Monday, May 13, 2019

διαφορες φιλελευθερισμου και σοσιαλισμου

2ο κριτηριο αξιολογησης ριαλιτι σοου

Η απόφαση ελήφθη από τη γενική συνέλευση των αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο και συμμετέχουν δενδροκαλλιεργητές από την περιοχή της Βεγόρας, του Αγ. Παντελεήμονα, του Πελαργού Φαραγγιού, κτηνοτρόφοι από το Αμύνταιο, τους Ανάργυρους και τον Αετό, καθώς και γεωργοί και αμπελουργοί από τον Κάμπο του Αμυνταίου.


lucy o'byrne audition

διαφορες φιλελευθερισμου και σοσιαλισμου

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Διαμαντούλα Κρητικού μέλος της Επιτροπής Αγώνα του μπλόκου Αντιγόνου «τα τρακτέρ μας προς το παρόν θα μείνουν παραταγμένα κατά μήκος της Εθνικής οδού, ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός τους». Η ίδια τόνισε:



Διαμαρτυρόμαστε γιατί τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης καταδικάζουν τα μέλη μας σε ολική φτώχεια και βάζουν ταφόπλακα στον κλάδο της γεωργίας και κτηνοτροφίας στην Ελλάδα.



Στον κόμβο του Αντιγόνου έχουν συγκεντρωθεί 60 τρακτέρ ενώ ο δρόμος παραμένει ανοικτός και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.


διαφορες φιλελευθερισμου και σοσιαλισμου

Κινητοποιήσεις στα Χανιά


Σε ολιγόλεπτο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων- Ρεθύμνου στο ύψος της περιοχής «Μεγάλα Χωράφια», προχώρησαν το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι, μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.


Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ακόμα εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων και φοιτητές, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτόν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών.


Σύμφωνα με το cretapost.gr αγρότες με τα τρακτέρ τους βρίσκονται στην περιοχή, κλείνοντας καθημερινά συμβολικά για λίγη ώρα το δρόμο, ενώ σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτητικούς συλλόγους και εργατικά σωματεία ως μία πράξη αλληλεγγύης στον αγώνα των αγροτών.


mploko praitoria3 1024x576


Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ενωτικής Ομοσπονδίας έχουν προχωρήσει από την Παρασκευή σε κινητοποιήσεις και, όπως έχουν ανακοινώσει, θα αποκλείουν καθημερινά για λίγα λεπτά την εθνική οδό.


mploko praitoria7 1024x576


Οι συγκεντρωμένοι ύψωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα ενώ διένειμαν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς. Εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ακολουθούμενη πολιτική και ζητούν τη λήψη μέτρων για στήριξη των εισοδημάτων τους.



https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

No comments:

Post a Comment