Thursday, February 28, 2019

ενοικιάσεις κατοικιών ραφήνα

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html
χρυσός οδηγός πάφος
γαλαξιας ξενοδοχειο σερρες
ενοικιάσεις κατοικιών ραφήνα

Καταγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες έγινε από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο κ. Χαρ. Ζάχο, που σοκαρίστηκε από την εικόνα του κοριτσιού, που διάβαζε στο πεζοδρόμιο.


Oι γονείς είναι άνεργοι και δεν μπορούν να προσφέρουν στα ανήλικα κορίτσια τους ούτε τα βασικά.


Τα παιδιά σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Θεσσαλίας» μεγαλώνουν σε συνθήκες φτώχειας και αυτό επηρεάζει την εκπαίδευσή τους.


ενοικιάσεις κατοικιών ραφήνα

Οι γείτονες τακτικά προσφέρουν είδη, όπως επίσης βοηθούν με παπούτσια και πανωφόρια, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προσφέρουν και δάνεια έκτακτης ανάγκης σε μετρητά για να ζήσει η οικογένεια.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

Η μητέρα έχει απευθυνθεί και στην Εκκλησία όπως επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, αλλά δεν παρουσιάζει σταθερότητα για να παραλαμβάνει καθημερινά φαγητό από το Σπίτι Γαλήνης, όπου σιτίζονται 47 άτομα καθημερινά.


Η τοπική εκκλησία είναι γνώστης της κατάστασης, όπως και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, στις οποίες έχουν γίνει αναφορές.


Το σχολείο επίσης είναι ενημερωμένο για την κατάσταση των τριών ανήλικων κοριτσιών.


Ο πατέρας τους λάμβανε επίδομα αναπηρίας, αλλά όπως έγινε γνωστό αυτό «κόπηκε» και στην οικογένεια δεν υπάρχει εισόδημα.


Στην Αγριά, είναι κοινό μυστικό η κατάσταση της οικογένειας, αλλά δεν υπάρχει επίσημη και θεσμική κοινωνική υποστηρικτική κινητικότητα και η οικογένεια ζει με την «ελεημοσύνη» των γειτόνων. Εκτός από τη μαθήτρια που φοιτεί στο Λύκειο, η οικογένεια έχει δύο ακόμα κοριτσάκια, ένα στο δημοτικό και ένα στο γυμνάσιο.


Το ευχάριστο είναι πως οι γείτονες συγκέντρωσαν χρήματα και σήμερα το πρωί επανασυνδέθηκε το ρεύμα στην οικογένεια.


αθωος λογω αμφιβολιων

σπλήνα μοσχαρίσια γεμιστή
απολυθηκε η γκαγκακη
αθωος λογω αμφιβολιων
Hράκλειο: 41χρονος τσακώθηκε με φίλο του και τον μαχαίρωσε

Βγήκαν τα μαχαίρια μετά από καβγά


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html

Συνελήφθη o 41χρονος o οποίος προκάλεσε εκτεταμένους τραυματισμούς με μαχαίρι σε 39χρονο φίλο του μετά τον διαπληκτισμό τους, προχθές το βράδυ, σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Έχοντας μία δικογραφία να τον βαρύνει, για οπλοφορία και οπλοχρησία, οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη του, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι όπου διαμένει και βρήκαν αεροβόλο όπλο, μέρη βολίδων και κάλυκες διάφορων διαμετρημάτων, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


αθωος λογω αμφιβολιων

Η προανάκριση συνεχίζεται και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Στο μεταξύ ο 39χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ηρακλείου με την κατάσταση της υγείας του μετά και το πολύωρο χειρουργείο να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.


φουστερης ευαγγελος σαντορινη

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html
φουστερης ευαγγελος σαντορινη

Η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε επίσης, ότι «για εμάς η αντιμετώπιση των πρακτικών διαφθοράς δεν αποτελεί μια τυπική διαδικασία, αλλά μια ύψιστη προτεραιότητα. Και αυτό το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε έμπρακτα, στηρίζοντας με όλες μας τις δυνάμεις τα Σώματα και τις Υπηρεσίες Ελέγχου».

Από τη πλευρά της, η κ. Παπασπύρου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «τα αποτελέσματα του 2016 προέκυψαν από τη μεθοδική δράση, τόσο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ΓΕΔΔ), όσο και της συντονισμένης και συγκροτημένης συνεργασίας μας με όλους τους αρμόδιους φορείς ελέγχου και επιθεώρησης».

Υποστήριξε ότι η μάχη κατά της διαφθοράς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της χώρας, ενώ ζήτησε «την περαιτέρω συνδρομή της Πολιτείας για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, που θα θωρακίσουν την δυναμική συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων σε ζητήματα καταπολέμησης της διαφθοράς».

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γρηγόρης Θεοδωράκης, ο οποίος αφού συνεχάρη την κ. Παπασπύρου και τους συνεργάτες της «για το σημαντικό έργο που επιτελούν», πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολλά που πρέπει ακόμα να γίνουν για την αντιμετώπιση των φαινομένων διαφθοράς και κακοδιοίκησης στον δημόσιο τομέα».



φουστερης ευαγγελος σαντορινη
αναποδα μποφιλιου lyrics
τολης βοσκοπουλος μερα νυχτα παντου

κρατα γερα επεισοδιο 13

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
κρατα γερα επεισοδιο 13
Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Χαμός στα πρακτορεία - Το «τρελό» ποσό που θα μοιράσει την Κυριακή

Κλήρωση Τζόκερ: Ένα ακόμη τζακ ποτ στο Τζόκερ σημειώθηκε στην κλήρωση της Πέμπτης (26/04), εκτινάσσοντας το ποσό που θα μοιράστεί την ερχόμενη Κυριακή (29/04)


Ούτε στη χθεσινή κλήρωση της Πέμπτης βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός κι έτσι την Κυριακή 29/4 το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράσει πάνω από 5 εκατ. ευρώ.


κρατα γερα επεισοδιο 13



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής κλήρωσης (26/04) είναι : 4, 9, 13, 31, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε ένα τυχερός στη δεύτερη κατηγορία με 5 σωστές επιτυχίες, ο οποίος κερδίζει 115,942 ευρώ.

tzakpot264

nhs online help
ψλεαν ιτ
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

μέλι γενέσθαι

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
τηλεφωνο δευαρ ρεθυμνου
θαλασσια χελωνα τι τρωει
μέλι γενέσθαι

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθηναϊκού πρακτορείου, αύριο, την Τρίτη και την Τετάρτη διεξάγεται η ψηφοφορία επί των τροποποιήσεων του καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ, με βάση τις προτεινόμενες διατάξεις νομοθετικής ρύθμισης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σύμφωνα με εκπροσώπους του κλάδου, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα κρίνει το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας, μετά την κατάργηση του αγγελιοσήμου, από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.


Όπως γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, ο ΕΔΟΕΑΠ, με τις προτεινόμενες διατάξεις της νομοθετικής ρύθμισης που προωθεί το υπουργείο Εργασίας, τροποποιούνται οι διατάξεις του άρθρου 3 του καταστατικού σχετικά με τα ασφαλιζόμενα στον ΕΔΟΕΑΠ πρόσωπα, του άρθρου 5 σχετικά με τους πόρους του ΕΔΟΕΑΠ, του άρθρου 6 σχετικά με τη διαδικασία είσπραξης των πόρων αυτών, του άρθρου 12 σχετικά με τον υπολογισμό της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης από την ισχύ του νόμου και εντεύθεν, καθώς και του άρθρου 15 παρ. 1 σχετικά με τα πρόσωπα της διοίκησης του Οργανισμού. Τονίζει δε ότι, για την απαρτία, απαιτείται η συμμετοχή του 50% τουλάχιστον των μετόχων–μελών και, προκειμένου να εγκριθούν οι τροποποιήσεις, απαιτείται η θετική ψήφος (ΝΑΙ) των 3/4 αυτών που θα ψηφίσουν.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html

μέλι γενέσθαι

τουμπες και μαγουλες

«Έρχονται εκλογές κάθαρσης. Οι κάλπες έρχονται και οι εκλογές πλησιάζουν. Θα είναι εκλογές κάθαρσης. Η χώρα διψάει για αλήθεια. Η ΝΔ βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

τουμπες και μαγουλες

Αναφερόμενος στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση, κατηγορώντας τη για «διγλωσσία και ανικανότητα να ασκήσει πιέσεις για την άμεση επιστροφή τους».


φιλοσοφια παιδαγωγικη θεσσαλονικης

Επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ: «Είναι σημαντικά τα εθνικά μας ζητήματα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι αυτή την ώρα. Και μαζί μας να είναι ενωμένη και η ομογένεια. Απαιτείται ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και ενότητα και μια κυβέρνηση που να μπορεί να διαβάζει τις κρίσης».


τουμπες και μαγουλες

Σε ό, τι αφορά στο Σκοπιανό, έκανε λόγο για κυβερνητικό «αλαλούμ» που πυροδοτεί επικίνδυνες καταστάσεις ως προς τη χάραξη κοινής εξωτερικής πολιτικής.


παγκοσμια ημερα παιδικου βιβλιου στο νηπιαγωγειο

«Στο ζήτημα των Σκοπίων η κυβέρνηση θυμίζει Βαβέλ. Αδυνατεί να διατυπώσει ενιαία γραμμή. Στα υπόλοιπα ζητήματα της αρμοδιότητάς του ο κ. Καμμένος εμφανίζεται μόνο για να κάνει δηλώσεις και να πετάει λάσπη Αποδεικνύονται λίγοι, όμως όταν μιλάμε για τα εθνικά μας θέματα το “λίγος” σημαίνει “επικίνδυνος”».


Μιλώντας, εξάλλου, για το σκάνδαλο Novartis, και την αποχώρηση των «γαλάζιων» βουλευτών από την Προκαταρκτική της Βουλής, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Τα χθεσινά ευτράπελα που έγιναν στη Βουλή έφεραν σύσσωμη την Αντιπολίτευση απέναντί της. Εμείς θέλουμε τα πάντα να έρθουν στο φως. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να κρύβει τους «προστατευόμενους μάρτυρες» με σκοπό να επιστρέψει ο φάκελος στη Δικαιοσύνη, όπως είχε προσχεδιάσει. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική».





https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

επισκευες δερματινων καθισματων

επισκευες δερματινων καθισματων

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής στο λιμενικό για τον εντοπισμό δυο ψαράδων ηλικίας 77 και 60 χρονών οι οποίο επέβαιναν σε ακυβέρνητη λέμβο, στη περιοχή των Αλκιονίδων νήσων του Κορινθιακού Κόλπου.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

πασχαλης γιαννης

Αμέσως έφτασε στο σημείο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού (τύπου S70B, Aegean Hawk), το οποίο εντόπισε και περισυνέλλεξε με επιτυχία τους δύο αλιείς.


Στη συνέχεια οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Ελικοδρόμιο Κοτρωνίου, προκειμένου να διακομιστούν στο νοσοκομείο και να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.






επισκευες δερματινων καθισματων
κοινωνικος λειτουργος εργασια 2016
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

εξιδανικεύει σημασια

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html
φιλια λευκα ειδη
εξιδανικεύει σημασια
εξιδανικεύει σημασια

«Όταν ξαναγυρίσω στην Ελλάδα, θέλω να αναλάβω τις ευθύνες μου. Να ζητήσω συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων. Δικαίωμα του κάθε κατηγορούμενου είναι να βλέπει τους κατηγόρους τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κακοποιός μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να πάει στο Άγιο Όρος και να γίνει μοναχός.


«Έχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα. Άλλες οι αρχές μου τώρα. Πλησίασα τον Θεό και αυτό με άλλαξε. Είναι υποχρέωσή μου να βρίσκομαι εδώ που είμαι και δεν κατηγορώ κανέναν», υπογράμμισε και πρόσθεσε:


«Πολλά πράγματα έχουν ειπωθεί διαφορετικά απ’ ό, τι πραγματικά έγινε. Κάποια στιγμή έπρεπε να ακουστώ κι εγώ. Είμαι άλλος άνθρωπος πλέον, διαφορετικός από πριν».


«Με έχει αλλάξει η επαφή μου με τον πατέρα Γερβάσιο. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος πλέον. Διαφορετικός από πριν. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Με έχει φέρει κοντά στον Θεό. Μου έδωσε αγάπη. Πήρα πολύ περισσότερη αγάπη. Τόση που ίσως δεν την άξιζα. Θα ήθελα, όταν μετά από χρόνια βγω από τη φυλακή, να πάω στον πατέρα Γερβάσιο. Αυτό θα ήθελα. Έχω και εγώ στόχους. Είναι περισσότερο πνευματικοί, βέβαια. Ξέρω ότι είμαι φυλακή, αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω στο Άγιον Όρος και να γίνω μοναχός. Αλλά πρώτα πρέπει να κλείσω τους λογαριασμούς μου με την κοινωνία», τόνισε και συνέχισε:


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

φωτογραφιες απο γαμους επωνυμων

«Φοβάμαι μην τυχόν στεναχωρήσω τον Θεό. Αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος πλέον. Θα ήθελα το τελευταίο μέρος της ποινής μου να το εκτίσω στην Ελλάδα. Και δεν είναι ότι εδώ οι φυλακές είναι τόσο χάλια όσο λένε. Ούτε ποτέ ήμουν σε κανένα υπόγειο, όπως έλεγαν τα ελληνικά ΜΜΕ. Απλά θα ήθελα να ξαναμπώ στο κλίμα της Ελλάδας. Να είμαι πιο κοντά με τον πατέρα Γερβάσιο. Ήμουν νεκρός και τώρα ξαναζώ. Πέρασα από την κόλαση στη ζωή».



αν ψηφισεις οχι

ρολος των γυναικων σε διαφορους πολεμους

Όπως ανέφεραν οι ρεπόρτερς του Sky Sports Italia με ανταποκρίσεις τους από το Καραϊσκάκης, μια ομάδα οπαδών της Γιουβέντους δέχθηκε επίθεση από μεμονωμένα άτομα, φτάνοντας στο γήπεδο. Επικράτησε ένταση για λίγο, καθώς η επέμβαση των Αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

αν ψηφισεις οχι

4312186
(Στις εισόδους του γηπέδου η ένταση με Ιταλούς και Έλληνες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ)


Ακολούθησαν και σχετικά βίντεο από Ιταλούς δημοσιογράφους, αλλά και την Ιταλική έκδοση του Goal.com, που κατέγραψαν την μίνι ένταση έξω από το Χριστουγεννιάτικο Καραϊσκάκης.



Ad Atene, un gruppo di ultras dell'Olympiacos ha tentato di aggredire dei tifosi della Juventus #OLYJuve
[@romeoagresti] pic.twitter.com/CimUKyWS3r


αν ψηφισεις οχι
— Goal Italia (@GoalItalia) 5 Δεκεμβρίου 2017


συντηρητικα ξυλου
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html

πρασίνου λόφου 5

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html
μερες ραδιοφωνου μπαντμιντον

Το νομοσχέδιο, που προτείνει το AKP του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποβλήθηκε στον πρόεδρο του κοινοβουλίου, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και αναμένεται να συζητηθεί από τους βουλευτές προσεχώς.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

Στο κείμενο προτείνεται, μεταξύ άλλων, να εξουσιοδοτούνται οι τοπικές αρχές στο να περιορίζουν τις μετακινήσεις προσώπων που κρίνονται ότι θέτουν απειλή «στη δημόσια τάξη ή την ασφάλεια» ή ακόμα και να παρατείνουν τη διάρκεια κράτησης των υπόπτων, σύμφωνα με το Anadolu.


Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος Μπουλέντ Τουράν εξήγησε ότι το νομοσχέδιο, που απαρτίζεται από 28 άρθρα, διαβιβάστηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι το κόμμα του θα ήθελε να τεθεί σε ψηφοφορία την επόμενη εβδομάδα.


Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που επιβλήθηκε λίγες ημέρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016 και παρέμεινε σε ισχύ για σχεδόν δύο χρόνια, αναμένεται να αρθεί την Τετάρτη το βράδυ, σύμφωνα με την κυβέρνηση.


Υπό το καθεστώς έκτακτης ανάγκης, οι τουρκικές αρχές εξαπέλυσαν μαζικές εκκαθαρίσεις εναντίον των πραξικοπηματιών και των φερόμενων συνεργών τους, όπως επίσης εναντίον των φιλοκούρδων αντιπάλων τους, των ΜΜΕ και πολλών ΜΚΟ.


Εδώ και 2 χρόνια, σχεδόν 80.000 άνθρωποι οδηγήθηκαν στις φυλακές και περισσότεροι από 150.000 απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.


«Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα λήξει εντός ολίγων ημερών. Εντούτοις, το τέλος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης δεν σημαίνει ότι η μάχη μας εναντίον της τρομοκρατίας θα τερματιστεί» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Αμπντουλχαμίτ Γκιούλ.



πρασίνου λόφου 5
πρασίνου λόφου 5
οι πιο καλοπληρωμενοι ελληνες τραγουδιστες

τμημα κτηνιατρικων υπηρεσιων κυπρου

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html
ωρες καταστηματων oteshop

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, o κ. Λεβέντης δήλωσε ότι ο βουλευτής οδεύει προς τη ΝΔ και αναρωτήθηκε "αν το κόμμα της 'Ενωσης Κεντρώων δεν έχει οργάνωση, όπως ισχυρίζεται ο βουλευτής, τότε γιατί πίεζε να τοποθετηθεί πρώτος στο ψηφοδέλτιο, δεν γνώριζε αυτές τις αδυναμίες;".


σφουγγαρακι τιμονιου μοτο

Για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια δήλωσε ότι "τυπικά βγαίνει από τα μνημόνια. 'Ερχονται χειρότερες μέρες, χωρίς νέες επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις η οικονομία παραμένει ένα μεγάλο νεκροταφείο".


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

Για την υπόθεση του ονόματος της πΓΔΜ υποστήριξε ότι "το όνομα το έχουμε παραδώσει" και ότι "όλα γίνονται στο βωμό της επικοινωνίας".



τμημα κτηνιατρικων υπηρεσιων κυπρου
τμημα κτηνιατρικων υπηρεσιων κυπρου

κι υστερα ηρθαν οι μελισσες τραγουδι

κι υστερα ηρθαν οι μελισσες τραγουδι
Έγκλημα στην Κέρκυρα: Αποκαλύψεις «φωτιά» από τη νονά της Αγγελικής για τον παιδοκτόνο

«Θα αποκαλύψω όσα πέρασε η Αγγελική», λέει η νονά της 29χρονης


συνολο δημων ελλαδοσ

Τη διαβεβαίωση ότι θα αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για το «βαρύ παρελθόν» που οδήγησαν τον πατέρα της 29χρονης να δολοφονήσει με τον πιο άγριο τρόπο την κόρη του Αγγελική την Πρωτοχρονιά στην Κέρκυρα έδωσε μέσω της Realnews η αγαπημένη της νονά Μαντώ, στην οποία η κοπέλα εκμυστηρευόταν όλες τις πτυχές της ζωής της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Αυτά που είχε υποστεί η Αγγελικούλα από τον πατέρα της δε θα τα αποσιωπήσω. Θα τα αποκαλύψω. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν. Μιλούσαμε ώρες ατέλειωτες για αυτά. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Αυτή η κοπέλα ήταν σαν παιδί μου. Πρέπει να ειπωθούν και θα τα καταθέσω όλα στο δικαστήριο» είπε μεταξύ άλλων η νονά της αδικοχαμένης κοπέλας, στην RealNews.


υδαρη κηλιδα

«Αυτή η εβδομάδα ήταν μαρτύριο για μένα. Δε μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες ώστε να μάθει όλη η Αλβανία τα μυστικά της κοπέλας. Αν την αγαπάμε δεν πρέπει να λέμε περισσότερα από αυτά που ξέρουμε. Είναι ένα οικογενειακό δράμα αυτή η ιστορία. Υπάρχουν πράγματα που δε λέγονται» συνέχισε η νονά της άτυχης κοπέλας, συμπληρώνοντας ότι «την αγαπούσα όπως αγαπώ τα παιδιά και τα εγγόνια μου».

Την ίδια ώρα, σε θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες των διωκτικών Αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης καθώς εξετάζουν πλέον πολύ σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να είχε αποπειραθεί ο πατέρας της Αγγελικής να κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη του πριν τη σκοτώσει με το βαρύ οικοδομικό εργαλείο με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι.

Για το λόγο αυτό, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας απέστειλε σε εργαστήρια των Αθηνών ευρήματα και από τα δύο πρόσωπα της τραγωδίας.

«Δεν υπάρχει ζήτημα σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του είτε την τραγική εκείνη νύχτα είτε στο παρελθόν. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Αντίθετα έχει παραδεχτεί ότι τη σκότωσε και έχει μετανιώσει πικρά για την πράξη του αυτή» τόνισε στη Realnews ο συνήγορός του.

Διαβάστε επίσης: Καιρός - Έκτακτο δελτίο - Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και στην Αττική

Προσοχή! Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα



κι υστερα ηρθαν οι μελισσες τραγουδι
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html

iwc αντιπροσωπεια

ροουαν ατκινσον 2017
iwc αντιπροσωπεια
iwc αντιπροσωπεια

Το Ροσάριο είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αργεντινής, με περισσότερους από 1,35 εκατ. κατοίκους. Αποτελεί επίσης ιδιαίτερη πατρίδα του επαναστάτη Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα.


Συγκεκριμένα, στη λαϊκή συνοικία της Λα Μπαντάχα, όπου γεννήθηκε ο Μέσι, βγήκαν στο δρόμο ενήλικες και παιδιά και έβαψαν τα πεζοδρόμια και τα κτήρια με τα χρώματα της σημαίας της Αργεντινής, θαλασσί και λευκό, ως ένδειξη της στήριξής τους στην εθνική ομάδα της πατρίδας τους.


μπο ηλικια ραπερ

Οι κάτοικοι δεν ξέχασαν να ζωγραφίσουν σε πολλά σημεία της περιοχής, όπως σε κολόνες φωτισμού, τοίχους και στενά περάσματα το Νο 10, μια υπενθύμιση προς όλους του ποδοσφαιρικού ινδάλματός τους.


Η Αργεντινή κατέκτησε τελευταία φορά το τρόπαιο στο Μουντιάλ του 1986, με ηγέτη τον θρυλικό Μαραντόνα, όταν στον τελικό επικράτησε με 3-2 της Δυτικής Γερμανίας. Ο Λιονέλ Μέσι, που γεννήθηκε ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την εθνική Αργεντινής, θεωρείται διάδοχος του Μαραντόνα στην Αργεντινή και οι φίλαθλοι της «αλμπισελέστε» προσδοκούν στα γήπεδα της Ρωσίας την ίδια επιτυχία με αυτή προ 32 ετών.



https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html

Wednesday, February 27, 2019

ατίθασες

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html
γεωγραφια φυσικη επιστημη
ατίθασες

«Οι βομβαρδισμοί και οι μάχες ανάμεσα στις δυνάμεις του καθεστώτος και τους τζιχαντιστές του ΙΚ κλιμακώθηκαν το βράδυ και συνεχίζονται», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής της μη κυβερνητικής οργάνωσης αυτής, ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.


«Το καθεστώς προελαύνει στα βόρεια και στα βορειοανατολικά όρια της Σουέιντας», που γειτονεύουν με το τμήμα της επαρχίας που καλύπτεται από έρημο, πρόσθεσε.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

Η επιχείρηση αυτή θα είναι «η έναρξη της επίθεσης του καθεστώτος για να εκδιωχθεί το από αυτόν τον θύλακα» στην Μπαντίγια (έρημο) στη Σουέιντα, συνέχισε ο Άμπντελ Ραχμάν, σύμφωνα με τον οποίο «συγκεντρώνονται μεγάλες στρατιωτικές ενισχύσεις» από τις δυνάμεις που ορκίζονται πίστη στη Δαμασκό για να αναπτυχθούν εκεί.


Οι μάχες και οι βομβαρδισμοί καταγράφονται μετά την αποτυχία στις διαπραγματεύσεις της Ρωσίας για την απελευθέρωση περίπου τριάντα αμάχων, παραμένουν όμηροι από τον περασμένο μήνα, όταν απήχθησαν από το ΙΚ, κατά τη διάρκεια συντονισμένων τζιχαντιστικών επιθέσεων στην επαρχία Σουέιντα με πάνω από 250 νεκρούς.


κυρα μαρω βαπτιστικα

Την Κυριακή το Συριακό Παρατηρητήριο και ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Soueida24 ανέφεραν ότι ένας από τους ομήρους, ένας 19χρονος φοιτητής, αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές. Η εκτέλεσή του έγινε «μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τις δυνάμεις του καθεστώτος», ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.




ατίθασες

πικρη ζωη καζαντζιδης

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης, ο Σεργκέι Λαβρόφ «υπογράμμισε ότι οι ενέργειες των αμερικανικών αρχών, που προχώρησαν στη σύλληψη της Ρωσίδας υπηκόου (Μαρία) Μπούτινα βάσει χαλκευμένων κατηγοριών είναι απαράδεκτες» επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

γονιδιο p53 ενεργοποιηση

πικρη ζωη καζαντζιδης

πικρη ζωη καζαντζιδης

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας επισήμανε επίσης ότι είναι «απαραίτητο να αποφυλακιστεί το συντομότερο», σύμφωνα με το υπουργείο.


Ηλικίας 29 ετών, η Μαρία Μπούτινα συνελήφθη στις ΗΠΑ, διότι ενήργησε «ως πράκτορας αξιωματούχου κυβέρνησης ξένης χώρας». Κατηγορείται ότι «διείσδυσε σε πολιτικές οργανώσεις προκειμένου να προωθήσει τα συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας», σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπου αναφέρεται μια «οργάνωση υπέρ του δικαιώματος της οπλοκατοχής».


καθαρισμος εντερου φυσικα

2018 07 19T204200Z 171362143 RC110ABB9B00 RTRMADP 3 USA RUSSIA BUTINA FREEDOMFEST


FreedomFest/via REUTERS


Η νεαρή γυναίκα δηλώνει ότι είναι αθώα, οδηγήθηκε την Τετάρτη ενώπιον δικαστηρίου της Ουάσιγκτον. Βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να της επιβληθεί ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών.


Πέντε ημέρες μετά τη Σύνοδο του Ελσίνκι μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Σεργκέι Λαβρόφ και ο Μάικ Πομπέο «αντήλλαξαν απόψεις σχετικά με την προοπτική ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των χωρών μας, με στόχο την εξομάλυνσή τους», σημειώνει το ρωσικό ΥΠΕΞ.


Η τηλεφωνική συνδιάλεξη μεταξύ των δύο υπουργών πραγματοποιήθηκε έπειτα από «αμερικανική πρωτοβουλία» επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας αυτής έγιναν αναφορές επίσης στο θέμα της συριακής σύρραξης, ιδίως «στο ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ με άλλες χώρες για την επίλυση της ανθρωπιστικής κρίσης στη Συρία».



https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

αστεια λαθη κορεκτορα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html
κλίμακα σκόβιλ

Η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι και την 20/8/2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.


Πρόκειται για 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας».


Η δράση στοχεύει αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας, με κατάρτιση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.


Τo Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» είναι Έργο που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) και του Ελληνικού Δημοσίου, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


πεθανε ο κανακης

Δικαιούχοι


Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:


– εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ


– εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς


– εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους


– άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ


– εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ


– εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).



αστεια λαθη κορεκτορα
αστεια λαθη κορεκτορα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

ταυγετος σουβλακια μενου

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

«Παραμένουμε ιδιαίτερα ανήσυχοι για την εξαφάνιση του διαπρεπούς Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι», ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωσή τους, κρίνοντας ότι εκείνοι που φέρουν ευθύνη για την υπόθεση πρέπει να λογοδοτήσουν.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html

Ο Κασόγκι, 59 ετών, επικριτής διαφόρων αποφάσεων της κυβέρνησης στο Ριάντ, συνεργάτης τα τελευταία χρόνια της αμερικανικής εφημερίδας Washington Post, μπήκε τη 2α Οκτωβρίου στο προξενείο του βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.


«Ενθαρρύνουμε τη συνεργασία ανάμεσα στις τουρκικές και τις σαουδαραβικές Αρχές και ελπίζουμε ότι το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας θα διενεργήσει μια σε βάθος, αξιόπιστη, διαφανή και ταχεία έρευνα, όπως ανακοινώθηκε», προστίθεται στην ανακοίνωση των ΥΠΕΞ των κρατών-μελών της G7 (Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ) και της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ.


βραβευση αγγλικα

ελαρν

«Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να υπερασπιζόμαστε την ελευθερία της έκφρασης και να προστατεύουμε την ελευθερία του Τύπου», συμπληρώνεται στο κείμενο.


Σύμφωνα με τούρκους αξιωματούχους, ο αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ από το 2017 δημοσιογράφος, "μαύρο πρόβατο" για τον σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε μέσα στο προξενείο από μια ομάδα Σαουδαράβων πρακτόρων που ταξίδεψε από το Ριάντ ειδικά για αυτόν τον σκοπό.




ταυγετος σουβλακια μενου
ταυγετος σουβλακια μενου

εγκαίνια διώρυγας σουέζ

εγκαίνια διώρυγας σουέζ
εγκαίνια διώρυγας σουέζ

«Η απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να αλλοιώσει τον χαρακτήρα ενός μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς, της Αγιά Σοφιάς και μάλιστα για λόγους φθηνού εντυπωσιασμού, πρέπει να καταγγελθεί με κάθε τρόπο», αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωση του.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html


Τονίζει πως απαιτείται σεβασμός της πολιτισμικής κληρονομιάς και επισημαίνει πως «η βεβήλωσή τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε γεγονότα όπως αυτών της Παλμύρας και άλλων ιστορικών περιοχών της Συρίας».



«Ο νέο-σουλτανισμός ηχούσε σα φάρσα αλλά έχει πλέον μετεξελιχθεί σε επικίνδυνο "όραμα"», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.


παιδότοποι θεσσαλονίκη



παιδικα κρεβατια απο παλετες
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

μεταμορφωση ιησου

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
ktm μοντελα 2016

Οι νεκροί


Ένας Ταϊλανδός τουρίστας, 45 ετών, σκοτώθηκε με σφαίρα στο κεφάλι. Ήταν σε διακοπές στην πρωτεύουσα της Αλσατίας με τη σύζυγό του, που δεν έπαθε τίποτε. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τις ταϊλανδικές αρχές.


Ο Καμάλ Ναγκτσμπάντ, ένας Γαλλοαφγανός μηχανικός αυτοκινήτων κάτοικος της πόλης, 45 ετών, αφγανικής καταγωγής, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του την Πέμπτη. Παντρεμένος και πατέρας τριών μικρών παιδιών, διέφυγε από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν πριν από είκοσι χρόνια για να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή του στη Γαλλία.


«Πήγαινε να δει τη χριστουγεννιάτικη αγορά και μπροστά στα παιδιά του δέχθηκε μια σφαίρα» στο κεφάλι, δήλωσε ο εξάδελφός του στο Γαλλικό Πρακτορείο. Η σύζυγος και τα παιδιά του, που βρίσκονταν πλάι του την ώρα της επίθεσης, είναι σώοι και αβλαβείς.


balux prive τηλ



μεταμορφωση ιησου
μεταμορφωση ιησου
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

ροδια τιμες πωλησης 2014

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_44.html
ροδια τιμες πωλησης 2014
ροδια τιμες πωλησης 2014

Οι «πράσινοι» έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους για τη νέα σεζόν και ξεκίνησαν τη δουλειά για την σεζόν 2016-17. Πρώτος στόχος, όπως δήλωσαν όλοι, να γίνουν ομάδα. Στην προπόνηση της Παρασκευής (19/8), η οποία ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους, το «παρόν» έδωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βγήκε στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο, λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος του Αργύρη Πεδουλάκη.


αγια σκεπη κληρωση

2576350
(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα έκανε ο Κέι Σι Ρίβερς, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Γιάννης Μπουρούσης. Αντίθετα, ο Τζέιμς Γκιστ ήταν δικαιολογημένα απών και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Κυριακή (21/8).


2576340
(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


ανοιχτα μπουζουκια σημερα

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και οι Τόνι Γουντς - Κωστής Γόντικας, που θα βοηθήσουν την προετοιμασία των Κυπελλούχων Ελλάδας.


Οι δηλώσεις


Αργύρης Πεδουλάκης-προπονητής Παναθηναϊκού: «Η Ευρωλίγκα είναι μια καινούρια διοργάνωση και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει μεγάλη καταπόνηση. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και στις αρχές Οκτώβρη θα δούμε αν θα αποκτήσουμε άλλον έναν γκαρντ».


Για τον τύπο παίκτη που θέλει: «Πρώτον πρέπει να παίζει με περηφάνια. Δεύτερον να παίζει για την ομάδα και τρίτον να έχει πάσα. Αν υπάρχουν παίκτες που δεν θέλουν να τα κάνουν αυτά, όχι να μην μπορούν, τότε πολύ δύσκολα θα παίξουν».


2576354
(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Έχουμε δουλέψει το καλοκαίρι αρκετά. Είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό. Πρώτο ζητούμενο είναι πώς θα γίνουμε ομάδα, καθήκον μας είναι γίνει ο Παναθηναϊκός ομάδα. Εχουμε πολύ καλούς παίκτες και καλές μονάδες. Συνήθως είναι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι αυτοί που έχουν ένα καλό σύνολο. Το μπάσκετ έχει αλλάξει, έχει γίνει πιο αθλητικό. Έτσι επιλέξαμε και τους παίκτες. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τον Διαμαντίδη που πρόσφερε πολλά πράγματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και χτίζαμε πάνω του. Η ομάδα πλέον θα παίξει διαφορετικά. Το σκεπτόμενο μπάσκετ δεν είναι αργό μπάσκετ. Οι Ουόριορς έπαιξαν πέρυσι σκεπτόμενο μπάσκετ. Το θεωρούμενο σκεπτόμενο μπάσκετ δεν διδάσκεται από πολλούς, οι οποίοι το απαξιώνουν. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι “Εν αρχή ην ο λόγος”. Το κυρίαρχο στοιχείο του ανθρώπου είναι το μυαλό».


2576342
(Καλάθης και Ρίβερς - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Νικ Καλάθης: «Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι πάλι εδώ. Βάσει ρόστερ θα είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, θα πρέπει όμως να δουλέψουμε στο παρκέ για να το δείξουμε. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Σαν μονάδες πάντως είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, πιστεύω. Προφανώς μας λείπει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ήταν ο ηγέτης αυτής της ομάδας για τόσα χρόνια. Τώρα έχουμε γεμίσει με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά θα ξαναπώ ότι είμαστε νέα ομάδα γιατί έγιναν πολλές αλλαγές και θα χρειαστούμε χρόνο. Χρειαζόμαστε κάθε παίκτη του ρόστερ, όλοι θα είναι χρήσιμοι τη νέα χρονιά έτσι όπως έχει δομηθεί η σεζόν στην Ευρωλίγκα».


2576344
(Ο Γιάννης Μπουρούσης - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Γιάννης Μπουρούσης: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους, δουλειά και μόνο δουλειά. Αισθάνομαι άνετα στον Παναθηναϊκό, έχω έρθει σε ένα περιβάλλον όπου ξέρω πολλούς παίκτες, με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης και παλιότερα. Τον Φώτση, τον Καλάθη, τον Τζέιμς.. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στην Ευρωλίγκα, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Είμαι ήρεμος, έχω αποκτήσει πλέον την εμπειρία, έχω την οικογένειά μου, τα δυο μου τα παιδάκια. Αυτό που κοιτάζω είναι αποκλειστικά τι θα κάνω στο παρκέ. Σαν μονάδες είμαστε πολύ καλοί, αλλά σαν ομάδα δεν είμαστε ακόμα. Πρέπει να γίνουμε...».


2576333
(Ο Καλάθης αγκαλιάζει τον Τζέιμς - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Μάικ Τζέιμς: «Είναι μια από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα σε σχέση με το πρώτο πέρασμά μου από την Ελλάδα, όταν αγωνιζόμουν στον Κολοσσό. Σημαίνουν πολλά οι μεταγραφές που έγιναν. Ο Κέι Σι Ρίβερς είναι έμπειρος στην Ευρώπη, έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, το ίδιο και ο Μπουρούσης, που ήμασταν μαζί πέρσι στη Λαμποράλ Κούτσα. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού».


2576332
(Ο Κέι Σι Ρίβερς - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Κέι Σι Ρίβερς: «Οι οπαδοί μας έχουν ενέργεια, αυτό φαίνεται. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η Ευρωλίγκα δεν θα είναι εύκολη τη νέα χρονιά, θα έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια και θέλω να βοηθήσω ώστε να επιστρέψουμε στο Final 4. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα φέτος. Θα πρέπει να κάνουμε πολλές εκτός έδρας νίκες και να προστατεύσουμε το γήπεδό μας. Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας και αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε, είτε με έναν πόντο είτε με είκοσι, δεν έχει σημασία. Δεν θα είναι εύκολο να “βρεθούμε” μεταξύ μας γρήγορα, θα πάρει χρόνο, δεν γίνεται σε ένα μήνα ή δύο. Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Δουλειά μου είναι να κάνω τη δουλειά που θα μου αναθέσει ο προπονητής και να βοηθήσω όσο μπορώ για να έρθουν οι νίκες. Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ. Η γυναίκα μου είδε κάποια βίντεο στο Youtube από τον κόσμο και εντυπωσιάστηκε, εγώ ξέρω πως θα είναι τα πράγματα αφού το έχω ζήσει ως αντίπαλος».


2576337
(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)



προσοψη πολυκατοικιας

προσοψη πολυκατοικιας

Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί της ετήσιας αξιολόγησης που έκανε η Επιτροπή Επιλογής (selection panel) του ΤΧΣ στα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου και από την οποία κρίθηκαν επιβεβλημένες κάποιες αλλαγές προσώπων.


Σύμφωνα με τον Νόμο του ΤΧΣ η Επιτροπή Επιλογής είναι αρμόδια να επιλέξει και να προτείνει στον υπουργό Οικονομικών λίστα με υποψηφίους για τη θέση του Προέδρου του ΤΧΣ. Από την λίστα αυτή ο υπουργός Οικονομικών θα διορίσει τον υποψήφιο της επιλογής του.


Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ, ο κ. Μιχελής θα παραμείνει στη θέση του Προέδρου έως την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο Πρόεδρο, ο οποίος θα οριστεί με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.


Το CNN Greece είχε αναφερθεί ήδη από τις 12 Ιουνίου στις επικείμενες αλλαγές προσώπων στο ΤΧΣ.



προσοψη πολυκατοικιας
σεκερ παρε συνταγη
ικεα αιγαλεω ώρες λειτουργίας
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

καστρο playmobil 6000

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
καστρο playmobil 6000
καστρο playmobil 6000

Mε την ανακοίνωση, κατηγορείται η κυβέρνηση ότι «δεν ενδιαφέρονται για την «διαφάνεια», επιχειρούν μόνο να καθαρίσουν «πολιτικούς λογαριασμούς» με τους αντιπάλους τους».


Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως από την πρώτη μελέτη της δικογραφίας, γίνεται φανερό πως ο Κυβερνητικός σχεδιασμός στηρίζεται αποκλειστικά σε ανώνυμες μαρτυρικές καταθέσεις ανθρώπων, που μάλιστα δεν έχουν προσωπική ανάμιξη για τα όσα καταμαρτυρούν. «Θυμίζουν πολύ έντονα μεθοδολογία του «βρώμικου '89» με τους ψευδομάρτυρες και τα pampers. Είναι σαφές ότι η όλη μεθόδευση καθοδηγείται από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, με εκτελεστικούς βραχίονες Υπουργούς όπως τον πρώην Διοικητή της ΚΥΠ επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Δ. Παπαγγελόπουλο και θύλακες που αυτός ελέγχει στην Δικαιοσύνη», συμπληρώνει το ΠΑΣΟΚ.


Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για μεθοδεύσεις και τις ραδιουργίες της Κυβέρνησης και των πρόθυμων συνεργατών της που δεν θα περάσουν καθώς η αλήθεια πρέπει να λάμψει. «Δεν θα κουραστούμε να το λέμε: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Με βάση τις θεσμικά προβλεπόμενες διαδικασίες. Με την Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη να κάνει την δουλειά της. Να βρεθούν και τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι. Να αποκαλυφθούν και να γίνουν γνωστά όλα τα γεγονότα που σχετίζονται με την υπόθεση. Όχι όπως τα φαντασιώνονται και τα πλάθουν στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά όπως είναι στην πραγματικότητα» υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.


πρωτοτυπα δωρα βαλεντινου

Διαβάστε εδώ το σημείωμα του ΠΑΣΟΚ για τις ενέργειες μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης από το 2010-2015.



σφηκάκης πέτρος ρευματολόγος
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

μεταφορα δειγματων αιματος

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html
αρχιμηδης λυσεις
μεταφορα δειγματων αιματος

Ο κ. Δραγασάκης βρίσκεται στη Λέρο μαζί με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό, όπου πραγματοποιεί συσκέψεις με τον Δήμαρχο του νησιού, τοπικούς φορείς, τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό, για την επίλυση προβλημάτων του νησιού.




Ο πλούτος του κάθε νησιού είναι η ιδιαίτερη ταυτότητά του - Ανάπτυξη με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών #leros pic.twitter.com/F2V1rHRCYa


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html
— Γιάννης Δραγασάκης (@YDragasakis) 30 Ιουνίου 2017


μεταφορα δειγματων αιματος
σερανο νικαια τηλεφωνο

σχολικο λεωφορειο παιχνιδι

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html
ντουμπαι τοποθεσια
σχολικο λεωφορειο παιχνιδι
σχολικο λεωφορειο παιχνιδι

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος απέστειλε επιστολές στους συναρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης, ζητώντας την εφαρμογή των σχετικών νόμων για την καταβολή αποζημιώσεων στις επιχειρήσεις που υπέστησαν τους βανδαλισμούς.


Προηγουμένως, ο κ. Μίχαλος είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, με τον οποίον συζήτησε τόσο το θέμα της ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας, όσο και αυτό του αιτήματος του ΕΒΕΑ για την καταβολή αποζημιώσεων, ζήτημα το οποίο είδε θετικά ο υπουργός, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το επιμελητήριο.



βαρύς χειμωνας
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

linea αε. εμπορικη εισαγωγικη

linea αε. εμπορικη εισαγωγικη

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Κίνας, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι σε μια περίοδο σύνθετη και δύσκολη για την παγκόσμια οικονομία και εσωστρέφειας για τον δυτικό κόσμο, “το όραμά σας "Μια ζώνη ένας Δρόμος" (One Belt, One Road) για τη διασύνδεση της Ασίας με την Ευρώπη, δίνει μια νέα προοπτική σε παγκόσμια κλίμακα για την ειρήνη και την ανάπτυξη”.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

"Στις ελληνο-κινεζικές σχέσεις κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούριος", είπε ο κ. Τσίπρας και ευχαρίστησε την Κίνα για την συμπαράστασή της στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ελληνική έκφραση "οι φιλίες φαίνονται στα δύσκολα".


"Οι λαοί μας αγωνίστηκαν τον 20ό αιώνα για ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια. Ήταν πάντα υπέρ της ειρήνης και της ισότιμης συνεργασίας ανάμεσα στους λαούς", τόνισε ο πρωθυπουργός.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

Από την πλευρά του, ο Κινέζος Πρόεδρος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση η δέσμευση του κ. Τσίπρα να προωθήσει σημαντικά και να ενισχύσει τις σχέσεις συνεργασίας Κίνας-Ελλάδας, ενώ δήλωσε πεπεισμένος ότι για την Ελλάδα αρχίζει ένα καλύτερο μέλλον.


Η Ελλάδα είναι σημαντικός στρατηγικός εταίρος, ο πιο αξιόπιστος φίλος της Κίνας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σημείωσε ο κ. Τζινπίνγκ και επισήμανε ότι η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κίνα, μετά από 10 χρόνια εταιρικής σχέσης, πραγματοποιείται σε μια καίρια και σημαντική στιγμή.


"Είμαστε βέβαιοι ότι ο Πειραιάς θα δημιουργήσει νέες προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας Ελλάδας - Κίνας στις μεταφορές, τις υποδομές, τις τηλεπικοινωνίες και την ναυτιλία. Παράλληλα είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε συνεργασία σε τουρισμό, πολιτισμό, αθλητισμό και επιθυμούμε την αναβάθμιση του πολιτικού διαλόγου", τόνισε ο και επεσήμανε τις προοπτικές αναβάθμισης του ρόλου των δύο χωρών στην διαπεριφερειακή συνεργασία.


“Η χώρα σας έχει βιώσει τις πιο δύσκολες στιγμές και ως φίλος είμαι χαρούμενος που η Ελλάδα ανοίγει μια νέα σελίδα ανάπτυξης”, κατέληξε.



linea αε. εμπορικη εισαγωγικη
michigan θεσσαλονικη
καρτέλες πρώτης ανάγνωσης

μηχανικων μουσικησ τεχνολογιασ και ακουστικησ τ.ε. (ρεθυμνο) - τ.ε.ι. κρητησ

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html
μηχανικων μουσικησ τεχνολογιασ και ακουστικησ τ.ε. (ρεθυμνο) - τ.ε.ι. κρητησ

Ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής δίνει ιδιαίτερο βάρος στο ζήτημα της πάταξης της διαφθοράς εντός της φορολογικής διοίκησης και προς το σκοπό αυτό έχει στηρίξει τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αρχής.


Πιο αναλυτικά, το 2017 διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΑΑΔΕ 36 έλεγχοι περιουσιακής κατάστασης προϊσταμένων και 96 έλεγχοι περιουσιακής κατάστασης υπαλλήλων, καλύπτοντας το 102,86% και 101,05% των αντίστοιχων ετήσιων στόχων.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

Από τους ανωτέρω 132 ελέγχους διαπιστώθηκε πως δεν δικαιολογείται απόκτηση περιουσιακών στοιχείων για οκτώ υπαλλήλους. Οι υποθέσεις τους διαβιβάσθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο για καταλογισμό υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.


μηχανικων μουσικησ τεχνολογιασ και ακουστικησ τ.ε. (ρεθυμνο) - τ.ε.ι. κρητησ

Αναφορικά με το πλήθος των διενεργηθέντων εντολών για εντοπισμό ποινικών αδικημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων, καθώς και επιτόπιων ελέγχων στις κατά τόπους υπηρεσίες το 2017 διενεργήθηκαν 142 έλεγχοι ποινικών αδικημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων, επιτυγχάνοντας ποσοστό 101,4% έναντι του ετήσιου στόχου των 140 ελέγχων.


Αντίστοιχα, το έτος 2017 διενεργήθηκαν 41 επιτόπιοι έλεγχοι στις κατά τόπους Υπηρεσίες από Οικονομικούς Επιθεωρητές ή μικτά κλιμάκια με επικεφαλείς Οικονομικούς Επιθεωρητές για την τήρηση των διατάξεων νόμων, εγκυκλίων διαταγών, έλεγχο της λαθρεμπορίας και πρόληψης παραβατικής συμπεριφοράς των υπαλλήλων της ΑΑΔΕ, επιτυγχάνοντας ποσοστό 102,5% έναντι του ετήσιου στόχου των 40 ελέγχων.



ερωτησεις κατανοησης μαθηματικων α λυκειου
mac καλλυντικα σκρουτζ

συμεων ξενοδοχειακεσ τουριστικεσ επιχειρησεισ αε

συμεων ξενοδοχειακεσ τουριστικεσ επιχειρησεισ αε

Η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε στον σταθμό του Ζωολογικού Κήπου του Βερολίνου και αρκετοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από εκεί, ανέφερε στο Twitter η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία.


διπλωμα ναυαγοσωστικης

Όπως μεταδίδει το Reuters, οι πυροσβέστες κατέσβεσαν την πυρκαγιά η οποία είχε προκαλέσει μεγάλες ποσότητες καπνού.


συμεων ξενοδοχειακεσ τουριστικεσ επιχειρησεισ αε

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο N24 πως 15 άνθρωποι διασώθηκαν από μια αποβάθρα που είχε γεμίσει καπνό και ένας δέχεται φροντίδες καθώς έχει τραυματισθεί ελαφρά.


Ο ίδιος, δεν έκανε γνωστές λεπτομέρειες για τα αίτια της πυρκαγιάς.





Aktuell ist der Zugverkehr am #Bahnhof #Zoo wegen #Rauchentwicklung gesperrt! Betroffene Züge der #SBahn sollen zurück gesetzt werden. Zusammen mit @polizeiberlin und @Berliner_Fw sind wir vor Ort. pic.twitter.com/8JgdwYCWo4

— Bundespolizei Berlin (@bpol_b) 31 Δεκεμβρίου 2017


δεύτερη φορά
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html

εργασια κτηνιατρος εξωτερικο

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html
καρκινος δοντιων συμπτωματα
εργασια κτηνιατρος εξωτερικο
Θέμος Αναστασιάδης: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή του (pics)
EUROKINISSI

Θέμος Αναστασιάδης: Θλίψη έχει σκορπίσει στο δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη.


Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης (22/1), σε ηλικία 61 ετών, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο» όπως ανέφερε η εφημερίδα.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η τελευταία φορά που τον αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ήταν την Τρίτη 4 Ιουλίου του 2017, στην κηδεία του Μίνωα Κυριακού.


εργασια κτηνιατρος εξωτερικο

Εκείνη την ημέρα, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του ιδρυτή του ΑΝΤ1, του καναλιού όπου είχε φιλοξενήσει το «ΟΛΑ» του θέμου Αναστασιάδη, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.


προκήρυξη θέσεων εξειδίκευσης μεθ 2015

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Να σημειωθεί ότι για ενάμιση χρόνο η δύσκολη κατάσταση της υγείας του ήταν και ο λόγος που ο Θέμος απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούσε να βρίσκεται σε ήσυχα μέρη μαζί με την οικογένειά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο γνωστός παρουσιαστής έμενε μόνιμα στην Ελβετία παλεύοντας καθημερινά να νικήσει τον καρκίνο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Τους τελευταίους δύο μήνες είχε επιβαρυνθεί πολύ η κατάσταση της υγείας του και αυτός είναι ο λόγος που είχε διακόψει την αρθρογραφία του στο «Πρώτο Θέμα».

Δείτε στη gallery του newsbomb.gr, φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα...


4173734.jpg
01
eurokinissi








Δείτε επίσης:

Το «αντίο» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Θέμο Αναστασιάδη

Ο Νίκος Αλιάγας αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Θέμος Αναστασιάδης: Αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή του δημοσιογράφου

Θέμος Αναστασιάδης: Η γενναία «μάχη» του με τον καρκίνο

Θέμος Αναστασιάδης: Τα τηλεοπτικά του βήματα με τις βιντεοκασέτες και η συνάντησή του με τη Μαλβίνα

Θέμος Αναστασιάδης: Συγκλονισμένος ο Βαγγέλης Περρής από το θάνατο του δημοσιογράφου

Θέμος Αναστασιάδης: Έτσι τον αποχαιρέτησε ο δημοσιογραφικός κόσμος

Θέμος Αναστασιάδης: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά το δημοσιογράφο


κουιζ αγαπης games

κουιζ αγαπης games
κουιζ αγαπης games

Ο Εμανουέλ Μακρόν, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μαρσέιγ, που δεν απέχουν ιδιαίτερα από την παραλία Πράντο, όπου περνά ολιγοήμερες διακοπές.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html

Γνωστός φίλαθλος της Μαρσέιγ, ο Πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας - που το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την Αθήνα-, φόρεσε αθλητική περιβολή και παπούτσια και πέρασε αρκετές ώρες στην «Commanderie».


Όσοι τον είδαν να παίζει λένε πως δεν είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο. Ωστόσο σε αυτόν τον αγώαν, γη ομάδα του ηττήθηκε 3-2.


jkik


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

Η επίσκεψη του Μακρόν έγινε υπό άκρα μυστικότητα για λόγους ασφαλείας και δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του Γάλλου πρώτου πολίτη. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο προπονητικό κέντρο των Μαρσεγιέζων, ο Μακρόν, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Γκρεγκορι Σέρτιτς, ο οποίος ανήρτησε το σχετικό ντοκουμέντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


2259559


Ενώ έτερος παίκτης της Μαρσέιγ, αποδείχθηκε περισσότερος ...θρασύς. Αν και το όνομα του δεν έγινε γνωστό, ο εν λόγω άσος, φέρεται να ζήτησε από τον Μακρόν να ...ακυρώσει τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί, με τον Γάλλο Πρόεδρο να ανταποκρίνεται στο ευφυολόγημα με αμεσότητα, απαντώντας πως θα ξανασυζητήσουν το θέμα, σε περίπτωση κατάκτησης του σαμπιονά!


Εκτός από τους παίκτες που θαυμάζει, ο Μακρόν θέλησε να γνωρίσει και τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Γιάννις Κάρι, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο, αρίστευσε στις σπουδές του στον οικονομικό τομέα.


macron 2


Εκτός από τους παίκτες που θαυμάζει, ο Μακρόν θέλησε να γνωρίσει και τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Γιάννις Κάρι, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο, αρίστευσε στις σπουδές του στον οικονομικό τομέα.




μιλα μου σαν παραμυθι
κρεμόνα ιταλίας

τροφιμα με γλυκοζη

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html
παλιες ξενες σειρες αντ1

Σε συνέντευξή του στην Wall Street Journal, ο Έλληνας πρωθυπουργός, που την Πέμπτη μίλησε και στην 71η Γενικής Συνέλευση του ΟΗΕ, χαρακτήρισε τη Γερμανία ως τον πιο σημαντικό του σύμμαχο στην προσπάθεια της Ελλάδας να διαχειριστεί το κύμα μετανάστευσης ανθρώπων από τη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική προς την Ευρώπη.


τροφιμα με γλυκοζη

«Η Άγκελα Μέρκελ πληρώνει το κόστος των γενναίων πολιτικών αποφάσεων που πήρε το περασμένο έτος. Όμως η κ. Μέρκελ πήρε αυτές τις αποφάσεις ως Ευρωπαία ηγέτης, διαφορετικά η Ευρώπη θα ήταν απόλυτα διασπασμένη» είπε ο κ. Τσίπρας, σχολιάζοντας την σημαντική πτώση που καταγράφουν τα ποσοστά δημοφιλίας της Γερμανίδας καγκελαρίου, η οποία δέχεται σφοδρή κριτική για την πολιτική της στο μεταναστευτικό.


τροφιμα με γλυκοζη

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της προσφυγικής κρίσης, υποδεχόμενη χιλιάδες πρόσφυγες καθημερινά, ο αριθμός των οποίων μειώθηκε αισθητά από τη στρατηγική της ΕΕ και την συμφωνία με την Τουρκία. Στην Ελλάδα βρίσκονται παγιδευμένοι περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι, σημειώνει το άρθρο και τονίζεται ότι έως τώρα η χώρα καθυστερεί με την διαδικασία επιστροφής των μεταναστών στην Τουρκία, κάτι το οποίο φαίνεται να παραδέχτηκε και ο Έλληνας πρωθυπουργός.



φθηνα ρολλερ
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html

κομμωτήρια στρόβολος

Ειδικότερα, στρέφονται κατά του νόμου 4472/2017 με τον οποίο θεσπίστηκαν νέες μισθολογικές ρυθμίσεις για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως και κατά της από 19.9.2017 εγκυκλίου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών που εκδόθηκε σε εφαρμογή του εν λόγω νόμου και παρέχει διευκρινήσεις για την μισθολογική κατάταξή τους.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

κομμωτήρια στρόβολος

Με το νέο ειδικό μισθολόγιο των ενστόλων πλέον του μισθολογικού θέματος, καθορίζεται η μισθολογική κατάταξης και εξέλιξής τους.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html

Στις αιτήσεις τους υποστηρίζουν, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ότι οι αποδοχές τους καθορίζονται σε μη συνταγματικά ανεκτά επίπεδα και μάλιστα κάτω από τα επίπεδα του νομοθετικού πλαισίου του 2014 (νόμος 4307/2014) που κρίθηκε αντισυνταγματικό από την Ολομέλεια του ΣτΕ, αλλά και του 2003 (νόμος 3205/2003).


επισκευες υποδηματων πειραιας

Ακόμη, υποστηρίζουν ότι το νέο μισθολόγιο των ενστόλων είναι αντίθετο στις συνταγματικές αρχές της ισότητας και της ίσης μεταχείρισης, του κράτους δικαίου, της αναλογικότητας που ορίζει τα απώτατα δικαιώματα σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, της ουσιαστικής Δικαιοσύνης και της νομιμότητας, κ. λπ., ενώ παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), Διεθνείς Συμβάσεις, την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία, κ. λπ.


Παράλληλα, επικαλούνται την νομολογία (παλαιότερες αποφάσεις) τόσο του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.


Μεταξύ αυτών που ήδη έχουν προσφύγει στο ΣτΕ είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, κ. λπ., όπως επίσης έχουν προσφύγει ομαδικά αστυνομικοί.



κομμωτήρια στρόβολος
βουλευτες πασοκ τρικαλα

υδε μεση ταση

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html
δημητρης κουνιαδος
υδε μεση ταση

Παράλληλα, αποφασίστηκε συνεδρίαση της ολομέλειας του κοινοβουλίου της Καταλονίας το πρωί της Πέμπτης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του περιφερειακού κόμματος Junts pel Si.


Κατά τη συνεδρίαση αυτή, όπως είπε, θα παρουσιάσει η απάντησή του κόμματος του στη Μαδρίτη. Νωρίτερα, η αντιπρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης, Σοράγια Σάενθ ντε Σανταμαρία, επεσήμανε πως ο ηγέτης της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζντεμόν, θα χάσει όλες του τις εξουσίες όταν η Μαδρίτη ενεργοποιήσει το άρθρο 155.


Η κεντρική κυβέρνηση θα διορίσει προσωρινό αντιπρόσωπό της αυτόνομης περιφέρειας, ο οποίος θα διοικεί την περιοχή μετά την έγκριση από τη Γερουσία των μέτρων που προβλέπει το αμφιλεγόμενο άρθρο, που δεν έχει τεθεί ξανά σε ισχύ.


Η έγκριση των μέτρων από τη Γερουσία αναμένεται την Παρασκευή.




υδε μεση ταση
μπαταριες βλαχος πατρα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

Tuesday, February 26, 2019

τκ νεα φιλοθεη αμαρουσιου

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html

Διχασμένη παραμένει η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ αναφορικά με το ενδεχόμενο επανεκλογής του προέδρου Τραμπ, με το 46% των ερωτηθέντων να εκτιμά ότι θα εκλεγεί, έναντι του 47% που δηλώνει το αντίθετο. Η εκτίμηση αυτή, αποτελεί σαφή βελτίωση της εκλογικής προοπτικής του Αμερικανού προέδρου, καθώς τον περασμένο Μάρτιο, ποσοστό 54% των ερωτηθέντων εκτιμούσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα αποτύχει στην προσπάθεια του να επανεκλεγεί.


Η τάση αυτή ενισχύεται μεταξύ των αντρών ψηφοφόρων, καθώς είναι αυξημένη κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες, των ανεξάρτητων ψηφοφόρων (από 39% τον Μάρτιο, σε 47% σήμερα), αλλά και μεταξύ αυτών που είναι περισσότερο ενθουσιώδεις για την συμμετοχή τους στις ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου (από 37% τον Μάρτιο, σε 46% σήμερα).





τκ νεα φιλοθεη αμαρουσιου
τκ νεα φιλοθεη αμαρουσιου
νεανικο ημιδιπλο κρεβατι
λεξικο λατινικων κουμανουδης
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html

κολλια σοφια

ψεκαστηρας για τρακτερ
φριω ολα τα παιχνιδια

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμή και Τσέλσι – Μπαρτσελόνα συνθέτουν τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της φάσης.


κολλια σοφια

Οι κάτοχοι του τίτλου ήταν στον γκρουπ των «ανίσχυρων» και δύσκολα θα έπεφταν σε βατό για αυτόν αντίπαλο και η σύγκρουσή του με την ομάδα που επένδυσε φέτος δισεκατομμύρια για να τους εκθρονίσει αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.


Οι Πρωταθλητές Αγγλίας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, σ’ ένα κλασικό ματς στα νοκ άουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με τις θύμησες από τις δυνατές κόντρες του πρόσφατου παρελθόντος να ζωντανεύουν.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

Τα πρώτα παιχνίδια των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνουν στις έδρες των ομάδων που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση των ομίλων τους. Οι αγώνες θα γίνουν δύο συνεχόμενες εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 13 και 14 Φεβρουαρίου και 20 και 21 του ίδιου μήνα, ενώ οι επαναληπτικοί θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα των συλλόγων που τερμάτισαν στην κορυφή των γκρουπ. Τα πρώτα ματς ρεβανς θα γίνουν στις 6 και 7 Μαρτίου και στις 13 και 14 του ίδιου μήνα.


κολλια σοφια

Όλα τα ζευγάρια


Γιουβέντους - Τότεναμ


Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι


Πόρτο - Λίβερπουλ


Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν


Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα


Τσέλσι - Μπαρτσελόνα


Μπάγερν Μονάχου - Μπεσίκτας



https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html

ματθαιος φαλαγγας

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html
ειδικές μαθησιακές δυσκολίες κατηγοριες

Το φαινόμενο είναι στην ουσία μία σύγκλιση σεληνιακών γεγονότων.


Συγκεκριμένα, θα σημειωθεί μία ολική έκλειψη της Σελήνης, γνωστή ως Ματωμένο Φεγγάρι. Το εν λόγω φαινόμενο προκύπτει όταν η Γη βρίσκεται μεταξύ του Ηλίου και της Σελήνης, με αποτέλεσμα το φως του (σ. σ. ηλίου) να «γέρνει» προς το φεγγάρι, δημιουργώντας το μυστηριακό κόκκινο χρώμα. Μετά το 2019, η επόμενη ολική έκλειψη θα συμβεί το 2021.


Επιπλέον, το Super Blood Wolf Moon θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια μίας Σούπερ Σελήνης. Αυτό το φαινόμενο γίνεται όταν η Σελήνη βρίσκεται στη μικρότερη δυνατή απόσταση από τη Γη, με αποτέλεσμα να φαίνεται φωτεινότερη αλλά και κατάτι μεγαλύτερη.


ματθαιος φαλαγγας



ματθαιος φαλαγγας
ιδέες για μπανιο
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

ποιες τραπεζες ειναι ανοιχτες σημερα στη θεσσαλονικη

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html
φασολακια πρασινα
ενδοκρινολογοι ηλιουπολη
ποιες τραπεζες ειναι ανοιχτες σημερα στη θεσσαλονικη

Σκοπός του έργου είναι η προστασία του λιμανιού από τους κυματισμούς, μέσω της επέκτασης των προσήνεμων και υπήνεμων μόλων ώστε να μην επιτρέπουν την είσοδο των κυματισμών. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επέκτασης των μόλων θα μηδενιστεί η είσοδος των κυματισμών στο λιμάνι και θα επέλθει η ηρεμία στη λιμενολεκάνη του όρμου, ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής (ψαράδων, καταστηματαρχών, ξενοδόχων κ. λπ.) και του Δήμου Χίου, που ως Φορέας Διαχείρισης και Λειτουργίας ενδιαφέρεται για την ασφαλή πρόσδεση και διαρκή παρουσία των ελλιμενιζόμενων σκαφών.


Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ. Ο Δήμος Χίου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις τεχνικές υπηρεσίες του υπουργείου Τουρισμού, για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου, που έχει στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής, καθώς και την τουριστική ανάδειξη της βόρειας Χίου.



ποιες τραπεζες ειναι ανοιχτες σημερα στη θεσσαλονικη

ο αίρων

Ο κ. Ξανθός, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο», έκανε λόγο για διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών προς τις Εφορίες, οφειλές κόστους 28.000.000 ευρώ, που προέκυψαν από νοσηλεία ανασφάλιστων ασθενών μέχρι το 2015 και συμπλήρωσε πως επιπλέον 150.000.000 ευρώ «πάγωσαν» με ενέργειες της κυβέρνησης και δεν μεταφέρθηκαν στις ΔΟΥ.


Έκανε σαφές για μια ακόμη φορά, ότι σήμερα όλοι οι ανασφάλιστοι πάνε μόνο με τον αριθμό ΑΜΚΑ τους στις δημόσιες δομές Υγείας, χωρίς άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα στοιχεία.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

σκυφτος στο δειλινο

Όπως είπε, το πρώτο πεντάμηνο του έτους, για 528.000 μοναδικούς ανασφάλιστους ασθενείς, συνταγογραφήθηκαν φάρμακα αξίας 60.000.000 ευρώ (το 1/3 από αυτούς, με εισοδηματικά κριτήρια παίρνει τα φάρμακα χωρίς καμιά συμμετοχή) και εξετάσεις αξίας 23.000.000 ευρώ, «μια πολύ σημαντική κοινωνική παροχή που δεν υπήρχε το προηγούμενο διάστημα».


ο αίρων


ο αίρων
ταμειακη διευκολυνση μετοχου σε αε
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

δερματινη μπλε μποτακι

δερματινη μπλε μποτακι

Οι διοργανωτές είχαν απαγορεύσει τις πολιτικές ομιλίες και επέμειναν στην ενότητα. «Θέλουμε να οργανώσουμε φέτος τη συγκέντρωση κάτω από ένα έμβλημα που μας ενώνει περισσότερο από ό, τι μας χωρίζει», δήλωσε η ομάδα Darkenu, που μετείχε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

Εικόνες από κάμερες που είχαν τοποθετηθεί στις στέγες των κτιρίων γύρω από την πλατεία Ράμπιν στο Τελ Αβίβ έδειχναν ένα πυκνό πλήθος που έφθανε έως τους γειτονικούς δρόμους. Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι μετείχαν στη συγκέντρωση.


δερματινη μπλε μποτακι

2017 11 04T202401Z 1766388963 RC19E50BB5D0 RTRMADP 3 ISRAEL PALESTINIANS PEACE RALLY


REUTERS/Amir Cohen


Σημειώνεται πως ο Γιτζάκ Ράμπιν δολοφονήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1995, στο τέλος μιας ομιλίας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την ειρήνη, στην οποία μετείχαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στο κέντρο του Τελ Αβίβ.


2017 11 04T202639Z 1332794745 RC19B07BA680 RTRMADP 3 ISRAEL PALESTINIANS PEACE RALLY


REUTERS/Amir Cohen


Ο δολοφόνος του, ο Γιγκάλ Αμίρ, είναι φανατικός ακροδεξιός σφοδρός πολέμιος των συμφωνιών του Όσλο με τους Παλαιστινίους, για τους οποίους ο Ράμπιν, ο παλαιστίνιος ηγέτης Γιάσερ Αραφάτ και ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες μοιράστηκαν το Νόμπελ Ειρήνης, το 1994.


2017 11 04T202417Z 1364967075 RC1D115AF0C0 RTRMADP 3 ISRAEL PALESTINIANS PEACE RALLY


REUTERS/Amir Cohen


Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και το κόμμα του, Λικούντ, κατηγορήθηκαν επανειλημμένα ότι μετείχαν στην εκστρατεία μίσους που είχε προηγηθεί της δολοφονίας του Ράμπιν, κατηγορίες που ο Νετανιάχου πάντα απέρριπτε.


Κατά τη διάρκεια επιμνημόσυνης τελετής την Τετάρτη, κοντά στον τάφο του πατέρα του, ο Γιουβάλ Ράμπιν είπε με λύπη ότι το ίδιο διχαστικό κλίμα συνεχίζει να υπάρχει στο Ισραήλ, προκαλώντας τον Νετανιάχου να κάνει δημόσια έκκληση για επίδειξη ανοχής.


2017 11 04T202636Z 1918561547 RC146E3E38C0 RTRMADP 3 ISRAEL PALESTINIANS PEACE RALLY


REUTERS/Amir Cohen


«Δεν υπάρχει κανένας που να λέει 'Σταματήστε αυτήν την τρέλα'», πρόσθεσε ο Γιουβάλ Ράμπιν. Ο πρωθυπουργός του απάντησε λίγο αργότερα από το κοινοβούλιο, λέγοντας ότι επαναλαμβάνει ένα μήνυμα που είχε ήδη στείλει. «Καλώ σε εθνική συμφιλίωση», είπε.



σταθμός μετρό δουκίσσης πλακεντίας χάρτης
σφυριχτρα απωθησης σκυλων
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html

μετρο νεο κοσμο

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

Η τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθης προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, απόφαση που αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσουν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της αντιπολίτευσης.


διακοσμητικα φωτακια

μετρο νεο κοσμο

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, «επιτέθηκε» στην κυβέρνηση διατυπώνοντας το ερώτημα «αν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο!»


«Αναρωτιέμαι αν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο! Ο ΠτΑΠ πρέπει να είναι υπερκομματικός, εδώ δεν πέρασε εβδομάδα από την λήξη της θητείας της...» έγραψε χαρακτηριστικά.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

μετρο νεο κοσμο

adonis


Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε «δικαιωμένος» καθώς, όπως είπε, «το Ποτάμι αντιμετώπιζε εδώ και καιρό την κ. Θάνου όχι ως ανώτατη δικαστικό αλλά ως όργανο της κυβέρνησης».


«Η μετακίνηση της κυρίας Θάνου από τη θέση της προέδρου του Αρείου Πάγου στη θέση της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του κ. Τσίπρα εντείνει τις ανησυχίες μας για το πού οδηγείται η χώρα. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα όριο αυτοσυγκράτησης και αδιαφορούν εντελώς για αυτό που αποτελεί θεμέλιο μιας δημοκρατικής πολιτείας, δηλαδή την διάκριση των εξουσιών» σημειώνει ο κ. Θεοδωράκης και προσθέτει:


«Το Ποτάμι αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένο για το γεγονός ότι αντιμετώπισε εδώ και καιρό την κ. Θάνου όχι ως ανώτατη δικαστικό αλλά ως όργανο της κυβέρνησης. Είναι θλιβερό ότι υπάρχουν δικαστές - ευτυχώς λίγοι ελπίζουμε - που είναι έτοιμοι να δώσουν γη και ύδωρ στην εκτελεστική εξουσία κυνηγώντας θέσεις, αδιαφορώντας για το κακό που προκαλούν στην δικαιοσύνη και τα αρνητικά μηνύματα που εκπέμπουν στην κοινωνία».


Capture copy


(Πηγή: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)



εκτυπωσεις επαγγελματικων καρτων θεσσαλονικη

αποφραξεις θεσσαλονικης

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
αποφραξεις θεσσαλονικης

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες σε Λάνθι και Κοσκινά, ενώ στην περιοχή μετέβησαν και οχήματα από Πύργο, Κρέστενα, Ολυμπία, ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις και από την Αχαΐα.


Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο στον Κοσκινά, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς.


διοδια απο αθηνα μεχρι θεσσαλονικη

Η προσοχή των πυροσβεστικών δυνάμεων πλέον στρέφεται στο Λάνθι, ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης συνεισφέρουν δύο Canadair και ένα Ericsson.


η λεωφορος κλιση αρχαια


αποφραξεις θεσσαλονικης

ιπταμενα ντρον

ιπταμενα ντρον

Πρόκειται για την 17η ευρωπαϊκή χώρα που πλήττεται από το σκάνδαλο.


Η Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων της Ουγγαρίας ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή να αποσυρθούν κατεψυγμένα προϊόντα που προορίζονταν για πιάτα της ασιατικής κουζίνας τα οποία εισήχθησαν από τη Γερμανία μέσω της ουγγρικής εταιρείας.


ιπταμενα ντρον

«Η ουγγρική εταιρεία προμήθευε εστιατόρια» επισήμανε η Αρχή, που διευκρίνισε ότι οι πελάτες της εταιρείας έχουν ενημερωθεί σχετικά με την απόσυρση των προϊόντων.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

Η απόσυρση αποφασίστηκε μετά την ειδοποίηση που εστάλη από τη Γερμανία προς το σύστημα προειδοποίησης για την ασφάλεια τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με την οποία ίχνη του fipronil εντοπίστηκαν στα προϊόντα που εισήγαγε αυτή η εταιρεία, επισήμανε η ουγγρική αρχή στον ιστότοπό της.



δουκισσα σπασε ποτηρια χιλια δυο
ακτοπλοϊκά εισιτήρια μυτιλήνη

δυναμο κιεβου παναθηναικος

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η αξιωματική αντιπολίτευση «προσπαθεί να διχάσει τους Έλληνες, μήπως και κρύψει την αδυναμία της να αρθρώσει σαφή και υπεύθυνη θέση στο ονοματολογικό της πΓΔΜ, εξαιτίας των εσωτερικών της διαφορών».


εβδομαδιαια αναληψη χρηματων

Το ερώτημα λοιπόν, σύμφωνα με το Μαξίμου, για τον κ. Μητσοτάκη είναι απλό και σαφές: «Η «ενιαία και συνολική» λύση που ζητά, θα πρέπει να είναι στη βάση της σύνθετης ονομασίας, που διαπραγματεύθηκαν και οι κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη; Δηλαδή με χρήση και του όρου «Μακεδονία»; Ναι ή όχι;»


Και η ανακοίνωση καταλήγει με το ερώτημα: «Τελικά, ο Πρόεδρος της ΝΔ ποια σύνθετη ονομασία προτιμά; Κυριάκος Μητσοτάκης ή Κυριάκος Σαμαράς;»


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html


δυναμο κιεβου παναθηναικος
δυναμο κιεβου παναθηναικος
ιωνικο κεντρο πλακα
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html

πλοια κρητη απαγορευτικο

Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΛΤΑ , στις 28 Αυγούστου , τόσο η πρόεδρος Ευφροσύνη Σταυράκη όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Ιωάννης Ζαρολιάγκης αλλά και όλα τα μέλη του Δ. Σ. καθώς και οι γενικοί διευθυντές αποφάσισαν ομόφωνα την μείωση των αποδοχών τους στέλνοντας το μήνυμα ότι η μείωση στους μισθούς των εργαζομένων από 1η Σεπτέμβριου δεν αφορά μόνον εκείνους αλλά και την διοίκηση στο σύνολό της.


πλοια κρητη απαγορευτικο

Σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης των ΕΛΤΑ η τελευταία απόφαση είναι μια "πρωτοπόρα, καινοτόμα και αποπνέουσα κοινωνική ισορροπία κίνηση καθώς η σύμβαση μείωσης μισθών και αμοιβών αφορά ολόκληρο τον οργανισμό χωρίς καμιά διάκριση. Διοίκηση και εργαζόμενοι ενωμένοι σαν μια γροθιά από κοινού προχωρούν για την διάσωση των ΕΛΤΑ."


πλοια κρητη απαγορευτικο

Όπως επισημαίνουν "είναι από τις σπάνιες φορές που διοίκηση και εργαζόμενοι μάχονται από κοινού για την σωτηρία των ΕΛΤΑ. Είναι μία επιτακτική κίνηση απόσβεσης από τον κυκεώνα των λαθών των προηγούμενων ετών αλλά και των προηγούμενων διοικήσεων που από ότι φαίνεται κανένας δεν θέλει να αποδειχθούν μοιραία.


εργαστηρια δημου περιστεριου

βοσκος τραγος

Μια ουσιαστική κίνηση που στοχεύει στην σταθερότητα, στην βιωσιμότητα και στην ανάπτυξη των ΕΛΤΑ μέσω του μηδενισμού του μηνιαίου ελλείμματος".


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

Κίνητρα στους Εργαζόμενους


Παράλληλα το Δ. Σ.των ΕΛΤΑ ενέκρινε ομοφώνως την πρόταση της διοίκησης να δοθεί οικονομικό κίνητρο στους εργαζόμενους ώστε να ισοσκελίσουν την συγκεκριμένη μείωση στις μηνιαίες αποδοχές τους με την συμμετοχή τους στην ένταξη νέων πελατών για την νεοσύστατη δράση των ΕΛΤΑ στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας.


Η εισαγωγή της νέας αυτής δράσης των ΕΛΤΑ ενός εναλλακτικού παρόχου Ηλεκτρικής Ενέργειας είναι κάτι που θα συζητηθεί έντονα τις προσεχείς ημέρες αφού οι προσφορές και τα οφέλη για τους καταναλωτές είναι άκρως ανταγωνιστικά.


Σημειώνεται ότι το action plαn της Διοίκησης για την διάσωση των ΕΛΤΑ δεν αφορά μόνο την περικοπή του συνολικού μισθολογικού κόστους η οποία υπολογίζεται σε 13,8%.


Περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις και επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν στην διάσωση του ιστορικού Οργανισμού.


Μεταξύ άλλων είναι :


•Η καταβολή καθολικής υπηρεσίας 15 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, από τα 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο που την υπολογίζουν σχετικές μελέτες του Οργανισμού. Πρόκειται δηλαδή για τα οφειλόμενα εκ μέρους του Δημοσίου προς τα ΕΛΤΑ για τις κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχουν πχ την λειτουργία ταχυδρομικών γραφείων ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές, νησιά κλπ. Αποστολή αλληλογραφίας ακόμη και στο τελευταίο χωριό κ. α.


• Δυναμική δραστηριοποίηση του Οργανισμού στη νέα αγορά της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Από τις 24/04/2017 ξεκίνησε η παροχή της νέας υπηρεσίας ‘’Ηλεκτρική Ενέργεια ΕΛΤΑ’’ για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με καθημερινή αύξηση του μεριδίου τους στην αγορά.



https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html

school of open learning of delhi university

ερμηνεια των τεσσαρων ευαγγελιων
τα παντα ρει βιβλιο

Κάθε σχόλιο απαγορεύεται στα μέσα ενημέρωσης μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής, για αυτές τις βουλευτικές εκλογές που ενδέχεται να οδηγήσουν στην άνοδο των λαϊκιστικών και ακροδεξιών κομμάτων και σε ένα κοινοβούλιο χωρίς πλειοψηφία για κανένα κόμμα.


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο κεντροδεξιός συνασπισμός του οποίου προηγείται στις δημοσκοπήσεις, χωρίς όμως να εξασφαλίζει πλειοψηφία, επέλεξε να κάνει την τελευταία προεκλογική εμφάνισή του στη Νάπολη. Και αυτό γιατί στη νότια Ιταλία το αποτέλεσμα εμφανίζεται πιο αμφίρροπο από ποτέ. Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής, ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας υποσχέθηκε ότι θα δημιουργήσει 500.000 θέσεις εργασίας στον ιταλικό Νότο, με τη στήριξη του Αντόνιο Ταγιάνι, του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τον Ταγιάνι έχει άλλωστε επιλέξει για πρωθυπουργό της κυβέρνησής του – εφόσον εκλεγεί – αφού ο ίδιος έχει καταδικαστεί για φοροδιαφυγή και δεν έχει δικαίωμα να αναλάβει δημόσιο αξίωμα μέχρι το 2019.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

«Ο Ταγιάνι έχει ήδη σκεφθεί ένα πρόγραμμα για τις υποδομές του Νότου, που μπορεί να υλοποιηθεί χρησιμοποιώντας κεφάλαια από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία. Σ' αυτό προτίθενται τα άμεσα μέτρα μας για τη μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών των επιχειρήσεων» εξήγησε.


school of open learning of delhi university

Στο Μιλάνο, ο Ματέο Σαλβίνι της Λέγκας του Βορρά, ο νεαρός σύμμαχος του Μπερλουσκόνι σ' αυτές τις εκλογές, διαβεβαίωσε τους υποστηρικτές του ότι «από την Δευτέρα η Λέγκα θα κυβερνά τη χώρα». Επανέλαβε επίσης τις γνωστές θέσεις του κατά των Βρυξελλών και των μεταναστών που έβαλαν «φωτιά» στην προεκλογική εκστρατεία τις τελευταίες εβδομάδες.




school of open learning of delhi university
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html

ταχυπληρωμή ελτα

buzz για ps3
ταχυπληρωμή ελτα
ταχυπληρωμή ελτα
Σοκ στον Πειραιά: Επιδειξίας αυνανιζόταν έξω από σχολεία

Στα χέρια των Αρχών έπεσε 37χρονος επιδειξίας που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις μπροστά από σχολεία στην περιοχή του Πειραιά.


Σοκ έχει προκαλέσει σε εκατοντάδες γονείς η είδηση ότι ένας 37χρονος εντοπίστηκε να αυνανίζεται σε σχολεία. Ο επιδειξίας συνελήφθη την Πέμπτη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Α. Τ. Δημοτικού Θεάτρου για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.


συριακού στρατού



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ. Α Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.



https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

αγριμι να γινεσαι

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html
nif cif number
αγριμι να γινεσαι

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου κι έπειτα από μια συγκλονιστική μάχη με την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.


Έτσι στο Ρίο η Ελλάδα έχει πλέον φτάσει τα έξι μετάλλια, τρία εκ των οποίων χρυσά κι ο ελληνικός εθνικός ύμνος θα ακουστεί τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν και θα γίνει η απονομή στην Κατερίνα Στεφανίδη, που θα κρεμάσει στο στήθος της ακόμη ένα μετάλλιο φέτος, μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και το χάλκινο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πόρτλαντ.


αγριμι να γινεσαι

2016 08 20T023346Z 124433115 RIOEC8K06VIV3 RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS W POLEVAULT


Πηγή: REUTERS/Kai Pfaffenbach


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

ταινιες χριστουγεννα παιδια

Οι... διαθέσεις της Κατερίνας Στεφανίδη είχαν φανεί ήδη από τα προκριματικά, αφού χρειάστηκε μόλις ένα άλμα για να προκριθεί στον τελικό, όπου έμελε να "σφραγίσει" την απόλυτη κυριαρχία της στο συγκεκριμένο αγώνισμα, με την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, το οποίο πανηγύρισε παρέα με τον Γιουσέιν Μπολτ.


2016 08 20T023021Z 1029094877 RIOEC8K06YJVS RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS M RELAY100M copy copy


Πηγή: REUTERS/Dominic Ebenbichler


Το "χρυσό" κορίτσι του επι κοντώ με τις φετινές επιδόσεις της, τόσο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ (άλμα 4,81μ.), όσο και στη σειρά αγώνων Diamond League, είχε δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση, και ότι είναι πανέτοιμη να αντεπεξέλθει στο δύσκολο στοίχημα των Ολυμπιακών Αγώνων.


Η σταθερότητα που έχει επιδείξει από τις αρχές της χρονιάς στα άλματά της (4,90μ σε μίτινγκ κλειστού στίβου τον Φεβρουάριο, 4,86μ στο γκαλά της Φιλοθέης τον Ιούνιο, 4,81μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ τον Ιούλιο, ίδια επίδοση και στο Diamond League του Μονακό τον ίδιο μήνα, αλλά και 4,80μ στον αντίστοιχο αγώνα του Λονδίνου, λίγες μέρες αργότερα), αποδείχθηκε "χρυσή", όπως και η επίδοσή της στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


16835269


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την ώρα που κάνει άλμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ τον Ιούλιο του 2016/ Πηγή: EPA/ANP/OLAF KRAAK


Η διαδρομή της «ιπτάμενης» Ελληνίδας από την Αθήνα ως το Ρίο, μέσω Στάνφορντ


Η Κατερίνα Στεφανίδη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 1990 και μεγάλωσε στα γήπεδα του στίβου, καθώς οι γονείς της ήταν αθλητές του κλασικού αθλητισμού, στο τριπλούν ο πατέρας της και στις ταχύτητες η μητέρα της.


Η ίδια από μικρή μαγεύτηκε από το άλμα επί κοντώ και το ταλέντο της φάνηκε νωρίς, μια που ήδη από την κατηγορία των κορασίδων είχε αρχίσει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αρχικά σε σχολικό επίπεδο (χρυσό στη Γυμνασιάδα του 2006), ενώ μεγαλώνοντας κατέρριψε όλα τα παγκόσμια ρεκόρ στην ηλικία της, καθώς και το παγκόσμιο ρεκόρ νέων (κάτω των 18) με άλμα στα 4,37 μ.


Ήταν μόλις 15 ετών όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Μαρακές το 2005, όπου αναδείχθηκε νικήτρια με άλμα στα 4,30μ.


Δύο χρόνια αργότερα έφθασε στη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Οστράβα, με άλμα στα 4,25μ, ενώ με την ίδια επίδοση το 2008 κρέμασε στο στήθος της το χάλκινο μετάλλιο στο World Junior Championship στο Μπίντκος της Πολωνίας.


16824822


Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Κατερίνας Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ τον Ιούλιο του 2016/Πηγή: EPA/ANP/KOEN VAN WEEL


Την ίδια χρονιά, η Κατερίνα Στεφανίδη, αρχίζει να αγωνίζεται με τους Stanford Cardinals, καθώς η υποτροφία που κέρδισε από το πανεπιστήμιο του Stanford την ανάγκασε να μετακομίσει στις ΗΠΑ.


Τα αποτελέσματα της συστηματικής προπόνησης δεν άργησαν να φανούν και το 2011 ήταν δεύτερη στο αμερικανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, με άλμα στα 4,40μ., ενώ η ίδια επίδοση της χάρισε την τρίτη θέση στο αμερικανικό πανεπιστημιακό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου την ίδια χρονιά. Ακολούθησαν η δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 στην Οστράβα και η τρίτη θέση στην Πανεπιστημιάδα στο Σεντζέν στην Κίνα με ισοφάριση του προσωπικού της ρεκόρ στα 4.45μ.


Στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες ως ενήλικη, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε την τρίτη θέση στο αμερικάνικο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με επίδοση 4.35μ.


Το 2012 βελτίωσε κατά πολύ την επίδοσή της (4,48μ.), κερδίζοντας το πρωτάθλημα στο Pac-12, που έγινε στο Όρεγκον, ενώ ένα μήνα αργότερα έγινε πρωταθλήτρια στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στο Ντέ Μόιν, στην Αιόβα με 4.45μ. Το ρεκόρ της σεζόν έγινε στο Λίβερμορ της Καλιφόρνια με 4,51μ τον Ιούλιο του 2012, που είναι και το εθνικό ρεκόρ της Ελλάδος για αθλήτριες κάτω των 23 ετών. Εκείνη τη χρονιά είχε και την πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.


14342158


Στιγμιότυπο από προσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ζυρίχη το 2014/Πηγή: EPA/KEYSTONE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT


Το 2014 βελτίωσε την επίδοσή της στον κλειστό στίβο με 4,55μ, αλλά και στον ανοικτό στίβο βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ στα 4,57μ, ενώ πέτυχε νέο ρεκόρ στα 4,60 στο Diamond League της Νέας Υόρκης, όπου κατετάγη τέταρτη.


Ακολούθησε, την ίδια χρονιά, η πρώτη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων που έγινε στο Ταλίν, όπου εκπροσωπώντας την Ελλάδα κέρδισε, με άλμα στα 4,55μ.


Στο Diamond League της Γλασκώβης βελτίωσε την προσωπική της επίδοση πετυχαίνοντας άλμα στα 4,65μ, κερδίζοντας την τρίτη θέση, ενώ μία εβδομάδα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατάφερε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το προσωπικό της ρεκόρ με ένα μεγάλο άλμα στα 4,71, ισοφαρίζοντας και το εθνικό ρεκόρ της Ελλάδος για τον ανοικτό στίβο.


15081151


Η Κατερίνα Στεφανίδη με το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας το 2015/ Πηγή: EPA/FILIP SINGER


έπιπλο αλέξανδρος

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


έπιπλο αλέξανδρος

Αττική
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τη νύχτα πιθανόν πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ορεινά κυρίως της κεντρικής Στερεάς. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα είναι πιθανόν κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



έπιπλο αλέξανδρος
diabetes care pathway
ζωντανη συνδεση με καναλια τηλεορασης
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html