Monday, February 25, 2019

χοιρινα φιλετακια ψαρονεφρι

θετικό τεστ εγκυμοσύνης μπορει να ειναι λαθος
χοιρινα φιλετακια ψαρονεφρι

Η ΓΕΚ Τέρνα θα καταθέσει προσφορά στο πλαίσιο κοινοπραξίας με τη γαλλική Vinci και τη Siemens, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ΓΕΚ Τέρνα. Προσφορές αναμένεται επίσης να καταθέσουν η Άκτωρ με την ιταλική Ansaldobreda, η J&P Avax με την ιταλική Ghella και τη γαλλική Alstom και η Μυτιληναίος με την ισπανική FCC, όπως αναφέρει η πηγή του Reuters, που διατήρησε την ανωνυμία της.


χοιρινα φιλετακια ψαρονεφρι

Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών εκπνέει στις 10 Αυγούστου, μετά την αναβολή που αποφάσισε η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, μετά από αίτημα των πιθανών επενδυτών.


Η εταιρία θα συντάξει μία αναλυτική λίστα με τους επενδυτές μέχρι το τέλος του έτους. Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για την κατασκευή, που θα συγχρηματοδοτηθεί από ευρωπαϊκά κεφάλαια και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.


metro2


Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει το 2019 και θα ολοκληρωθεί εντός οκταετίας. Όπως δήλωσε στο Reuters, ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, τον Σεπτέμβριο θα εκκινήσουν προκατασκευαστικές εργασίες, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνεται και αρχαιολογική μελέτη.



για ποια ελλαδα στιχοι
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html

No comments:

Post a Comment