Friday, May 3, 2019

λογοτεχνικά μονοπάτια

ροφημα σοκολατας κρεμα γαλακτος

«Είμαστε πολύ καλά ευτυχώς... είχα περάσει από το σημείο πριν από τρία λεπτά, καθώς ο χώρος εργασίας μου βρίσκεται στα 100 μέτρα από το σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Ακούσαμε την έκρηξη του αυτοκινήτου και τους πυροβολισμούς. Ο τρομοκράτης κρατούσε μαχαίρι και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας πέθανε και οι άλλοι δύο είναι σοβαρά. Τον δράστη, τον τραυμάτισαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν», δήλωσε στο αθηναϊκό πρακτορείο και πρόσθεσε:


«Η αστυνομία επιτέλεσε θαυμάσιο έργο. Οι αστυνομικοί έκλεισαν αμέσως τα γύρω στενά και κατέφθασαν αμέσως τα ελικόπτερα. Το εντυπωσιακό είναι πως παράλληλα, εστάλησαν σε όλους μας, μαζικά, SMS από την αστυνομία, προκειμένου να μας ενημερώσουν για το από ποια στενά απαγορεύεται να περάσουμε».


Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη


Το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση. Ο δράστης, σομαλικής καταγωγής, τραυματίστηκε από αστυνομικά πυρά στο σημείο και λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html

λογοτεχνικά μονοπάτια

Όπως αναφέρει το Reuters, η τρομοκρατική οργάνωση, μέσω του προπαγανδιστικού μέσου της Amaq, γνωστοποίησε πως ένας από τους «μαχητές» της εξαπέλυσε την επίθεση στη Μελβούρνη.


Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει την επίθεση ως «τρομοκρατική» δίνοντας λεπτομέρειες σχετικά με τον δράστη, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές. Ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.



BREAKING: #Terroristattack #Melbourne Bourke St. pic.twitter.com/dOrwGCiUt3

— ?? Abraham Ekris ?? (@AbrahamEkris) 9 Νοεμβρίου 2018


λογοτεχνικά μονοπάτια
τεχνολογια κ ανθρωπος
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

No comments:

Post a Comment