Thursday, March 7, 2019

ουρανιο τοξο τραγουδια

αναλυσεις εδαφων
ουρανιο τοξο τραγουδια
«Μάχη» για τη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά

Η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (02/04) στην Κηφισιά - Το θύμα φέρεται να αντιστάθηκε στους ληστές κι εκείνοι τον πυροβόλησαν


ουρανιο τοξο τραγουδια

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία, τον οποίο πυροβόλησαν σήμερα ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την Άννα Μάινα, αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς», στο οποίο διακομίσθηκε ο επιχειρηματίας, ο 52χρονος βρίσκεται ακόμα στο χειρουργείο.

«Άνδρας μέσης ηλικίας έφτασε στις 05:35 στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα και τραύματα από πυροβόλο όπλο. Η αντιμετώπιση του περιστατικού ήταν άμεση και από εκείνη την ώρα χειρουργείται από διάφορες ειδικότητες γιατρών, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο προκειμένου να σταθεροποιηθεί», ανέφερε η αναπληρώτρια διοικήτρια.

Σύμφωνα με την κα Μάινα, ο επιχειρηματίας έχει χάσει πολύ αίμα κι έχει τραυματισμούς σε πολλαπλά όργανα, στο μηρό αλλά και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. «Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη καθώς μιλάμε για τραυματισμό πολλαπλών οργάνων», διευκρίνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε εδώ το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Υπενθυμίζεται ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος την ώρα που κοιμόταν.

Ο 52χρονος αντιλήφθηκε τους ληστές και σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε συμπλοκή, με τους δράστες να τον πυροβολούν δύο φορές στην πλάτη.

Την ώρα της αιματηρής ληστείας, στο σπίτι βρισκόταν η σύζυγος και τα παιδιά του επιχειρηματία.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της ληστείας στη gallery του Newsbomb.gr

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από τη γυναίκα του επιχειρηματία

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταφέρει να πει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς η σύζυγος του θύματος, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα.

Όπως είπε, άνοιξε τα μάτια της και είδε μέσα στο υπνοδωμάτιο και αυτή και ο σύζυγός της, να βρίσκονται δύο κουκουλοφόροι. Ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ξύπνησε από τη φασαρία που έκαναν οι ληστές, αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα πάντα με τη γυναίκα, ο ένας από τους ληστές χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο το σύζυγό της στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με τον ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Η δραματική έκκληση

Με τον επιχειρηματία να βρίσκεται ακόμα μέσα στο χειρουργείο και την ίδια σε κατάσταση σοκ, η σύζυγος του θύματος, απήυθυνε έκκληση στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το γεγονός: «Προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο κι ανάψτε ένα κερί γι' αυτόν.

Ήδη στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», έχουν σπεύσει συγγενείς και φίλοι του επιχειρηματία προκειμένου να δώσουν αίμα.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των αδίστακτων δραστών

Την ώρα που ο 52χρονος επιχειρηματίας δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ανδρών που εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι του, προκειμένου να τον ληστέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η οικία του 52χρονου δεν διέθετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας και έτσι δεν ήταν δύσκολο για τους δύο κακοποιούς να εισβάλλουν σε αυτό, λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ. ΑΣ.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Σκλαβενίτης: Θρήνος για το θάνατό του - Οι δραματικές στιγμές και τα συγκινητικά μηνύματα

Survivor διαρροή: Ποια ομάδα χάνει απόψε την ασυλία - Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;


ΕΚΤΑΚΤΟ: «Μάχη» για τη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά
01
ΕΚΤΑΚΤΟ: «Μάχη» για τη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά















γαλανη τραγουδια αν
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

No comments:

Post a Comment