Tuesday, January 29, 2019

φοροσ υπεραξιασ ταξι

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
ooyyo μεταχειρισμενα αυτοκινητα βουλγαρια
φοροσ υπεραξιασ ταξι

Το Μαξίμου κλήθηκε χθες να αντιμετωπίσει δύο θέματα. Το πρώτο αφορούσε την επίθεση που δέχτηκε από την ΝΔ εξ αφορμής της δημοσκόπησης ζητώντας και πάλι εκλογές και το δεύτερο αυτά καθεαυτά τα ευρήματα της μέτρησης που δημοσιεύτηκαν από την Αυγή της Κυριακής.


Κυβερνητικοί παράγοντες έδειχναν μάλλον αιφνιδιασμένοι από το γεγονός πως το κομματικό έντυπο δημοσιοποίησε τα στοιχεία μίας έρευνας, για την οποία όπως φαίνεται δεν είχε ενημερωθεί το Μαξίμου, που αποτελούν κόλαφο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς μεταξύ άλλων εμφανίζουν το 51% των πολιτών να ζητάει εκλογές, υιοθετώντας δηλαδή το σχετικό αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Κϋκλοι της κυβέρνησης σχολίαζαν πως είναι λογικό η ΝΔ να βιάζεται καθώς ο χρόνος μετράει σε βάρος της και η αλλαγή του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία τινάζει στον αέρα τις πολιτικές της επιδιώξεις. Για τους ίδιους κύκλους η ΝΔ βιάζεται και για άλλους λόγους στην προσπάθειά της να σώσει ό, τι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες και στο να αποτρέψει την διαλεύκανση των θαλασσοδανείων στα οποία είναι χωμένη βαθειά μέχρι τον λαιμό.


Ωστόσο, επαναλάμβαναν πως άδικα αγχώνονται στην Πειραιώς, καθώς εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Και τότε ο λαός θα κρίνει ελεύθερα και ανεπηρέαστα.




φοροσ υπεραξιασ ταξι
παλια πλοια της αιγινας
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html

No comments:

Post a Comment