Sunday, March 31, 2019

επαγγελματικο γραμμα

γιγαντες απλη συνταγη
φασουλα παφος
επαγγελματικο γραμμα
Τζόκερ κλήρωση [1895]: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τουλάχιστον 600.000 ευρώ!

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 600.000 ευρώ θα κερδίσουν ο τυχερός ή οι τυχεροί που θα μαντέψουν σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς της αποψινής (11/03) κλήρωσης του Τζόκερ


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της αποψινής (08/03/2018) κλήρωσης είναι οι: 3, 11, 20, 35, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 6.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 11/03/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η «Λητώ» σκέπασε τη χώρα - Πού σημειώνονται προβλήματα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Την Τρίτη 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ




επαγγελματικο γραμμα
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

συγκροτηση πυσδε

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html
κρασσας πλατεια ελευθεριας μενου
χουρμαδες βασιλικοι τιμη
συγκροτηση πυσδε
συγκροτηση πυσδε
Τσαβούσογλου: Μή ρεαλιστική η έναρξη διαπραγματεύσεων για Κυπριακό μέχρι Μάιο

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή εξωτερικών


Λόγω των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέχρι τον Μάιο δεν φαίνεται ρεαλιστική η έναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενημερώνοντας την κοινοβουλευτική επιτροπή εξωτερικών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.com. cy


επιχειρησιακη ερευνα γραφικη μεθοδος

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

Σύμφωνα με το thestival.gr, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας γύρω στις 8.45 π. μ. εντόπισε στην Εγνατία Οδό ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες τύπου Οpel στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι.


Λόγω της εμπειρίας του κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για παράτυπους μετανάστες. Αμέσως επικοινώνησε με το κέντρο της αστυνομίας και ακολούθησε την πορεία του οχήματος. Στο μεταξύ οι διακινητές μπήκαν προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά, με το ΙΧ του αστυνομικού να τους ακολουθεί.


Στο κομβόι προστέθηκαν και περιπολικά αλλά και μοτοσικλετιστές της αστυνομίας που είχαν κινητοποιηθεί μετά την αναφορά που είχαν πάρει από τον αστυνομικό. Έκαναν νόημα στους διακινητές να σταματήσουν, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκαν και αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα.





επιχειρησιακη ερευνα γραφικη μεθοδος
επιχειρησιακη ερευνα γραφικη μεθοδος
φθηνοι σουγιαδες
θωμά του ακυϊνάτη
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

ερημονησι ελυτης

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html
μεταφραση απο αλβανικα ελληνικα
σχιστικο ξυλων πατεντα
ερημονησι ελυτης

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και για τους Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ, οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία για τα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι των «ασπρόμαυρών» με την Ένωση, καθώς στα άρθρα συμπεριλαμβάνεται και το 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ που προβλέπει ακόμα και υποβιβασμό για τους Θεσσαλονικείς.


Παράλληλα, στις κλήσεις της διοργανώτριας αρχής βρίσκεται η ΑΕΚ, λόγω της ένστασης του ΠΑΟΚ για το φύλλο αγώνα που συντάχθηκε από τον Γιώργο Κομίνη, ενώ ακόμα το «παρών» θα δώσει και ο Ολυμπιακός για την παρέμβασή του για το ματς του «Δικέφαλου του Βορρά» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ο Μελετλίδης, που είχε δηλωθεί ως φροντιστής για τα επεισόδια στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.




ερημονησι ελυτης

μεταφραση κειμενου απο τα ελληνικα στα αγγλικα

σπιρτζης καββαθας
μεταφραση κειμενου απο τα ελληνικα στα αγγλικα
μεταφραση κειμενου απο τα ελληνικα στα αγγλικα

Σε ανάρτησή του ο Τραμπ καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση και προσέφερε τη βοήθεια των ΗΠΑ εφόσον καταστεί αναγκαίο γράφοντας χαρακτηριστικά:


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να βοηθήσουμε. Να είστε δυνατοί, σας αγαπάμε!».


playmobil βαλιτσακι πριγκιπικα γενεθλια



The United States condemns the terror attack in Barcelona, Spain, and will do whatever is necessary to help. Be tough & strong, we love you!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 17, 2017


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html

θρόμβοι στο αίμα

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html
πλατφορμα αναθεσης διπλωματικων βιολογικο απθ

"Το ειδικό τιμολόγιο έκπτωσης ηλεκτρικού ρεύματος προς όλους τους παρόχους, είτε είναι η ΔΕΗ, είτε είναι ιδιωτικές εταιρείες, άρα λοιπόν αφορά όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας που έχουν επιλέξει" ανέφερε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".


Η τροπολογία είναι μέσα στο νομοσχέδιο για τις ενεργειακές κοινότητες, το οποίο – όπως είπε ο κ. Καρυπίδης – σήμερα αναμενόταν να συζητηθεί στη Βουλή, ωστόσο η συζήτησή του μεταφέρθηκε την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη ή Τετάρτη).


"Με την ψήφισή του (σ. σ. του νομοσχεδίου), θα αποτελεί νόμο του κράτους, άρα θα έχουμε την άμεση εφαρμογή από 1/1/2018. Άρα λοιπόν, από τις αρχές του 2018, θα ισχύει η έκπτωση 30% σε πρώτη φάση για όλα τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης (Αρκαδίας)", επισήμανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.


Η Δυτική Μακεδονία είναι η περιφέρεια των αντιθέσεων τόνισε ο κ. Καρυπίδης και συμπλήρωσε "ενώ είναι η ενεργειακή ‘καρδιά’ της χώρας, έχει ενεργειακή φτώχεια. Έχουμε δύο εποχές στη Δυτική Μακεδονία, χειμώνα και βαρυχειμωνιά, άρα αντιλαμβάνεστε ότι το ειδικό τιμολόγιο με την έκπτωση του ρεύματος δίνει μία ανάσα στην κοινωνία, επιπρόσθετα διορθώνει στρεβλώσεις (...) Αμέσως μετά εξειδικεύουμε να υπάρξει έκπτωση ρεύματος και προς τις επιχειρήσεις που αυτό είναι το μεγάλο θέμα, που θα δημιουργήσει και δυναμική στην οικονομία (...), όπου εκεί η έκπτωση κλιμακωτά θα φτάνει και το 50%".


θρόμβοι στο αίμα

"Εξειδικεύουμε από που θα υπάρχουν αυτοί οι πόροι, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ειδικό ταμείο που θα ενισχύει αυτή την έκπτωση στα τιμολόγια των επιχειρήσεων και νομίζω ότι το επόμενο δίμηνο και αυτό θα αποτελέσει με τροπολογία, νόμο του κράτους", σημείωσε ο κ. Καρυπίδης.



θρόμβοι στο αίμα
διευθυνση προνοιασ ρεθυμνου
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html

μπιλιαρδο με αντιπαλο

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
κενυ ροτζερ
μπιλιαρδο με αντιπαλο

Σύμφωνα με τον Γερμανικό Τουριστικό Σύνδεσμο DRV μάλιστα, στην παρούσα φάση τα ελληνικά νησιά είναι ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός των Γερμανών, με τις κρατήσεις να ξεπερνούν ακόμη και εκείνες για τις ισπανικές Βαλεαρίδες Νήσους (Μαγιόρκα, Ίμπιζα κα.).



«Για τους γερμανούς τουρίστες η Ισπανία και η Ελλάδα είναι οι απολύτως top προορισμοί. Και οι δύο χώρες αναμένουν μια εξαιρετική τουριστική σεζόν. Και η Τουρκία όμως ανακάμπτει σύμφωνα με την Frankfurter Rundschau.



«Δεν αποκλείεται αυτή τη χρονιά να επισκεφτούν την Τουρκία και πάλι περισσότεροι τουρίστες, καθώς οι πολιτικές εντάσεις έχουν μειωθεί», γράφει η γερμανική εφημερίδα.


τσιμπημα κουνουπιων αντιμετωπιση


μπιλιαρδο με αντιπαλο
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

αδενες μεσοθωρακιου

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

Οι ιρακινές δυνάμεις κατέλαβαν δύο συνοικίες στα δυτικά προάστια της πόλης, τη νότια και τη βόρεια αλ Κίφα, γνωστοποίησε η κοινή επιχειρησιακή διοίκηση.


Την Τρίτη, μονάδες του στρατού και της επίλεκτης αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προωθήθηκαν στην Ταλ Αφάρ από ανατολή και από νότο.


Η επιχείρηση αυτή εντάσσεται στον πόλεμο του Ιράκ εναντίον του ΙΚ που διεξάγεται με την υποστήριξη των ΗΠΑ και ακολουθεί την ανακατάληψη της Μοσούλης έπειτα από μια εκστρατεία που κράτησε εννιά μήνες και άφησε μεγάλο μέρος αυτής της πόλης ολοκληρωτικά κατεστραμμένο.


Η πτώση της Μοσούλης σήμανε ουσιαστικά το τέλος του «χαλιφάτου», την ίδρυση του οποίου είχε ανακηρύξει το ΙΚ όταν κατέλαβε μεγάλο μέρος της επικράτειας της Συρίας και του Ιράκ το 2014.


Σχεδόν τα τρία τέταρτα της Ταλ Αφάρ παραμένουν υπό την κατοχή των τζιχαντιστών, περιλαμβανομένου του οχυρού της οθωμανικής εποχής στο κέντρο της, σύμφωνα με έναν επιχειρησιακό χάρτη του ιρακινού στρατού.


Περίπου 80 χιλιόμετρα δυτικά της Μοσούλης, η Ταλ Αφάρ βρίσκεται κατά μήκος της οδού που συνδέει τη Μοσούλη με τη Συρία. Από αυτή την πόλη έχουν αναδειχθεί ορισμένα από τα σημαντικότερα στελέχη του ΙΚ. Η Ταλ Αφάρ αποκόπηκε από τις άλλες περιοχές που κατέχουν οι τζιχαντιστές τον Ιούνιο.


Κατά εκτιμήσεις αξιωματικών των αμερικανικών και των ιρακινών δυνάμεων, στην Ταλ Αφάρ βρίσκονται έως και 2.000 εμπειροπόλεμοι τζιχαντιστές.



αδενες μεσοθωρακιου
αδενες μεσοθωρακιου
εκτυπώσεις σε γυαλί
ψηστηρι ελληνικου καφε
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html

επεισοδια 9 μηνες

μαπα το καρπουζι ακεπ
πως λειτουργει το βεντιλατερ

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «ο κατά τον κ. Τσίπρα αναντικατάστατος κ. Καμμένος από το βήμα της Βουλής προέβη χθες σε μια σοβαρότατη καταγγελία που επιβεβαιώνει την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης απευθείας από το Μαξίμου, όπως καταγγέλλει εδώ και χρόνια η ΝΔ».


Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για «κυρίες συμβούλους του κ. Τσίπρα που λένε στους δικαστές "άστο αυτό για παρακάτω"», φωτογράφισε ευθέως την κ. Βασιλική Θάνου υπονοώντας ότι μεθοδεύει τις δικαστικές υποθέσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες του πρωθυπουργού».


επεισοδια 9 μηνες

Μάλιστα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίνει πως η σοβαρότατη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, καταγγελία χρήζει άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης, ενώ καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις, και μάλιστα άμεσα, για τα όσα εννοούσε ο Πάνος Καμμένος.


«Ο κ. Τσίπρας που βρίσκεται στη Βουλή δεν μπορεί ούτε να παριστάνει ότι δεν άκουσε, ούτε να σιωπά. Καλείται άμεσα να εξηγήσει τι εννοούσε ο κ. Καμμένος, όπως και ο μέχρι πρότινος συνεταίρος του να πει όλα όσα γνωρίζει και για τις ύποπτες παραιτήσεις εισαγγελέων τις οποίες επίσης κατήγγειλε», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.



επεισοδια 9 μηνες
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

ευτυχισμενη αγγλικα

ηλικια της ολγας τρεμη
ευτυχισμενη αγγλικα

Να σημειωθεί πως η επίθεση στο σπίτι του υπουργού πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων πέταξε πέτρες και βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο και στη συνέχεια τα άτομα εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.


Από την επίθεση υπέστη μικρές ζημιές ένα τζιπάκι της αστυνομίας που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας.


Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκε ελαφρά και ένας αστυνομικός.


καθημερινη διατροφη στην αρχαια αθηνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη γίνεται «στόχος» κουκουλοφόρων, καθώς στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες αντίστοιχες επιθέσεις.



ευτυχισμενη αγγλικα
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

αγιος μυρωνας χαρτης

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html
χωροφυλακη μακρυγιαννη
αγιος μυρωνας χαρτης

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στο 19ο διαμέρισμα, στο βόρειο τμήμα του Παρισιού, κατά μήκος του Canal de l'Ourcq. Ο ένοπλος που φέρεται να είναι αφγανικής καταγωγής συνελήφθη από ομάδα ανδρών της ομάδας δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής.


«Τίποτα σε αυτό το στάδιο δεν υποδεικνύει ότι η επίθεση αυτή είχε τρομοκρατικό χαρακτήρα», ανέφερε πηγή προσκείμενη στην έρευνα, στο Γαλλικό πρακτορείο.


Μπροστά στην εικόνα του άνδρα να επιτίθεται σε κόσμο στο δρόμο, ένας αυτόπτης μάρτυρας υπέστη νευρικό κλονισμό.


Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε συνοικία όπου δύο κινηματογράφοι της αλυσίδας MK2 βρίσκονται αντίκρυ στο κανάλι του Ουρκ.


Σύμφωνα με τον φύλακα του ενός από τους κινηματογράφους, ο οποίος μπόρεσε να δει μόνο το τελευταίο στάδιο της σκηνής, ένας άνδρας που είχε ήδη επιτεθεί σε κόσμο καταδιωκόταν από δύο άνδρες που προσπαθούσαν να τον πιάσουν. «Κράταγε έναν σιδηρολοστό στο χέρι και τον πέταξε στον έναν από τους διώκτες του, κατόπιν έβγαλε μαχαίρι», αφηγήθηκε ο φύλακας σε δημοσιογράφο του AFP.


Έρευνα για απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά συρροή και από πρόθεση διενεργείται από το 2ο τμήμα της δικαστικής αστυνομίας, ανέφερε δικαστική πηγή.


Σημειώνεται πως ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δύο Άγγλοι τουρίστες.



αγιος μυρωνας χαρτης
βιολεττα νταγκαλου βιογραφικο
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

καρπε ντιεμ κτημα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_77.html
ο καιροσ θεσσαλονικη αρναουτογλου

Όπως αναφέρει η υπουργός, αντί να αναγνωριστεί η κυβερνητική μέριμνα να αποκαταστήσει σειρά αδικιών της προηγούμενης κυβέρνησης (πχ σύνδεση αξιολόγησης με απολύσεις κλπ), οι συνδικαλιστικές παρατάξεις της ηγεσίας της ΑΔΕΔΥ «επέλεξαν να δώσουν μια μάχη για ένα αδειανό πουκάμισο», καθώς διαβεβαιώνει ότι η αξιολόγηση δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, αλλά αποσκοπεί στη βελτίωση των δημοσίων υπαλλήλων.


Η κ. Γεροβασίλη επικρίνει τον συνδικαλιστικό φορέα του Δημοσίου ότι την ίδια ώρα «επέλεξε την εκκωφαντική σιωπή απέναντι στο νεοφιλελεύθερο "όραμα" του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ για την εκχώρηση δομών, λειτουργιών και υπηρεσιών σε ιδιώτες, την αποψίλωση δηλαδή του κοινωνικού κράτους και των ελεγκτικών μηχανισμών του».


Απαντώντας στις κατηγορίες για μαζικές προσλήψεις, η υπουργός υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα η δημόσια διοίκηση έχει πέσει θύμα των fake news «με μοναδικό σκοπό την απαξίωση του Δημοσίου», ενώ προσθέτει ότι ουδέποτε έλαβε απάντηση όταν επανειλημμένα προκαλεί δημόσια όποιον ισχυρίζεται ότι διενεργούνται προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ να το καταγγείλει.



καρπε ντιεμ κτημα
καρπε ντιεμ κτημα
μαιαμι ψωνια

μπλειζ και οι φιλοι του download

στ ταξη γλωσσα αρνος
ταχυδρομειο μεταφορα δεματων

«Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε τα αεροδρόμια ως κάποια πολύ καλά φωτισμένα μέρη και είναι αλήθεια πως οι περιοχές γύρω από το κτήριο του αεροδρομίου είναι - τις περισσότερες φορές - έντονα φωτισμένες. Όμως, οι λεωφόροι και οι μεγάλοι δρόμοι γύρω από το αεροδρόμιο, ειδικά όταν αυτό βρίσκεται εντός αστικού τοπίου, είναι τόσο φωτισμένοι που συχνά ψάχνουμε ένα πιο σκοτεινό σημείο ώστε να βρούμε τον διάδρομο προσγείωσης» αποκαλύπτει ο Mark Vanhoenacker, πιλότος και συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να προσγειώσεις ένα αεροπλάνο».


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

Οι πιλότοι βασίζονται σε όργανα ελέγχου πτήσης, σε αισθητήρες πλοήγησης και αισθητήρες καιρικών συνθηκών (ραντάρ κυρίως) αντί της όρασής τους όταν πετούν τη νύχτα ή όταν βρίσκονται πάνω από τα σύννεφα, όπως αναφέρεται και στο Express.


μπλειζ και οι φιλοι του download

Στο εξωτερικό τους, τα αεροπλάνα διαθέτουν πολλά φώτα ώστε να βοηθούν τους πιλότους στην προσγείωσή τους στο σκοτάδι, αλλά και για να εντοπίζονται από τους άλλους. Τα φώτα προσγείωσης μπορεί να είναι τοποθετημένα σε διαφορετικές θέσεις, από τα φτερά μέχρι και την άτρακτο, αναλόγως με τον τύπο του αεροπλάνου.


Οι πιλότοι αναβοσβήνουν αυτά τα φώτα όταν ετοιμάζονται για προσγείωση αλλά και κατά την τελική τους προσέγγιση προς τον διάδρομο, για να ειδοποιηθεί ο πύργος ελέγχου.



μπλειζ και οι φιλοι του download
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

4 λυκ-λαμιας

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
4 λυκ-λαμιας

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με πολίτες και νέους δικηγόρους, ενώ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των δικαστηρίων.


Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τη μεγάλη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι πολίτες, οι δικηγόροι αλλά και το προσωπικό των δικαστηρίων μέσα από μια διαδικασία, η οποία, όπως είπε, οδηγεί νομοτελειακά στη μεγάλη καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης.


Είναι πολλά πράγματα, τα οποία πρέπει να γίνουν, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, για να επισημάνει: «Δεν θα σταθώ μόνο στο ότι πρέπει να υποστηριχθούν οι δομές με κάποιες πρόσθετες προσλήψεις, θα σταθώ ιδιαίτερα στην υποχρέωση της πολιτείας να προχωρήσει επιτέλους συνολικά στο έργο της ηλεκτρονικής δικαιοσύνης, έτσι ώστε να απλοποιηθούν οι διαδικασίες, να περιορίζεται η φυσική πρόσβαση στα δικαστήρια, να μπορούν οι πολίτες, οι δικηγόροι να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους από το σπίτι είτε από ένα κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών. Εκεί πέρα πρέπει να δώσουμε τη μεγαλύτερη μας έμφαση και οι προτάσεις της ΝΔ για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της ηλεκτρονικής δικαιοσύνης. Δεν ήταν δυστυχώς ωραία η εικόνα την οποία αντίκρισα παρά τις εξαιρετικά φιλότιμες προσπάθειες των δικαστών και των διοικητικών υπαλλήλων εδώ πέρα στην Ευελπίδων. Θα ήταν καλό και ο υπουργός Δικαιοσύνης να έρθει μια βόλτα εδώ πέρα να δει την κατάσταση του μεγαλύτερου δικαστηρίου, αντί να αρκείται στο να επιτρέπει στον Ρουβικώνα να εισβάλλει στο υπουργείο του».



4 λυκ-λαμιας
γινε εκατομμυριουχος
rev ola records
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

site για κατεβασμα εικονων

μπουραντας δημητρης βιογραφικο
site για κατεβασμα εικονων

«Για εμάς τους Έλληνες, η ελευθερία αποτελεί υπαρξιακή αρχή και άρα τρόπο ζωής. Όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, γινόμαστε "και παρά δύναμιν τολμηταί και παρά γνώμην κινδυνευταί και εν τοις δεινοίς ευέλπιδες", κατά τον Θουκυδίδη. Αυτήν την αλήθεια οφείλουν να την γνωρίζουν εχθροί και φίλοι», τόνισε ο ΠτΔ Παυλόπουλος κατά την ομιλία του στο πλαίσιο των εκδηλώσεων


site για κατεβασμα εικονων

«Η Ελλάδα», είπε ο κ. Παυλόπουλος, «ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη. Συμπεριφέρεται στη διεθνή πολιτική ζωή με απόλυτο σεβασμό στο Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο, στο σύνολό τους. Είναι, δηλαδή, δύναμη που εργάζεται για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη τόσο στην εγγύς περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όσο και στο ευρύτερο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


«Πλην, όμως, εάν χρειασθεί, εμείς, οι Έλληνες, είμαστε έτοιμοι να υπερασπισθούμε αποτελεσματικά τα σύνορα, το έδαφος και την κυριαρχία της πατρίδας μας, που αποτελούν και σύνορα, έδαφος και κυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης», επεσήμανε.


διοραμα μοντελισμος

O κ. Παυλόπουλος, ο οποίος για πρώτη φορά παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις μνήμης που οργανώνει ο δήμος για το Ολοκαύτωμα των Ανωγείων, αναφερόμενος στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων σημείωσε ότι «η Ελλάδα θεωρεί διαχρονικώς ότι οι απαιτήσεις που αφορούν το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις είναι πάντα νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες. Αυτή η θέση δεν υποστηρίζεται από την Ελλάδα μόνο για οικονομικούς λόγους. Το έχω τονίσει πάντοτε: την εντάσσουμε στο πλαίσιο του διεθνούς νομικού πολιτισμού. Και μέσα σε αυτόν τον διεθνή νομικό πολιτισμό, αλλά και τον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό, θα πρέπει να υπάρξει δίκαιη λύση».


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

χαραλαμπίδης σιδηρικά

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα προκειμένου να γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων.


Την ίδια ώρα, προβλέπεται η διατήρηση των βιβλιαρίων για τους ασφαλισμένους που λαμβάνουν φάρμακα υψηλού κόστους από τα Φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, ώστε να αναγράφεται οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παροχή.


Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, μέχρι την οριστική κατάργηση των βιβλιαρίων και μέχρι να ολοκληρωθεί από τον ΕΟΠΥΥ η ηλεκτρονική εφαρμογή που θα αντικαταστήσει την έντυπη μορφή βιβλιαρίου, για τις καταχωρήσεις θα ισχύουν τα παρακάτω:



  • Οι ασθενείς, τα βιβλιάρια των οποίων θα τελειώνουν, δεν θα λαμβάνουν καινούργια αλλά απλώς θα προστίθενται σελίδες.

  • Σε περίπτωση που τα ειδικά φύλλα τελειώσουν, τότε θα αντικατασταθούν με σφραγισμένες λευκές σελίδες αριθμημένες και κομμένες στο μέγεθος του βιβλιαρίου.

  • Αυτό μπορεί να γίνει και στα υποκαταστήματα του πρώην ΙΚΑ ακόμη και για τους συνταξιούχους του πρώην ΟΑΕΕ που διαθέτουν ακόμη βιβλιάριο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, δεν χρειάζεται δηλαδή να πηγαίνουν στα περιφερειακά τμήματα του πρώην ΟΑΕΕ.



χαραλαμπίδης σιδηρικά
χαραλαμπίδης σιδηρικά
ερημος σαχαρα βλαστηση
μια κυριακη του μαρτη α δημοτικου ασκησεις
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

δηλωση τελων χαρτοσημου εντυπο

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
δηλωση τελων χαρτοσημου εντυπο

«Η πρώτη είναι ο διορισμός προέδρου και ΔΣ με βάση την κομματική επετηρίδα. Επέλεξε στελέχη με κριτήρια όχι την γνώση αλλά τις συγγενικές σχέσεις και την αφοσίωση στο κόμμα. Η δεύτερη είναι ότι ενώ ο ίδιος διαβεβαίωνε ότι το κράτος δεν οφείλει στον ΟΑΣΘ ποσά λόγω διαφοράς ΦΠΑ, χθες υπήρξαν δημοσιεύματα ότι το κράτος αναγνωρίζει την οφειλή και θα δώσει τις επόμενες ημέρες 11 εκατ.


αποθεματικο κεφαλαιο

Το κράτος δεν έδινε και δεν όφειλε με το παλιό ΔΣ, αλλά οφείλει και δίνει με το νέο. Η αυθαιρεσία, η ψευδολογία και η φαυλότητα σε όλο το μεγαλείο της. Η τρίτη είναι η σημερινή εκδήλωση. Ο υπουργός επικεντρώνεται στο τηλεοπτικό σόου και δεν φροντίζει για τη σωστή παράδοση και παραλαβή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφανίδης, σύμφωνα με το voria.gr.





δηλωση τελων χαρτοσημου εντυπο
κλαδος ροδινος
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

φωτιστικά ασφαλείας legrand

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html
φιλοτιμο μεταφραση αγγλικα
κυστες χοριοειδους πλεγματος εβδομαδα
φωτιστικά ασφαλείας legrand

Η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης χωρίζεται στο 30% της βασικής ενίσχυσης και του 100% του «πρασινίσματος». Αμένεται έτσι να πληρωθούν όσοι από τους δικαιούχους παραγωγούς δεν πήραν την πρώτη δόση λόγω του ότι δεν «συμπλήρωνε» η βασική ενίσχυση το απαιτούμενο ποσό των 250 ευρώπου ορίζει ο κοινοτικός κανονισμός και με το πρασίνισμα τα «πιάνουν».


Σε ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην πληρωμή της εξόφλησης θα περιλαμβάνονται:



  • υπόλοιπα της βασικής ενίσχυσης (το 30% που αντιστοιχεί σε ποσό 427.329.000 ευρώ)

  • το πρασίνισμα (562.899.000 ευρώ) και την ενίσχυση για τους γεωργούς νεαρής ηλικίας (37.527.000 ευρώ)

  • όσοι έχουν λαµβάνειν δικαιώματα από το Εθνικό Απόθεμα,

  • όσοι αθροιστικά το συνολικό τους ποσό είναι μεγαλύτερο από τα 250 ευρώ

  • όσες από τις εκκρεμότητες της προκαταβολής διευθετηθούν, αφενός από τους παραγωγούς µε υποβολή διοικητικών πράξεων και αφετέρου από τους αρμοδίου µε ολοκλήρωση των ελέγχων, αλλά και τους δικαιούχους της φόρµας 6.


Αναφορικά με τους γεωργούς νεαρής ηλικίας προβλέπεται πριµ 25% επί των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης, για αιτούντες παραγωγούς που ξεπερνούν τους 62.000.


Το ανώτατο ποσό που ορίζει ο Εθνικός Φάκελος για το 2017 ανέρχεται στα 38 εκατ. ευρώ, αν και πέρυσι πληρώθηκαν 16 εκατ. ευρώ.



φωτιστικά ασφαλείας legrand
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

πολιτικος μηχανικος δικαιωμα υπογραφης

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html
γεωργια ονομα στιχακια

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 781,14 μονάδες, σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,22%.


πολιτικος μηχανικος δικαιωμα υπογραφης

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 788,57 μονάδες (+1,17%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 37,580 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 31.986.651 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,41%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,89%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Alpha Bank (+4,18% στα 1,818 ευρώ), της Πειραιώς (+2,19% στα 2,614 ευρώ), της Aegean Airlines(+2,02% στα 9,100 ευρώ), της Τιτάν (+1,97% στα 20,750 ευρώ) και της Motor Oil (+1,10% στα 18,400 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Viohalco (-2,24% στα 3,275 ευρώ), του ΟΛΠ (-2,13% στα 15,660 ευρώ), της Τέρνα Ενεργειακή (-1,21% στα 4,800 ευρώ), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-1,21% στα 4,890 ευρώ) και της Eurobank (-1,06% στα 0,7915 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+1,91%) και του Πετρελαίου (+0,67%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-2,81%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (-1,76%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η MIG, διακινώντας 14.735.749 και 4.082.944 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 6,227 εκατ. ευρώ και ο ΟΠΑΠ με 5,097 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 58 μετοχές, 42 πτωτικά και 38 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές:Pasal+19,80%, Εκδόσεις Λιβάνη+19,54%, SATO+19,05% και Βιοτέρ+18,83%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Dionic-19,44%, Χατζηκρανιώτη-17,65%, Σφακιανάκης-17,14% και ΑΝΕΚ(ΠΟ) -15,24%.



πολιτικος μηχανικος δικαιωμα υπογραφης
παυλος παυλιδης ναρκωτικα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html

Saturday, March 30, 2019

κρατη μελη ευρωζωνης

Μιλώντας σε συνέδριο της νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, ΝΕΔΗΣΥ, ο κ. Αναστασιάδης είπε πως όραμά του είναι οι πολίτες του τόπου να ζουν σε συνθήκες ασφάλειας και όχι σύγκρουσης, μέσα σε ένα κράτος απαλλαγμένο από τις αναχρονιστικές εγγυήσεις και τον παράνομο κατοχικό στρατό.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

«Αυτό θα γίνει κατορθωτό εάν και οι Τουρκοκύπριοι και η Τουρκία συνειδητοποιήσουν πως έχουν δικαίωμα όλοι οι πολίτες του κράτους να ζήσουν ανεξάρτητοι εντός ενός κράτους που θα χαρακτηρίζεται από ομαλότητα» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης, σημειώνοντας πως τα προβλήματα στην Κύπρο έχουν την πηγή τους στη Συνθήκη Εγγυήσεως.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

«Διότι καμιά εγγυήτρια χώρα δεν παρέλειπε να παρεμβαίνει. Μετά το 1974 η Ελλάδα, επιτέλους, αντιλήφθηκε και σεβάστηκε την ανεξαρτησία της Κύπρου, αλλά η Τουρκία επιμένει μέχρι και σήμερα, εκτός από την κατοχή της μισής πατρίδας, να θέλει να ελέγχει όλο το κράτος» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


αγροτικη αναπτυξη κτηνοτροφια

Επίσης, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στην οικονομία λέγοντας πως υπάρχουν τάσεις αύξησης του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος και πτωτικές τάσεις στην ανεργία, η οποία, ήδη, μειώθηκε στο 10,8%.



κρατη μελη ευρωζωνης
κρατη μελη ευρωζωνης
εθελοντικη εργασια για αποκτηση εμπειριας

υψηλη ρενινη

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε τα Ιωάννινα

Ο εγκέλαδος χτύπησε την πρωτεύουσα των Ιωαννίνων...


απωθημενο για εναν αντρα

υψηλη ρενινη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 09.49 το πρωί της Τετάρτης (18/07), 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Ιωαννίνων, κοντά στο χωριό Ροδοτόπι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός καθώς, ήταν επιφανειακός με εστιακό βάθος τα 5 χιλιόμετρα.

1

Η... επίσκεψη του εγκέλαδου αναστάτωσε τους κατοίκους, με ορισμένους να βγαίνουν μάλιστα από τα σπίτια τους.

Ακολούθησε και δεύτερη σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.



υψηλη ρενινη
κελευστης σημασια
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

δημητρης μαζης επαγγελμα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

«Η λεγόμενη αξιολόγηση δεν αφορά κυρίως το τρέχον τρίτο πρόγραμμα και τις επόμενες εκταμιεύσεις, αλλά την περίοδο μετά τον Ιούλιο του 2018, δηλαδή μετά το τέλος του. Είναι δεδομένο ότι η περίοδος αυτή θα διέπεται από το τέταρτο Μνημόνιο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα συνοδεύεται και από τέταρτο δάνειο για την κάλυψη των αναγκών εξυπηρέτησης του χρέους. Οι όροι τίθενται από τους εταίρους για να δοθούν οι πρόσθετες παραμετρικές αλλαγές στο χρέος, για τις οποίες οι πρώτοι είχαν δεσμευθεί από το 2012. Η επιδείνωση της καμπύλης του χρέους μετά το 2015 καθιστά αναγκαίο να υπάρξουν αυτές οι παραμετρικές αλλαγές που αφορούν τη μέση διάρκεια του χρέους, τις λήξεις δανείων, το μέσο επιτόκιο και τη συσσώρευση τόκων μετά τη λήξη της περιόδου χάριτος. Μόνο που τώρα αυτά δίδονται σταδιακά και υπό όρους και όχι προκαταβολικά όπως το 2012» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.


«Η κυβέρνηση διεκδικεί με πάθος το δεδομένο από το 2012 συμπλήρωμα της μεγάλης παρέμβασης που έγινε τότε με το PSI / OSI. Επιδιώκει να εμφανίσει ως επιτυχία το μικρό συμπλήρωμα του "καταστροφικού PSI" όπως έλεγε με χυδαίο και ανεπίγνωστο τρόπο ο κ. Τσίπρας. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διαθέσιμα υπόλοιπα από το τρίτο δάνειο που θα καλύψουν ένα μέρος του τέταρτου Μνημονίου. Άρα το παράδοξο είναι ότι ουσιαστικά έχει συμφωνηθεί το τέταρτο Μνημόνιο χωρίς να έχει κλείσει η στενά νοούμενη αξιολόγηση του τρίτου Μνημονίου και χωρίς να έχει συμφωνηθεί η συμμετοχή του ΔΝΤ ως δανειστή στο τρίτο Μνημόνιο, που θα το λέγαμε έτσι Μνημόνιο τρία plus» πρόσθεσε.


iris hotel can tho

ανουνακι βιβλιο

Παράλληλα υποστήριξε ότι «η συμφωνία της 20ής/2/2017 θυμίζει τη συμφωνία της 20ής/2/2015 που οι Ευρωπαίοι δεν ζήτησαν να κυρωθεί από τη Βουλή και έτσι οδηγηθήκαμε στη λήξη του δεύτερου προγράμματος, στα capital controls, στο νόθο δημοψήφισμα, στην αναίρεση του αποτελέσματός του και στη συμφωνία της 12ης/7/2015».




δημητρης μαζης επαγγελμα
δημητρης μαζης επαγγελμα

κρητη γαστρονομικος περιπλους χαλβας

ραδικι επιστημονικη ονομασια
κρητη γαστρονομικος περιπλους χαλβας

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου, για το οποίο λίγο νωρίτερα η αρμόδια υπουργός Έφη Αχτσιόγλου είχε δηλώσει σε πηγαδάκι δημοσιογράφων «πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα γράφονται περί αντιρρήσεων», ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ωστόσο, ότι δεν ζητήθηκε από τους θεσμούς να το πάρουμε πίσω.


«Το νομοσχέδιο το έχουμε δείξει στους θεσμούς, μπορεί να έχουν "κάποιες αντιρρήσεις", θα το δούμε, αλλά δεν ζητήθηκε να το πάρουμε πίσω», είπε και πρόσθεσε πως οι διατάξεις του θα βοηθήσουν την οικονομία και θα αυξήσουν την παραγωγικότητα, ενώ θα δημιουργήσει εργαζόμενους με αυτοσεβασμό. Διέψευσε παράλληλα, ότι στις Βρυξέλλες του τράβηξαν το αυτί για το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων ή ότι του έθεσαν επιπλέον προαπαιτούμενα. Όπως είπε, δεν έγινε καμία αναφορά στη συνάντηση με τον Πιέρ Μοσκοβισί, ούτε στον ίδιο, ούτε στον Γιώργο Χουλιαράκη. «Δεν έχουν μεγαλώσει τα αυτιά μου, είναι αυτά που συνηθίσατε και αγαπήσατε», κατέληξε.


κρητη γαστρονομικος περιπλους χαλβας

Τα λεγόμενα Τσακαλώτου προκάλεσαν αντιδράσεις. «Επειδή συχνά καλούμαστε να ξεψηφίσουμε όσα ψηφίζουμε, μπορείτε να διαβεβαιώσετε ότι δεν θα συμβεί αυτό και με το νομοσχέδιο της κ Αχτσιόγλου», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ενώ από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε πως το μόνο που κάνει το νομοσχέδιο είναι να διορθώνει τα ημαρτημένα του νόμου Κατρούγκαλου. «Μπορεί να διαψεύσατε τα δημοσιεύματα, αλλά δεν καταργήσατε κανέναν αντεργατικό νόμο και ετοιμάζεστε να χτυπήσετε τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και να βάλετε εμπόδια στην κήρυξη της απεργίας», είπε από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος. «Αναφέρατε πως φαντάζεστε τα εργασιακά μετά την έξοδο από την κρίση, θα μείνουμε στη φαντασία», υποστήριξε από την πλευρά του Ποταμιού ο Γιώργος Αμυράς.


«Δεν είπαμε ότι είναι το τέλειο πλαίσιο αλλά βάζει ψήγματα για το πώς θέλουμε να πάει αυτό το οικονομικό μοντέλο», απάντησε ο υπουργός Οικονομικών και επεσήμανε πως σε κάθε περίπτωση χρειάζονται θεσμικές παρεμβάσεις για την αύξηση της δύναμης των εργαζομένων.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

Στη συζήτηση παρενέβη και ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δέχθηκε κριτική από τον Γιώργο Αμυρά. «Όταν μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος για νεοφιλελευθερισμό, κοίταζα τον κ. Σκουρλέτη που έχει πει πως "ασκούμε νεοφιλελεύθερες πολιτικές και δεν μας αρέσει", αν δεν σας αρέσει παραιτηθείτε», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού με τον υπουργό Εσωτερικών να απαντά πως όσα έχει πει για το πρόγραμμα δεν αποτελούν προσωπική του άποψη, αλλά έχουν ειπωθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.



ατεχνος αντωνυμο
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

κλίση ο παις

Αποκάλυψη «βόμβα» για το μυστηριώδη θάνατο της Μαρίας Ιατρού

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει η οικογένεια της Μαρίας Ιατρού, το θάνατό της. Ο πραγματογνώμονας που έχουν ορίσει μάλιστα οι δικοί της έχει αποκαλύψει πως «το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο και έφυγε από την πορεία του».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

«Έγκλημα ο θάνατός της» υποστηρίζει η οικογένεια




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο δικηγόρος της οικογένειας της 36χρονης μητέρας από το Λουτράκι κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στην εισαγγελία. Οι νέες μαρτυρίες για το πότε και το που βρέθηκε η πινακίδα του αυτοκινήτου της αλλά και οι ισχυρισμοί ότι στο αυτοκίνητο υπήρχαν πολλά χρήματα πρέπει να εξεταστούν.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στην υπόθεση

Η Μαρία Ιατρού έφυγε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα, από το Λουτράκι Κορινθίας, με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Εκεί θα έμενε σε έναν ξάδελφο της. Όμως μετά από 15 ημέρες, ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητό της που βρέθηκε στον βυθό της θάλασσα της Αμφιλοχίας.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στην υπόθεση. Ερωτήματα προκύπτουν για το εάν κάτι μεσολάβησε από την ώρα που έφυγε από το σπίτι της μέχρι την ώρα που οι κάμερες κατέγραψαν το αυτοκίνητο της να περνά από τα διόδια της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου, αλλά και για τις ώρες που σύμφωνα με τον συγγενή της επικοινωνούσαν με μηνύματα.


κλίση ο παις

Πηγή: Star



κλίση ο παις
διομήδης παοκ
φωτια στα ελπε βιντεο
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

η εε με δυο ταχυτητες

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:



Σήμερα, Σάββατο 28 Ιουλίου


Πιθανόν κυρίως τις μεσημβρινές και τις πρώτες απογευματινές ώρες η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα η ανατολική Στερεά.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

παλια επαγγελματα στην ελλαδα

η εε με δυο ταχυτητες

Κυριακή 29 Ιουλίου


Κατά διαστήματα μέχρι αργά το απόγευμα η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος.


Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Ιουλίου


Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν τα ηπειρωτικά και κυρίως η Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος. Ο καιρός σήμερα


Παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναπτύσσονται σήμερα Σάββατο (28/7), σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ , κυρίως στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται κυρίως στα βόρεια της χώρας, οι οποίες πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα στην ανατολική Στερεά.


Τοπικά περιορισμένη είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.


Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 5 και σταδιακά στα νότια έως 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο.


Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική, όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στη Χαλκιδική με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 20 και 31 βαθμούς κελσίου.



η εε με δυο ταχυτητες
λαδι ξεματιασμα

που θα βρω νερο καρυδας

στρατοπεδο πεζικου καλαματα

Αφορμή η «πρόταση-πρόκληση» του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να δώσει απαντήσεις ως υπουργός Οικονομικών του Eurogroup και όχι ως εκπρόσωπος της ομάδας των “53”.


που θα βρω νερο καρυδας

«Αντιλαμβάνομαι αυτό που λέτε ότι δεν μπορούμε να τα πούμε όλα γιατί είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση, ωστόσο θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα και να μου απαντήσετε ως ο Τσακαλώτος του Eurogroup και όχι ως ο εκπρόσωπος των “53”, αν γίνεται βέβαια...», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου της επιτροπής Μάκη Μπαλαούρα, που ανήκει στην ομάδα των “53”.


Ο Μάκης Μπαλαούρας χαρακτήρισε «ατόπημα» την παρέμβαση του Γιώργου Αμυρά με εκείνον να επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς και να αρνείται να ανακαλέσει.


Μ. ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ: Ο υπουργός είναι υπουργός της κυβέρνησης...


Γ. ΑΜΥΡΑΣ: Δεν είστε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορείτε να μου κάνετε λογοκρισία...



που θα βρω νερο καρυδας
ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα θεσσαλονικη
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html

ο ιμβριος χαστουκισε τη γερμανου

νηστισιμα γλυκα χαλβας

Όπως τόνισε το προσχέδιο του Προϋπολογισμού αποτυπώνει μία εικονική πραγματικότητα, κρύβει νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, επιβεβαιώνει την εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών, αποκαλύπτει την Κυβερνητική αποτυχία στην επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της.


ο διαβολος φορουσε prada imdb

Επικρίνοντας το κυβερνητικό επιχείρημα για επιστροφή στην κανονικότητα ο κ. Σταϊκούρας είπε πως επιστροφή στην κανονικότητα δεν μπορεί να υπάρξει με capital controls, όταν υποχωρεί η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και συρρικνώνεται η οικονομική ελευθερία, όταν επιβάλλονται νέοι φόροι και πρόσθετες περικοπές στις συντάξεις, όταν το μέσο διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών συνεχίζει να συρρικνώνεται, όταν συνεχίζονται τα «λουκέτα» στην αγορά και η «φυγή επιστημόνων» στο εξωτερικό και όταν η μερική απασχόληση κερδίζει συνεχώς «έδαφος», όταν διογκώνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών, όταν εξακολουθεί να υφίσταται εσωτερική στάση πληρωμών και όταν η χώρα παραμένει «απούσα» από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.


«Είναι προφανές ότι η επιστροφή στην κανονικότητα είναι η νέα Κυβερνητική αυταπάτη», ανέφερε ο τομεάρχης Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html

Ο ίδιος είπε πως η υπέρβαση των δημοσιονομικών στόχων επιτυγχάνεται εφέτος με νέους έμμεσους φόρους, με εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες, με κατασχέσεις και αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε 1.000.000 πολίτες, με περικοπές στις συντάξεις και στα κοινωνικά επιδόματα, με διευρυμένη εσωτερική στάση πληρωμών και με τεράστιες καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html



ο ιμβριος χαστουκισε τη γερμανου
ο ιμβριος χαστουκισε τη γερμανου

Friday, March 29, 2019

κιθαρα γρ

παραδοση β συνθετικο
μελιτα κουρκουλου βιογραφια

Συγκεκριμένα η ΕΥΔΑΠ από την 1 Ιουλίου 2017 προσφέρει σε όσους δικαιούχους έχουν υπαχθεί στο Ν. 4389/2016 (δικαιούχους ΚΕΑ):


1. Δωρεάν ποσότητα νερού 2μ3 ανά μήνα ανά μέλος νοικοκυριού.


2. Δωρεάν ποσότητα νερού 3μ3 ανά μήνα, για κάθε μέλος με αναπηρία άνω του 67%, η οποία θα προκύπτει από έγκυρο πιστοποιητικό ΚΕΠΑ.


κιθαρα γρ

3. Την εφαρμογή του ΕΕΤ, στην παροχή νερού της κύριας (ιδιόκτητης ή μισθωμένης) κατοικίας, στην οποία διαμένει ο δικαιούχος.


4. Την εφαρμογή του ΕΕΤ και στους δικαιούχους οι οποίοι διαμένουν μόνιμα, σε δωρεάν παραχωρημένη κατοικία ή φιλοξενούνται.


5. Την εφαρμογή του ΕΕΤ και στους εκτός δικτύου ύδρευσης πελάτες, που τιμολογούνται από την ΕΥΔΑΠ, με δικαιώματα χρήσης αποχέτευσης.


6. Την εφαρμογή του ΕΕΤ και για τους πελάτες στους οποίους έως σήμερα χορηγείται το ΕΕΤ, εφόσον πληρούν τα κριτήρια υπαγωγής τους στο Ν. 4389/16 και υποβάλουν νέα αίτηση στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ από 1/7/2017 έως 31/7/2017.


7. Την εφαρμογή του ΕΕΤ σε λογαριασμούς οι οποίοι θα εκδοθούν από 1/7/2017 και εφεξής και θα αφορούν σε καταναλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1/5/2017 και μετά και σε κάθε περίπτωση από την έκδοση του επόμενου λογαριασμού από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης από τον δικαιούχο.


Επιπλέον οι δικαιούχοι που λαμβάνουν ήδη μειωμένο ειδικό τιμολόγιο από την ΕΥΔΑΠ (πολύτεκνοι, υπερήλικες) έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν το τιμολόγιο με τους ευνοϊκότερους όρους. Οι δικαιούχοι του ΕΕΤ θα ελέγχονται ως προς την τήρηση των κριτηρίων υπαγωγής ανά τακτά διαστήματα. Το ΕΕΤ θα βρίσκεται σε ισχύ με την παραπάνω μορφή, μέχρι την υλοποίηση της ΚΥΑ 132275/19.05.2017 (ΦΕΚ 1751Β'/22.05.2017), η οποία αφορά σε κανόνες τιμολόγησης και κοστολόγησης υπηρεσιών παροχής νερού.



κιθαρα γρ
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

ραφια dexion ικεα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html
Διάλεξη για τις «Γεωστρατηγικές Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο»

Οι στρατιωτικές επεμβάσεις στη Συρία και τη Λιβύη, η κλιμάκωση των απειλών της Τουρκίας σε Κύπρο και Ελλάδα λόγω της ΑΟΖ, η ένταση που προκαλεί ο νέος ρόλος του Ιράν και οι γενικότερες αναδιατάξεις στην περιοχή οξύνουν το κλίμα αντιπαράθεσης.


Στον περίγυρο της Ανατολικής Μεσογείου επανακάμπτει έντονα, για ακόμη μία φορά, ο διεθνής παράγοντας και η ευρύτερη περιοχή εξελίσσεται σε πεδίο σύγκρουσης των Μεγάλων Δυνάμεων και περιφερειακών ανταγωνιστικών χωρών. Τα νέα αυτά δεδομένα για τον «μικρό» μας κόσμο θα αναλύσει ο Αντιστράτηγος ε. α. Σπύρος Μπελεγράτης στη διάλεξή του με θέμα «Γεωστρατηγικές Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο», η οποία εντάσσεται στον 2ο Κύκλο της Σειράς Διαλέξεων Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 στις 18:30, στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα (Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα). Η Σειρά Διαλέξεων συνδιοργανώνεται με το Σπίτι της Κύπρου και τον ΕΠΟΚ.


δερματολόγος ρόδος



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο κ. Μπελεγράτης αναλύει τις σημερινές γεωπολιτικές εξελίξεις, τη δημιουργία χάσματος βορρά-νότου εντός της Ε. Ε., τον οικονομικό ανταγωνισμό με την Κίνα, τη σοβούσα αντιπαράθεση μεταξύ ΗΠΑ–Ε. Ε. και Ρωσίας, την αναθεωρητική στάση της Τουρκίας, καθώς και τη συνεργασία Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου, που αποτελεί σταθεροποιητικό παράγοντα για τη Δύση, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τη διεθνή συνεργασία & ασφάλεια στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης και της ενεργειακής ασφάλειας για την Ε. Ε. Μεταξύ αυτών, θα γίνουν αναφορές σε δράσεις γεωοικονομικού χαρακτήρα, όπως η διπλωματία των αγωγών και η διακίνηση του «γκρίζου & μαύρου χρυσού», σε συνδυασμό με την απαίτηση εφαρμογής των προβλέψεων του Διεθνούς Δικαϊκού Συστήματος, όπως η συνθήκη για το Δίκαιο των Θαλασσών.

Ο Αντιστράτηγος ε. α. Σ. Μπελεγράτης είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ). Κατέχει δύο μεταπτυχιακά, στα «Οικονομικά Χρηματοοικονομικά με έμφαση στην Στρατηγική» και στην «Επιχειρησιακή Διοίκηση», δίπλωμα αντιστοίχου προγράμματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τίτλο «Διαχείριση Τεχνολογίας», και αυτό το διάστημα εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «Πλαίσιο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Ανοικτή Καινοτομία». Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εξωτερικός συνεργάτης της ΣΕΘΑ. Από το έτος 2017 έχει εκλεγεί Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Άμυνας.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html


ραφια dexion ικεα
ραφια dexion ικεα
εγγραφες συστασης αε

ειδη στιγμιαιου καφε

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html
πως να ριξω γρηγορα την πιεση

Ο κ. Πιτσιόρλας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δυνατότητα επενδύσεων στην χώρα μας, ενώ ακόμα επεσήμανε ότι υπάρχουν "αισιόδοξα μηνύματα από τους ξένους επενδυτές", ότι πρόκειται "να επενδύσουν στην χώρα μας".


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο πνευματικό κέντρο του δήμου Λευκάδας τόνισε ότι "απέναντι στο αίτημα των δανειστών από την παρούσα βουλή πρόσθετων μέτρων που θα αφορά την μετά το 2018 περίοδο θα πρέπει να υπάρξει μία κοινή απάντηση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας.


νικος μακροπουλος διαζυγιο

ειδη στιγμιαιου καφε

Διότι το αίτημα αυτό θίγει τον πυρήνα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και αυτό αφορά όλους και όχι μόνο τη σημερινή κυβέρνηση. Άλλο πράγμα η πολιτική συμφωνία σε μία κατεύθυνση και άλλο πράγμα η συγκεκριμένη θεσμική αποτύπωση."



ειδη στιγμιαιου καφε

πρωτο φιλι των διασημων

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html
θέατρο βέμπο πέππα
πρωτο φιλι των διασημων
Κάνει τον… χαζό ο Ζάεφ: Η «Μακεδονία» έχει λόγους να γιορτάζει

Ποιοι φίλοι μας; Ποια συμφωνία των Πρεσπών; Ποια συνεργασία; Οι Σκοπιανοί επιβεβαιώνουν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καπηλευτούν τη Μακεδονία μας


Κουτοπονηριές από τον Σκοπιανό πρωθυπουργό - «Ξέχασε» ήδη το «Βόρεια» - Πανηγύρια στη γειτονική χώρα για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ – Συνεχίζουν την προπαγάνδα κατά της Ελλάδας


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Λίγες μόνο ώρες μετά το «πράσινο φως» στα Σκόπια για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων στο ΝΑΤΟ, οι «γείτονες» άρχισαν ξανά τη βρώμικη προπαγάνδα κατά της χώρας μας.


κεντρα υιοθεσιας σκυλων θεσσαλονικη

Ενώ η ελληνική κυβέρνηση κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες και βοήθησε τη γειτονική χώρα να γυρίσει σελίδα και να λάβει πρόσκληση ένταξης στην Ευρωατλαντική Συμμαχία, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός επιμένει να αποκαλεί τη χώρα του ως «Μακεδονία».

Προφανώς και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Θα έπρεπε να το περιμένουμε ότι οι κουτοπόνηροι «γείτονες» θα συνεχίσουν τα «ύπουλα» σχέδιά τους εις βάρος της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια πανηγυρικών εκδηλώσεων το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μπίτολα για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ, ο «φίλος μας» Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε στο «μακεδονικό» μέλλον.

Στη δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης των Σκοπίων, ο Ζάεφ αναφερόταν συνέχεια στη «Μακεδονία» λέγοντας ότι έχει λόγους να γιορτάσει γιατί, όπως είπε, «πραγματοποιούμε τους κοινούς στρατηγικούς στόχους, τα κοινά μας όνειρα και τις κοινές μας ελπίδες».

Σε μια προσπάθεια να φανεί ενωτικός ενόψει του δημοψηφίσματος για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών ο Ζόραν Ζάεφ χαρακτήρισε τις γιορτές στις 15 πόλεις - για τις οποίες, πάντως, οι περισσότεροι πολίτες δήλωναν άγνοια - ως «πρόσκληση για ενότητα, με όλες τις πολιτικές διαφορές μας, για τους στρατηγικούς στόχους της χώρας μας, την ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ».

«Αυτό που πέτυχε η "Μακεδονία" σε ένα χρόνο είναι επιτυχία όλων μας. Έχουμε λόγους να πανηγυρίζουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας» πρόσθεσε ο προκλητικός Σκοπιανός πρωθυπουργός.

«Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες: Σήμερα τα πράγματα που μας χωρίζουν δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα πράγματα που μας ενώνουν. Και αυτά είναι η ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα και η πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ. Αυτές είναι οι δυνάμεις που θα μας ανοίξουν το δρόμο για το μέλλον» πρόσθεσε ο Ζάεφ.

«Η "Μακεδονία" είναι μια ελεύθερη χώρα. Κάθε πολίτης αποφασίζει μόνος του τη θέση του. Καλώ εσάς και την αντιπολίτευση: Ας αποφασίσουμε το μέλλον της "Μακεδονίας". Ας σταματήσουμε τα μίση» κατέληξε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις εκδηλώσεις είχαν τυπωθεί σημαιάκια που έγραφαν «Μακεδονία στο ΝΑΤΟ».

Τελικά, για ποια συμφωνία των Πρεσπών μιλάμε;

Διαβάστε επίσης:

Διπλωματικός πόλεμος: Κρίση άνευ προηγουμένου μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας – Έξαλλος ο Λαβρόφ



πρωτο φιλι των διασημων

απομακρύνομαι στα αγγλικα

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο «δράκος των Χανίων» φορώντας κουκούλα, αρπάζει την κοπέλα, η οποία επέστρεφε σπίτι της τα μεσάνυχτα της 26ης Δεκεμβρίου, από τα μαλλιά και στη συνέχεια, αρχίζει και τη χτυπά με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα.


Η κοπέλα προσπάθησε να αντιδράσει σθεναρά, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.


Δείτε το βίντεο του flashnews:


απομακρύνομαι στα αγγλικα


παστιτσιο με μπεσαμελ γιαουρτιου

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοιο περιστατικό συνέβη πάλι στη Νέα Χώρα τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου.


Σύμφωνα με τοπικά μέσα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίθεσης, η κοπέλα πρόλαβε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.


Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης είναι αδύνατος, μελαχρινός, πιθανότατα Έλληνας, ενώ φορούσε δερμάτινα γάντια και σκούρα ρούχα.



απομακρύνομαι στα αγγλικα
τα ωραιοτερα πουλοβερ 2017
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html

ελαφρια μονωση ταρατσας

ηθη και εθιμα για την τσικνοπεμπτη
ελαφρια μονωση ταρατσας

Η δικογραφία άλλαξε για τρίτη φορά χέρια, καθώς την έχει αναλάβει νέος ανακριτής, ο οποίος αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις έρευνες, σε μια υπόθεση που κωλυσιεργεί με αποτέλεσμα η οικογένεια Γιακουμάκη να μην έχει δικαιωθεί 2,5 χρόνια μετά τον θάνατο του παιδιού τους.


Ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας, αποκαλύπτει στην εφημερίδα Έθνος, πως δεν αποκλείει το γεγονός να ασκηθούν νέες διώξεις στους φοιτητές που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος του Βαγγέλη, αυξάνοντας το μυστήριο που καλύπτει από την πρώτη στιγμή τα όσα γίνονταν στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.


ελαφρια μονωση ταρατσας


«Η υπόθεση έχει ακόμη πολύ δρόμο και δεν έχουν διαλευκανθεί όλες οι πτυχές της. Εκτίμησή μου είναι ότι θα ασκηθούν διώξεις και για άλλα αδικήματα τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά ως τώρα. Μιλάμε για μια τεράστια δικογραφία. Υπάρχουν σημεία στη δικογραφία που μπορεί να οδηγήσουν την κύρια ανάκριση και προς άλλες κατευθύνσεις», σημειώνει ο κ. Μπούκας.



Στις 15 Σεπτεμβρίου άλλαξε για τρίτη φορά ανακριτής. Την πρώτη φορά, η ανακρίτρια έμεινε έγκυος και δεν μπόρεσε να διεκπεραιώσει το έργο της. Τη δεύτερη φορά ο ανακριτής που πήρε τη θέση της μετατέθηκε εκτός Ιωαννίνων, κάτι που συνέβη προ ημερών και με τον αντικαταστάτη του. Έτσι ο νέος ανακριτής, ο τέταρτος που αναλαμβάνει την υπόθεση στη σειρά, καλείται να διαβάσει από την αρχή την ογκωδέστατη δικογραφία, προσπαθώντας να ρίξει φως στα σημεία που έμειναν ανεξερεύνητα.


Δίκη Γιακουμάκη: Ένοχος ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής


Η επίμαχη δικογραφία είναι μεν ενιαία, αλλά στην ουσία της διακρίνεται σε δύο μέρη. Το πρώτο αφορά τους τραμπουκισμούς σε βάρος του. Για αυτό κατηγορούνται επτά συμφοιτητές του, από την Κρήτη, για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού. Το δεύτερο κομμάτι της δικογραφίας αφορά στην ασκηθείσα δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση «εν τοις πράγμασι» (κατ’ αγνώστους).


Δίκη Γιακουμάκη: Δεν είδαν βασανιστήρια οι κατηγορούμενοι



ποια πολυβιταμινη
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html

σαρα τζεσικα παρκερ παιδια

μπερδεματα για δυο full movie
σαρα τζεσικα παρκερ παιδια

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι εντός του 2018 θα βρεθεί λύση στο θέμα του ονόματος, και σημείωσε ότι με την επίλυση του ζητήματος αυτού, η χώρα του θα κατορθώσει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ.


Ο Ζόραν Ζάεφ εξέφρασε την αποφασιστικότητα, όπως είπε, της πλευράς της ΠΓΔΜ να εισέλθει σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, το τρέχον εξάμηνο, για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.


σαρα τζεσικα παρκερ παιδια

«Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για ουσιαστική και πραγματική διείσδυση στην επίλυση του ζητήματος ονόματος, το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι δυνατόν να βρεθεί μια λύση, αλλά γι 'αυτό, φυσικά, είναι απαραίτητη και η ετοιμότητα από την άλλη πλευρά» σημείωσε.


βιντεο με νιτεντο

Πρόσθεσε ότι ακριβώς γι' αυτό αποφάσισε να περάσει στη Θεσσαλονίκη τις γιορτές για το νέο έτος, με σκοπό να στείλει και ένα μήνυμα ότι οι πολιτικοί είναι αυτοί που πρέπει να ανοίγουν τις κλειστές θύρες, προκειμένου οι πολίτες να επικοινωνούν και να συνεργάζονται καλύτερα μεταξύ τους και να εγκαταλειφθούν οι προκαταλήψεις.


Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ πέρασε τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, καλεσμένος του δημάρχου της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη και όπως ανέφερε, κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, του τηλεφώνησαν για να του ευχηθούν καλή χρονιά, τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.



https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

νομοι για αλλοδαπους 2014

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html
μακαν πορσε
νομοι για αλλοδαπους 2014

Το «καπέλο» συνίσταται στη ψαλίδα ανάμεσα στις υψηλότερες τιμές στις συγκεκριμένες περιοχές με τη μέση τιμή της Αττικής. Η ΡΑΕ διαπίστωσε πως σε συγκεκριμένες περιοχές η πλειονότητα των πρατηριούχων – από 70% και άνω – έχει ξεπεράσει την υπολογιζόμενη ως θεωρητική ή εύλογη τιμή. Με πιο απλά λόγια επτά στα δέκα βενζινάδικα ανά νομό έχουν διαμορφώσει τιμές σε επίπεδα που δεν δικαιολογούνται από τα κόστη τους.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

δυσκολες λεξεις για παντομιμα

Υπενθυμίζεται ότι η ΡΑΕ γνωμοδοτεί το πλαφόν στη βενζίνη να ενεργοποιείται όταν το 70% των πρατηριούχων ξεπερνά τη λεγόμενη θεωρητική τιμή.


Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, φαίνεται ότι θα αργήσει να λάβει αποφάσεις για το πλαφόν. Είτε για την υιοθέτηση της εισήγησης, είτε την απόρριψη, είτε ακόμη και της τροποποίησης.


Σύμφωνα με πηγές, το περιεχόμενο της πρότασης της ΡΑΕ μελετάται και εκτιμάται πως η πολιτική ηγεσία θα καταλήξει στην επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο σε δέκα μέρες. Αν όντως αυτό συμβεί τότε θα έχει φύγει ουσιαστικά το καλοκαίρι και η κερδοσκοπία σε νησιά κι άλλες παραθεριστικές περιοχές θα έχει ολοκληρώσει ένα ξέφρενο πάρτι.


νομοι για αλλοδαπους 2014

Το σχέδιο της ΡΑΕ για την επιβολή ανώτατων τιμών πώλησης, το οποίο για την ακρίβεια το παρήγγειλε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στους κόλπους της αγοράς των υγρών καυσίμων. Οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και οι ομοσπονδίες των βενζινοπωλών με επιστολές τους προς το υπουργείο, τη ΡΑΕ αλλά και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ζητούν επειγόντως ευρεία σύσκεψη ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους για την κατάσταση στην αγορά των καυσίμων.


σελήνη κενή πορείας σεπτέμβριος 2017

σελήνη κενή πορείας σεπτέμβριος 2017

Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται ανάμεσα στο Γιοχάνεσμπουργκ και στην Πρετόρια και στεγάζει περίπου 300 καταστήματα.


"Υπήρξε μια απειλή για βόμβα και η αστυνομία πήγε εκεί για να ερευνήσει τον χώρο", είπε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών του Γκαουτένγκ, Λουνγκέλο Ντλαμίνι. Οι έρευνες είναι ακόμη σε εξέλιξη.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

σελήνη κενή πορείας σεπτέμβριος 2017

Το Mall of Africa εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2016 και προσελκύει ολοένα και περισσότερους καταναλωτές, κυρίως νεαρής ηλικίας, στην πιο ανεπτυγμένη οικονομία της Αφρικής.


να ψαξω αλλου το αλλο μου μισο

ευβοια χειμερινες αποδρασεις

Σε ένα άλλο επεισόδιο, η διεύθυνση του Sandton City, ενός εμπορικού κέντρου στην οικονομική συνοικία Σάντον του Γιοχάνεσμπουργκ, ανέφερε νωρίτερα ότι δέχτηκε μια παρόμοια απειλή για τοποθέτηση βόμβας. Δεν βρέθηκε πάντως κανένας εκρηκτικός μηχανισμός και το εμπορικό κέντρο ξανάνοιξε τις πύλες του αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα. Το Sandton City απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από το "αντίπαλο" Mall of Africa.


πατεντα στο τζακι

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
κατασκευες απο καλαμακια για σουβλακια
πατεντα στο τζακι

«Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες. Έχουμε μια σεισμική ακολουθία σε πλήρη εξέλιξη με περίπου 35 σεισμούς μικρού μεγέθους, αλλά γίνονται αντιληπτοί από τους κατοίκους. Είναι σεισμοί που εκδηλώνονται στην ίδια περιοχή, ανατολικά της Δοϊράνης» ανέφερε ο κ. Λέκκας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».


Εκτίμησε δε ότι «η όλη διαδικασία θα συνεχιστεί μάλλον τα επόμενα 24ωρα με μικρούς πάντα σεισμούς και σιγά σιγά θα αποσβεστεί σε 1-4 ημέρες».


πατεντα στο τζακι

Τι λένε οι ειδικοί για τους σεισμούς στο Κιλκίς


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

Διευκρίνισε: «Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με ένα σμήνος σεισμών, όπου δεν έχουμε την εκδήλωση μεγάλων φαινομένων - κρατιούνται κάτω από 5 (σσ: Ρίχτερ)- κι αυτό είναι πολύ θετικό γιατί δεν προβλέπεται να υπάρξουν κάποιες επιπτώσεις ούτε στους ανθρώπους ούτε στον οικιστικό ιστό. Επειδή τα ρήγματα στην περιοχή είναι μικρά, παραμένουμε μικρά μεγέθη».



βοτανα για χοληστερινη και ουρικο οξυ

ελπ λογαριασμοι

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
(o'ω'n) なんj
ελπ λογαριασμοι

Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Υπουργείο Εξωτερικών, διοργάνωσε τον διαγωνισμό, με θέμα την Ευρώπη, όπως την αντιλαμβάνονται τα παιδιά, στο πλαίσιο του διπλού εορτασμού με την αφορμή συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή των Συνθηκών της Ρώμης και 40 χρόνων παρουσίας της Αντιπροσωπείας στη χώρα μας.


Το έργο της μαθήτριας Β΄Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Δέσποινα-Ειρήνη Τριανταφυλλίδου, έχει τίτλο: «Ονειρεύτηκα την Ευρώπη» και απεικονίζει ένα μικρό κορίτσι, το οποίο με κλειστά μάτια ονειρεύεται μία Ευρώπη χωρίς σύνορα, με διαφορετικά χρώματα, έναν τόπο φιλικό για όλα τα παιδιά του κόσμου, είτε κατάγονται και ζουν στην Ευρώπη, είτε έρχονται από αλλού στην Ευρώπη.


ΔΕΤ EE60


συνδεση laptop με τηλεοραση vga σε hdmi

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


ελπ λογαριασμοι

«Η Δέσποινα - Ειρήνη χάρηκε με τη διάκριση, αγαπά πολύ τη ζωγραφική, κάνει μαθήματα και έχει και άλλες βραβεύσεις και διακρίσεις. Χαίρεται για τις διακρίσεις, αλλά χαίρεται ακόμη περισσότερο, όταν κάνει κάτι που είναι όμορφο για τη δική της αισθητική και τα δικά της κριτήρια ενδεχομένως και του στενού περιβάλλοντός της. Αυτή την αίσθηση έχω», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ, η μητέρα της οκτάχρονης, Φωτεινή Χατζηευστρατίου. Η χαρά της έχει να κάνει με το γεγονός ότι πειραματίζεται με νέα υλικά, με καινούριες τεχνικές κι αυτό είναι μία πρόκληση για ένα παιδί, σημείωσε.


«Ένα παιδί οκτώ χρονών για να ξέρει πως ονειρεύεται την Ευρώπη, σημαίνει ότι έχει γίνει συζήτηση στο σπίτι, έχει γίνει συζήτηση στο σχολείο. Έχουμε προσπαθήσει δάσκαλοι και γονείς και το περιβάλλον της να προσεγγίσουμε την έννοια και την ιδέα της Ευρώπης, της διαφορετικότητας, της ειρήνης και μιας και ζωγραφίζει, όλα αυτά να τα μεταφέρει σαν εικόνα μέσα από χρώματα και σχήματα», είπε η κ. Χατζηευστρατίου, η οποία δήλωσε ότι αισθάνεται περήφανη και χαρούμενη για τη διάκριση της κόρης της, αλλά και για το γεγονός ότι εκφράζεται και δημιουργεί.


Το κορίτσι στο έργο της Δέσποινας - Ειρήνης είναι ευτυχισμένο, αλλά και προβληματισμένο.


ΔΕΤ Photo


(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


«Συζητάμε και βιώνουμε, όπως όλοι οι πολίτες της Ευρώπης, ακόμη και τα παιδιά το θέμα των προσφύγων, το θέμα του ξενιτεμού. Η Δέσποινα ζωγράφισε μία Ευρώπη ανοιχτή, ειρηνική, ελπιδοφόρα. Είναι μέσα σε ένα καράβι που συμβολίζει τις ρίζες της, ενδεχομένως, τη δικιά μας καταγωγή, των Ελλήνων και ένα περιστέρι που προφανώς συμβολίζει την ειρήνη», τόνισε η κ. Χατζηευστρατίου.



https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

αμαξες κατασκευη

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

Πιο συγκεκριμένα, το 1992 ο 65χρονος ακαδημαϊκός είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, καθώς είχε προβλέψει το τέλος της ιστορίας με την έννοια ότι η δυτικού τύπου φιλελεύθερη δημοκρατία είχε επικρατήσει πλήρως σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.


αμαξες κατασκευη

Σήμερα, 26 χρόνια μετά, ο Φουκουγιάμα προβλέπει την επιστροφή του Σοσιαλισμού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο newstatesman ο Φουκουγιάμα ρωτήθηκε για την πιθανότητα αναβίωσης της σοσιαλιστικής Αριστεράς.


«Εξαρτάται τι εννοεί κανείς όταν μιλά για Σοσιαλισμό. Η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής - εκτός από τομείς στους οποίους είναι σαφώς απαραίτητο, όπως οι δημόσιες υπηρεσίες - δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσει», απάντησε ο Φουκουγιάμα και εξήγησε:


«Αν εννοούμε τα προγράμματα αναδιανομής που προσπαθούν να αποκαταστήσουν αυτή τη μεγάλη ανισορροπία τόσο στα εισοδήματα όσο και στον πλούτο που προέκυψε τότε, ναι, νομίζω ότι όχι μόνο μπορεί να επιστρέψει, αλλά πρέπει να επιστρέψει. Αυτή η παρατεταμένη περίοδος, η οποία ξεκίνησε με τον Ρίγκαν και την Θάτσερ, στην οποία κυριάρχησαν ιδέες για τα οφέλη των μη ρυθμιζόμενων αγορών, είχε από πολλές απόψεις καταστροφικές συνέπειες».


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

αποσταση λαρισα ναυπακτοσ



αμαξες κατασκευη
υπουργος εξωτερικων αυστρια

θεα θαλασσα αγια πελαγια

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html
ακόλουθος άμυνας
θεα θαλασσα αγια πελαγια
Σοκ στην Πάτρα: Γνωστός γιατρός ήταν δύο ημέρες νεκρός και δεν το ήξερε η οικογένειά του

Ο γιατρός έχασε τη ζωή του στις Άνδεις – Πώς συνέβη η τραγωδία


Δύσκολες ώρες εξακολουθεί να περνάει η οικογένεια του Δημήτρη Κωνσταντίνου, του καθηγητή και διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις Άνδεις. Η οικογένειά του ενημερώθηκε για την τραγωδία δύο ημέρες μετά το θάνατό του, αναφέρει το Dete.gr.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο γιατρός άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (14/01/2018) στο όρος Ακονκαγκούα στις Άνδεις, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Ο άτυχος γιατρός συμμετείχε σε αποστολή ορειβατών, όταν ξαφνικά σε υψόμετρο 6.900 μέτρων, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος.

Η σορός του δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα.



θεα θαλασσα αγια πελαγια
μαθε μονος σου ρωσικα ελληνοεκδοτικη
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

Thursday, March 28, 2019

αντωνίου αντώνης

ασπρα νυχια 2017
αντωνίου αντώνης
8 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

Σήμερα Πέμπτη 8 Μαρτίου γιορτάζουν οι: Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

αντωνίου αντώνης


καρδιογραφημα χρωματα

καραθανασησ περιφραξεισ πατρα

κλοντ πομπιντου

Σχεδόν 1,7 εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς παροχή ηλεκτρονικού ρεύματος στις βορειοανατολικές και μεσοδυτικές ΗΠΑ και κυβερνητικές υπηρεσίες στην Ουάσιγκτον παρέμειναν κλειστές καθώς οι ριπές των ανέμων ξεπέρασαν τα 96χλμ στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.


καραθανασησ περιφραξεισ πατρα

Στη Βοστώνη, μια ακραία παλίρροια προκάλεσε πλημμύρα στους παράκτιους δρόμους, πτώσεις δέντρων και ηλεκτρικών καλωδίων.


Η αστυνομία στο Κουίνσι στη Μασαχουσέτη χρησιμοποίησε φορτωτές μετωπικής φόρτωσης για τη διάσωση ανθρώπων από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους.


Η κακοκαιρία, που συνοδεύεται από χιονοπτώσεις, καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις ανέμους αναμένεται ότι θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (απόγευμα ώρα Ελλάδας).


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html

μαθητές clipart




καραθανασησ περιφραξεισ πατρα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

νατ συνταξη

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html
γυναικολογοι μυτιληνης
νατ συνταξη

Στη συζήτηση κύρωσης της συμφωνίας παραχώρησης της Ελληνικό ΑΕ στην εταιρεία Lamda Development, που υπερψηφίζουν όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, τόσο βουλευτές της ΝΔ όσο και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού αναφέρθηκαν σε παλαιότερες δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της επένδυσης στο Ελληνικό.


«Το νομοσχέδιο» προσφέρεται για «άγριο τρολάρισμα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και εισηγητής του κόμματος στο συζητούμενο νομοσχέδιο Άδωνις Γεωργιάδης, ευχαριστώντας τον Αλέξη Τσίπρα για το μεγάλο δώρο που έκανε να ξεφτιλίζει την Αριστερά για τα επόμενα 50 χρόνια. «Χαίρομαι που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήραν πίσω τα όσα έλεγαν περί σκανδάλου, αλλά δεν αρκεί να ψηφίσουν «ναι» στο νομοσχέδιο, αλλά και να καταλάβουν γιατί η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς κατέστρεψε την Ελλάδα», είπε.


νατ συνταξη

«Η ψήφιση του νομοσχεδίου για το έργο αυτό που είναι εφάμιλλο των Ολυμπιακών έργων, συμπίπτει με το τέλος της παραγωγής σανού από τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και με το τέλος των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για αυτήν την μεγάλη επένδυση», επεσήμανε ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, προσθέτοντας ότι μόνον το κόμμα του με συνέπεια στήριξε την επένδυση αυτή που θα φέρει 70.000 νέες θέσεις εργασίας και 1 εκατ. επιπλέον τουρίστες τον χρόνο.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

Για μόνιμη αμφιθυμία και διγλωσσία της κυβέρνησης που δημιουργεί τον φόβο ότι μπορεί να ματαιωθεί οποιαδήποτε επένδυση ψηφίσει η Βουλή, έκανε λόγο ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι.




καρντασιαν δευτερο παιδι

atm εθνικης τραπεζας βολος

Οι δύο διεθνείς μαζί με το Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Παπανικολάου ήταν εκείνοι που έπαιξαν και το ρόλο του "μοντέλου" για τις νέες εμφανίσεις, που είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της FF Group και την GSA.


4161892
(Μπουρούσης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου και Γιάννης Αντετοκούνμπο με "στολή εργασίας" - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

Οι υποχρεώσεις της εθνικής ξεκινούν στις 31 Αυγούστου και στον όμιλο των προκριματικών μαζί με Φινλανδία, Ισλανδία, Πολωνία, Σλοβενία και Γαλλία και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να εξασφαλίσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της πρόκρισης για τα τελικά της Τουρκίας.


4161968
(Η παρουσίαση της νέας εμφάνισης με τους διεθνείς, τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλο και το ΓΓ της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο προγραμματισμός είναι σωστός, καθώς ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με προπονητή και ας υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ότι "μία ομάδα ξεκινάει από παίκτες. Παίκτες έχουμε".


4161971
(Διπλωμάτης ο Γιάννης Μπουρούσης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, οι δύο παίκτες εμφανίστηκαν αρκετά διπλωμάτες με τις απαντήσεις τους. "Δεν έχω πρόβλημα που δεν έχουμε προπονητή. Εξάλλου διακοπές κάνει και ο προπονητής. Όποτε είναι θα έρθει. Νας μας ανακοινώσουν πότε θα έχουμε προετοιμασία και θα έρθει και αυτός" είπε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης, για να ακολουθήσει ταπεινά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.


4161979
(Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη νέα φανέλα του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


"Δε με απασχολεί που δεν υπάρχει προπονητής. Εγώ κάνω την δουλειά μου, που είναι να βελτιώνομαι. Είχαμε κάποιες ατυχίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όταν αρχίσει η προετοιμασία θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να παίξουμε για την Ελλάδα και να μην έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας άλλα σχέδια. Μακάρι με αυτή τη νέα συνεργασία να φέρουμε επιτυχίες. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, να υπάρχει στήριξη και από τον κόσμο" ήταν τα λόγια του Greek Freak.


4161983
(Η 3η εμφάνιση της εθνικής ομάδας - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Οι δύο εμφανίσεις είναι σε χρώμα λευκό και γαλάζιο, ενώ εκείνη της προπόνησης σε έντονο σκούρο μπλε. Επιπλέον οι παίκτες φορούσαν τα ρούχα για τις αποστολές της ομάδας.



atm εθνικης τραπεζας βολος
atm εθνικης τραπεζας βολος
κολλαω γριπη αγγλικα
εμεινα εγκυος πριν την περιοδο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

ξυλινο παιδικο καθισμα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα χρονικά περιθώρια για υποβολή αίτησης Α21 που να αφορά το έτος 2017, εξαντλούνται. Ο ΟΓΑ υπενθυμίζει πως οι δικαιούχοι μπορούν για το 2017 να υποβάλουν αιτήσεις Α21 στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) (σύστημα taxis), μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2018. Η επικείμενη πληρωμή συνιστά τη μεγαλύτερη 4η δόση τόσο σε πλήθος δικαιούχων, όσο και σε ύψος δαπάνης που έχει καταβληθεί από το 2013, όταν άρχισε η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, σύμφωνα με τους νόμους 4093/2012 και 4141/2013».


Ειδικότερα, το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων-πολύτεκνων οικογενειών θα εισπράξουν, στο πλαίσιο της πληρωμής 4ου τριμήνου, 769.856 οικογένειες δικαιούχων έναντι 745.911, το 4ο τρίμηνο του 2016. Συνολικά, η δαπάνη ανέρχεται στα 178.376.555 εκατομμύρια ευρώ.


Την ίδια ημερομηνία πληρώνονται και εκκρεμείς αιτήσεις παλαιότερων ετών. Ο Οργανισμός έχει ήδη εκκαθαρίσει και συνολικά πληρώσει εφέτος περισσότερες από 78.486 εκκρεμείς αιτήσεις. Πρόκειται για αιτήσεις, κυρίως, του 2016 και του 2015, αλλά και λίγες παλαιότερες, για τις οποίες οι δικαιούχοι δεν είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή αυτά που είχαν προσκομίσει ήταν ελλιπή.


ξυλινο παιδικο καθισμα

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι υπηρεσίες εργάζονται εντατικά, οι έλεγχοι και οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις συνεχίζονται, οι δικαιούχοι ενημερώνονται για την ανάγκη προσκόμισης τυχόν συμπληρωματικών δικαιολογητικών, ώστε να προχωρήσει περαιτέρω η εκκαθάριση εκκρεμών αιτήσεων ταυτόχρονα με την επεξεργασία των Α21 που υποβλήθηκαν, μετά την 28η Νοεμβρίου 2017 και θα υποβάλλονται, μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου. Για όσες αιτήσεις συνεχίζεται ο έλεγχος, λόγω και ελλιπών δικαιολογητικών και για όσες υποβλήθηκαν ή θα υποβληθούν, από την 28η Νοεμβρίου 2017 και μετά, η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με τη δόση του Α' τριμήνου 2018.


μαρια μαντα ψυχολογος

Ο ΟΓΑ θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά, ταυτόχρονα, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του (www.oga.gr, πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων»), προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.



ξυλινο παιδικο καθισμα
τι βιταμινεσ εχουν οι φραουλεσ
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

αργυρω μπαρμπαριγου κολοκυθοπιτα γλυκια

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html
αργυρω μπαρμπαριγου κολοκυθοπιτα γλυκια

Η Mattel, η «μαμά» εταιρεία, ακολουθώντας τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών, «γέννησε» μία Μπάρμπι που δεν ασχολείται μόνο με τα ρούχα και τη μόδα. Η νέα Μπάρμπι είναι μηχανικός ρομποτικής και, ασφαλώς, διαθέτει τα ανάλογα εργαλεία: Ένα λάπτοπ, ένα μίνι ρομπότ με κινούμενα μέλη και τα απαραίτητα γυαλιά ενώ εντυπωσιακό είναι το ότι, χάριν πρακτικότητας, απαρνήθηκε τις γόβες, αντικαθιστώντας τις με φλατ παπούτσια, απείρως πιο άνετα για μία κουραστική μέρα στο εργαστήριο.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

FRM10 01FRM12 Viewer


μπασιου βασιλικη

αργυρω μπαρμπαριγου κολοκυθοπιτα γλυκια


Η νέα σειρά μπάρμπι, που ανήκει στη γραμμή «Καριέρα της Χρονιάς», δημιουργήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια μιας πραγματικής μηχανικού ρομποτικής, της Σίνθια Μπριζίλ, αναπληρώτριας καθηγήτριας στο τμήμα Επιστημών του MIT.


Η Barbie έχει καμπύλες, είναι κοντή, είναι ψηλή. Η Barbie αλλάζει!


FRM10 06


Στο πέρασμα των χρόνων, η Μπάρμπι έχει εξελιχθεί από πλαστική φασιονίστα σε μία κούκλα με… φιλοδοξίες καριέρας. Στα κοντά 60 χρόνια της ως «εργαζόμενο κορίτσι», η Μπάρμπι έχει «χτίσει» πλούσιο βιογραφικό, έχοντας υπηρετήσει κάθε πιθανό επάγγελμα – από μηχανικός υπολογιστών και video game developer έως αστροναύτης. Η λογική των δημιουργών της είναι πως τα κορίτσια πρέπει να αποκτούν από νωρίς συνείδηση των πολλών επιλογών τους.


Η νέα Μπάρμπι κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματικούς τόνους δέρματος και κοστίζει 13.99 δολάρια.



κάμερα κατέγραψε αγγέλους στον ουρανό της βραζιλίας video

μπαλαντες σακη ρουβα

Το δεξαμενόπλοιο Sanchi, το οποίο μετέφερε σχεδόν 1 εκατομμύριο βαρέλια ελαφρού αργού, τυλίχθηκε στις φλόγες όταν συγκρούστηκε με το κινεζικό φορτηγό CF Crystal, που μετέφερε αμερικανικά σιτηρά. Βρισκόταν το απόγευμα της Πέμπτης περίπου 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του νησιού Αμάμι Οσίμα, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της ιαπωνικής ακτοφυλακής.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, νωρίτερα οι κινεζικές αρχές απέρριψαν την προσφορά που έκανε η ιαπωνική ακτοφυλακή να βοηθήσει, τονίζοντας ότι θα ζητήσουν βοήθεια όταν θα τη χρειαστούν.




μπαλαντες σακη ρουβα
μπαλαντες σακη ρουβα
αννυ πασπατη βιογραφικο
ανακουφιση απο ρευματοειδη αρθριτιδα
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html

το πατρικο ξενωνασ αραχωβα

«Είναι λίγο περίεργο, αισθάνομαι σαν ένα σκακιστή που παίζει ταυτόχρονα σε δυο σκακιέρες», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.


μαγιονεζα ακης πετρετζικης

Θύμισε ότι έχουμε ταυτόχρονα τις διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα αλλά και για το όνομα της γειτονικής χώρας και τόνισε πως ελπίζει ότι όπως χθες είχαμε μια καλή λύση την άλλη εβδομάδα (σ. σ. Eurogroup), θα έχουμε καλή λύση και στο άλλο σημαντικό θέμα.


θησαυροι ευβοια

Ο πρωθυπουργός είπε στον επικεφαλής του ESM ότι έγιναν πολλές και επίπονες μεταρρυθμίσεις, αλλά υπήρξε μεγάλη πρόοδος και είμαστε κοντά σε μια τελική λύση που πραγματικά θα είναι αντάξια των θυσιών της Ελλάδας.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

Θα είμαστε χαρούμενοι να γίνει η Ελλάδα ένα success story, απάντησε ο Κλάους Ρέγκλινκ. Έγινε πολύ δουλειά, θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη, αλλά θα είναι μεγάλη επιτυχία, απάντησε.



το πατρικο ξενωνασ αραχωβα
το πατρικο ξενωνασ αραχωβα

μικελινα επε

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html
καλλιτεχνικη ενωση κομμωτων

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει και νομοθετική πρωτοβουλία για την εξόφληση των περίπου 1.000 εξεταστών οδήγησης σε όλη τη χώρα, οι οποίοι απέχουν από τα καθήκοντά τους εδώ και μήνες.


μικελινα επε

Εξέταση με κάμερες


Στα οχήματα εξέτασης θα τοποθετηθούν κάμερες με μικρόφωνα για να καταγράφεται η διαδικασία από το κέντρο ελέγχου του υπουργείου Υποδομών. Στα οχήματα θα βρίσκονται μόνο οι εξεταζόμενοι και όχι 2 εξεταστές και ο εκπαιδευτής του υποψήφιου οδηγού, όπως συμβαίνει τώρα. Τη διαδικασία θα παρακολουθεί ένας εξεταστής.


Αναμένεται να συσταθεί ειδικό σώμα εξεταστών, στο οποίο θα ενταχθεί το σύνολο των εργαζόμενων που έχουν εκπαιδευτεί για τη διαδικασία αυτή. Οι εργαζόμενοι που θα ενταχθούν στο σώμα θα ασκούν μόνο τα καθήκοντα του εξεταστή για χρονικό διάστημα έως τεσσάρων μηνών.



μικελινα επε
εκτορας μποτρινι βικιπαιδεια

λεκιθινη καψουλες τιμη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html
γαλοπουλα γεμιστη με ξερα φρουτα
λεκιθινη καψουλες τιμη

Σε επιστολή τους προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι ελεγκτές εκφράζουν την ανησυχία τους για την τρέχουσα θέση της ΕΚΤ όσον αφορά την πρόσβαση σε έγγραφα και πληροφορίες, η οποία δεν τους επιτρέπει να εκτελέσουν το έργο τους ως οφείλουν.


Σύμφωνα με τους ελεγκτές, η τραπεζική εποπτεία εμπεριέχει σοβαρούς κινδύνους για τους δημόσιους πόρους, με τους ίδιους να μην πρόκειται να είναι σε θέση να προβαίνουν στον προσήκοντα έλεγχο αυτών των δραστηριοτήτων, εάν η ΕΚΤ δεν αλλάξει τη στάση της όσον αφορά τα δικαιώματα πρόσβασης.


Οι ελεγκτές υποστηρίζουν ότι, κατά τις συζητήσεις τους με την ΕΚΤ, δεν υπήρξε καμία πρόοδος σχετικά με το ζήτημα αυτό. Καλούν δε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να υποστηρίξουν πλήρως τα δικαιώματά τους για πρόσβαση σε έγγραφα τραπεζικής εποπτείας και, εφόσον το κρίνουν αναγκαίο, να τροποποιήσουν τους ισχύοντες κανονισμούς, ορίζοντας ρητά ότι οι ελεγκτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε έγγραφα κρίνουν απαραίτητα για το έργο τους.


«Σκοπός μας δεν είναι ο έλεγχος της νομισματικής πολιτικής», δήλωσε ο Klaus-Heiner Lehne, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου. «Ωστόσο, είναι καθοριστικό να διαθέτουμε πλήρη εξουσία ελέγχου των εποπτικών δραστηριοτήτων της ΕΚΤ. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένων των υψηλών κινδύνων που εγκυμονούν για τους δημόσιους πόρους οι πτωχεύσεις τραπεζών και λαμβανομένης υπόψη της πολυπλοκότητας των νέων εποπτικών μηχανισμών».



λεκιθινη καψουλες τιμη
γραμματικοπουλος φαρμακειο θεσσαλονικη
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

κρεατα χοληστερινη

Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ.


κρεατα χοληστερινη

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html

κρεατα χοληστερινη

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


βοηθητικα ρηματα στα ισπανικα

Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωί τοπικά αυξημένες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον δυο) έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



ταξιδι κωνσταντινουπολη φορουμ
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

μπαλτα ανδρονικη

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html
τζιν πουκαμισα παιδικα
μπαλτα ανδρονικη
μπαλτα ανδρονικη
Αλέξανδρος Τσιάλτας: Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση του 22χρονου παίκτη του Ελλάδα Έχεις ταλέντο

Ο 22χρονος Αλέξανδρος Τσιάλτας, που εντυπωσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που διέμενε μόνος του στη Λάρισα.


Ο Άλεξ όπως τον φώναζαν οι φίλοι του βρέθηκε νεκρός από μία φίλη του την Παρασκευή, στο σπίτι όπου διέμενε στη Λάρισα.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



δρομολογια λεωφορειου αεροδρομιο χανια