Monday, February 11, 2019

θεα αρτεμις ζωγραφικη

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_124.html

Το βραβείο απονέμεται μια φορά κάθε δύο χρόνια από το 2012, όταν είχε δημιουργηθεί, από την ελβετική οργάνωση Cartooning for Peace («Σκιτσάροντας για την Ειρήνη») και τον δήμο της Γενεύης, σε «θαρραλέους σκιτσογράφους του Τύπου» που «βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας της τέχνης τους».


Φέτος, η επιτροπή «επέλεξε τον Μούσα Καρτ, τον εμβληματικό σκιτσογράφο της καθημερινής εφημερίδας Cumhuriyet της Κωνσταντινούπολης, λόγω του ταλέντου του και του θάρρους που επέδειξε στην υπεράσπιση της ελευθερίας της έκφρασης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας», ανέφεραν οι οργανωτές της εκδήλωσης σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα.


θεα αρτεμις ζωγραφικη

Ο Καρτ δεν μπορούσε να πάει προσωπικά για να πάρει το βραβείο του στην Ελβετία, καθώς είναι φυλακισμένος και περιμένει να εκδικαστεί η έφεσή του, «τελεί υπό δικαστικό έλεγχο και υπό απαγόρευση εξόδου από την επικράτεια» της Τουρκίας, εξηγεί η ανακοίνωση.



This week's video slideshow in support of Turkish cartoonist Musa Kart and his fellow journalists.#freemediaturkey pic.twitter.com/TRlevqY2df

— The Cartoon Movement (@cartoonmovement) April 26, 2018


θεα αρτεμις ζωγραφικη
σκουλαρικια κρικοι
οργανογραμμα πειραιως 2015

No comments:

Post a Comment