Thursday, January 31, 2019

κλεμμενα ονειρα πισω απο τα παρασκηνια

Μετά από τη σύλληψη του δολοφόνου του «Γκόλντεν Στέιτ», 40 χρόνια μετά την έναρξη της δράσης του, οι αρχές της Καλιφόρνια αποφάσισαν να κάνουν νέες προσπάθειες για τον εντοπισμό του Ζόντιακ, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία που βοήθησε τους ειδικούς ερευνητές να ταυτοποιήσουν τον Τζόζεφ Τζέιμς Ντι Άντζελο.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html

Το πρώτο βήμα, όμως, είναι να δημιουργήσουν ένα καλύτερο προφίλ DNA. Πριν από μερικούς μήνες, το αστυνομικό τμήμα της πόλης Βαλέχο στην Καλιφόρνια έστειλε δύο επιστολές του δολοφόνου Ζόντιακ σε ιδιωτικά εργαστήρια, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να ανιχνεύσουν με νέες τεχνικές το γενετικό του υλικό, πίσω από τα γραμματόσημα ή στο σημείο που κολλάει ο φάκελος.


ρεμπετες στιχουργοι

Τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα… «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να βρουν κάτι» είπε ο ντετέκτιβ Τέρι Πόισερ, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Σακραμέντο Μπι.


Ο Πόισερ είπε πως ελπίζει να χαρτογραφηθεί ένα πλήρες προφίλ DNA, τότε οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες τεχνικές που επιστρατεύτηκαν για την ταυτοποίηση του για την σύλληψη του «δολοφόνου του Γκόλντεν Στέιτ».


σχολή αρχιτεκτόνων βόλου

107px Zodiac Killer symbol. svg
Πηγή: Το σύμβολο που εμφανιζόταν στις επιστολές του Ζόντιακ




κλεμμενα ονειρα πισω απο τα παρασκηνια
κλεμμενα ονειρα πισω απο τα παρασκηνια
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html

No comments:

Post a Comment