Thursday, May 2, 2019

αγροτικα μπλοκα μακεδονια

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html
σωληνες πλαστικοι τιμες
αγροτικα μπλοκα μακεδονια

Τα προπαγανδιστικά, διαδικτυακά, Μέσα του Ντάες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Ενδεικτικά, τον Φεβρουάριο του 2015 (εποχή που η οργάνωση είχε επεκταθεί και θεωρούνταν πολλή ισχυρή), είχαν αναρτηθεί 892 βίντεο, φωτογραφίες, ηχογραφημένα μηνύματα και άρθρα.


Ένα χρόνο μετά, ο αριθμός έπεσε στις 570 αναρτήσεις, δηλαδή, η διαδικτυακή επιρροή του μειώθηκε κατά 36%.


Πηγές της βρετανικής αντιτρομοκρατίας επιβεβαίωσαν, στο Sky News ότι η ποιότητα και η ποσότητα του υλικού που ανέβαινε στο διαδίκτυο, έχει μειωθεί.


αγροτικα μπλοκα μακεδονια

Σημαντικά βήματα για την εξάλειψη προπαγανδιστικού υλικού, έχει γίνει και από τα social media καθώς και τη Google, γεγονός που συνιστά πιο «δύσκολη τη δουλειά των ‘διαδικτυακών μαχητών’». Με αυτούς τους περιορισμούς, οι τζιχαντιστές έχουν στραφεί κυρίως στην εφαρμογή Telegram, όπου έχουν δημιουργηθεί πολλά προφίλ.


Capture copy


Getty Images/Ideal Images/Carl Court


Ο δίαυλος επικοινωνίας τους ωστόσο, «έπεσε» για περίπου 24 ώρες, μια «σιωπή» που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ειδικών. Ειδικότερα, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από τις 11.00 (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης, μέχρι τις 12.01 την Πέμπτη.


Όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο, οι δίαυλοι επικοινωνίας του Ντάες στο Telegram φιλοξενούν, γενικά, περισσότερα από 10 μηνύματα ημερησίως. Από ηχογραφημένες ανακοινώσεις που αφορούν τις στρατιωτικές "επιτυχίες" των τζιχαντιστών μέχρι φωτογραφίες από την καθημερινότητα των αμάχων που ζούσαν στο ψευδο-χαλιφάτο.


Την Τετάρτη, η οργάνωση ήταν ενεργή στο διαδίκτυο επί περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια σταμάτησε η ροή πληροφοριών μέχρι την Πέμπτη, όταν και μεταδόθηκε μια τετράλεπτη, ηχογραφημένη είδηση, στα αραβικά, που αφορούσε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των μαχητών στη Συρία και το Ιράκ. Για την ώρα, δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την σιωπή αυτή.


Όπως εξήγησε στο AFP ο Τσάρλι Γουίντερ, ερευνητής στο Διεθνές Κέντρο Μελετών για τη Ριζοσπαστικοποίηση και την Πολιτική Βία: «Η υποδομή των Mέσων Eνημέρωσης του ‘ισλαμικού κράτους’ έχει δεχτεί σοβαρό πλήγμα τους τελευταίους μήνες και, λόγω αυτού, τα πράγματα αλλάζουν».


Οι ειδικοί, θεωρούν πως το ISIS ενδέχεται να προσπαθεί αυτήν την περίοδο να μεταφέρει σε άλλη περιοχή τα προπαγανδιστικά γραφεία του ή τα μέλη του. Ενδέχεται όμως επίσης να επιχειρεί να εφαρμόσει μια νέα στρατηγική.




βαθμολογια σερβια μπασκετ
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html

No comments:

Post a Comment