Thursday, March 21, 2019

μαθηματα μακιγιαζ

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html
ανοιχτα κομμωτηρια δευτερα αθηνα
μαθηματα μακιγιαζ

Αιχμές για τον ρόλο της Ρωσίας άφησε τη Δευτέρα ο Αμερικανός απεσταλμένος στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ), πρεσβευτής Κένεθ Γουόρντ, καθώς υποστήριξε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Μόσχα να αλλοίωσε τον τόπο της φερόμενης επίθεσης με χημικά όπλα στην Ντούμα της Συρίας.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

6 νοεμβριου ζωδιο

Η Ρωσία από την πλευρά της, κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι επιχειρούν να υπονομεύσουν το έργο του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, δεδομένου ότι εξαπέλυσαν την επίθεσή τους στη Συρία, με τη συνδρομή Βρετανίας και Γαλλίας, την ημέρα που ο ΟΑΧΟ επρόκειτο να ξεκινήσει τη διερεύνηση των ισχυρισμών περί επίθεσης με χημικά στην Ντούμα.


«Οι ΗΠΑ επιχειρούν να υπονομεύσουν την αξιοπιστία της ερευνητικής αποστολής, πριν ακόμα αυτή φθάσει στη Ντούμα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Χάγη, προσθέτοντας πως «η Ρωσία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εξασφαλίσει την ασφάλεια της αποστολής και να μην αναμιχθεί στη δουλειά της».



Live from the @OPCW: the US tries to undermine the credibility the Fact-finding mission in Syria ?? even before it arrives at Douma.russia ?? confirms its commitment to ensure safe and security of the mission and will not interfere in its work. pic.twitter.com/XFQ5x9anj5

— RussianEmbassyNL (@rusembassynl) 16 Απριλίου 2018


μαθηματα μακιγιαζ

No comments:

Post a Comment