Friday, February 1, 2019

οι 10 εντολες του σκυλου

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html
οι 10 εντολες του σκυλου

Ένα ψήφισμα για εκεχειρία 30 ημερών στη Συρία, που ενέκρινε πριν από δύο εβδομάδες το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αγνοήθηκε παντελώς επί του εδάφους, όπου οι μάχες εναντίον του ανταρτοκρατούμενου θύλακα της ανατολικής Γκούτα καλά κρατούν.


Η Κέιτ Γκίλμπορ, αναπληρώτρια Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάλεσε για άμεση δράση προκειμένου να παρασχεθεί βοήθεια στα παιδιά στη Συρία.


Σε μια ομιλία ενώπιον του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στη Γενεύη, εξέφρασε την ανησυχία της για τα περίπου 125.000 παιδιά που έχουν εγκλωβιστεί στην ανατολική Γκούτα, «πολλά από τα οποία υποφέρουν από σοβαρό υποσιτισμό και στην πλειονότητά τους έχουν τραυματιστεί βαθιά».


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html

οι 10 εντολες του σκυλου


«Δεν είναι απόδειξη μιας τερατώδους αδιαφορίας όσον αφορά τα δεινά των παιδιών η περιφρόνηση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας για μια εκεχειρία;» διερωτήθηκε.


κοινωφελης εργασια επιτυχοντες


Περισσότεροι από 350.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν αφότου ξέσπασε η σύγκρουση αυτή τον Μάρτιο του 2011, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που αποκάλυψε χθες το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο έχει την έδρα του στο Λονδίνο.




αντιμισθια δημαρχου αθηναιων

No comments:

Post a Comment