Saturday, May 18, 2019

ορυχεια λιγνιτη δεη

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html

Χθες η απόδοση του διετούς ελληνικού ομολόγου υποχώρησε στο 4,5% και του δεκαετούς στο 5,8%, γεγονός που δείχνει πως οι αγορές ερμήνευσαν θετικά τις αποφάσεις της Ευρωομάδας, αξιολογώντας κυρίως ως εξαιρετικά υποστηρικτική την άρση της αβεβαιότητας.


Το κλίμα τροφοδότησαν και πληροφορίες πως στις 23 Ιουνίου 2017 είναι πιθανό ο οίκος Moody's να αναβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδος κατά μία κλίμακα από «Caa3» σε «Caa2», αποτιμώντας και αυτός με θετικό τρόπο τις αποφάσεις του Eurogroup.


Σε κάθε περίπτωση εφόσον εκταμιευθούν κανονικά οι δόσεις και δοθούν ξεκάθαρα μηνύματα αξιοπιστίας στις αγορές, μια δοκιμαστική έξοδος σε αυτές δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2018.


Αυτά τα μηνύματα αξιοπιστίας συνδέονται άμεσα με την τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος που αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Αν και με τη λήψη της δόσης των 8,5 δισ. ευρώ η Ελλάδα θεωρητικά θα έχει πόρους για να πορευθεί χωρίς νέα δόση έως τον Ιούλιο του 2018, οπότε θα έρθει αντιμέτωπη με νέες λήξεις , αυτό δεν σημαίνει πως οι καθυστερήσεις στο μέτωπο των μεταρρυθμίσεων θα είναι «ανώδυνες», δεδομένου ότι θα τελούν και υπό την κρίση των αγορών.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

ορυχεια λιγνιτη δεη

ορυχεια λιγνιτη δεη



οδηγοι φορτηγων αγγλια
ηλιοστάσιο ναύπλιο

No comments:

Post a Comment