Tuesday, May 21, 2019

παναθηναικος παικτες 2012

θλάση μυών θώρακα
αυξημενη αμυλαση στα παιδια
παναθηναικος παικτες 2012

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να το αντιγράψουν αλλά παραμένει αξεπέραστο αφού τους τελευταίους δύο αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί περίπου ως φετίχ από διάσημους καλλιτέχνες, λάτρεις του design και στοχαστές ενώ ακόμα και σήμερα εκπλήσσει διαρκώς το κοινό με τις συλλεκτικές εκδόσεις του. Τα θρυλικά σημειωματάρια Moleskine ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σημειωματάρια.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

Το Public, το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο ελληνικό βιβλιοπωλείο, επιλέχτηκε από τη Moleskine για να φιλοξενήσει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα το πρώτο atelier Moleskine, που συγκεντρώνει όλη την οικογένεια των προϊόντων της εταιρείας για καθημερινή όσο και για εξειδικευμένη χρήση.


Η Moleskine ακολουθώντας την πετυχημένη πρακτική άλλων πόλεων όπως το Λονδίνο, Μιλάνο, Μαδρίτη, Βουδαπέστη, δημιούργησε έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία, Το atelier Moleskine. Ένας χώρος μοντέρνος, υψηλής αισθητικής, με μαύρες βιβλιοθήκες, τις οποίες σηματοδοτεί το φωτεινό λογότυπο της Moleskine του θρυλικού οίκου - βασιλιά των stationery.


Moleskine 2


Εδώ οι επισκέπτες του Public έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ολοκληρωμένη συλλογή των προϊόντων της εταιρείας. Classic ή Journal σειρά για τις καθημερινές σου σημειώσεις, Limited edition ή θεματικά σημειωματάρια για τους συλλέκτες και τους απαιτητικούς, θήκες εγγράφων, σετ με στυλό και σημειωματάρια, story box για την αποθήκευση των εγγράφων, βιβλία σημειωματάρια για τους λάτρεις της τέχνης και της γραφιστικής, ό, τι κι αν επιλέξεις θα το βρεις στο Moleskine atelier στo ισόγειο του Public Συντάγματος.



παναθηναικος παικτες 2012
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

No comments:

Post a Comment