Wednesday, May 15, 2019

μεταχειρισμενα ρεζερβουαρ φορτηγων

κατασκευαστες μεταλλικων σπιτιων
υγιεινα επιδορπια για παιδια
μεταχειρισμενα ρεζερβουαρ φορτηγων

Με κεντρικό σύνθημα το «Μπορούμε», ο κ. Μητσοτάκης απαρίθμησε τους έξι στόχους της Νέας Δημοκρατίας, δεσμεύτηκε για φοροαπαλλαγές, την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου αλλά και των capital controls ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.


Η ομιλία του ξεκίνησε με δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, με τον πρόεδρο της ΝΔ να κάνει λόγο για το «κλείσιμο μιας γκρίζας εποχής που οι Έλληνες θέλουν να αφήσουν πίσω τους» και έναν «κατήφορο» που διαρκεί τέσσερα χρόνια.


«Η φετινή ΔΕΘ γίνεται στη σκιά ενός μεγάλου πένθους. Η συγκυρία αποτελεί θλιβερό επίλογο μιας αποτυχημένης κυβέρνησης» είπε ο κ. Μητσοτάκης, και συμπλήρωσε: «Έχει σπάσει το συμβόλαιο που μας κρατούσε ενωμένους ως κοινωνία, αυτή η άρρητη συμφωνία εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και πολιτείας, μεταξύ παραγωγής και οικονομίας».


«O κίνδυνος για την πατρίδα μας δεν έχει περάσει. Όσο η χώρα δεν δανείζεται από τις αγορές η θέση της παραμένει εξαιρετικά επισφαλής» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, και συμπλήρωσε: «Να δουλέψουμε όλοι μαζί για να χτίσουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης».


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html




μεταχειρισμενα ρεζερβουαρ φορτηγων
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html

No comments:

Post a Comment