Tuesday, February 19, 2019

αποτελεσμα αρης ολυμπιακος

συνταγη μουσακα
ποτα στη βουλγαρια
αποτελεσμα αρης ολυμπιακος

Ο Sony Setiawan επρόκειτο να ταξιδέψει με άλλους συναδέλφους του αλλά η κίνηση που συνάντησε στο δρόμο προς το αεροδρόμιο του Σοκάρνο δεν του επέτρεψε να προλάβει την μοιραία πτήση του Boeing 737.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Setiawan πήρε την επόμενη πτήση με προορισμό το Πανγκάλ Πινάνγκ και έμαθε για την αεροπορική τραγωδία μόλις προσγειώθηκε εκεί.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

Το απίστευτο είναι πως αυτή την πτήση, ο Setiawan την έχει πάρει δεκάδες φορές όπως εξήγησε: «Συνήθως παίρνω αυτή την πτήση - οι φίλοι μου κι εγώ πάντα μπαίναμε σε αυτή την πτήση. Δεν ξέρω πώς έτυχε να έχει τόση κίνηση. Συνήθως φτάνω στις 3 τα ξημερώματα στη Τζακάρτα αλλά τη Δευτέρα έφτασα στις 6:20 και έτσι έχασα την πτήση» περιέγραψε ο Setiawan.


Βέβαια μπορεί ο άνδρας να έζησε επειδή δεν πρόλαβε την πτήση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους συναδέλφους τους. Ο ίδιος δήλωσε συντετριμμένος για τον χαμό των συναδέλφων.



After a troubled 48 hours — a tragic crash in Leicester and Indonesia — leave you all with a story with a happier and luckier end that is perhaps a reminder of just how unpredictable life can be.. https://t.co/Jfa6tU3Uod

— Rajdeep Sardesai (@sardesairajdeep) 29 Οκτωβρίου 2018


αποτελεσμα αρης ολυμπιακος

No comments:

Post a Comment