Wednesday, May 22, 2019

ιταλικα ρουχα στην ελλαδα

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html
ειναι η σκεψη μου τρελη ρεπανης

Ο Ζόραν Ζάεφ κατάφερε να μαζέψει τις ψήφους που του ήταν απαραίτητες για την έγκριση της συνταγματικής αναθεώρησης για την αλλαγή του ονόματος της χώρας σε «Βόρεια Μακεδονία». Με 81 ψήφους υπέρ και καμία κατά, η Βουλή της πΓΔΜ ενέκρινε τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος και το συνοδευτικό εφαρμοστικό Νόμο, που κατέθεσε η κυβέρνηση του Ζάεφ, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών.


αστικα ροδου δρομολογια

ιταλικα ρουχα στην ελλαδα

Οι τέσσερις τροπολογίες που υιοθέτησε η Βουλή αφορούν την αλλαγή της ονομασίας της χώρας (από Δημοκρατία της Μακεδονίας που είναι σήμερα σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), το προοίμιο του Συντάγματος, τη μέριμνα της Πολιτείας για τη διασπορά και το σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας των γειτονικών χωρών της πΓΔΜ.


«Πυροδοτούνται» εξελίξεις στην Αθήνα


Η εξέλιξη αύτη αναμένεται να «πυροδοτήσει» σημαντικές εξελίξεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, καθώς το κόμμα του Πάνου Καμμένου αντιτίθεται σθεναρά στη Συμφωνία των Πρεσπών.


Ο Πάνος Καμμένος, στην τεταμένη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κράτησε στάση αναμονής, ώσπου να ξεκαθαριστεί το ομιχλώδες πολιτικό σκηνικό στην πΓΔΜ. Μετά την ψήφιση της συνταγματικής αλλαγής, όμως, ο επικεφαλής των ΑΝ. ΕΛ. πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, αλλά και τα επόμενα βήματά του, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν στηρίζει τη «Συμφωνία των Πρεσπών».


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

Εκκρεμεί, λοιπόν, το ραντεβού Αλέξη Τσίπρα - Πάνου Καμμένου για να ξεκαθαριστεί το πώς θα προχωρήσει η κυβέρνηση.


Ζάεφ: «Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη συμφωνία με την Ελλάδα»


«Η Βουλή έχει λάβει μέχρι στιγμής δύσκολες αποφάσεις. Και σήμερα δεν είναι εύκολο», είπε ο Ζόραν Ζάεφ, μιλώντας στους βουλευτές. Μάλιστα, ο Ζάεφ εξαπέλυσε επίθεση κατά του VMRO-DPMNE, που απείχε από τη συνεδρίαση και υπεραμύνθηκε της συμφωνίας των Πρεσπών. «Το κόμμα σας ξέρει ότι δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη συμφωνία με την Ελλάδα και ότι δεν μπορούμε χωρίς συμφωνία να διαπραγματευτούμε την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε.


Στη συνέχεια, συνεχάρη τους πολίτες και τους βουλευτές της χώρας του που «ανέλαβαν την ευθύνη για τις συνταγματικές αλλαγές, με τις οποίες, άνοιξαν τις πόρτες του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την χώρα του», μέσω μηνύματός του στο Twitter.



Им честитам на граѓаните и на пратениците за преземената одговорност за уставните измени со којашто заедно ги отворивме вратите на #НАТО и #ЕУ за Република #Македонија. ??

— Зоран Заев (@Zoran_Zaev) 11 Ιανουαρίου 2019


ιταλικα ρουχα στην ελλαδα

No comments:

Post a Comment