Wednesday, February 27, 2019

μηχανικων μουσικησ τεχνολογιασ και ακουστικησ τ.ε. (ρεθυμνο) - τ.ε.ι. κρητησ

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html
μηχανικων μουσικησ τεχνολογιασ και ακουστικησ τ.ε. (ρεθυμνο) - τ.ε.ι. κρητησ

Ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής δίνει ιδιαίτερο βάρος στο ζήτημα της πάταξης της διαφθοράς εντός της φορολογικής διοίκησης και προς το σκοπό αυτό έχει στηρίξει τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αρχής.


Πιο αναλυτικά, το 2017 διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΑΑΔΕ 36 έλεγχοι περιουσιακής κατάστασης προϊσταμένων και 96 έλεγχοι περιουσιακής κατάστασης υπαλλήλων, καλύπτοντας το 102,86% και 101,05% των αντίστοιχων ετήσιων στόχων.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

Από τους ανωτέρω 132 ελέγχους διαπιστώθηκε πως δεν δικαιολογείται απόκτηση περιουσιακών στοιχείων για οκτώ υπαλλήλους. Οι υποθέσεις τους διαβιβάσθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο για καταλογισμό υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.


μηχανικων μουσικησ τεχνολογιασ και ακουστικησ τ.ε. (ρεθυμνο) - τ.ε.ι. κρητησ

Αναφορικά με το πλήθος των διενεργηθέντων εντολών για εντοπισμό ποινικών αδικημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων, καθώς και επιτόπιων ελέγχων στις κατά τόπους υπηρεσίες το 2017 διενεργήθηκαν 142 έλεγχοι ποινικών αδικημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων, επιτυγχάνοντας ποσοστό 101,4% έναντι του ετήσιου στόχου των 140 ελέγχων.


Αντίστοιχα, το έτος 2017 διενεργήθηκαν 41 επιτόπιοι έλεγχοι στις κατά τόπους Υπηρεσίες από Οικονομικούς Επιθεωρητές ή μικτά κλιμάκια με επικεφαλείς Οικονομικούς Επιθεωρητές για την τήρηση των διατάξεων νόμων, εγκυκλίων διαταγών, έλεγχο της λαθρεμπορίας και πρόληψης παραβατικής συμπεριφοράς των υπαλλήλων της ΑΑΔΕ, επιτυγχάνοντας ποσοστό 102,5% έναντι του ετήσιου στόχου των 40 ελέγχων.



ερωτησεις κατανοησης μαθηματικων α λυκειου
mac καλλυντικα σκρουτζ

No comments:

Post a Comment