Monday, February 11, 2019

ζαχαρω βιντεο

μαθηματα ανωδυνου τοκετου ικα
ο καιρος στην πατρα το πασχα

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης με άλλον πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής, αλλά μετά τις εκλογές αφού οι σημερινοί συσχετισμοί δεν το επιτρέπουν.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

ζαχαρω βιντεο

«Η λύση δεν είναι στην παλιννόστηση της δεξιάς, ούτε στις απαιτήσεις Σόιμπλε, τα δύο δήθεν μεγάλα κόμματα δεν μπορούν ξεπεράσουν ψυχώσεις τους και την ακόρεστη δίψα τους για εξουσία», είπε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε:



Απαιτείται εθνική συνεννόηση εξόδου από κρίση, μια κοινή προσπάθεια όλων σε ένα σχέδιο που θα το πω σχέδιο «Ελλάδα». Αυτό θα το υπηρετήσει μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με άλλο πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ δεν το θέλουν και οι συσχετισμοί δεν το επιτρέπουν. Θα γίνει μετά τις εκλογές και αυτό θα το επιβάλλει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.



Νωρίτερα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ότι στο σημερινό ασταθές και δυσμενές διεθνές περιβάλλον έχει αφήσει τη χώρα απροστάτευτη και σε ομηρεία. «Το «σωτήριο» 3o μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετέτρεψε όλες τις έκτακτες, προσωρινές ρυθμίσεις σε μόνιμες. Μόνιμη επιτροπεία, μόνιμος κόφτης. Ο ίδιος ο υπουργός σας, τώρα παραδέχθηκε ότι το 70% των δεσμεύσεων που έχετε αναλάβει για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, δεν έχει υλοποιηθεί», είπε.


ζαχαρω βιντεο



https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html

No comments:

Post a Comment