Saturday, March 2, 2019

θήκες πορσελάνης κόστος

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html
θρακη παραδοσιακοι χοροι
θήκες πορσελάνης κόστος

Τα συμπεράσματα, που ανακοινώθηκαν τον περασμένο Μάιο, βασίστηκαν από την θέση στην οποία βρέθηκε ο τεράστιος βράχος. Από τον σκελετό που βρέθηκε έλειπε το κεφάλι, καθώς και τα άνω άκρα και ο θώρακας. Οι αρχαιολόγοι εκτίμησαν αρχικά ότι ο βράχος έκοψε το σώμα του άντρα και συνέθλιψε το πάνω μέρος.


Έπειτα από περαιτέρω έρευνα στον χώρο, οι επιστήμονες οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος άντρας δεν πέθανε από το χτύπημα του βράχου, αλλά από ασφυξία που προκλήθηκε από την πυροκλαστική ροή – ένα ζεστό μείγμα αερίου, θραυσμάτων λάβας και άλλων συντριμμιών που εκτοξεύονται από το ηφαίστειο.


Στις φωτογραφίες από την ανασκαφή φαίνεται ο σκελετός να προεξέχει κάτω από έναν μεγάλο πέτρινο όγκο, που φαίνεται ότι εκτοξεύτηκε από το ηφαίστειο, σαν να είχε χτυπηθεί ο άνδρας από τον βράχο.


Οι αρχαιολόγοι λένε τώρα ότι κάτω από το σώμα ανακαλύφθηκε μια σήραγγα – που χρονολογείται από την εποχή του Bourbon της δεκαετίας του 1700 και του 1800- η οποία πιθανότατα έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει το πάνω μέρος του σκελετού.


πληρωμες βαμβακοπαραγωγων



θήκες πορσελάνης κόστος

No comments:

Post a Comment