Monday, March 11, 2019

ανακτηση μηνυματων στο iphone

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html
ανακτηση μηνυματων στο iphone

Τα πτώματα της Λουίζα Βεστεράγκερ Γέσπερσεν, 24 ετών, από τη Δανία, και της Μάρεν Ούλαντ, 28 ετών, από τη Νορβηγία, βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Όρος Άτλας, καθ’ οδόν προς το Τουμπκάλ, την υψηλότερη κορυφή της βορείου Αφρικής και δημοφιλή προορισμό για τους ορειβάτες.


Οι μαροκινές αρχές ανακοίνωσαν πως τέσσερις ύποπτοι που έχουν συλληφθεί σε σχέση με τη δολοφονία είχαν δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος σε βίντεο που ανήρτησαν στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης πριν από τις δολοφονίες. Οι γυναίκες έφεραν τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, ανέφερε το Μαρόκο.


ανακτηση μηνυματων στο iphone

Ένα ξεχωριστό βίντεο που δείχνει τους θανάτους, το οποίο αναρτήθηκε επίσης στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, είναι πιθανόν αληθινό, ανέφερε η νορβηγική αστυνομία.


η πρώτη ελληνική ταινία

Θρίλερ στο Μαρόκο: Κατέγραψαν σε βίντεο τη δολοφονία των δύο τουριστριών


«Όσον αφορά την αποτίμηση του βίντεο που φέρεται να δείχνει τις δολοφονίες, απομένει ακόμα να γίνει κάποια τεχνική ανάλυση και αποτίμηση», ανέφερε σε μια δήλωση το Εθνικό Γραφείο Διερεύνησης Εγκλημάτων.


BeFunky collage
Πηγή: Bovec Sports Center Archive/via REUTERS & Facebook/Maren Ueland



«Εξακολουθώ να πιστεύω, ωστόσο, πως έχουμε βάση για να πούμε πως μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο που να δείχνει πως αυτό το βίντεο δεν είναι αληθινό».




καταταξη ελληνικων ομαδων
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html

No comments:

Post a Comment