Saturday, March 9, 2019

ειναι τα δικα μου θελω

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

«Σήμερα, αφού προσευχήθηκε τα ξημερώματα, ο κ. Καρουμπί άρχισε απεργία πείνας», δήλωσε η σύζυγός του, η Φατιμά Καρουμπί, στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Saham News, ο οποίος πρόσκειται στους μεταρρυθμιστές.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

ειναι τα δικα μου θελω

Το πρώτο και κύριο αίτημά του είναι να απομακρυνθούν οι κάμερες παρακολούθησης που εγκαταστάθηκαν πρόσφατα στο σπίτι του και οι πράκτορες της ασφάλειας που τοποθετήθηκαν στην κατοικία του, «μέτρα χωρίς προηγούμενο για το καθεστώς κατ' οίκον περιορισμού στο οποίο βρίσκεται, πριν ή μετά την (ισλαμική) επανάσταση» του 1979, όπως υπογράμμισε η Καρουμπί.


τζιλιγχαμ κολτσεστερ

makita τροχος μπαταριας

«Το δεύτερο αίτημά του είναι να διεξαχθεί μια δημόσια δίκη αν ο κατ' οίκον περιορισμός του πρόκειται να συνεχιστεί», πρόσθεσε η ίδια.


Ο Καρουμπί επιμένει στο αίτημά του να δικαστει δημόσια, αν και δεν αναμένει ότι θα έχει δίκαιη δίκη, ενώ η σύζυγός του σημείωσε πως ο ίδιος θα σεβαστεί την ετυμηγορία του Δικαστηρίου.


ειναι τα δικα μου θελω

Υπενθυμίζεται πως οι μεταρρυθμιστές υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές του 2009, οι Μεχντί Καρουμπί και Μιρ Χοσεΐν Μουσαβί, είχαν αμφισβητήσει την επανεκλογή του υπερσυντηρητικού λαϊκιστή Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και είχαν ηγηθεί των μαζικών διαδηλώσεων που κατεστάλησαν βίαια από τις ιρανικές αρχές.



No comments:

Post a Comment