2010 και το 2011, οριζοντίως οι συντάξεις. Το 2015, το ΣτΕ με μία απόφαση - πιλότο έκρινε ότι αυτές οι νέες περικοπές του 2012 ήταν αντισυνταγματικές και είπε, ωστόσο, ότι η απόφασή του δεν έχει αναδρομική ισχύ, άρα, ότι δεν θα καταβληθούν αναδρομικά στους συνταξιούχους, πριν από το 2015, αλλά ότι η απόφασή του ισχύει για το μέλλον, από το 2015 και μετά».


    Η παρούσα κυβέρνηση το 2016, σημείωσε η κ. Αχτσιόγλου, «συμμορφούμενη απολύτως με τις αρχές του Συντάγματος, προχώρησε σε μία μεγάλη ασφαλιστική μεταρρύθμιση που όρισε ενιαίους κανόνες υπολογισμού εισφορών και συντάξεων για όλους τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους, συνέδεσε για πρώτη φορά τις εισφορές που καταβάλλει ένας άνθρωπος με τη σύνταξή του και διαμόρφωσε έτσι ένα καθαρό πεδίο, το οποίο εναρμονίζεται απολύτως με τις συνταγματικές αρχές, προστατεύοντας παράλληλα τις καταβαλλόμενες συντάξεις».


    «Επομένως, από την πλευρά της, η παρούσα κυβέρνηση έκανε θεσμικά και πολιτικά αυτό που έπρεπε, με αίσθημα ευθύνης για το ασφαλιστικό σύστημα και γι’ αυτό σήμερα το ασφαλιστικό σύστημα είναι βιώσιμο και μπορούμε να κάνουμε και διορθωτικές παρεμβάσεις διαρκώς», τόνισε.


    Αναφορικά με την απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσσαλονίκης η υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι «αυτή η απόφαση αντιβαίνει στην απόφαση του ΣτΕ και έχουν ασκηθεί, όπως είναι υποχρεωτικό, τα ένδικα μέσα, η έφεση, προκειμένου να εξελιχθεί δικαστικά».


    «Αυτά αφορούν το δικαστικό δρόμο τον οποίο παρακολουθούμε» δήλωσε, ενώ για τη στάση της αντιπολίτευσης σχετικά με το θέμα, η υπουργός έκανε λόγο για «θράσος» από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης «να κουνάει το δάχτυλο, όταν έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα στο ασφαλιστικό σύστημα».


    «Η αξιωματική αντιπολίτευση, σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, τις περιόδους που συγκυβερνούσαν, είχαν προβεί σε διαδοχικές περικοπές των συντάξεων και, παρ’ όλα αυτά, παρέδωσαν το ασφαλιστικό σύστημα με ένα έλλειμμα 1,1 δισ. ευρώ και εκατοντάδες χιλιάδες απλήρωτες συντάξεις», σχολίασε η κ. Αχτσιόγλου, συμπληρώνοντας ότι πραγματοποίησαν ένα τεράστιο αρνητικό θαύμα, «γιατί πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται να κόβεις τόσες φορές τις συντάξεις και να παραδίδεις το ασφαλιστικό με τέτοιο έλλειμμα».


    Η υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι έκοψαν τις συντάξεις «με έναν τρόπο που κρίνεται ακραία αντισυνταγματικός από το ΣτΕ και θεωρούν ότι μπορούν να κουνούν το δάχτυλο στην παρούσα κυβέρνηση, η οποία ακριβώς παρενέβη και διόρθωσε το σύστημα».


    «Στην πραγματικότητα, κάναμε μία συνολική διόρθωση του συστήματος, για να υπάρχουν δίκαιοι κανόνες, προστατεύοντας τις καταβαλλόμενες συντάξεις και, αυτήν τη στιγμή, έχουμε ένα σύστημα που στέκεται στα πόδια του», διευκρίνισε.



    λαμπες κυκλικες led
    λαμπες κυκλικες led
    εξουσιοδοτημενο service hp αθηνα

    υιοθετησε ενα αθλητη

    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html
    εμβασμα εξωτερικου εθνικη
    ακρίβος αχιλλέας κτηνιατρικό κέντρο περιστερίου
    υιοθετησε ενα αθλητη
    Έρχονται νέες αλλαγές στις μετεγγραφές φοιτητών - Τι ζήτησε ο υπουργός Παιδείας

    Αλλαγή στο νόμο για τις μετεγγραφές φοιτητών ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας - Τι θα ισχύσει με την εισαγωγή αποφοίτων των ΕΠΑΛ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής


    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

    Τις απόψεις των κομμάτων για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε ότι ισχύει αυτή τη στιγμή στις μετεγγραφές φοιτητών, ζήτησε ο Κώστας Γαβρόγλου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Παιδείας ζήτησε από τα κόμματα να καταθέσουν εγγράφως τις απόψεις τους εντός 10-15 ημερών στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και με βάση αυτής, να γίνει η σχετική συζήτηση ώστε να καταλήξουν στο τελικό Σχέδιο Νόμου.

    Ο κ. Γαβρόγλου πρότεινε να προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής, αποκλειστικά για το ζήτημα των μετεγγραφών, ώστε να γίνει αναλυτική συζήτηση μεταξύ όλων των κομμάτων προκειμένου να υπάρξει διακομματική συναίνεση.


    υιοθετησε ενα αθλητη

    Η πρότασή του έγινε δεκτή και η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί εντός των επομένων δύο εβδομάδων.

    Γαβρόγλου: Ειδική μέριμνα για την εισαγωγή αποφοίτων των ΕΠΑΛ στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής

    Την πρόβλεψη να υπάρξει ειδικό ποσοστό εισαγωγής στο νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

    Ο κ. Γαβρόγλου, μετά και από ενστάσεις που εξέφρασαν εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, δέχθηκε ότι θα υπάρξει για την ερχόμενη χρονιά ένα κενό στα ποσοστά εισαγωγής των αποφοίτων των ΕΠΑΛ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - αφού δεν θα υπάρχουν τα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, τα οποία μέχρι φέτος, όπως όλα τα ΤΕΙ, δέχονταν αποφοίτους ΕΠΑΛ σε ποσοστό 20%- παρά την αύξηση του ποσοστού εισαγωγής στα πανεπιστήμια από 1% σε 5%. «Θα το μελετήσουμε και θα δούμε το ακριβές ποσοστό στην ολομέλεια» ανέφερε.

    Μετά τη χθεσινή (22/02) ολοκλήρωση της συζήτησης και επεξεργασίας στην Επιτροπή, το νομοσχέδιο για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει η Εφορία – Μπαράζ κατασχέσεων ακόμη και έφοδος σε τραπεζικές θυρίδες

    Ειρήνη Λαγούδη: Θρίλερ δίχως τέλος - Τι μαρτυρά το αποτύπωμα σόλας παπουτσιού μέσα στο αυτοκίνητο


    το κουλουρι αντ1

    αρχοντικα της συρου

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το Σάββατο (01/12), τρία μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονο άνδρα - γνωστό στις αρχές του νησιού για ληστείες και κλοπές - κατηγορούνται ότι παρέσυραν μία 19χρονη, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, στην παραλιακή περιοχή Ενυδρείο όπου τη βίασαν.


    το κουλουρι αντ1

    Όπως αποκάλυψε μάλιστα στον «ΘΕΜΑ 104,6» η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κρικοπούλου, ο βιασμός της νεαρής έγινε σε δύο φάσεις γιατί τους… διέκοψαν.


    «Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο» ανέφερε η κυρία Κρικοπούλου.


    Όπως εξήγησε επίσης η δικηγόρος, η νεαρή κοπέλα γνώριζε τους δύο βιαστές της «φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική. Ο αδερφός του Ρομά φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη οπότε υπήρχε μεγαλύτερη οικειότητα, όχι εμπιστοσύνη. Στο άκουσμα πάμε να ακούσουμε μουσική δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της στο κακό ειδικά όταν αυτό έγινε σε πολύ κοντινό σημείο στο οποίο γίνονταν οι συναντήσεις τους».


    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html




    το κουλουρι αντ1
    προσφορα εφημεριδας αγορα
    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html

    καλο νερο μεσσηνιας ενοικιαζομενα δωματια

    λαβη ντουλαπας
    καλο νερο μεσσηνιας ενοικιαζομενα δωματια

    Μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως η θέση και η στάση της Νέας Δημοκρατίας κυρίως στα εθνικά θέματα είναι θεσμική, στιβαρή και σοβαρή, αλλά - όπως είπε - «δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας, τα οποία είναι άλλα από αυτά που λέει ο εταίρος του, ο κ. Καμμένος, ο οποίος λέει διαφορετικά πράγματα από τον κ. Κοτζιά, είναι πέρα και έξω από αυτά που βλέπει η ελληνική κοινωνία».


    καλο νερο μεσσηνιας ενοικιαζομενα δωματια

    Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, η ελληνική κοινωνία βλέπει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να παραδέχεται ότι μπορεί οι δύο στρατιωτικοί μας να μείνουν και 15 χρόνια στις τουρκικές φυλακές κάνοντας «μια ομολογία αποτυχίας και ήττας της κυβέρνησης».


    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html

    «Βλέπει τον υπουργό Εξωτερικών να έχει ανοίξει με μυστική διπλωματία όλα τα θέματα και να κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες που βρίσκονται απέναντι στη λύση που θέλει να δώσει στο Σκοπιανό. Δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στην περιοχή, δεν ερμηνεύουν την προκλητικότητα της Τουρκίας και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί. Έφεραν τον κ. Ερντογάν στην Ελλάδα, σε μια αποτυχημένη επίσκεψη, και έχουν για όλα αυτά την ευθύνη. Η διοίκηση δεν είναι μια επικοινωνιακή πομφόλυγα πολιτικών απόψεων. Κρίνεται εκ του αποτελέσματος» δήλωσε ο τομεάρχης της ΝΔ.


    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html

    Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, στην πιο κρίσιμη στιγμή για τον ελληνισμό, για τη χώρα και τα συμφέροντά μας, οι λάθος άνθρωποι έχουν βρεθεί στις λάθος θέσεις. Παρ' όλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία έχει εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και στη στρατιωτική ηγεσία». Σημείωσε ακόμη: «Για να μπορείς να έχεις ειρήνη, πρέπει τη διάθεσή σου να ζεις ειρηνικά με τους γείτονές σου να μη την εκλαμβάνει κανείς ως αδυναμία».



    διευθυνση τεε αθηνα

    γεωλογια ελλαδασ μουντρακης

    Η κυβέρνηση διαπιστώνοντας πως οι θεσμοί δεν είναι ιδιαίτερα θετικοί απέναντι σε μια ρύθμιση φορολογικών οφειλών σε βάθος δεκαετίας, δεν επιχείρησε καν να θέσουν προς συζήτηση το θέμα.


    γεωλογια ελλαδασ μουντρακης

    γεωλογια ελλαδασ μουντρακης

    Στο υπουργείο Οικονομικών κάνουν τώρα σχέδια ώστε να περάσει μια ρύθμιση έως 36 δόσεις για μισθωτούς - συνταξιούχους και μάλιστα στη ρύθμιση αυτή να ενταχθούν χρέη έως 3.000 ή 5.000 ευρώ.


    φυσιολογικες τιμες οστικης πυκνοτητας

    canada economic outlook 2016

    Με αυτόν τον τρόπο το μεγαλύτερο ποσοστό των οφειλετών θα καταφέρει να εξοφλήσει σταδιακά τα χρέη του, ενώ και τα έσοδα του κράτους θα αυξηθούν και οι θεσμοί δεν θα έχουν λόγο να αντιδράσουν καθώς το συνολικό ποσό που θα ρυθμιστεί δεν θα ξεπερνάει τα 2,5 δισ. ευρώ (2,4% επί του συνόλου).


    Η πρόταση αυτή θα μπορούσε να περάσει από τους θεσμούς καθώς δεν δημιουργεί τις συνθήκες τέτοιες ώστε οι πολίτες να προχωρήσουν σε στάση πληρωμών. Μία άλλη πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι έχει να κάνει με την αύξηση των δόσεων της πάγιας ρύθμισης από 12 σε 24 και αν πρόκειται για φόρους κληρονομιάς, από 24 σε 36.



    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html
    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html

    πατουλης και γυναικα του

    https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html
    «Βόμβα» Κοτζιά για τους δύο στρατιωτικούς: Είναι πιθανό να έπεσαν σε παγίδα

    «Ανοιχτό» αφήνει ο Έλληνας ΥΠΕΞ το ενδεχόμενο η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών να είχε προσχεδιαστεί από τους Τούρκους, οι οποίοι έστησαν παγίδα στα δύο παλικάρια.


    Μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε πως δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο, καθώς η Τουρκία φαίνεται να έχει αλλάξει συμπεριφορά σε σχέση με το παρελθόν.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    «Δεν είμαι σε θέση να σας πω αν έπεσαν σε παγίδα ή ήταν σχεδιασμένο αυτό. Ο τρόπος όμως της συμπεριφοράς δείχνει αλλαγή αντίληψης. Δεν είναι η Τουρκία που παλαιότερα ανταλλάσαμε - εγώ έχω ένα ολόκληρο αρχείο πάνω στο γραφείο μου - τους φαντάρους που έμπαιναν και συλλαμβάνονταν. Τους χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή με διαφορετικό τρόπο. Εγώ απέφυγα να μιλήσω όλο τον πρώτο καιρό για το ζήτημα διότι η δικιά μου μελέτη ήταν ότι έρχεται κάποια στιγμή που οι Τούρκοι αλλάζουν τη συμπεριφορά τους και αυτή ήταν αυτή η περίπτωση», επεσήμανε ο Έλληνας ΥΠΕΞ.

    ellines stratiwtikoi 735x400

    «Κόντεψαν να ξεπεράσουν όρια»

    Ερωτηθείς αν έχει παραβιαστεί η «κόκκινη γραμμή», δήλωσε πως «σε μία-δύο περιπτώσεις έφτασαν οι Τούρκοι πιο κοντά (στην κόκκινη γραμμή). Δεν την παραβίασαν. Όπως π. χ. η πρόκληση που έγινε στα Ίμια με τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους. Αυτός ο εμβολισμός αν δεν υπήρχε ηρεμία και ψυχραιμία από την ελληνική πλευρά ουδείς ξέρει που θα οδηγούσε».



    πατουλης και γυναικα του
    πατουλης και γυναικα του
    θεραπεύεται η σχιζοφρένεια
    αγιος μαμας χανια
    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

    wb21 отзывы

    https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html
    λογικη σχεδιαση ψηφιακων συστηματων

    Το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ έχουν ανακοινώσει και τις επόμενες προγραμματισμένες ημερομηνίες για τις κληρώσεις του 2018:


    wb21 отзывы

    wb21 отзывы

    Σύμφωνα με αυτό οι κληρώσεις θα γίνουν τις εξής ημερομηνίες:



    • Φορολοταρία Απριλίου, 29 Μαΐου 2018.

    • Φορολοταρία Μαίου, 28 Ιουνίου 2018.

    • Φορολοταρία Ιουνίου, 26 Ιουλίου 2018.

    • Φορολοταρία Ιουλίου, 28 Αυγούστου 2018.

    • Φορολοταρία Αυγούστου, 27 Σεπτεμβρίου 2018.

    • Φορολοταρία Σεπτεμβρίου, 25 Οκτωβρίου 2018.

    • Φορολοταρία Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου 2018.

    • Φορολοταρία Νοεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου 2018.


    Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.


    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_112.html

    κοινή εμπορική πολιτική εε

    Οι φορολογούμενοι που κερδίζουν, λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet. Εν συνεχεία τα ποσά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο Taxisnet.


    παικτες παο μπασκετ 2015

    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html
    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html
    παικτες παο μπασκετ 2015

    Ρώσος κοσμοναύτης, ο οποίος ήλεγξε την περίεργη αυτή οπή στο Soyuz-MC9, αναφέρει ότι ανοίχτηκε από μέσα προς τα έξω, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι ρωσικές Αρχές προσπαθούν τώρα να καταλάβουν πώς δημιουργήθηκε.


    Ο Sergei Prokopyev και ο επίσης κοσμοναύτης Oleg Kononenko έκαναν μια διαστημική «βόλτα» στις 12 Δεκεμβρίου και συνέλεξαν διάφορα δείγματα, τα οποία τώρα περνούν από… κόσκινο οι Αρχές.


    Οι κοσμοναύτες, μαζί με δύο αστροναύτες, επέστρεψαν στη Γη την περασμένη εβδομάδα μετά από 197 ημέρες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.


    Η οπή στο διαστημικό σκάφος έγινε αντιληπτή στις 30 Αυγούστου και αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους κοσμοναύτες. Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Independent», o Prokopyev δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι πλέον είναι «στα χέρια των αρμόδιων Αρχών να κρίνουν πώς άνοιξε η τρύπα».


    2018 12 24T145658Z 349728612 UP1EECO15IXSH RTRMADP 3 SPACE STATION CREW
    Ο Sergei Prokopyev / Andrey Shelepin/Gagarin Research&Test Cosmonaut Training Center/Handout via REUTERS


    Ο γρήγορος εντοπισμός του προβλήματος και η αντιμετώπισή του έδειξε, όπως είπε ο κοσμοναύτης, την ετοιμότητα του πληρώματος.


    Η τρύπα αυτή δεν έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των κοσμοναυτών αλλά ούτε και των αστροναυτών της NASA και της ΕSA κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στη Γη.


    Ο επικεφαλής της Roscosmos Dmitry Rogozin είχε πει τον Σεπτέμβριο ότι η τρύπα μπορεί να είχε δημιουργηθεί είτε όταν κατασκευάστηκε το σκάφος είτε όταν μπήκε σε τροχιά.





    παικτες παο μπασκετ 2015
    πως θα χασω τρια κιλα σε μια εβδομαδα
    μειωσεις μισθων στο δημοσιο τον ιουνιο

    κεικ φαρινα γιωτης συνταγη

    κατασκευη λαμπαδες πασχαλινες
    Φωτιά: Τεράστια η καταστροφή στο Πολεμικό Μουσείο των Χανίων - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά (pics+vids)

    Φωτιά: Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή από τη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (22/7/) στο Πολεμικό Μουσείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τζανακάκη και Σφακιανάκη, στο κέντρο των Χανίων.


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

    φωτιστικο για νεανικο δωματιο

    κεικ φαρινα γιωτης συνταγη

    Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και παρά την μεγάλη κινητοποίηση των Πυροσβεστών που έδωσαν τιτάνια μάχη με τις φλόγες, η καταστροφή είναι ολοκληρωτική.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σύμφωνα με το Flashnews.gr, το ιστορικό κτήριο του παλιού στρατώνα έγινε παρανάλωμα του πυρός ενώ οι πυκνοί καπνοί και οι φλόγες ήταν ορατοί από διάφορες περιοχές των Χανίων, σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων.



    Μάλιστα, τμήματα του κτηρίου κατέρρευσαν και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης από τους πυροσβέστες στην ανατολική πτέρυγα του συγκροτήματος.

    Εκτός από τη σωτηρία του κτηρίου, που όπως φάνηκε ήταν αδύνατη, μέλημα των Πυροσβεστών ήταν να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς στον κήπο και στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, που βρίσκεται στην πίσω πλευρά.



    Οι πυκνοί καπνοί και οι φλόγες από την πυρκαγιά ήταν ορατοί από διάφορες περιοχές των Χανίων, σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων ενώ οι δρόμοι περιμετρικά του κτηρίου έκλεισαν.



    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.


    Υπό μερικό έλεγχο η #πυρκαγιά σε κτίριο στη συμβολή των οδών Σφακιανάκη και Τζανακάκη στα Χανιά.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 22 Ιουλίου 2018

    Οι δρόμοι γύρω από το κτήριο είχαν αποκλειστεί από τη αστυνομία. Έξω από το φλεγόμενο μουσείο βρέθηκε ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, η Γ. Γ. του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Βλαζάκη, καθώς και στελέχη του στρατού

    Φωτογραφίες και βίντεο από Flashnews.gr


    Φωτιά: Τεράστια η καταστροφή στο Πολεμικό Μουσείο των Χανίων - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά (pics+vids)
    01
    Φωτιά: Τεράστια η καταστροφή στο Πολεμικό Μουσείο των Χανίων - Υπό έλεγχο η πυρκαγιά (pics+vids)

    κεικ φαρινα γιωτης συνταγη

    πωληση οικοπεδων καμενα βουρλα

    πωληση οικοπεδων καμενα βουρλα

    Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μια μεγάλη προσπάθεια στο απαιτητικότερο αγώνισμα του στίβου και ολοκλήρωσε με 5.613 βαθμούς - 13.99 στα 100 μέτρα εμπόδια, 1.65μ. στο ύψος, 12.97μ. στη σφαίρα, 26.23 στα 200μ., 5.51μ. στο μήκος, 54.57μ. στο ακόντιο (2η από όλες τις αθλήτριες) και 2:30.08 στα 800μ - με Χρυσή Ολυμπιονίκη την Βελγίδα Ναφισάτου Τιάμ με 6.810, 2η τη Τζέσικα Ένις-Χιλ από την Μεγ. Βρετανία με 6.775 βαθμούς και τρίτη η Καναδή Μπριάν Τίσεν-Ίτον με 6.653 βαθμούς.


    2016 08 13T155129Z 713526338 RIOEC8D181RY7 RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS W HEPTATHLON
    (Πηγή: Reuters / PHIL NOBLE)


    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

    Η Υφαντίδου πήρε πρόσκληση από την IAAF λίγες ημέρες πριν τους αγώνες και ταξίδεψε στο Ρίο χωρίς τον προπονητή της Μηνά Κυριάκου και μιλώντας στον Δημήτρη Χατζηγεωργίου και την κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, λύγισε και από την τεράστια προσπάθεια, αλλά νιώθοντας άσχημα και για την θέση της!


    νεα της λακωνιας

    2016 08 12T143808Z 1127724779 RIOEC8C14NIJH RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS M DISCUS
    (Πηγή: Reuters / DAVID GRAY)


    «Δύσκολος αγώνας, με επηρέασε αυτό το πρόγραμμα, περίμενα ότι θα πάω καλύτερα, ήμουν χωρίς τον προπονητή μου, το πάλεψα παρά πολύ. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, νιώθω απογοητευμένη».


    yfantidou1
    (Πηγή: webtv. ert.gr)


    Δείτε το βίντεο εδώ




    πωληση οικοπεδων καμενα βουρλα
    πρωτοσελιδα αθλητικων εφημεριδων παλια
    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

    παιχνιδια γνωσεων ελληνικα

    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html
    πάμε πακέτο τηλεθέαση
    παιχνιδια γνωσεων ελληνικα
    παιχνιδια γνωσεων ελληνικα
    Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ [1887] - Το μυθικό ποσό που μοιράζει την Πέμπτη (15/02)

    Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αποτέλεσμα το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει στους νικητές της επόμενης κλήρωσης (Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου) τουλάχιστον 5.600.000 ευρώ!


    νηστισιμα γλυκα με μαυρη ζαχαρη

    Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 4, 9, 26, 28, 30 και Τζόκερ ο αριθμός 17.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    tzoker3

    Μπορεί στην πρώτη κατηγορία (5+1) να μην βρέθηκε νικητής, βρέθηκαν όμως στη δεύτερη κατηγορία (5αρια) 5 επιτυχίες που μοιράζονται από 27.633,03 ευρώ!

    Στατιστικά Τζόκερ: Εμφανίσεις και καθυστερήσεις για να βρείτε τους τυχερούς αριθμούς

    Δείτε τον αναλυτικό πίνακα του ΟΠΑΠ με τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 11/02/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.




    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

    Tuesday, May 28, 2019

    λευκανση δοντιων με λειζερ θεσσαλονικη

    μοζγκοφ
    λευκανση δοντιων με λειζερ θεσσαλονικη
    Σαλβαντόρ Νταλί: Το μυστήριο της μούσας του αποκαλύπτεται

    "Η έκθεση αυτή θα διευρύνει τη θεώρησή σας για την Γκαλά" εξηγεί ο Πέπε Σέρα διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Τέχνης της Καταλονίας που φιλοξενεί την έκθεση "Gala Salvador Dali". Σε αυτή η σχέση ζωής του Σαλβαντόρ Νταλί με τη μούσα του Γκαλά λάμπει με σουρεαλιστική ορμή.


    Αχώριστη σύντροφος του σουρεαλιστή καλλιτέχνη Σαλβαδόρ Νταλί, η 'Ελενα Ντιακόνοβα ή Γκαλά όπως αποκαλείτο, αποτελεί το επίκεντρο έκθεσης στη Βαρκελώνη που βλέπει σε αυτήν ένα βασικό στοιχείο του έργου του ζωγράφου, πέρα από τον απλό ρόλο της μούσας του.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    "Στην έκθεση θα ανακαλύψουμε ότι ο ρόλος της στο δημιουργικό έργο μιας ολόκληρης ζωής είναι πολύ πιο σημαντικός" σημειώνει ο Σέρα.

    Η "Gala Salvador Dali" είναι το αποτέλεσμα δουλειάς τεσσάρων και πλέον χρόνων μεταξύ του μουσείου αυτού και του Ιδρύματος Σαλβαδόρ Νταλί στη Φιγκέρας, στη γενέτειρα του καλλιτέχνη.


    ψαλιδι ισιωματοσ μαλλιων remington s6500

    Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


    λευκανση δοντιων με λειζερ θεσσαλονικη


    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html
    https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

    η καλυτερη ταβερνα στο ρεθυμνο

    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html
    samsung note 2 battery
    θεσεις εργασιας μουσικη
    η καλυτερη ταβερνα στο ρεθυμνο

    - Μέχρι της 7 Απριλίου (Eurogroup Μάλτας) θα έχει κλείσει η τεχνική συμφωνία (SLA), με τους θεσμούς να επιστρέφουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.


    - Το Euro Working Group της Πέμπτης δεν έχει καμιά σπουδαιότητα.


    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html

    - Η συμφωνία με το ΔΝΤ (το MEFP) δεν θα είναι τόσο δύσκολη όσο με η συμφωνία με τους ευρωπαίους (το SLA). Ωστόσο θα "κουμπώνει" χρονικά με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα καθώς θα λήξουν ταυτόχρονα, τον Αύγουστο του 2018.


    Αυτή τη φορά κυβέρνηση και θεσμοί λειτουργούν αντίστροφα: προσπαθούν να κλείσουν τη συμφωνία στην κορυφή και στη συνέχεια τα τεχνικά κλιμάκια θα έρθουν στην Αθήνα για τις λεπτομέρειες. Με όποιον, όμως, τρόπο και αν κλείσει η συμφωνία το ερώτημα είναι άλλο: αντέχει πολιτικά τη συμφωνία η κυβέρνηση;


    Η οδός της Κεντρικής Επιτροπής


    Η συμφωνία δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Θα κοπούν και συντάξεις (από το 2109) και αφορολόγητο (πάλι από το 2019), ενώ θα πουληθεί και κομμάτι της ΔΕΗ. Ο Αλ. Τσίπρας έχει να αντιμετωπίσει τους σκληρούς δανειστές, που τα θέλουν όλα και δεν δίνουν εύκολα τα θετικά μέτρα, και, βέβαια, τους πολίτες. Δεν μπορείς να πεις στον συνταξιούχο σου κόβω τη σύνταξη αλλά δίνω συσσίτια στα σχολεία... Προβλήματα, όμως, φαίνεται ότι θα υπάρξουν τόσο στο κόμμα, όσο και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ, πάντα, υπάρχει και η δοκιμασία της Κεντρικής Επιτροπής.


    Ο Αλ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι είναι "πολύ σκληρός για να πεθάνει". Οι συνθήκες, βέβαια, δεν είναι πάντα οι ίδιες και αυτή τη φορά φαίνεται πως έχουν συσσωρευτεί προς επίλυση θέματα που προκαλούν τα "αριστερά ανακλαστικά" των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: εργασιακά δικαιώματα, πώληση δημόσιου τομέα (ΔΕΗ) καθώς μείωση του αφορολόγητου που αφορά τα χαμηλόμισθα κοινωνικά στρώματα. Γεγονός που σημαίνει ότι θα φορολογούνται δύο φορές: και στο μισθό τους και λόγω του αφορολόγητου...


    Το "βαρέλι δεν έχει πάτο", δηλώνουν στελέχη όχι μόνο του κόμματος αλλά και της κυβέρνησης. "Και να τα ψηφίσουμε αυτά όλο και καινούργια μέτρα θα εμφανιστούν. Οι θεσμοί είναι κάτι σαν τη Λερναία Ύδρα. Συμφωνείς σε ένα μέτρο και σου ξεφυτρώνουν άλλα δέκα νέα μέτρα που πρέπει να υλοποιήσεις", δηλώνει βουλευτής που δεν "μασάει" τα λόγια του - άλλο το τι θα κάνει την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή. Το Μαξίμου βιώνει το δικό του... survivor με έπαθλο το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. Και, πλέον, έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει, αν είναι να κλείσει την συμφωνία, να την κλείσει άμεσα - δεν υπάρχει άλλος χρόνος για καθυστερήσεις.




    η καλυτερη ταβερνα στο ρεθυμνο