Wednesday, March 27, 2019

οι βικινγκς στο παρισι

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
οι βικινγκς στο παρισι

Λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνόδου, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, κατά την οποία συζήτησαν για τα προβλήματα της Ευρώπης, την οικονομία και το προσφυγικό. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επικοινωνία από εδώ και στο εξής.


νταλαρα βιταλη

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μισή ώρα και σε αυτήν ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τόνισε την ανάγκη για στενή συνεργασία μεταξύ των δύο κυβερνήσεων, καθώς τα προβλήματα είναι κοινά.


 A500105


Επιπλέον, ο πρωθυπουργός σημείωσε τις θετικές εξελίξεις από την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την ανάγκη για περισσότερη αλληλεγγύη στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ειδικότερα σε ό, τι αφορά στο προσφυγικό. Ακόμα, έκανε σύντομη ενημέρωση αναφορικά με το Κυπριακό.


Στο μεταξύ, ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter που συνοδεύεται από φωτογραφίες από τις εν εξελίξει εργασίες της Συνόδου, επισημαίνει ότι η πρωτοβουλία της συνόδου των μεσογειακών/νότιων χωρών της ΕΕ γεννήθηκε στην Αθήνα και συνεχίζεται σήμερα στην πορτογαλική πρωτεύουσα.



Στις εργασίες της 2ης Συνόδου των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ. Μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε στην Αθήνα & συνεχίζεται σήμερα στη Λισαβόνα pic.twitter.com/H2JkWDqwEn

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) January 28, 2017


οι βικινγκς στο παρισι
ηχος οταν με καλουν κοσμοτε
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html

No comments:

Post a Comment