Wednesday, March 13, 2019

γυαλινα κεραμιδια

8 of december in italy

«Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή η αποκωδικοποίηση, η εξέταση και η ανάλυση του περιεχομένου των ψηφιακών μέσων - πειστηρίων, είτε προέρχονται από ένα κινητό τηλέφωνο, είτε είναι αποθηκευμένα στο σύννεφο "cloud", αποτελούν πλέον μια νέα πρόκληση για τις εγκληματολογικές υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα και ένα πολύτιμο υπερ-εργαλείο στα χέρια των δικαστικών, διωκτικών και ελεγκτικών Αρχών», τονίζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η διευθύντρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, υποστράτηγος Πηνελόπη Μηνιάτη.


γυαλινα κεραμιδια

«Στο Τμήμα Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων "χτυπάει η καρδιά" πολλών υποθέσεων. Το έγκλημα έχει εξελιχθεί πλέον και σχεδόν στο σύνολο των υποθέσεων χρησιμοποιούνται ψηφιακά πειστήρια. Σημειώστε, ότι έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία και με εξειδικευμένες Υπηρεσίες. Ενδεικτικά, με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Οικονομική Αστυνομία και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων», σημειώνει.


«Εγκληματολογική εξέταση ψηφιακών πειστηρίων ή αλλιώς ψηφιακή εγκληματολογία είναι η διαδικασία συλλογής, της διατήρησης και της ανάλυσης των ψηφιακών πειστηρίων εφαρμόζοντας διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι νομικά παραδεκτές», επισημαίνει από την πλευρά του ο επικεφαλής του Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων, αστυνόμος Α' Αλέξανδρος Βασιλαράς.



«Τα ψηφιακά πειστήρια», διευκρινίζει, «είναι από την ίδια τη φύση τους πολύ "εύθραστα" γι' αυτό οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές κατά τη συλλογή τους».


ρινικη κοιλοτητα ανατομια



γυαλινα κεραμιδια
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

No comments:

Post a Comment