Friday, May 24, 2019

κοντα κουρεματα με ξυρισμα στο πλαι

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html
επαγγελματικο μοτερ σουβλασ
κοντα κουρεματα με ξυρισμα στο πλαι

«Γενικά θετικό» χαρακτήρισε το γεγονός ότι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) και Χριστιανοκοινωνιστές κατάφεραν να συμφωνήσουν στην πολιτική για το άσυλο η αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Αντρέα Νάλες, τόνισε ωστόσο ότι υπάρχουν ακόμη πολλές ερωτήσεις οι οποίες πρέπει να απαντηθούν.


«Φύγαμε από την ψυχολογία και επιστρέψαμε στην ουσία, η οποία μας είχε λείψει», πρόσθεσε ο Αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην συνάντηση της κυβερνητικής επιτροπής στην καγκελαρία, η οποία συνέρχεται εκ νέου απόψε στις 19:00 (ώρα Ελλάδος).


Την άποψή του κατά των τράνζιτ κέντρων ασύλου έσπευσε πάντως ήδη να εκφράσει ο αρχηγός της νεολαίας του SPD Κέβιν Κύνερτ, ο οποίος υπενθύμισε ότι το κόμμα του έχει ήδη απορρίψει αυτή τη μορφή ενίσχυσης της προστασίας των συνόρων, «ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για την Βόρεια Αφρική, για τα ευρωπαϊκά εξωτερικά σύνορα ή για το Πασάου».


Για «φουλ στον δρόμο της AfD», έκανε λόγο ο ειδικός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για θέματα μετανάστευσης Αζίζ Μποζκούρτ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Die Welt ότι «αυτές οι αστείες δομές δεν μπορούν να λειτουργήσουν».




κοντα κουρεματα με ξυρισμα στο πλαι
σάντουιτς με καπνιστό σολομό
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

No comments:

Post a Comment