Tuesday, May 7, 2019

διορισμοι αναπληρωτων πε06

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
κοτεσ λεγκορν τιμεσ

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το Μαξίμου αλλά και το οικονομικό επιτελείο αναμένεται να πάρουν πρωτοβουλίες ούτως ώστε να προσδιοριστεί η επανέναρξη των διαβουλεύσεων με την τρόικα με επίκεντρο ασφαλώς τα δύο σημεία που έχουν μπλοκάρει την διαπραγμάτευση δηλαδή την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στα εργασιακά και την αξίωση του ΔΝΤ για λήψη μέτρων από τώρα για την διετία μετά την λήξη του προγράμματος.


Αυτές οι πρωτοβουλίες δεν αποκλείουν την συγκρότηση ενός πλαισίου προτάσεων από την ελληνική πλευρά προς τους δανειστές με όλες τις ελληνικές θέσεις για το χρέος, τα πρωτογενή πλεονάσματα και τις διαρθρωτικές αλλαγές.


διορισμοι αναπληρωτων πε06

Παρά το κόλλημα της διαδικασίας της δεύτερης αξιολόγησης η κυβέρνηση εμφανίζεται σταθερά αισιόδοξη ότι μέσα στον Ιανουάριο μπορεί να βρεθεί λύση κι αν ακόμη δεν κλείσει η συμφωνία στο 100% να τεθούν οι προϋποθέσεις - μέσω αστερίσκοι - για να συμβεί αυτό στο αμέσως επόμένο διάστημα. Αυτή η αισιοδοξία αποτυπώθηκε και στο μήνυμα του πρωθυπουργού για την νέα χρονιά και στις παρεμβάσεις κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

διορισμοι αναπληρωτων πε06

Με τον Αλέξη Τσίπρα δε να προσδιορίζει το 2017 ως χρονιά υπέρβασης για την χώρα-σε όλα τα επίπεδα - υποδέχεται η κυβέρνηση το νέο έτος θεωρώντας το σταθμό για την έξοδο από την οικονομική κρίση.


Το στίγμα της κυβέρνησης το περιέγραψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του κάνοντας λόγο για μία χρονιά κατά την οποία η Ελλάδα θα κάνει άλματα μπροστά και στην οικονομία και στην κοινωνία και στα εθνικά θέματα με αιχμή το Κυπριακό.



μεταχειρισμενα αυτοκινητα evo 8

No comments:

Post a Comment