Friday, February 15, 2019

κτημα βελλη

περιτονιτιδα διαγνωση

Τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα έχει βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο στην προσπάθεια αυτή, ο οποίος μάλιστα κινείται πιο θεσμικά και μεθοδευμένα. Πρόκειται για τη Μόνιμη Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ολλανδικής Βουλής η οποία έχει αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα στις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Eurogroup και στις θέσεις που παίρνουν οι μετέχοντες σε αυτό.


κτημα βελλη

Η πρωτοβουλία που φέρει την ονομασία «Ανοίγοντας τις κλειστές πόρτες» (Opening up closed doors) ξεκίνησε τον προηγούμενο Φεβρουάριο και στους πέντε μήνες που έχουν μεσολαβήσει η επιτροπή ασκεί διαρκείς πιέσεις στον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών Βόπκε Χούκστρα και στους αξιωματούχους της ευρωζώνης, στην κατεύθυνση της δημοσίευσης των πρακτικών του Eurogroup.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

Η κοινοβουλευτική επιτροπή στις 19 Φεβρουαρίου 2018 είχε υποβάλει στον επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο, προτάσεις βελτίωσης της διαφάνειας που διέπει τη λειτουργία της Ευρωομάδας. Στις 21 Ιουνίου, ανήμερα του κρισίμου Eurogroup για την Ελλάδα, οι Ολλανδοί κοινοβουλευτικοί επανήλθαν στο ζήτημα, ζητώντας γραπτές απαντήσεις επί τω προτάσεων τους.




κτημα βελλη
τζιν φορεματα μιντι
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

No comments:

Post a Comment