Thursday, February 14, 2019

xo option

xo option

Πάνω από 12 διπλωματικές αντιπροσωπείες έλαβαν ύποπτα δέματα την Τετάρτη, ανάμεσά τους οι αποστολές των ΗΠΑ, του ΗΒ.


Σε βάρος του 48χρονου σχηματίζεται δικογραφία για την αποστολή επικίνδυνων αντικειμένων μέσω ταχυδρομικής υπηρεσίας και με βάση τις κατηγορίες που του έχουν ασκηθεί είναι αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 10 ετών, ενημέρωσε η Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία (ΑΟΑ).


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

Δεν πιστεύεται πως εξακολουθεί να υφίσταται κίνδυνος για το γενικό κοινό, διευκρίνισε η ΑΟΑ.


Η αστυνομία έχει μέχρι στιγμής ανακτήσει 29 από τα 38 δέματα, πάντως μένει να εξακριβωθεί η ακριβής σύνθεση των υλικών που περιείχαν.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

gigi one tree hill actress

xo option

Αυστραλιανά ΜΜΕ μετέδωσαν την Τετάρτη ότι τα δέματα περιείχαν πλαστικές σακούλες γεμάτες με τσιμέντο και αμίαντο. Σε τουλάχιστον μία από αυτές ο αποστολέας είχε γράψει «αμίαντος».


Σύμφωνα με την εφημερίδα The Age, τουλάχιστον ένας πυροσβέστης θεάθηκε έξω από το προξενείο της Νότιας Κορέας καθώς απομάκρυνε μια μεγάλη πλαστική σακούλα με τη λέξη «αμίαντος» γραμμένη πάνω της.


Οι άλλες διπλωματικές αποστολές της Μελβούρνης (πέραν της αμερικανικής, της βρετανικής και της ελληνικής) που έλαβαν ύποπτα δέματα ήταν αυτές της Αιγύπτου, της Δανίας, της Ελβετίας, της Ιαπωνίας, της Ινδίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Ταϊλάνδης και του Πακιστάν, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ.


Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο ύποπτος συνελήφθη στην Πολιτεία της Βικτόριας.



το προτεινω ανεπιφυλακτα

No comments:

Post a Comment