Thursday, January 31, 2019

κωδικοι τραπεζων 011

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html
κωδικοι τραπεζων 011
κωδικοι τραπεζων 011

Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών γύρω από το πόθεν έσχες και τις φορολογικές εκκρεμότητες του υπερθεματιστή είχαν φέρει σε δύσκολη θέση το Μαξίμου και ως εκ τούτου η προθεσμία που ζήτησε ο Καλογρίτσας για να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις - αλλά δεν τού δόθηκε - λειτούργησε λυτρωτικά για την κυβέρνηση.


Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η διαδικασία εξελίσσεται κανονικά εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το γεγονός πως ήδη έχουν εισπραχθεί 65 εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση που οφείλουν οι τρεις από τους τέσσερις υπερθεματιστές. Να σημειωθεί ότι θα δοθεί χρόνος λίγων ημερών στον πρώτο αναπληρωματικό Ιβάν Σαββίδη για να καταβάλει την οφειλή που τού αναλογεί ώστε να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία.


Από την Νέα Δημοκρατία δεν έχει εκδηλωθεί μέχρι στιγμής καμία επίσημη αντίδραση και οι πληροφορίες θέλουν τον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Κουμουτσάκο να προβαίνει σε δήλωση γύρω στις 3 το μεσημέρι. Βουλευτές της ΝΔ είχαν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου τις προηγούμενες ημέρες για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών προκαλώντας το σχόλιο της κυβέρνησης πως η αξιωματική αντιπολίτευση πονάει περισσότερο από τους καναλάρχες που πληρώνουν.


ντιναμο ζαγκρεμπ ολυμπιακος 0-1 highlights


μεσσηνιακη ζυθοποιια
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

ηλιας νακος αλμυρος

Χανιά: Παρανάλωμα του πυρός αποθήκη ξυλείας (pics&vid)

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (20/03), κάτω από άγνωστη - μέχρι στιγμής - αιτία.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, ειδοποιήθηκε στις 00:45, για την εκδήλωση πυρκαγιάς σε αποθήκη που βρίσκεται στον δρόμο του ΟΑΔΥΚ κοντά στο Νοσοκομείο Χανίων.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην φλεγόμενη αποθήκη που ήταν γεμάτη με διάφορα είδη ξυλείας, μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς και δύο οχήματα απο τον Ναύσταθμο Κρήτης και τον Δήμο Χανίων, αναφέρει το flashnews.gr.



Η μάχη των 20 συνολικά πυροσβεστών που πήγαν με οκτώ οχήματα, ήταν άνιση λόγω των ιδιαίτερα εύφλεκτων υλικών και γρήγορα όλος ο χώρος της αποθήκης είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr



Το ξημέρωμα η φωτιά τέθηκε υπο μερικό έλεγχο με τους πυροσβέστες να συνεχίζουν την κατάσβεση στην φλεγόμενη ξυλεία.

Τα αίτια που οδήγησαν στην πυρκαγιά, θα διερευνήσει στη συνέχεια το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής:


Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλείας στην περιοχή Μουρνιές, στα Χανιά Κρήτης.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 21 Μαρτίου 2018

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Νεκρή 18χρονη - Τη «σκότωσε» το κινητό της

Δραματικές εξελίξεις: Ο Ερντογάν στέλνει πλοίο στην Κυπριακή ΑΟΖ


Χανιά: Παρανάλωμα του πυρός αποθήκη ξυλείας (pics&vid)
01
Χανιά: Παρανάλωμα του πυρός αποθήκη ξυλείας (pics&vid)



































ηλιας νακος αλμυρος
ηλιας νακος αλμυρος
σταματης γονιδης θεσσαλονικη
προβλημα βοθρου

χάρηκα πολύ μετάφραση στα αγγλικά

«O κ. Τσίπρας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη, με εκείνους που αφήνει άνεργους, αλλά δεν είχε τίποτα ουσιαστικό να τους απαντήσει. Κατή τη συνήθη τακτική του συνέχισε να πυροβολεί τη λογική και να κάνει το μαύρο - άσπρο, λέγοντας τις γνωστές κορώνες για το νταβατζιλίκι που πέθανε» αναφέρει το Ποτάμι σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:


χάρηκα πολύ μετάφραση στα αγγλικά

«Οι πάντες γνωρίζουν ότι όχι μόνο δεν πέθανε αλλά ζει και βασιλεύει, με νέα πρόσωπα στη θέση παλιών, φίλους και κουμπάρους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Κατά τα λοιπά όσοι πίστευαν ότι θα ακούσουν κάποιο σχέδιο για το μέλλον της χώρας, τζάμπα περίμεναν. Προέχουν οι εσωτερικές διευθετήσεις εντός του καθεστώτος».


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html


χάρηκα πολύ μετάφραση στα αγγλικά
αριων φμ
ομιλον ρολοι

κολοσσος

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

«Η κυβέρνηση, που είχε την πλήρη ευθύνη της διαπραγμάτευσης, υπερψήφισε τη Συμφωνία ΕΕ-Καναδά (CETA) σε όλα τα Συμβούλια Υπουργών, χωρίς καμία επιφύλαξη», αναφέρουν οι βουλευτές προσθέτοντας και τα εξής: «Οι υπουργοί της υπερθεμάτιζαν και καλούσαν τους Έλληνες ευρωβουλευτές να την ψηφίσουν, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός την υποστήριξε με την υπογραφή του στη Σύνοδο Κορυφής, στις 30 Οκτωβρίου 2016. Παρ' όλα αυτά, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν τη συμφωνία και, έκτοτε, η κυβέρνηση, σαν άλλος Ιανός, εμφανίζεται με δύο πρόσωπα. Καταδεικνύει έτσι, για ακόμη μία φορά, ότι μόνιμη πρακτική της είναι η πολιτική της απάτης και της εξαπάτησης των Ελλήνων», δήλωσαν, για τη στάση της κυβέρνησης οι συνυπογράφοντες Φωτεινή Αραμπατζή, Γιώργος Στύλιος και Γιάννης Αντωνιάδης.


κολοσσος

κολοσσος


βαρεθηκα να σκοτωνω τους αγαπητικους σου
ombre μαλλια για καστανες
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

καιρος λεονταρι καρδιτσας

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html
συνταγη τσελεμεντες φασολαδα
καιρος λεονταρι καρδιτσας

Η πρώτη ομάδα παικτών, που είχε ήδη πάει στην Τουρκία, πριν ξεσπάσει η απόπειρα πραξικοπήματος, και ανάμεσά τους ο Πουγιόλ, ο Ντέκο, ο Εσιέν, ο Αμπιντάλ κατάφερε να πετάξει από τα παράλια της Μεσογείου (πολλές εταιρίες low cost δεν είχαν διακόψει τις πτήσεις προς τις ακτές της Τουρκίας λόγω των τουριστών) και να επιστρέψει στην Ισπανία.


Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Λαουρέν, επιβεβαίωσε πρώτος την άφιξη του γκρουπ με την σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό.


lauren
(Πηγή: Twitter)


Την ίδια φώτο ανέβασε και ο εμβληματικός αρχηγός της Μπάρτσα Κάρλες Πουγιόλ.


puyol3
(Πηγή: Instagram)


"Φτάσαμε στην Βαρκελώνη μετά από όσα έγιναν στην Τουρκία. Υπήρξαν στιγμές ανησυχίας, αλλά νιώθαμε πάντα ασφάλεια και ηρεμία. Σε ευχαριστούμε Σάμουελ Ετόο και θα σε δούμε σύντομα. Μεγάλη αγκαλιά αδελφέ".


Πριν από λίγο και ο Σαμουέλ Ετόο με νέα ανάρτησή του επιβεβαίωσε το αναμενόμενο, την ματαίωση του παιχνιδιού λόγω των γεγονότων στην Τουρκία.


etoo2
(Πηγή: Instagram)


"Φίλοι μου. Για λόγους ασφαλείας, πρέπει να σας ανακοινώσω ότι το φιλικό παιχνίδι, που θα γινόταν στις 20.00 στην Αττάλεια Αρένα, ματαιώνεται μέχρι νεωτέρας. Ευχαριστώ όλους για την διαρκή υποστήριξή σας και είμαι βέβαιος για την κατανόησή σας".




καιρος λεονταρι καρδιτσας
ανω κατω λαγονησι
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

πότε αρχίζει να φουσκώνει η κοιλιά στην εγκυμοσύνη

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
τηλέμαχος ζαγρέας - τρανταφλιά
πότε αρχίζει να φουσκώνει η κοιλιά στην εγκυμοσύνη

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι μια τέτοια πληροφορία δεν ευσταθεί, καθώς το Υπουργείο Οικονομικών πριν από λίγους μήνες αναμόρφωσε την σχετική φορολογία. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:



Δεν επίκειται αλλαγή στη φορολογία αγοράς των αυτοκινήτων. Δημοσιεύματα αναφέρονται σε επικείμενες αλλαγές στη φορολογία αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων (Τέλος Ταξινόμησης). Η πληροφορία δεν ευσταθεί, καθώς το Υπ. Οικονομικών μόλις λίγους μήνες πριν αναμόρφωσε τη σχετική φορολογία.




πότε αρχίζει να φουσκώνει η κοιλιά στην εγκυμοσύνη
σπιτι προκοπιου γλυφαδα

αντιπροσωπεια ford καβαλα

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html
αντιπροσωπεια ford καβαλα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αλεξάνδρας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στις 1 και 2-11-2018, κατά τις ώρες 00.01' έως 06.00', ως εξής:


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

αιτια δευτεροπαθους οστεοπορωσης

πως μπορω να δω αν το οχημα μου ειναι ασφαλισμενο


  • Στο ύψος της συμβολής της με την οδό Πανόρμου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πουλίου, στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεδίον του Άρεως.

  • Στο ύψος της συμβολής της με την οδό Πανόρμου, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.



αντιπροσωπεια ford καβαλα

nak στην ελενη

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html
nak στην ελενη

Οι δικαιούχοι, αφού υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση, μπορούν να μπουν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του Α21 και να συμπληρώσουν σε 7 «βήματα» την αίτηση, που θα τους εξασφαλίσει επίδομα από 28 έως 70 ευρώ το μήνα, για κάθε τέκνο.

Σε κάθε καταβολή επιδόματος παιδιού θα συμπεριλαμβάνονται τυχόν αναδρομικά επιδόματα δικαιούχων που δεν έχουν καταβληθεί, καθώς και τυχόν συμψηφισμοί οφειλών προηγούμενων ετών που θα έχουν οριστικοποιηθεί και ελεγχθεί.

Οι ενέργειες που απαιτούνται για την συμπλήρωση της αίτησης αφορούν:

Βήμα 1 - Υποβολή Ε1. Θα πρέπει να έχετε υποβάλει τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος (Ε1) φορολογικού έτους 2017.

Βήμα 2 - Είσοδος Μπαίνετε στην εφαρμογή με τα διαπιστευτήρια TaxisNet πατώντας το link που ακολουθεί μετά τις οδηγίες. Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται, δηλαδή τα δικά σας, του/της συζύγου ή του αντισυμβαλλόμενου στο σύμφωνο συμβίωσης και των προστατευόμενων τέκνων σας.

Βήμα 3 – Συναίνεση. Μετά την είσοδο, θα εμφανισθεί φόρμα όπου θα πρέπει να επιλέξετε την τρέχουσα οικογενειακή σας κατάσταση. Οι έγγαμοι και οι εν διαστάσει θα πρέπει να εισάγουν τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ του/της συζύγου. Διαβάστε προσεχτικά το κείμενο που αφορά τη Συναίνεση για το Επίδομα Παιδιού και πατήστε [Συναίνεση] για την έναρξη συμπλήρωσης και υποβολής της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης επιδόματος παιδιού Α21.

Βήμα 4 - Συμπλήρωση Αίτησης. Η αίτηση επιδόματος παιδιού θα περιέχει προ-συμπληρωμένα τα προσωπικά σας στοιχεία και τη σύνθεση της οικογένειας σας. Κάποια από τα πεδία της αίτησης θα πρέπει να συμπληρωθούν από εσάς, όπως στοιχεία ταυτότητας, στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας, καθώς και ο ΙΒΑΝ στον οποίο είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος για την καταβολή του επιδόματος.

Βήμα 5 - Σύνθεση Οικογένειας. Η αίτηση επιδόματος παιδιού περιλαμβάνει πίνακα με τη σύνθεση της οικογένειας σας. Για κάποια μέλη μπορεί να απαιτηθεί η συμπλήρωση πρόσθετων στοιχείων, όπως π. χ. στοιχεία φοιτητή. Πατώντας [Αλλαγή Στοιχείων] θα κατευθυνθείτε στη φόρμα στοιχείων του μέλους για το οποίο θα εισάγετε και θα καταχωρήσετε συμπληρωματικά στοιχεία. Αν κάποιο από τα τέκνα δεν πρέπει να συμμετέχει στην αίτηση, θα πρέπει να κάνετε διαγραφή τέκνου. Επιπροσθέτως, αν κάποιο μέλος δεν περιλαμβάνεται στην προ-συμπληρωμένη σύνθεση της οικογένειας σας, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε προσθήκη τέκνου. Στην ίδια λίστα υπάρχει σχετική ενημέρωση δίπλα στο όνομα του ατόμου που τυχόν χρειάζεται να συναινέσει για το επίδομα. Για την συναίνεσή του απαιτείται η σύνδεση στην εφαρμογή με τα δικά του στοιχεία TaxisNet.



nak στην ελενη
περιοδος σκουρο καφε αιμα
σκουπα για τζακι πρακτικερ
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

διαγωνισμοι ασεπ κλαδος πε02 φιλολογια

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος υποστήριξε πως το ΔΝΤ αυθαιρετεί με τους υπολογισμούς του όπως έκανε και το 2014, με τη δεύτερη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

μοναδικος επιζων movie

διαγωνισμοι ασεπ κλαδος πε02 φιλολογια

«Είχαμε τον Μάιο του 2014 θυμάμαι μια έντονη προσωπική συζήτηση με τον κ. Τόμσεν, ο οποίος υποστήριζε τον αριθμό 18,5 δισ. ευρώ και εγώ υποστήριζα τον αριθμό 6,5 δισ. ευρώ. Φυσικά πέρασε το δικό μου. Το ΔΝΤ από την πλευρά του δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει πως προέκυπτε ο αριθμός αυτός. Μάλιστα οι τράπεζες είχαν ως στόχο να μαζέψουν 6,5 δισ. ευρώ, αλλά μάζεψαν 10 δισ. ευρώ και μπόρεσαν με τα χρήματα αυτά να αποπληρώσουν και τις προνομιούχες μετοχές που είχαν από το παρελθόν», είπε σχετικά με τις τότε κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών ο κ. Προβόπουλος.


Για τις νέες απαιτήσεις του ΔΝΤ ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης ήταν εξίσου επικριτικός. «Έρχεται τώρα το ΔΝΤ και με άγαρμπο και ελαφρά επιπόλαιο τρόπο λέει ότι χρειάζονται 10 δισ. ευρώ, χωρίς να μπορεί να αποδείξει το πώς τα χρήματα αυτά πράγματι χρειάζονται», τόνισε και εκτίμησε πως η παρέμβαση του ΔΝΤ ενδεχομένως να καταστήσει τα stress test των ελληνικών τραπεζών πιο αυστηρά σε σχέση με των υπόλοιπων ευρωπαϊκών τραπεζών. «Ίσως χρειαστεί στο τέλος οι τράπεζες να λάβουν μεγαλύτερες προβλέψεις από αυτές που θα έπαιρναν», είπε.


Ωστόσο, προσέθεσε πως τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα με τα stress test. «Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες αμυχές για κάποια ή κάποιες τράπεζες. Δεν θα υπάρξουν όμως κατά τη γνώμη μου ιδιαίτερα προβλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά και συνεχίζοντας την επίθεση στο Ταμείο είπε: «Θα πρέπει να σταθούμε όμως στο ότι ο τρόπος με το οποίο το ΔΝΤ είπε αυτά που είπε πρόσφατα έχει ήδη δημιουργήσει μια αναταραχή στο Χρηματιστήριο . Βλέπουμε τις τράπεζες να έχουν γίνει γιο γιο. Ενδεχομένως να φοβίσει και καταθέτες που είναι σε στάση σε αναμονής».


αννυ νεα σημερα

Ο κ. Προβόπουλος αναγνώρισε πως θα πρέπει να μειωθούν κατά 38% τα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών έως το 2019, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό. «Είναι δύσκολοι στόχοι, αλλά μπορούν να πιαστούν», σημείωσε.


Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη πως δεν έχουν γίνει γνήσιες και αυθεντικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα. «Πολλές μεταρρυθμίσεις σχεδιάστηκαν λάθος και εφαρμόστηκαν λάθος, δυσφήμισαν τη λέξη» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως οι επώδυνες λύσεις που επιλέχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια δεν έφεραν αποτέλεσμα και στοίχισαν ακριβά .


Ερωτηθείς για το κοινωνικό μέρισμα που σχεδιάζει να μοιράσει η κυβέρνηση δήλωσε πως κατά τη γνώμη του μια χώρα που είναι καταχρεωμένη, δεν έχει πολυτέλεια να μοιράζει ανύπαρκτο πλεόνασμα με ψηφοθηρικό τρόπο, με την έννοια ότι έχει άλλες υποχρεώσεις πολύ μεγάλες. «Θα μπορούσε αυτό να πάει σε δημόσιες επενδύσεις και σε θέσεις εργασίας», υποστήριξε ο κ Προβόπουλος.


Τόνισε τέλος ότι με τόση υψηλή φορολογία δεν μπορούμε να πάμε σε ανάπτυξη, καθώς η ανάπτυξη προϋποθέτει επενδύσεις και εξωστρέφεια.



διαγωνισμοι ασεπ κλαδος πε02 φιλολογια

κλεμμενα ονειρα πισω απο τα παρασκηνια

Μετά από τη σύλληψη του δολοφόνου του «Γκόλντεν Στέιτ», 40 χρόνια μετά την έναρξη της δράσης του, οι αρχές της Καλιφόρνια αποφάσισαν να κάνουν νέες προσπάθειες για τον εντοπισμό του Ζόντιακ, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία που βοήθησε τους ειδικούς ερευνητές να ταυτοποιήσουν τον Τζόζεφ Τζέιμς Ντι Άντζελο.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html

Το πρώτο βήμα, όμως, είναι να δημιουργήσουν ένα καλύτερο προφίλ DNA. Πριν από μερικούς μήνες, το αστυνομικό τμήμα της πόλης Βαλέχο στην Καλιφόρνια έστειλε δύο επιστολές του δολοφόνου Ζόντιακ σε ιδιωτικά εργαστήρια, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να ανιχνεύσουν με νέες τεχνικές το γενετικό του υλικό, πίσω από τα γραμματόσημα ή στο σημείο που κολλάει ο φάκελος.


ρεμπετες στιχουργοι

Τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα… «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να βρουν κάτι» είπε ο ντετέκτιβ Τέρι Πόισερ, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Σακραμέντο Μπι.


Ο Πόισερ είπε πως ελπίζει να χαρτογραφηθεί ένα πλήρες προφίλ DNA, τότε οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες τεχνικές που επιστρατεύτηκαν για την ταυτοποίηση του για την σύλληψη του «δολοφόνου του Γκόλντεν Στέιτ».


σχολή αρχιτεκτόνων βόλου

107px Zodiac Killer symbol. svg
Πηγή: Το σύμβολο που εμφανιζόταν στις επιστολές του Ζόντιακ




κλεμμενα ονειρα πισω απο τα παρασκηνια
κλεμμενα ονειρα πισω απο τα παρασκηνια
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html

αναλυση αεριων αρτηριακου αιματος

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html
αναλυση αεριων αρτηριακου αιματος

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ, ο οποίος τοποθέτησε την επίλυση του χρέους σε σύντομο χρονικό διάστημα και η οποία μάλιστα θα σημάνει την "απογείωση της ανάπτυξης". Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης δεν υπήρχαν πληροφορίες για επικείμενη αντίδραση του Μαξίμου ή του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος για τις δηλώσεις Δραγασάκη.


κουνγκ φου γαλατσι

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, όμως, εξέφρασε διαφορετική άποψη: "Δεν θεωρώ, λοιπόν, εύκολο να πετύχουμε μεγάλη από μείωση του χρέους μόνο για την Ελλάδα χωρίς να απομειωθεί και το δικό τους χρέος (σ. σ. των δανειστών)", είπε, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για το κατά πόσο ταυτίζονται οι απόψεις του με αυτές του πρωθυπουργού. "Άρα, η θέση που είχα από τότε και διατηρώ είναι ότι πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε τώρα, πρέπει να κερδίσουμε, να διεκδικήσουμε ό, τι μπορούμε να διεκδικήσουμε τώρα, να έρθουμε ει δυνατόν, έστω και στο ίδιο επίπεδο μακάρι και καλύτερο από τους άλλους, ούτως ώστε από κοινού και με άλλες χώρες να διεκδικήσουμε την ιδέα αυτή ότι δηλαδή πρέπει να υπάρξει μια πανευρωπαϊκή ρύθμιση του χρέους που αυτή να είναι ριζική και να είναι και για όλους και για μας και για τις άλλες χώρες. Δεν ξέρω πώς το διατύπωσα τότε, αλλά εν πάση περιπτώσει τώρα που μιλάμε...".


"Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει με μια φωνή, δεν θα έρθει με δύο. Δεν θα έρθει με τη φωνή του κυβερνητικού ρεαλισμού και των υπεύθυνων αποφάσεων", σχολίασε μετά το τέλος της ομιλίας του Γιάννη Δραγασάκη ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_132.html

παιδικο αντιηλιακο μπλουζακι

αναλυση αεριων αρτηριακου αιματος

"Είναι αναγκαίο να αλλάζει κανείς άποψη", σχολίασε πάντως, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχετικά με την εικόνα που είχε καλλιεργήσει επί μακρόν η κυβέρνηση.


Στην πρώτη συνεδρίαση της υποεπιτροπής της βουλής για το «θέμα του χρέους και την απομείωση του», ο Γιάννης Δραγασάκης τάχθηκε υπέρ μιας συνολικής ευρωπαϊκής λύσης και πρόσθεσε: «Δεν είναι βέβαιο ότι θα τελειώσει σύντομα το θέμα του χρέους, καθώς πρόκειται για ένα πρόβλημα που ο χρόνος επίλυσης του δεν συμβαδίζει με το πολιτικό χρόνο των κυβερνήσεων». Πρόσθεσε δε, ότι «ακόμα και να έρθουν όλα πολύ ευνοϊκά πάμε σε μια διαδικασία που πάει πέρα από το 2018».


Άφησε δε, έμμεσες αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Επιτροπής Αλήθειας που η ίδια είχε συστήσει, λέγοντας ότι δεν είχε το κύρος και την συναίνεση των κομμάτων για να παράξει αποτελέσματα.


γιατρικο βανδη στιχοι

γιατρικο βανδη στιχοι
γιατρικο βανδη στιχοι

«Για εμένα, το ζήτημα του να γνωρίζουμε πώς θα προσεγγίσουμε το θέμα της μετανάστευσης συνιστά ενός είδους αποφασιστικής σημασίας τεστ για το μέλλον και τη συνοχή της Ευρώπης» επισήμανε η Γερμανίδα καγκελάριος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ.


Επιπλέον, όπως τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ, η Ευρώπη χρειάζεται μια ενιαία προσέγγιση που θα ανταποκρίνεται στα συμφέροντα κάθε κράτους μέλους, σημειώνοντας ότι η Ιταλία δεν αισθάνεται ότι λαμβάνει επαρκή στήριξη από τα άλλα κράτη μέλη.


γιουπι για για κιθαρα

«Είναι πολύ, πολύ σημαντικό για εμένα η Γερμανία να μην ενεργεί μονομερώς, αλλά ό, τι κι αν κάνουμε να γίνεται μεθοδικά, σε συμφωνία με τους άλλους, επομένως να έχουμε μια πραγματικά ενιαία ευρωπαϊκή προσέγγιση» είπε η Άγγελα Μέρκελ στους δημοσιογράφους.


«Η Ιταλία υποδέχθηκε πολλούς πρόσφυγες και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε» σημείωσε η καγκελάριος της Γερμανίας.


βασιλης καλλιδης κολοκυθοσουπα

«Πρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες όλων στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό μοιάζει σαν τον τετραγωνισμό του κύκλου, όμως η Ευρώπη πρέπει να επιδείξει αλληλεγγύη» υπογράμμισε.



https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html

δε σιμπσονς

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html
π μελετιος σταθης

Σε ανθρωπιστικό επίπεδο, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδική Ηλικία (Unicef) προέτρεψε «όλες τις πλευρές» στη σύγκρουση να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, χαρακτηρίζοντας την εμπόλεμη χώρα «επίγεια κόλαση» για τα παιδιά, που πλήττονται από τον λιμό.


δε σιμπσονς

Η Χοντέιντα, που κατέχεται από τους Χούτι, είναι από την Πέμπτη «θέατρο μαχών» με τις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις που επιδιώκουν την ανακατάληψη της πόλης, καθώς και αεροπορικών πληγμάτων του συνασπισμού κατά των ανταρτών του οποίου ηγείται η Σαουδική Αραβία.


Συνολικά, 53 μαχητές Χούτι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από το Σάββατο, δήλωσαν στο AFP ιατρικές πηγές στη Χοντέιντα.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html

Η άλλη πλευρά έχασε 13 άνδρες, δήλωσαν άλλες ιατρικές πηγές στο Άντεν και στη Μόχα, πόλεις που τελούν υπό κυβερνητικό έλεγχο και όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί.




δε σιμπσονς
χυτηρια θεσσαλιας

παιδικα εμβολια mmr

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html
παιδικα εμβολια mmr

Ήταν ο άνθρωπος που χαρακτήρισε την δεκαετία και έκανε τους πάντες να παρακολουθούν μέχρι και σήμερα τις ταινίες του με μανία.


λεωνιδας μπαλαφας ανηφορια

Ο χαμογελαστός ηθοποιός... ο αδύνατος άνδρας με τα πλούσια μαλλιά που "μεταμορφωνόταν" σε όλες τους τις ταινίες και σίγουρα θα μείνει αξέχαστος για τις «ατάκες» του που άφησαν εποχή.


παιδικα εμβολια mmr

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον... έρωτα του Στάθη Ψάλτη μπροστά από το μικρόφωνο του πειρατικού σταθμού για την Κούλα και τον πόνο που του πρόσφερε ο... Κυριάκος;


Δείτε βίντεο από τον Στάθη Ψάλτη που όλοι θα θυμόμαστε για πολλά ακόμα χρόνια.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html




αντιγραφη dvd σε avi

κοινωνικοι λειτουργοι τι κανουν

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html
κοινωνικοι λειτουργοι τι κανουν

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, σε άρθρο της στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», με τίτλο «Η οικονομία αλλάζει, η ΝΔ όχι».


κοινωνικοι λειτουργοι τι κανουν

Επικρίνει την αντιπολίτευση τονίζοντας ότι «κατά τη διάρκεια των τελευταίων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους Θεσμούς, η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη εστίαζαν την κριτική τους στην καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και απαιτούσαν την άρον - άρον ολοκλήρωση της συμφωνίας στο όνομα της εκταμίευσης των δόσεων και όχι στο περιεχόμενο της συμφωνίας που επεδίωκε η κυβέρνηση. Για εκείνους το ζητούμενο δεν ήταν ποτέ το συγκεκριμένο μείγμα μέτρων, πολλώ δε μάλλον η επίπτωσή τους στον κόσμο της εργασίας. Το απέδειξαν άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια, υπογράφοντας μνημόνια που εκτόξευσαν την ανεργία στο 27,7%, και νομοθέτησαν τη μείωση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας».


Η κ. Αντωνοπούλου επισημαίνει ότι «μπορεί το α' τρίμηνο να ήταν αρνητικό όσον αφορά τον δείκτη του ΑΕΠ, κυμάνθηκε δηλαδή στο επίπεδο του 2014, έτους "success story", ωστόσο οι οικονομικοί δείκτες των πρώτων μηνών του 2017 μάς επιτρέπουν να αισιοδοξούμε». Καταγράφουν αύξηση της μισθωτής απασχόλησης, άνοδο της βιομηχανικής παραγωγής, του εμπορίου και των εξαγωγών και άνοδο των τουριστικών αφίξεων, σημειώνει και προσθέτει ότι την ίδια στιγμή, τα spreads διολισθαίνουν για πρώτη φορά σε επίπεδα προ κρίσης και οι δείκτες του οικονομικού κλίματος, των επιχειρηματικών και των καταναλωτικών προσδοκιών βελτιώνονται αισθητά. Υπογραμμίζει ότι τους πρώτους τέσσερις μήνες της φετινής χρονιάς δημιουργήθηκαν 125.000 θέσεις εργασίας, αναφέροντας πως πρόκειται για την υψηλότερη επίδοση στο πρώτο τετράμηνο του έτους από το 2001 έως σήμερα.


σουβλακι καλαμακι μυκονος


κουφωματα pvc κατερινη

χρεωσεις γενικη ταχυδρομικη

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html
παιχνιδια με βατραχους
ταρτα αργυρως

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για σήμερα, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για τις εξής περιοχές:


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html


  • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία)

  • Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες)

  • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια)

  • Περιφέρεια Αττικής

  • Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα)

  • Κρήτη

  • Δωδεκάνησα


Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.


Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ. α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.


Δείτε το χάρτη που ακολουθεί:


xarts



χρεωσεις γενικη ταχυδρομικη
χρεωσεις γενικη ταχυδρομικη

ετσε νεμ ανδρικα ρουχα

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html
ανιχνευτές χρυσού okm
χάρτης ελλάδας κύπρου
Αλέξανδρος Τανίδης - Ανατριχίλα: Αυτά είναι τα μηνύματα του 17χρονου λίγο πριν βρεθεί νεκρός

Αλέξανδρος Τανίδης - Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 17χρονου από τη Θεσσαλονίκη - Το πτώμα του βρέθηκε εσωτερικά της περίφραξης του νοσοκομείου Παπανικολάου - Συγκλονίζουν οι εκκλήσεις για βοήθεια του 17χρονου - Τι υποστήριζε λίγο πριν βρεθεί νεκρός.


Σε θρίλερ για γερά νεύρα φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του άτυχου 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στη Θεσσαλονίκη στις 21 Φεβρουαρίου 2018. Ο άτυχος νεαρός, για τον εντοπισμό του οποίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Amber Alert, εντοπίστηκε νεκρός περίπου στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής (02/03/2018).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Η ιατροδικαστής, Λήδα Κοβάτση, η οποία έφτασε στο σημείο, δεν διαπίστωσε εμφανή σημάδια εγκληματικής ενέργειας.


ετσε νεμ ανδρικα ρουχα

Ωστόσο, την υπόθεση περιπλέκουν οι εκκλήσεις για βοήθεια που έκανε ο άτυχος νεαρός τόσο με αναρτήσεις του στο Facebook, όσο και μέσω της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολολούλη.

Τα μηνύματα του Αλέξανδρου - Ποιοι και γιατί ήθελαν να τον σκοτώσουν

Ο 17χρονος Αλέξανδρος Τανίδης με αναρτήσεις του στο Facebook, έκανε λόγο για απειλές που δεχόταν, ενώ μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως κάποιοι ήθελαν να τον σκοτώσουν. Ο ίδιος φέρεται να είχε ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας αλλά και της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη.

Στις 12 Φεβρουαρίου, ο Αλέξανδρος είχε αναρτήσει στο Facebook ένα μήνυμα «απόγνωσης», στο οποίο έγραφε:

«ΚΥΡ 1:02 Μ. Μ . Η ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ENHMERCSTE ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

καλησπερα βρεισκομαι στην μοναδα εφηβον αχεπα θεσσαλονικη μεχρι να φτασω εδω εγιναν παρα πολα o πατερας μου με πεταξε απο το σπιτι μαζη με τα αδερφια μου πριν το κανει αυτο προσπαθησε να με κλεισει στην φυλακη κατηγοροντας με οτι του εκλεψα προσοπικα αντικειμενα μαρτηρες τα αδερφια μου που τωρα βρεισκοντε στο αρσις το ιδρημα στην θεσσαλονικη εγω ειμαι 17 και τα αδερφια μου 12 και 14 μεναμε στον αγιο νικολαο 2 ποδι χαλκηδικη εμενα η ανθρωπη απο εκει περα με μισησαν και με ακολουθησαν μεχρι την μηχανιονα οπου πηγα γιατι βρεισκοταν η μανα μου εκει εγω περιμενα να με ββολεψει σε καποιο ιδρημα οπως κανονιστηκε και με τα αδερφια μου και βρεισκονται στο αρσις το ιδρημα η μανα μου δεν εχει δικοτης σπιτι οποτε την νυχτα ο ανθροπος που την φιλοξενουσε δεν με αφηνε να βρεισκομαι εκει και την νυχτα ειμουν στον δρομο ουτε η αδερφη μου η μεγαλη δεν μπορουσε να με κρατησει εγω μεχρι να φτασω εδω στην μοναδα εφηβον αχεπα θεσσαλονικη περασα απο 2 νοσοκομια τα εξεις το παπανικολαου και το ιποκρατιο στο παπανικολαου μου φερθεικαν απεσια και μου δωσαν και φαρμακευτικη αγωγη χωρις να υπαρχη λογος στο υποκρατιο διαπιστοσαν οτι δεν υπηρχε προβλημα με μενα και ειπαν οτι το παπανικολαου ανεφερε δηθεν προβλημα αυτοι η ανθρωπη που με μισουν μπλεχτηκαν στο παπανικολαου για να μου φερθει ετσι και να με κρατησει παρανομα 21 μερες χωρις να κανει διαδηκασιες να μπω σε καποιο ιδρημα εγω στο παπανικολαου δεν δημηουργουσα προβλημα διοτι αν δημηουργουσα να πω οτι δικιολογημενα μου φερθεικαν ετσι μετα απο εκει βγεικα με εξειτιριο και τα πραγματα ηταν παλι τα ειδια αυτοι η ανθρωποι προσπαθησαν να με διρουν με ακολουθησαν με αυτοκινιτω οχι ενα αλλα 2 εγω ετρεξα και ξεφυγα και κρηφτηκα στα χωρτα κανενας δεν με πιστεψε στην μηχανιονα ολα αυτα τωρα μετα πηγα στην αδερφη μου αφου εχω παρει εξιτοριο απο το παπανικολαου η αδερφημου μενη στους νεους επιβατε ς κατεβηκαμε μαζι στο αστινομικο τμημα των νεον επιβατων και μου βαλανε χειροπεδες και με πηγαν στο ιποκρατιο δεν με πιστεψαν αποτο ιποκρατιο μιλισαν με των εισαγγελεα για να παω σε καποιο ιδρημα κατεληξα εδω στην μοναδα εφηβον μιλησα και με τα αδερφια μου ηρθαν απο το αρσις και κανονιζουν να παμε πακετακι ολοι μαζοι στην φλορινα σε καποιο ιδρημα εγω με αυτο δεν συμφονο και μου λενε αν δεν υπαρχουν θεσης στο παπαφιο για εμενα διοτι εδω ειμαι προσορινα και περιμενω η μανα μου ουτε ενδιαφερετε για εμενα ουτε ο πατερας που μας πεταξε στο δρομο χρειαζομαι την βοηθεια σας κατι δεν παει καλα εγω κινδινευο ακομα απο αυτους τους ανθρωπους βοηθειστε με να φτασω στο παπαφιο με ασφαλεια και να ειναι καλα τα αδερφια μου τα δυο που βρεισκοντε στο αρσις το ιδρημα βοηθεια θελω αν μπορειτε να εμπαλακειτε ENHMERCSTE ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ».{sic}

Αλλά και με αλλεπάλληλα ποσταρίσματα ζητούσε τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη:

tanidis

Τι συνέβη τελικά στον Αλέξανδρο Τανίδη; Αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε; Και αν έπεσε θύμα δολοφονίας ποιοι και γιατί τον ήθελαν νεκρό; Τις απαντήσεις αναμένεται να ρίξουν η διενέργεια νεκροτομής και οι τοξικολογικές - ιστολογικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Διπλωματικό θρίλερ: Δικάζονται τη Δευτέρα οι Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο

Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας - Κατακρεούργησαν νεαρό στη μέση του δρόμου



ετσε νεμ ανδρικα ρουχα
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

φυσικη ε ταξη υλικα σωματα

φυσικη ε ταξη υλικα σωματα
φυσικη ε ταξη υλικα σωματα

Μία ελληνική πρωτοβουλία που αποτελεί το τέταρτο σχήμα συνεργασίας στην περιοχή των Βαλκανίων - μετά την τετραμερή με Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία σε επίπεδο πρωθυπουργών, και τις δύο τετραμερείς αφενός με τα βαλκανικά κράτη της ΕΕ (Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία) και αφετέρου την διασυνοριακή συνεργασία (με Αλβανία, Βουλγαρία και πΓΔΜ) σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών. Πρωτοβουλίες που εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της πολιτικής μορφοποιήσεων διεθνούς συνεργασίας που έχει αναλάβει τα τελευταία τρία χρόνια η ελληνική διπλωματία


Η αυριανή τριμερής συνάντηση στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, σημαντικούς εταίρους της χώρας μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, καθώς και οι τρεις χώρες διατηρούν παρεμφερείς απόψεις ως προς τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου, το απαραβίαστο των διεθνών συνθηκών και τη συμμόρφωση με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, επιδεικνύοντας σταθερή βούληση για την ενίσχυση και την ανάπτυξη της συνεργασίας με όλα τα γειτονικά κράτη.


Κύριο θέμα των συζητήσεων θα είναι η εμβάθυνση της συνεργασίας των τριών χωρών στους τομείς της ενέργειας και των μεταφορών με στόχο την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Παράλληλα, θα συζητηθούν περιφερειακά θέματα που άπτονται της συνεργασίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως τα Δυτικά Βαλκάνια, όπου θα εξεταστούν τρόποι για την από κοινού αντιμετώπιση των γενικότερων προβλημάτων και προκλήσεων που αντιμετωπίζει η περιοχή, αλλά και των διανοιγόμενων προοπτικών, με στόχο την αναβάθμιση του ρόλου και της σημασίας της στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Έμφαση, τέλος, θα δοθεί στη συνεργασία για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προς της κατεύθυνση της ενίσχυσης των πολιτικών που συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη, με κοινωνικό πρόσημο και με κριτήριο την εξυπηρέτηση των αναγκών των λαών της.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html

ζητει τα βελτιω

Κατά την παραμονή του στο Βουκουρέστι, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από την πρωθυπουργό της Ρουμανίας, Βιόριτσα Ντάντσιλα.



σάλτσα βινεγκρέτ goodys
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html

συριγμος αναπνοης

συριγμος αναπνοης

Οι ληστείες εξιχνιάστηκαν με την ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


συριγμος αναπνοης

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Εμμανουηλίδη Βασίλειο του Ιορδάνη και της Ζωγραφιάς, ο οποίος γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html

φως πρεμιερα θεοδωριδου

19112018diosiopoiisithess002


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 15-02-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.


θεολογικες σπουδες

stickers opel astra

επαυλη καρδιτσα
stickers opel astra

Μέχρι στιγμής, τα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας έχουν δικαιώσει έναν συνταξιούχο του Δημοσίου από την Αθήνα, αλλά και έξι εν ενεργεία εργαζόμενους από τους Δήμους Άργους και Ναυπλίου για το δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων. Το αίτημά τους αφορούσε στην αναδρομική καταβολή των τριών Δώρων-επιδομάτων (Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας) καθώς και την εφεξής και κατ’ έτος καταβολή τους.


καστρο playmobil 6000

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το κύμα αιτήσεων και αγωγών στα Ταμεία για τα αναδρομικά παράνομων μειώσεων που επιβλήθηκαν σχεδόν σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους είτε με μειώσεις των νόμων 4051 και 4093 είτε με κατάργηση Δώρων από κύριες και επικουρικές συντάξεις. Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» αποκαλύπτει τα δικόγραφα του 2018 για τα αναδρομικά για να στοιχειοθετήσουν τις απαιτήσεις τους εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι.


Οι αγωγές φτάνουν τις 50 σελίδες και μπορούν να υποβληθούν είτε ομαδικά, είτε ανά ομάδες αρκεί να είναι ομοειδείς οι φορείς (π. χ. από ΙΚΑ, από ΟΑΕΕ, από Δημόσιο, από Ταμεία ΔΕΚΟ και Τραπεζών).


Τα κείμενα που κατατίθενται πηγαίνουν και σε αναδρομικά από το 2013 έως και το 2018. Οι συνταξιούχοι μπορούν βάσει του νόμου να διεκδικούν έως 5ετία. Στην κατάθεση της αγωγής οι συνταξιούχοι θα πρέπει να ξέρουν τι διεκδικούν και αυτό θα πρέπει να το δουν με τους δικηγόρους τους. Στα ενημερωτικά σημειώματα των κύριων και επικουρικών συντάξεων από το 2013 και μετά αναγράφονται όλα αυτά.



stickers opel astra
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

τι καιρο θα εχει του αγιου πνευματοσ 2015

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html
τελικο αιτιο συντακτικο
χρυσανθεμων αιγιο
τι καιρο θα εχει του αγιου πνευματοσ 2015
τι καιρο θα εχει του αγιου πνευματοσ 2015

«Η αρωγή προς την Πορτογαλία αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ευχαριστώ την Ισπανία που προσέφερε γρήγορα την υποστήριξή της μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας», δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την ανθρωπιστική βοήθεια και την αντίδραση στις κρίσεις Χρήστος Στυλιανίδης.



https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html




Help to #Portugal via #EUCivPro is priority to combat #forestfires. #Spain support is #EU #solidarity at its best https://t.co/knoHuyolAt

— Christos Stylianides (@StylianidesEU) 14 Αυγούστου 2017

Wednesday, January 30, 2019

μυδοχαρα μακρυγιαλοσ 2015

«Ο πρόεδρος (των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) θεωρεί ότι οι συνεχιζόμενες συνομιλίες πάνε πολύ καλά και ότι οι συναντήσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα, οπωσδήποτε είναι ενδείξεις προόδου», είπε η Σάντερς σε δημοσιογράφους επί του προεδρικού αεροσκάφους εν πτήσει προς το Νάσβιλ του Τενεσί.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html

μυδοχαρα μακρυγιαλοσ 2015

«Θα είμαστε έτοιμοι εάν λάβει χώρα τη 12η Ιουνίου. Ασφαλώς θα είμαστε έτοιμοι αν αυτή (η σύνοδος) για κάποιο λόγο λάβει χώρα σε μεταγενέστερη ημερομηνία - θα είμαστε έτοιμοι και γι' αυτό», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας.



μυδοχαρα μακρυγιαλοσ 2015
πιτα με κιμα με σφολιατα
ελαφρια μονωση ταρατσας
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html

μια μερα χαρας

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html
η σπηλια του ερμη
μια μερα χαρας

«Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η ανάπτυξη του πυρηνικού και πυραυλικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας παραβιάζει τους όρους του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Εντούτοις, ο Λαβρόφ για μία ακόμη φορά επισήμανε ότι είναι απαράδεκτο να κλιμακώνεται η ένταση στην κορεατική χερσόνησο εξαιτίας της επιθετικής ρητορικής της Ουάσιγκτον προς την Πιονγκγιάνγκ και της ανάπτυξης στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

Η ανάγκη να υπάρξει σύντομα μια μετάβαση από τη γλώσσα των κυρώσεων στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων τονίστηκε» επίσης κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνδιάλεξης, σημειώνεται στην ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ.


Οι δύο υπουργοί συζήτησαν επίσης τη συριακή κρίση και την κατάσταση στην Ουκρανία, προστίθεται στο δελτίο τύπου.



μια μερα χαρας
δοχειο ηλιακου θερμοσιφωνα τιμη

γέροντας παΐσιος προφητειες 3ος παγκοσμιος

ασυμμετρος αντωνυμο
γέροντας παΐσιος προφητειες 3ος παγκοσμιος

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σήμερα.


ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.




γέροντας παΐσιος προφητειες 3ος παγκοσμιος
φιλελληνας αντιστοιχο ουσιαστικο
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

καρτα ηχου στο laptop

αεροπορικα εισιτηρια προσφορες λονδινο

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Αναλυτικά η πρόγνωση:


Αττική
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ τις πρωινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

λιονταρια εναντιον λιονταριων

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά διαστήματα στην κεντρική Μακεδονία τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά πιθανόν τοπικά ισχυρές στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αρχικά στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές κατά διαστήματα στις Σποράδες και πιθανόν στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Βελτίωση στα νότια και εξασθένηση στα βόρεια τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.



καρτα ηχου στο laptop
καρτα ηχου στο laptop
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

κβαντικη σηραγγα

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
μαρια αντουανετα το ταξιδι
αίτηση για απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας

Το περιστατικό έχει ως εξής: Η 29χρονη - ανύπαντρη - μητέρα τους πήγε να ελέγξει τα πέντε μηνών τρίδυμα αγοράκια στην κούνια τους το πρωί του Σαββάτου, όταν διαπίστωσε ότι δύο εξ αυτών δεν ανέπνεαν.


Η μητέρα κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και τα βρέφη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο, του Τσάρλι και του Νόα. Το τρίτο αγοράκι, ο Ίθαν κατάφερε να επιβιώσει.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του φαίνεται να προκλήθηκε από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, πιθανότατα από βλάβη της θερμάστρας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη επιβεβαίωση και η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.


Όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί δεν υπάρχουν ύποπτες ενδείξεις σχετικά με τον θάνατο των δύο μωρών και διαχειρίζονται το περιστατικό ως «τραγικό δυστύχημα». Μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο των δύο μωρών.


κβαντικη σηραγγα

Περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου των δύο βρεφών αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.



κβαντικη σηραγγα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

τρυπα στον αφαλο επουλωση

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html
peugeot cabrio 206 automatik

Σύμφωνα με όσα ανέφερε εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν, ο κ. Τσίπρας θα ταξιδέψει στην Τουρκία στις αρχές Φεβρουαρίου.


«Όπως ξέρετε συνεχίζεται η κινητικότητα των ξένων ηγετών που έρχονται στη χώρα μας. Φιλοξενούμε αυτή την περίοδο τον πρόεδρο της Κροατίας. Στις αρχές Φεβρουαρίου σχεδιάζεται η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Όσο ξεκαθαρίζονται τα προγράμματα της επίσκεψης, θα συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε» είπε ο Καλίν, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου για το πρόγραμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.





τρυπα στον αφαλο επουλωση
τρυπα στον αφαλο επουλωση
ξυλοσομπες mbs
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html

δοκτορατο στην κυπρο

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου 2017, παρουσιάζεται πλεόνασμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 839 εκατ. ευρώ έναντι πλεονάσματος 888 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2016 και στόχου του Προϋπολογισμού 2017 (που έχει περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού) για πλεόνασμα 530 εκατ. ευρώ.


Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 1 δισ. ευρώ έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 670 εκατ. ευρώ.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

βαζω μετανοια

Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 4,1 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 172 εκατ. ευρώ ή 4,3% έναντι του στόχου του Προϋπολογισμού 2017. Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 4,04 δισ. ευρώ , αυξημένα κατά 331 εκατ. ευρώ ή 8,9% έναντι του στόχου του Προϋπολογισμού 2017.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

δοκτορατο στην κυπρο

δοκτορατο στην κυπρο

Ειδικότερα, την περίοδο Ιανουαρίου 2017 αύξηση έναντι του στόχου παρατηρήθηκε στις εξής κύριες κατηγορίες εσόδων:


α) Φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων κατά 20 εκατ. ευρώ ή 357,2%,


β) Άμεσοι φόροι ΠΟΕ κατά 120 εκατ. ευρώ ή 53,8%,


γ) Λοιποί άμεσοι φόροι κατά 14 εκατ. ευρώ ή 15,2%,


δ) ΦΠΑ πετρελαιοειδών κατά 15 εκατ. ευρώ ή 9,6%,


ε) ΦΠΑ καπνού κατά 19 εκατ. ευρώ ή 38,9%,


στ) Λοιποί ΕΦΚ (καπνού, κλπ) κατά 32 εκατ. ευρώ ή 13,4%,


ζ) Τέλη κυκλοφορίας οχημάτων κατά 28 εκατ. ευρώ ή 61,2%,


η) Έμμεσοι φόροι ΠΟΕ κατά 106 εκατ. ευρώ ή 74,1%,


θ) Λοιπά μη φορολογικά έσοδα κατά 69 εκατ. ευρώ ή 25,2%,


ι) Έσοδα ΝΑΤΟ κατά 33 εκατ. ευρώ.


Μειωμένα έναντι του στόχου την ίδια περίοδο ήταν τα έσοδα στις κάτωθι βασικές κατηγορίες:


α) Φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά 7 εκατ. ευρώ ή 1,8%,


β) ΦΠΑ λοιπών κατά 88 εκατ. ευρώ ή 6,8%,


γ) ΕΦΚ ενεργειακών προϊόντων κατά 17 εκατ. ευρώ ή 4,3%,


δ) Απολήψεις από Ε. Ε. κατά 14 εκατ. ευρώ ή 10,8%.



λεμονι αιμα

συνεβαλαν κλιση

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html
συνεβαλαν κλιση

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, την ώρα εκείνη στο κτίριο του πανεπιστημίου βρισκόταν θεατρική ομάδα των φοιτητών, όταν είδαν να εισβάλλουν άτομα που φορούσαν κράνη και να τους χτυπούν με βία με ρόπαλα και ξύλα που κρατούσαν.


συνεβαλαν κλιση

Αμέσως μετά, η ομάδα των αγνώστων άρπαξε το ταμείο των φοιτητών με άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ έφτασαν στο σημείο να ψάχνουν τις τσέπες των θυμάτων τους για να τους αρπάξουν και τα τηλέφωνά τους.


Τέσσερις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένοι αλλά είναι άγνωστο αν κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να παραμείνουν για νοσηλεία.


Η ομάδα των κρανοφόρων εξαφανίστηκε στα στενά των Εξαρχείων.



μητροπολιτης σουηδιας κλεοπας
ενεργειακα τζαμια συντελεστες
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

φθηνοτερο voip

φθηνοτερο voip

Συγκεκριμένα, για δύο μήνες, οι πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή έως 500 ευρώ μπορούν να ζητήσουν την αναστολή πληρωμής του ποσού αυτού για ένα έτος, και να κερδίσουν έκπτωση 10% στους τρέχοντες λογαριασμούς που θα εκδοθούν στο εξής.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

Ως μόνη προϋπόθεση τίθεται, να εξοφλούνται εμπρόθεσμα μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους οι τρέχοντες λογαριασμοί. Από το πάγωμα της οφειλής εξαιρούνται οι πελάτες με ειδικά εκπτωτικά τιμολόγια (Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης και Αγροτικό), για τους οποίους ισχύουν άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση τηλεφωνικά στο 11770 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ μέχρι και τις 30 Απριλίου.



φθηνοτερο voip
λουκας φαβαλι
ικαρια χαρτης δωδεκανησα

ανθρωπινεσ αξιεσ

συνδρομο ωραια κοιμωμενη
παντα θα ξημερωνει ιωαννιδης στιχοι

Για τις πληγείσες επιχειρήσεις, εργοδότες ή ασφαλισμένους που έχουν επαγγελματική εγκατάσταση ή δραστηριότητα στις περιοχές και υπέστησαν ζημιές θα δοθούν οι εξής διευκολύνσεις:


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html

ανθρωπινεσ αξιεσ

  • Κεφαλαιοποίηση των καθυστερούμενων μέχρι το τέλος του προηγούμενου της φυσικής καταστροφής μήνα ασφαλιστικών εισφορών (μετά των πρόσθετων τελών, τόκων προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων).

  • Αναστολή καταβολής τρεχουσών εισφορών για 6 μήνες αρχής γενομένης από την 1η του μήνα κατά τον οποίο συνέβη η φυσική καταστροφή (χωρίς υπολογισμό κατά το διάστημα αυτό πρόσθετων τελών ή άλλων προσαυξήσεων).

  • Οι παραπάνω εισφορές εξοφλούνται σε 12-24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις αρχής γενομένης από την 1η του επόμενου μήνα εκείνου κατά τον οποίο έληξε η εξάμηνη αναστολή.

  • Τα ίδια μέτρα θα λαμβάνονται και σε κάθε άλλη περιοχή στην οποία τυχόν προκύψουν ανάλογα ακραία καιρικά φαινόμενα, σημειώνει ο υπουργείο σε ανακοίνωσή του.



    ανθρωπινεσ αξιεσ
    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

    διαγωνισμόσ μικρόσ ευκλείδησ θέματα

    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
    Θεσπρωτία: Βρέθηκε o δράστης της κλοπής σε Ιερά Μονή

    Εξιχνίαση υπόθεσης διάρρηξης - κλοπής από κελί Ιεράς Μονής στο Βαβούρι Φιλιατών Θεσπρωτίας


    διαγωνισμόσ μικρόσ ευκλείδησ θέματα

    Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από κελί Ιεράς Μονής στο Βαβούρι Φιλιατών Θεσπρωτίας.


    σεμιναρια δωρεαν στη λαρισα

    διαγωνισμόσ μικρόσ ευκλείδησ θέματα



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σύμφωνα με την αστυνομία ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 46χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη – κλοπή που έγινε την 3/4-02-2013 από κελί της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου στο Βαβούρι Φιλιατών Θεσπρωτίας, απ’ όπου αφαιρέθηκε ένα ιερό ευαγγέλιο, δύο δισκοπότηρα και ένας σταυρός αγιασμού.

    Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.


    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html


    ηλιαδησ τζουντο βιντεο

    αμοργοσ ξενοδοχειο λακι

    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html
    αμοργοσ ξενοδοχειο λακι

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε τη σταθερή προσήλωση της Ελλάδας σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, καθώς και της ιδιότητας της Κύπρου ως κράτος μέλος της ΕΕ.


    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html

    Μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, χωρίς το καθεστώς των εγγυήσεων, χωρίς παρεμβατικά δικαιώματα και κατοχικά στρατεύματα.


    Τέλος, συμφώνησαν ότι παρότι δεν έχει σημειωθεί επαρκής πρόοδος στις εν εξελίξει συνομιλίες, αυτή η πρόοδος θα πρέπει να ενθαρρυνθεί, ιδίως κατά την αυριανή μέρα στην οποία οι συνομιλίες θα διεξαχθούν παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ.



    αμοργοσ ξενοδοχειο λακι
    κινα εκλογες
    sten og strୠǡvekort

    λαμπες αποστειρωσης uv

    https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html
    πλούτος του αριστοφάνη
    λαμπες αποστειρωσης uv
    Καταιγιστικές εξελίξεις: Το ρολόι του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη δείχνει την ώρα θανάτου της

    Ειρήνη Λαγούδη: Τι ώρα μπήκε η φωτιά στο όχημα της 44χρονης μητέρας και ποιο στοιχείο «δείχνει» δολοφονία, σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας – Την ίδια ώρα ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή για κατεπείγουσα έρευνα για τα αίτια του θανάτου της


    Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» γύρω από την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Οι πραγματογνώμονες που διόρισε η οικογένειας της Ειρήνης έκαναν «φύλλο και φτερό» το όχημα της 44χρονης και εντόπισαν στοιχεία που, όπως δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, οδηγούν ξεκάθαρα στο συμπέρασμα ότι η μητέρα τριών παιδιών δολοφονήθηκε.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Εκτός από το αυτοσχέδιο φιτίλι που βρέθηκε στην εταζέρα του πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας σε εκπομπή του STAR, διαπιστώθηκε πιθανότητα και η ώρα θανάτου της Ειρήνης.


    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html
    sugklonistiki epistoli gia tin 44xroni zita dikaiwsi. w l

    Η Αστυνομία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, γνωρίζει πλέον την ακριβή ώρα θανάτου. Από τη φωτιά και τον καπνό, το ρολόι του αυτοκινήτου είχε θολώσει, ωστόσο, από τη θερμοκρασία που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό, κόλλησε στη μοιραία ώρα. Πιο συγκεκριμένα το ρολόι δείχνει 19:40, ενώ η φωτιά εκτιμάται ότι ξέσπασε περίπου 10 λεπτά πριν, στις 19:30.


    λαμπες αποστειρωσης uv

    Στοιχείο, ωστόσο, που πρέπει να διερευνηθεί, καθώς το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και δίνει το τελευταίο καταγεγραμμένο στίγμα της Ειρήνης, δείχνει το αυτοκίνητο της 44χρονης να διέρχεται από το χωριό Βαρεία, που απέχει 5 χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή, περί τις 14:15. Υπάρχει δηλαδή ένα χρονικό κενό πέντε ωρών, για μία απόσταση περίπου μισής ώρας.

    Πού ήταν λοιπόν η γυναίκα το κενό διάστημα των παραπάνω πέντε ωρών που χάνονται τα ίχνη της, δεδομένης της κατάθεσης των κυνηγών ότι τουλάχιστον μέχρι τις 16:30 δεν διαπίστωσαν ή αντιλήφθηκαν καμία διέλευση αυτοκινήτου.

    Εντωμεταξύ, εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από την Αστυνομία έδωσε σήμερα, Πέμπτη (25/01/2018) ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αγρινίου για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

    Αφορμή της εισαγγελικής εντολής αποτέλεσαν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας από το αυτοκίνητο της 44χρονης.

    «Μαρτυρικός ο θάνατός της»

    Πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία δηλώνει στο Star.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, μετά και από την εύρεση του αυτοσχέδιου φυτιλιού στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας.

    «Είναι προφανές ότι κάποιοι εμπότισαν το φυτίλι με πετρέλαιο. Με το φυτίλι θα μεταδιδόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου η φωτιά και θα καιγόταν και όλο το πορτ μπαγκάζ. Δηλαδή θα λαμπάδιαζε το αυτοκίνητο κι έτσι οι Aρχές δεν θα έβρισκαν απολύτως τίποτα, κανένα στοιχείο. Έτσι θα περνούσε στα αστυνομικά δελτία σαν μια υπόθεση αυτοχειρίας. Τώρα όμως αρχίζουμε και βρίσκουμε πράγματα που δεν συνάδουν με τη θεωρία της αυτοκτονίας», ξεκαθάρισε ο κ. Ταουξής.

    Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μετά από τη αυτοψία που πραγματοποίησε ο ίδιος με τον πραγματογνώμονα Α. Δέδε, παρουσία δημοσιογράφων και άλλων δικηγόρων βρήκαν στο σημείο όπου ξεψύχησε η άτυχη Ειρήνη αρκετά στοιχεία που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αξιοποιηθούν και να δώσουν μια νέα κατεύθυνση στις έρευνες, όπως ποτήρι από καφέ, κουτάκι αναψυκτικού και κουτί από τσιγάρα.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης επεσήμανε επίσης ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη αμφισβητούν πλέον την περιγραφή των γεγονότων όπως την έκανε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, στο οποίο φέρεται να πήγε η γυναίκα και να πήρε το πετρέλαιο.

    «Ο βενζινοπώλης κατέθεσε ότι η Ειρήνη του έδωσε τα κλειδιά για να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ. Όπως διαπιστώσαμε χθες με τον κ. Δέδε το πορτ μπαγκάζ στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο άνοιγε με ένα κουμπί που βρίσκεται στο ταμπλό. Γιατί να του δώσει τα κλειδιά;», αναρωτήθηκε.

    «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται για καθαρή αυτοχειρία. Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει τι δουλειά έχει να πάει να φτιάξει φυτίλι για να προκαλέσει την ανάφλεξη του αυτοκινήτου;»

    «Χθες μάθαμε επίσης ότι το πετρέλαιο που αγόρασε η Ειρήνη δεν ήταν φωτιστικό, αλλά πετρέλαιο κίνησης, που σημαίνει ότι δεν καίγεται εύκολα. Στο βενζινάδικο υποτίθεται ότι είπε στον ιδιοκτήτη “θέλω 20 λίτρα πετρέλαιο κίνησης”. Τι να τα κάνει τόσα πολλά; Δύο λίτρα αρκούσαν για να βάλει φωτιά και να δώσει τέλος στη ζωή της; Και γιατί να πάρει πετρέλαιο που δεν καίγεται και όχι βενζίνη, ώστε να γίνει έκρηξη και να είναι ακαριαίος ο θάνατός της. Αντίθετα ο θάνατος της γυναίκας ήταν μαρτυρικός», συνέχισε ο κ. Ταουξής.



    αποδειξη εισπραξησ αμοιβων μηχανικων

    υποστήριξη otenet

    σφαίρος του παρμενίδη

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος είχε βγει στα ελληνικά χωρικά ύδατα προκειμένου να περισυλλέξει μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος.


    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

    υποστήριξη otenet

    Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος πήραν στο πλωτό όλους τους μετανάστες, έδεσαν το φουσκωτό σκάφος στην πρύμνη τους και άρχισαν να το ρυμουλκούν προς το λιμάνι της Μυτιλήνης.


    Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, την ώρα εκείνη εμφανίστηκαν δύο σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής, τα οποία μπήκαν στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο και άρχισαν να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα όλοι οι επιβαίνοντες.


    skin osu rafis

    υποστήριξη otenet

    Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος έδειξαν απόλυτη ψυχραιμία και ενημέρωσαν αμέσως την Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, συνεχίζοντας παράλληλα την πορεία τους προς το Λιμάνι της Μυτιλήνης.


    Σημειώνεται ότι τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής συνέχιζαν να παρενοχλούν το ελληνικό σκάφος, φθάνοντας μέχρι και έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης.



    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

    αφού επέτυχε στα προβλεπόμενα μαθήματα

    φορος στις συναλλαγες
    αφού επέτυχε στα προβλεπόμενα μαθήματα

    Οι Αμερικανίδες έπρεπε απλά να κάνουν καλύτερο χρόνο από το 42.70 της Κίνας, που ήταν η 8η των ημιτελικών αρχικά.


    αφού επέτυχε στα προβλεπόμενα μαθήματα

    Οι Μπαρτλέτα, Φίλιξ, Γκάρντνερ και Ακινόσουν όχι μόνο το πέτυχαν αλλά έστειλαν μήνυμα και σε όλες τις υπόλοιπες κάνοντας 41.77, που ήταν ο καλύτερος χρόνος από όλες όσες είχαν περάσει (η Τζαμάικα είχε κάνει 41.79).


    2016 08 18T220428Z 1197112085 RIOEC8I1PBEGG RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS W RELAY100M
    (Ο μοναχικός τερματισμός - Πηγή: Reuters / FABRIZIO BENSCH)


    Έτσι ο αυριανός τελικός μετά τις 04.00 θα έχει και τις Αμερικανίδες να ανταγωνίζονται τις Τζαμαϊκανές για το Χρυσό μετάλλιο.


    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

    usateam4x100women
    (Ο "νέος" τελικός στα 4Χ100 των γυναικών, χωρίς την Κίνα )


    Αντίστροφη μέτρηση τώρα για τον τελικό των 200 μέτρων και τον Γιουσέιν Μπολτ απόψε στις 04.30...


    Διαβάστε σχετικά


    Ρίο 2016: κέρδισαν την ένσταση οι Αμερικανίδες και θα τρέξουν μόνες τους για πρόκριση στα 4Χ100


    Ρίο 2016: έκπληξη στα 4 Χ 100 στις γυναίκες με τον αποκλεισμό των ΗΠΑ



    καστορι νερο
    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html

    δημος αετου φλωρινας

    δημος αετου φλωρινας

    Οι κολομβιανές αρχές δεν έχουν αναφέρει θύματα ή ζημιές.


    Ο σεισμός σημειώθηκε στην Καραϊβική Θάλασσα, κοντά στο νησί Προβιντένσια, στις 05.40 ώρα Ελλάδας σήμερα, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS). Το Κολομβιανό Ινστιτούτο Γεωλογίας και το USGS διευκρίνισαν ότι το επίκεντρο εντοπίστηκε σε βάθος 10 χλμ.


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

    Σύμφωνα με τις κολομβιανές αρχές, η δόνηση έγινε αισθητή στις πόλεις Σαν Αντρές, Προβιντένσια και Σάντα Καταλίνα που βρίσκονται στο αρχιπέλαγος Σαν Αντρές.


    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

    αναπληρωτες και αδειες

    βιβλια του χανς κριστιαν αντερσεν

    Το κολομβιανό αρχιπέλαγος απέχει περίπου 220 χλμ. από τις ανατολικές ακτές της Νικαράγουα.



    δημος αετου φλωρινας

    κατι τρεχει με τους διπλα γωγω

    κατι τρεχει με τους διπλα γωγω
    κατι τρεχει με τους διπλα γωγω

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες.


    ενοικιασεις διαμερισματων δαφνη

    Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    κηδεια παντελιδη εκκλησια

    Αττική


    Καιρός: γενικά αίθριος.
    Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html

    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: γενικά αίθριος.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι έως 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
    Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 βαθμιαία 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά.
    Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    Tuesday, January 29, 2019

    τραινοσε σκα αθηνα

    βυσσινι παντελονι ανδρικο συνδυασμοι

    Κάνοντας λόγο για μια γενιά των 360€ που βρίσκεται στο περιθώριο της κοινωνίας, παραδομένη, όπως είπε, «στη μιζέρια της Ελλάδας των Συριζοφρουρών, του κ. Τσίπρα και της παρέας του, ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως στην Ελλάδα που κατέρρευσαν όλα στα 9 χρόνια της κρίσης, η ΝΔ δε μπορεί να έχει επετηρίδα».


    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

    «Αν θέλει να έχει τη νέα γενιά στο πλευρό της, πρέπει να καταργήσει την επετηρίδα έναντι της μεγαλύτερης απαίτησης του ελληνικού λαού στα 43 χρόνια ζωής της Παράταξής μας: αυτή της αξιοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως η ΝΔ θέλει κοντά της τους νέους ανθρώπους.


    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

    «Αν πραγματικά νοιαζόμαστε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας, τότε καπρίτσια, στεγανά και καμαρίλα δεν χωρούν στη ΝΔ. Ούτε λαϊκισμοί, ούτε κακοπαιγμένες παραστάσεις, από κανέναν. Αν θέλουμε τους νέους και φιλοδοξούμε οι νέοι να θέλουν εμάς, επιβάλλεται πρώτα μία συγγνώμη γιατί η γενιά τους είναι η πρώτη γενιά Ελλήνων μετά από πολλές, η οποία ζει χειρότερα από την προηγούμενη» είπε, επισημαίνοντας πως αυτή η κατάσταση αλλάζει.


    τραινοσε σκα αθηνα

    Παρουσίασε μάλιστα τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση με Πανεπιστήμια, κρατικά και ιδιωτικά, άμεσα συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας, με τμήματα/ειδικότητες αιχμής και πτυχία που θα αντιστοιχούν σε πολύ μεγάλο ποσοστό (80%) σε θέσεις εργασίας, με φορολογικά κίνητρα για όποιον επιχειρηματία προσλαμβάνει νέους εργαζόμενους, με φορολογική αμνήστευση για όποιον νέο άνθρωπο ξεκινά τη δίκη του επιχείρηση, με υποχρεωτικό επαγγελματικό προσανατολισμό στα σχολεία της χώρας και με διαδραστικότητα στις μεγάλες επιχειρήσεις και με μια πανστρατιά των μεγάλων επιχειρηματιών, ώστε να προσλαμβάνουν νέους σε σταθερά ανοδικό ρυθμό για την επόμενη δεκαετία.


    χρυση ευκαιρια αγορα σπιτιου πειραιας

    Χαρακτήρισε μάλιστα ως απαραίτητη προϋπόθεση τη μείωση της φορολογίας, τη μείωση των δαπανών καθώς και ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων, με σκοπό την αύξηση του ΑΕΠ που θα μεταφράζεται σε δουλειές.


    «Αν θέλετε οι νέες Ελληνίδες και οι νέοι Έλληνες να αγκαλιάσουν τη ΝΔ, τότε ξεχάστε τα πολιτικά γραφεία ως στείρο σωλήνα ρουσφετιού δια του διορισμού και της ομηρίας της οικογένειάς τους. Ελάτε να φτιάξουμε ένα κράτος μικρό, αξιόπιστο και ικανό, που να διασφαλίζει δουλειές για όλους, μέσα από το ταλέντο, το δαιμόνιο, την ικανότητα και τη διορατικότητα των Ελλήνων. Δώστε τους το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή, να ζουν μόνοι και όχι με τους γονείς τους μέχρι τα 40, να μπορούν να έχουν μια δουλειά, να έχουν ζωή, να ερωτεύονται, να κάνουν όνειρα, να ταξιδεύουν, να είναι περήφανοι», τόνισε προσθέτοντας πως οι νέοι της ΝΔ θα πρέπει να είναι όλοι οι νέοι και νέες στην Πατρίδα μας, είτε ανήκουν ιδεολογικά εδώ, είτε όχι.


    «Ας εξαλείψουμε τις συμπεριφορές που τους κρατούν μακριά μας, ας τολμήσουμε μαζί τους, ας κάνουμε τα όνειρα τους όνειρα μας .


    Τώρα όσο πότε είναι η στιγμή της αλήθειας, τώρα επιβάλλεται το εγώ των λίγων και ευνοημένων να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, έναντι του δημοσίου καλού και των πολλών», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Κικίλιας.



    τραινοσε σκα αθηνα

    πατεντα στο τζακι

    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html
    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html
    κατάσταση πελατών προμηθευτών προθεσμία
    Λάρισα: Απείλησε με όπλο τον γείτονά του επειδή ήθελε να βάλει air-condition

    Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε εχθές το απόγευμα στο κέντρο της Λάρισας και ειδικότερα στην οδό Ηπείρου, όταν Λαρισαίος ένοικος πολυκατοικίας έβγαλε αεροβόλο όπλο και απειλούσε άλλον ένοικο.


    Την έκρηξη του Λαρισαίου, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι προκάλεσε το γεγονός της τοποθέτησης aircondition σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ με βαρύ οπλισμό που έκλεισαν για αρκετή ώρα την οδό Ηπείρου υπό το φόβο επεισοδίων ενώ στη συνέχεια προέβησαν στην σύλληψη και των δύο Λαρισαίων.

    Πηγή: tinealarissa.gr


    πατεντα στο τζακι

    Λάρισα: Απείλησε με όπλο τον γείτονά του επειδή ήθελε να βάλει air-condition
    01
    Λάρισα: Απείλησε με όπλο τον γείτονά του επειδή ήθελε να βάλει air-condition

    πατεντα στο τζακι
    ρεκλαμα βικιλεξικο

    ψαρονέφρι με μανιτάρια και μουσταρδα

    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html
    αστυνομικα νεα απο αρτα
    ψαρονέφρι με μανιτάρια και μουσταρδα

    Σκοπός των επιτόπιων επιθεωρήσεων είναι να εξετάζεται και να αξιολογείται το επίπεδο, η φύση και τα χαρακτηριστικά των εγγενών κινδύνων στους οποίους μπορεί να εκτεθεί η κάθε τράπεζα, λαμβανομένης υπόψη και της νοοτροπίας της ως προς την αντιμετώπιση του κινδύνου. Συγκεκριμένα:



    • Θα εξετάζεται και θα αξιολογείται η καταλληλότητα και η ποιότητα της εταιρικής διακυβέρνησης και του πλαισίου εσωτερικού ελέγχου της επιθεωρούμενης εκάστης τράπεζας, λαμβανομένης υπόψη της φύσης της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και των κινδύνων.

    • Θα αξιολογούνται τα συστήματα ελέγχου και οι διαδικασίες διαχείρισης κινδύνων της επιθεωρούμενης νομικής οντότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στον εντοπισμό αδυναμιών ή ευπαθειών που θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στα ίδια κεφάλαιά της.

    • Θα εξετάζεται η ποιότητα των στοιχείων του ισολογισμού και η οικονομική κατάσταση της κάθε τράπεζας, θα αξιολογείται το επιχειρηματικό μοντέλο των πιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και η συμμόρφωση τους προς τις τραπεζικές κανονιστικές διατάξεις.


    Σύμφωνα με τις εποπτικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία του SSM οι επιθεωρήσεις αυτές θα είναι:


    δημος χαλκιδεων ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα


    • Προσανατολισμένες στη δράση, δηλαδή θα οδηγούν σε διορθωτικές ενέργειες ή και μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνει κάθε το πιστωτικό ίδρυμα.

    • Κινδυνοκεντρικές, δηλαδή θα εφαρμόζουν γενικά αποδεκτές έννοιες και τεχνικές, ιεραρχώντας παράλληλα τις προσπάθειες που καταβάλλονται όταν γίνεται αντιληπτός υψηλότερος κίνδυνος ή χαμηλότερο επίπεδο ελέγχου εντός του επιθεωρούμενου τομέα ή δραστηριότητας.

    • Αναλογικές, δηλαδή θα είναι ανάλογες του μεγέθους, των δραστηριοτήτων και του προφίλ κινδύνου της επιθεωρούμενης τράπεζας.

    • Παρεμβατικές, καθώς λόγω της εξέλιξης των εποπτικών προσεγγίσεων υφίσταται ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη οι εποπτικοί φορείς να εξετάζουν σε μεγαλύτερο βάθος τον επιθεωρούμενο τομέα ή δραστηριότητα, διατυπώνοντας περισσότερες αξιολογήσεις βάσει κρίσης και κατανοώντας καλύτερα τα προφίλ κινδύνου και τις επιχειρηματικές γραμμές των εποπτευόμενων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

    • Προσανατολισμένες προς το μέλλον, δηλαδή δεν θα περιορίζονται στα τρέχοντα ή ιστορικά μεγέθη ούτως ώστε να προβλέπουν πιθανές μελλοντικές επιδράσεις.



    ψαρονέφρι με μανιτάρια και μουσταρδα
    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

    elite spa owner's manual

    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html
    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html
    νοησις εταιρεια συμβουλων
    elite spa owner's manual
    elite spa owner's manual

    Ο ηγέτης της Χαμάς υποσχέθηκε να κάνει τον Ντόναλντ Τραμπ να αντιστρέψει στην απόφασή του για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.


    «Θα ακυρώσουμε την απόφαση του Τραμπ. Καμία υπερδύναμη δεν μπορεί να δώσει την Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ. Δεν υπάρχει Ισραήλ που πρέπει να έχει ως πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Οι ψυχές μας, το αίμα μας, οι γιοι μας και τα σπίτια μας είναι μια θυσία για την Ιερουσαλήμ» είπε ο Ισμαήλ Χανίγια, εγείροντας προβληματισμό στην παγκόσμια κοινότητα που ανησυχεί για νέες εχθροπραξίες και αιματοχυσία στην περιοχή.





    πανελληνιοι αγωνες παλης 2016

    light συνταγές μαγειρικής

    light συνταγές μαγειρικής
    Λαμία: Τέλος στην αγωνία για την 40χρονη μητέρα

    Στη Λιβαδειά εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα το κόκκινο Matiz που ανήκει στην 40χρονη γυναίκα μητέρα δύο παιδιών που εξαφανίστηκε από το πρωί της Πέμπτης (7/6) από το σπίτι της.


    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε πάρκινγκ στη Λιβαδειά, ενώ η γυναίκα, που έχει καταγωγή από τη Λάρυμνα, φέρεται να επικοινώνησε με το σπίτι της και να ενημέρωσε ότι σύντομα θα επιστρέψει σε αυτό.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που την ώθησαν να φύγει απροειδοποίητα, σημασία όμως έχει αυτή τη στιγμή ότι είναι καλά στην υγεία της και μπορεί να βρεθεί ξανά κοντά στα δυο της παιδιά.

    Πηγή:Lamiareport


    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

    Λαμία: Τέλος στην αγωνία για την 40χρονη μητέρα
    01
    Λαμία: Τέλος στην αγωνία για την 40χρονη μητέρα

    light συνταγές μαγειρικής
    νεα δεξια φαηλος
    μάχη του ελ αλαμέιν
    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html

    ποτε ειναι το πασχα φετος 2015

    ποτε ειναι το πασχα φετος 2015
    ποτε ειναι το πασχα φετος 2015
    Συντάξεις: Αυτό είναι το «ψαλίδι» που προβλέπει η εγκύκλιος – Τι θα γίνει με μισθούς και οφειλές

    Τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η πρόβλεψη του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής για πρωτογενές πλεόνασμα 3,96% του ΑΕΠ το 2019 και δημοσιονομικό χώρο 866 εκατ. ευρώ, περιγράφει εγκύκλιος για την κατάρτιση του προϋπολογισμού 2019 που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.


    Την εγκύκλιο με τις οδηγίες για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του 2019 και τα ανώτατα όρια δαπανών που προβλέπονται ανά υπουργείο με βάση το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής απέστειλε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σε όλους τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Στόχος είναι η κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού με βάση τους στόχους για το πρωτογενές πλεόνασμα που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

    Στην εγκύκλιο αναφέρεται ρητά ότι από το νέο έτος δεν θα δημιουργούνται νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες. Η ταξινόμηση των εσόδων και των εξόδων στο νέο προϋπολογισμό βασίζεται σε νέο ενιαίο σχέδιο λογαριασμών το οποίο θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά από την 1.1.2019 στην Κεντρική Διοίκηση ( υπουργεία) με προοπτική να επεκταθεί σε επόμενο στάδιο στο σύνολο της Γενικής Κυβέρνησης.

    Στην εγκύκλιο που υπογράφεται από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη τοποθετείται το ανώτατο όριο των δαπανών του τακτικού προϋπολογισμού για το 2019 στα 49,743 δισ. ευρώ. Με τον συνυπολογισμό των δαπανών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ύψους 7,3 δισ. ευρώ, το ανώτατο όριο δαπανών διαμορφώνεται στα 57,043 δισ. ευρώ.


    τραπεζακι σαλονιου βιβλιο

    Οι δαπάνες για τη χορήγηση συντάξεων προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 25,480 δις ευρώ βάση των εκτιμήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής οι σχετικοί πίνακες του οποίου μεταφέρονται στην εγκύκλιο για την κατάρτιση του Προϋπολογισμού.

    Οι δαπάνες των ΟΤΑ στα 6,8 δισ. ευρώ, οι δαπάνες του ΕΟΠΥΥ στα 4,8 δισ. ευρώ με τις δαπάνες των νοσοκομείων να τοποθετούνται στα 3,1 δισ. ευρώ.

    Αναλυτικότερα, τα ανώτατα όρια δαπανών ανά υπουργείο έχουν ως εξής:

    - Στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 14,462 δισ. ευρώ
    - Στο υπουργείο Παιδείας προβλέπεται αύξηση δαπανών έως τα 5,481 δισ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Εσωτερικών οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 4,9 δισ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Υγείας, οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 3,9 δισ. ευρώ το 2019
    - Στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 3,35 δισ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 2,39 δισ. ευρώ το 2019.
    - Στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 2,783 δισ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι δαπάνες θα ανέλθουν έως το 1,297 δισ. ευρώ το 2019.
    - Στο υπουργείο Οικονομικών οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 734,84 εκατ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Δικαιοσύνης οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 646,48 εκατ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 553,4 εκατ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 348,25 εκατ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Ναυτιλίας οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 375,6 εκατ. ευρώ
    - Στο υπουργείο Εξωτερικών οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 262 εκατ. ευρώ
    - Στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 130,24 εκατ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Τουρισμού οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 80,1 εκατ. ευρώ.
    - Στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 81,3 εκατ. ευρώ το 2019.
    - Στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής οι δαπάνες θα ανέλθουν έως 128,351 εκατ. ευρώ το 2019.
    - Στη Βουλή των Ελλήνων οι δαπάνες θα ανέλθουν έως τα 135,98 εκατ. ευρώ.

    Στην εγκύκλιο αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τους μισθούς και τις προσλήψεις.

    Ληξιπρόθεσμες οφειλές

    Δεν προβλέπεται διακριτή κατηγορία δαπανών για την εξόφληση απλήρωτων υποχρεώσεων προηγούμενων οικονομικών ετών. Κατά συνέπεια οι πιστώσεις για την εξόφληση των υποχρεώσεων αυτών θα προβλεφθούν στις αντίστοιχες κατηγορίες δαπανών και οι σχετικές υποχρεώσεις θα εξοφληθούν κατά προτεραιότητα σε βάρος των πιστώσεων αυτών.

    Μισθοί

    Στα ανώτατα όρια δαπανών που έχουν τεθεί για το οικονομικό έτος 2019 ως προς τις αμοιβές προσωπικού και τις μεταβιβάσεις για αποδοχές προσωπικού σε φορείς εντός και εκτός Γενικής Κυβέρνησης έχουν ληφθεί υπόψη μεμονωμένα ανά υπουργείο ή φορέα, τυχόν εξοικονομήσεις ή / και δαπάνες από τις μετατάξεις, τις αποσπάσεις και τις προσλήψεις του 2018 καθώς και από τις προβλεπόμενες για το 2019 αποχωρήσεις προσωπικού.

    Προσλήψεις

    Πιστώσεις για νέες προσλήψεις προσωπικού προβλέπονται συνολικά για όλους τους φορείς της Κεντρικής Διοίκησης στον προϋπολογισμό του υπουργείου Οικονομικών - Γενικές Κρατικές Δαπάνες. Για τον προσδιορισμό των δαπανών για αποδοχές προσωπικού τόσο για τις εκτιμήσεις του 2018 όσο και για προβλέψεις του 2019 πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ισχύουσες διατάξεις της μισθολογικής νομοθεσίας.



    ως πρόβατα επί σφαγή
    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html
    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html

    πρωτα γενεθλια διδυμων

    https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html

    Με το νέο σύστημα, όπως επισημαίνει το ΥΠΕΝ, οι πιο ευάλωτοι καταναλωτές θα έχουν πλέον έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα περί το 70%, από 30%-35% που είχαν με το ισχύον σύστημα.


    απογευμα τεταρτης

    φορολογικη ενημεροτητα για εισπραξη χρηματων απο φορεισ κεντρικησ διοικησησ


    Συγκεκριμένα:


    Εισάγονται εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια αξίας ακίνητης περιουσίας, ώστε να δικαιούνται την έκπτωση μόνον πολίτες με πραγματική ανάγκη ενίσχυσης.

    Υπολογίζονται εισοδηματικά κριτήρια, τα οποία δεν θα αφορούν μόνον το φορολογητέο εισόδημα, αλλά και όλα τα αφορολόγητα ή αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα. Με αυτό τον τρόπο αποκλείονται περιπτώσεις, όπως βίλες εκατοντάδων τετραγωνικών σε «ακριβές» περιοχές, οι ιδιοκτήτες των οποίων διαθέτουν υπερπολυτελή αυτοκίνητα και εισόδημα από καταθέσεις εξωτερικού, αλλά εμφανίζουν χαμηλό εισόδημα και είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο.

    Με βάση εισοδηματικά κριτήρια, τα οποία δεν θα αφορούν μόνον το φορολογητέο εισόδημα, αλλά και όλα τα αφορολόγητα ή αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα, δημιουργούνται δύο βασικές κατηγορίες δικαιούχων.

    Η πρώτη, θα περιλαμβάνει όσους πληρούν τα κριτήρια για τη χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, οι οποίοι θα δικαιούνται διπλάσια έκπτωση στα τιμολόγιά τους από αυτή που λαμβάνουν σήμερα. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθούν τα πλέον ευάλωτα νοικοκυριά της χώρας.

    Η δεύτερη, θα περιλάβει νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα, με βάση τα όρια που ισχύουν και σήμερα για τους δικαιούχους ΚΟΤ, με μικρές διαφοροποιήσεις στο πλαίσιο του εξορθολογισμού του κόστους. Η κατηγορία αυτή θα δικαιούται την ίδια έκπτωση που λαμβάνει και σήμερα.

    Καταργείται η απένταξη από το ΚΟΤ σε περιπτώσεις υπέρβασης της μέγιστης κατανάλωσης έως και 10% ανά κατηγορία. Με το νέο πλαίσιο, οι ευπαθείς ομάδες δεν θα απεντάσσονται, αλλά θα τιμολογούνται με τις ανταγωνιστικές χρεώσεις των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας, μόνο για την υπερβάλλουσα κατανάλωση.

    Για να αντιμετωπιστεί η καταχρηστική ένταξη ευκατάστατων οικογενειών στο ΚΟΤ (που γίνεται μέσω της αλλαγής του δικαιούχου του μετρητή), θα προσμετρώνται πλέον τα εισοδήματα και η περιουσία όλων των ατόμων του νοικοκυριού που φιλοξενούνται από τον κύριο δικαιούχο.

    Με αυτό τον τρόπο αποκλείονται περιπτώσεις, όπως βίλες, όπου ο δικαιούχος δηλώνει φιλοξενούμενος στο ακίνητο και ίδιος εμφανίζει χαμηλό εισόδημα ή δηλώνει φιλοξενούμενος σε μέρος της κατοικίας (πχ 30 τετραγωνικά), αλλά με τεράστια κατανάλωση (7.000-8.000 κιλοβατώρες το τετράμηνο) ή δικαιούχοι που δηλώνουν ακίνητο λίγων τετραγωνικών (πχ 50 τετραγωνικά), αλλά είτε είναι κατά πολύ μεγαλύτερο, είτε μέσω της ίδιας παροχής ηλεκτροδοτείται τριώροφο ή τετραώροφο κτίσμα.

    Για τους πολύτεκνους που θα επωφελούνται από το ΚΟΤ θα ισχύουν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Με τη ρύθμιση αυτή επιτυγχάνονται δύο πράγματα:

    Πρώτον, καταργείται το τιμολόγιο πολυτέκνων της ΔΕΗ, στο οποίο εντάσσονταν όλες οι οικογένειες με τέσσερα τέκνα και άνω, χωρίς κανένα άλλο κριτήριο, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύονται τις εκπτώσεις του ΚΟΤ και ιδιαίτερα εύποροι πολίτες.

    Δεύτερον, τις εκπτώσεις αυτές μπορούν πλέον να διεκδικούν πολίτες και από ιδιώτες προμηθευτές, στους οποίους δεν ίσχυε ως τώρα η συγκεκριμένη κατηγορία ΚΟΤ.

    Από το υφιστάμενο σύστημα για το ΚΟΤ θα εξακολουθήσουν να ισχύουν οι παρακάτω ρυθμίσεις:


    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html


    • Η κατανάλωση αφορά σε κάλυψη αναγκών της κύριας κατοικίας του/της δικαιούχου.

    • Η παροχή ρεύματος είναι στο όνομα του/της δικαιούχου ή του/της συζύγου.

    • Η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη ή ίση με 200 kWh ανά τετράμηνο.

    • Η συνολική τετραμηνιαία κατανάλωση δεν υπερβαίνει τα όρια κατανάλωσης που ορίζονται για κάθε κατηγορία δικαιούχου.





    πρωτα γενεθλια διδυμων
    πρωτα γενεθλια διδυμων

    σνικ τη ζωη μου γραφω lyrics

    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
    σνικ τη ζωη μου γραφω lyrics

    Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και πριν λίγα χρόνια είχε κάνει εγχείρηση για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο. Κατάφερε και το ξεπέρασε όμως ταλαιπωρήθηκε αρκετά, όπως είχε αποκαλύψει το 2015 σε συνέντευξή της.


    nivea conditioner σωματος q10

    Μετά τη σοβαρή επέμβαση στον εγκέφαλο, είχε επιστρέψει με τη μουσική παράσταση «Το ριγέ φόρεμα», με την υπογραφή της κόρης της.



    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

    σνικ τη ζωη μου γραφω lyrics






    λαμπουσης τρυφωνας