Thursday, February 14, 2019

τραγουδι ζησε τη στιγμη

τραγουδι ζησε τη στιγμη

Οι διεργασίες πάντως σήμερα και αύριο αναμένεται να είναι πλούσιες, αφενός διότι θα συνταχθεί η έκθεση συμμόρφωσης των θεσμών, στην οποία θα αποτυπώνεται η ελληνική πρόοδος στο κλείσιμο της αξιολόγησης, αφετέρου διότι υπάρχουν πληροφορίες για τηλεδιασκέψεις μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών σε επίπεδο Washington Group για το θέμα του χρέους.


Αύριο μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος και ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους Στέλιος Παπαδόπουλος.


3988387


(Πηγή: EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


Πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική πλευρά μεταβαίνει με επεξεργασμένες θέσεις για το χρέος στη βελγική πρωτεύουσα και πως για το λόγο αυτό βρέθηκε στην Αθήνα και στέλεχος της Rothschild, που είναι ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος του Δημοσίου για το χρέος.


Αν και κάποιοι αναμένουν μια πολύωρη συνεδρίαση του Eurogroup η οποία θα αρχίσει το απόγευμα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί νωρίς την Τρίτη, αυτό ωστόσο θα καταδειχτεί κατά την άφιξη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης , δεδομένου προσερχόμενοι στο συμβούλιο θα γνωρίζουν το εάν στο πρωινό EuroWorking Group υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία.


Ευρωπαίος αξιωματούχος θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος έχει ήδη μιλήσει για πιθανότητες 50-50 για συμφωνία στο Eurogroup της 22ας Μαΐου.



τραγουδι ζησε τη στιγμη
κλιμακα συμπληρωματικου φορου ενφια
δον κιχωτες δημητριαδη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html

No comments:

Post a Comment