Tuesday, April 30, 2019

ορθός αντίθετα

εννοια δυσπιστος

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, «γλίτωσε» τα ισόβια αφού το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τού αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής διαγωγής μετά την πράξη.


«Αφήστε με να βοηθήσω την οικογένειά μου. Με καταδικάσατε αλλά μην μου πάρετε τη ζωή. Δώστε μου ένα όραμα, μία ελπίδα. Μη μου κόψετε τα φτερά...», είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στην έδρα και λίγο πριν οι δικαστές αποφασίσουν επί των ελαφρυντικών.


caprice βαλιτσες

Στους άλλους δυο κατηγορούμενους, τον Γιώργο Καμάρη, διαχειριστή της off shore Clavis μέσω της οποίας φέρεται να διακινήθηκε «μαύρο» χρήμα προκειμένου η ρωσική ANTEY να πάρει το έργο, καθώς και στο χρηματιστή Πέτρο Χριστοδουλίδη, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών στον καθένα, με τριετή αναστολή για τον πρώτο και εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ για το δεύτερο. Σε αυτούς το δικαστήριο αναγνώρισε μάλιστα 3 ελαφρυντικά: του πρότερου έντιμου βίου, της μετέπειτα καλής διαγωγής και της προσπάθειας άρσης των συνεπειών της πράξης τους.


ορθός αντίθετα

Το δικαστήριο με την ίδια απόφαση έκρινε αθώους τον επίσης χρηματιστή Γιώργο Χριστοδουλίδη και το γνωστό επιχειρηματία Πάνο Γερμανό.


ορθός αντίθετα

«Δώστε μου ένα όραμα, μία ελπίδα. Μη μου κόψετε τα φτερά»


Ανάλογη με την απόφαση του δικαστηρίου ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας για όλους τους κατηγορούμενους.


Νωρίτερα ο Γιάννης Σμπώκος παίρνοντας το λόγο είπε απευθυνόμενος προς την έδρα:


«Κανείς δεν μου χάρισε τίποτα στη ζωή μου. Ό, τι κατέκτησα το κατέκτησα λόγω της επιστημονικής μου εμπειρίας σε σεισμούς, σε φωτιές κ. ά.


Αυτή τη θέση ( σ. σ. εννοεί του Γ. Γ. Εξοπλισμών), που έχω συσσωρεύσει όλα αυτά τα δεινά, την αρνιόμουν ένα χρόνο.


Το όνομά μου έχει αποκτήσει μεγάλα "αγκάθια". Πώς δημιουργήθηκαν όμως; Διασύρθηκε με σημειώματα και έλεγαν τότε «θα δείξουν οι συνδρομές».


Τελικώς "άνθρακες ο θησαυρός". Πρόσφατο δημοσίευμα για το C4i αναφέρει ότι το χειρίστηκα εγώ ενώ είχα φύγει 3 χρόνια. Φτάνει πια...


Ξέρω ότι πρέπει να αντέξω γιατί επάνω μου κρέμονται δύο ψυχές. Είμαι μπροστά σας 72 συνεδριάσεις. Μπορείτε να ελέγξετε αυτά που σας λέω. Να ελέγξετε τα έγγραφα...».


Στη συνέχεια ο ίδιος έκανε εκτενή αναφορά στα όσα έπραξε στη Γενική Γραμματεία Αντισεισμικής Προστασίας και στη Γενική Γραμματεία Δασών, σημειώνοντας ότι πρέπει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά λόγω και της προσφοράς του εκεί.




https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html

ροδακινο και διαβητης

ψιτυ σηοπ
ροδακινο και διαβητης

«Το κρίσιμο σημείο είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς εκεί κρίνεται κάθε κυβερνητική πολιτική, καθώς η επίτευξη στόχων διαχέεται στην πραγματική οικονομία και την καθημερινή ζωή με χρονοκαθυστέρηση», είπε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στο «Κόκκινο» και πρόσθεσε:


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

ροδακινο και διαβητης


Η εξαγγελία Τσίπρα για ‘13η σύνταξη’ και αναστολή της εξίσωσης του ΦΠΑ στα νησιά που επιβαρύνθηκαν από το προσφυγικό κύμα είναι συγκεκριμένο παράδειγμα μέτρου που θα αισθανθεί ο κόσμος και ενδεικτικό του πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την επίτευξη στόχων. Όχι, απλώς να ευημερούν οι αριθμοί, αλλά όπου μπορεί να επιστρέφει μέρος των όσων θυσίασαν, στους πλέον ευάλωτους.



Παράλληλα εκτίμησε ότι «θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις τέτοιου χαρακτήρα, αρκεί να συνεχιστεί η τρέχουσα τάση των πραγμάτων, όπου επί δύο τρίμηνα η χώρα βρίσκεται σε αναπτυξιακούς ρυθμούς και οι εκτιμήσεις για το 2017 είναι επίσης αισιόδοξες».


ρολογια casio νεα ιωνια

«Αυτή η πορεία θα εμπεριέχει και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες», αρκεί να μην αλλάξει αυτή η τάση, κάτι που κανείς πάντως δεν μπορεί να αποκλείσει βλέποντας τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και κυρίως του ΔΝΤ, υπογράμμισε.




https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

πωλησεις αγροτικων αυτοκινητων 2014

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html
θαλπωρη συνωνυμα αντωνυμα
πωλησεις αγροτικων αυτοκινητων 2014
9η Φεβρουαρίου: «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»

Σήμερα (09/02) γιορτάζεται για δεύτερη χρονιά η «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας». Η 9η Φεβρουαρίου είναι παράλληλα ημέρα μνήμης του εθνικού ποιητή Διονυσίου Σολωμού.


κρασι ζιτσας

Για μόλις δεύτερη φορά, γιορτάζεται σήμερα η «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας». Η Παγκόσμια Ημέρα καθιερώθηκε το 2017, με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εξωτερικών και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα ελληνικά είναι η επίσημη γλώσσα της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και μία από τις 23 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, είναι επίσημα αναγνωρισμένη μειονοτική γλώσσα στην Αλβανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Ουκρανία και την Τουρκία.


πωλησεις αγροτικων αυτοκινητων 2014

«Αξίζει να τιμάται μια γλώσσα πολύτιμη ως παρακαταθήκη για τη Δύση και αναντικατάστατη ως θεμέλιο για την εθνική ταυτότητα του ελληνισμού», τονίζει σε μήνυμά του για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, το υπουργείο Παιδείας.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Την ελληνική γλώσσα αξίζει κανείς και να τη μάθει και να την αγαπήσει. Και για τις αρετές της, αλλά κυρίως διότι έχει εκφράσει έναν μεγάλο πολιτισμό, ο οποίος στην αρχή της μακράς διάρκειάς του διαμόρφωσε και κωδικοποίησε την πρώτη και καταστατική στρώση του ανώτερου λεξιλογίου και του εννοιολογίου του δυτικού πολιτισμού, και που δεν έπαψε έκτοτε, σε όλη την ιστορική συνέχειά του, να ζυμώνεται με τις μεγάλες ιστορικές στιγμές της Ανατολής και της Δύσης. Αξίζει όντως να τιμάται μια γλώσσα πολύτιμη ως παρακαταθήκη για τη Δύση και αναντικατάστατη ως θεμέλιο για την εθνική ταυτότητα του ελληνισμού.

Για να αγαπήσεις όμως πρέπει να γνωρίσεις. Να γνωρίσεις πάνω απ’ όλα τους δόκιμους συγγραφείς που έγραψαν στη γλώσσα αυτή. Στο ερώτημα πώς θα γίνει τούτο δεν υπάρχει πιο δοκιμασμένη απάντηση από τη συγκρότηση Αναγνωστικών Κύκλων: φίλοι, συμμαθητές, ή συμφοιτητές συνέρχονται, σε μικρές ομάδες ανά μία ή δύο εβδομάδες για ένα δίωρο ή τρίωρο σε φιλικό σπίτι, και διαβάζουν κείμενα συγγραφέων της επιλογής τους. Ένας διαβάζει, και οι λοιποί παρακολουθούν με το κείμενο ανά χείρας. Για έργα, μάλιστα, ξενόγλωσσων λογοτεχνιών (ή και της αρχαίας ελληνικής γραμματείας), συνηθίζεται σε φανατικούς κύκλους και η πρακτική ο αναγνώστης να διαβάζει από μια μετάφραση, και οι συναναγνώστες να παρακολουθούν από το πρωτότυπο! Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, απαραίτητο να ακολουθεί συζήτηση ή σχολιασμός των κειμένων. Προέχει η γνωριμία με τα αναγνώσματα. Αυτό είναι το καίριο. Με την ανάγνωση το στατικό οπτικό σήμα μετατρέπεται σε παλλόμενο άκουσμα, και από το αφτί εισχωρεί στην καρδιά και στο μυαλό. Εξού και η από στήθους εκμάθηση στα γαλλικά ονομάζεται par coeur και στα αγγλικά by heart!

Αν για την εκμάθηση μιας γλώσσας δεν υπήρξε ποτέ καλύτερο στήριγμα από το αφτί, πάλι το αφτί αποδεικνύεται ο καταλύτης για τη μετατροπή ενός κειμένου σε σώμα και αίμα πολιτισμού. Έτσι μπαίνει η ελληνική λογοτεχνία στο κυκλοφοριακό σύστημα της σύγχρονης εποχής.

Η πρακτική των αναγνωστικών κύκλων έρχεται από την ελληνορωμαϊκή αρχαιότητα, και συνεχίζεται με διάφορες μορφές ως και τη νεότερη εποχή. Στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Με μαθητές, φοιτητές, δασκάλους. Με το νεότερο ακαδημαϊκό προσωπικό, συχνά μαζεμένο στο σπίτι του καθηγητή. Συχνά ο βίος τέτοιων κύκλων κρατούσε χρόνια ολόκληρα, και οι αναγνώσεις, που οργάνωναν όμιλοι φίλων στις έδρες ελληνικών σπουδών, κάλυπταν ολόκληρες μικρές βιβλιοθήκες. Την εμπειρία την αγάπησαν και σπουδαίοι σύγχρονοι συγγραφείς – κάποτε σε τέτοιους κύκλους διάβαζαν και δικά τους έργα εν προόδω-- και την καταξίωσαν αφοσιωμένοι φιλόλογοι, φιλόσοφοι και μεταφραστές. Δεν είναι δύσκολη υπόθεση η ίδρυση αναγνωστικών ομίλων από θιασώτες της ελληνικής γλώσσας και γραμματείας, η αδιάκοπη όμως λειτουργία τους στο όνομα μορφών των ελληνικών γραμμάτων που θαυμάζουμε απαιτεί πίστη και αφοσίωση όχι συνηθισμένες. Για την ανάγνωση στην αρχαιότητα πάντως δεν θα βρεθεί εμβληματικότερη μορφή από τον Αριστοτέλη - αυτόν που ο Πλάτων ονόμαζε "ο αναγνώστης".»

Διαβάστε επίσης:

H Τουρκάλα που τρέλανε τον Τσίπρα - Δείτε φωτογραφίες

Νέα δημοσκόπηση «βόμβα» - Εκπλήξεις και ανατροπές

Πασίγνωστος ηθοποιός εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη (photos)


διοικητηριο ξανθης

βουλη τηλεοπτικοσ σταθμοσ
διοικητηριο ξανθης
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο Γ. Μπουτάρης - Υποβλήθηκε εκτάκτως σε επέμβαση

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης μετά από επιτυχημένη επέμβαση stent.


Ο κ. Μπουτάρης πήγε σήμερα (20/2) το πρωί στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη στεφανιογραφία, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν στένωση αρτηρίας. Έτσι οδηγήθηκε στο χειρουργείο για διπλή εμφύτευση stent.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η αγγειοπλαστική επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

Πηγή: thestival.gr


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html


διοικητηριο ξανθης
μαυρη σηψη αμπελι

τριγωνισμος με gps

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html
τριγωνισμος με gps

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται με τη συμμετοχή 12 οργανώσεων και εκατοντάδων ανθρώπων που αξιώνουν δικαιοσύνη για τον Ζακ.


Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα, «στις 21 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, μέρα μεσημέρι και σε δημόσια θέα δολοφονήθηκε βάναυσα ο Ζακ Κωστόπουλος. Ιδιοκτήτες με στοιχεία καθημερινού φασισμού και αστυνομικοί συνέπραξαν στον άγριο θάνατο του μπροστά σε δεκάδες βλέμματα κοινωνικής απάθειας. Η Αστυνομία, αφού ρίχτηκε με βαρβαρότητα στο ανήμπορο και αιμόφυρτο σώμα του Ζακ, τον συνέλαβε και του έδεσε τα χέρια λίγο πριν ξεψυχήσει, ακυρώνοντας έτσι οποιαδήποτε προσπάθεια ανάνηψης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Στη συνέχεια έφυγε αφήνοντας τον ιδιοκτήτη να σκουπίσει επιδεικτικά τα αίματα και ενδεχομένως να καταστρέψει πολύτιμα στοιχεία της υπόθεσης. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια πρωτοφανής επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας και σπίλωσης του θύματος».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

Οι συλλογικότητες που συμμετέχουν είχαν καλέσει σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στη γωνία Αλεξάνδρας και Κηφισίας και πορεία προς τη ΓΑΔΑ.


τριγωνισμος με gps


σαγιοναρες ανδρικες τιμες


χατζηγιαννης καπνος στιχοι

περιλαιμιο ή σαμαρακι

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html
περιλαιμιο ή σαμαρακι
Μεταμεσονύκτια καταδίωξη στην Κρήτη - Προσπάθησε να εμβολίσει ... και το περιπολικό!

Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Ηράκλειο - Αγιος Νικόλαος Κρήτης.


Όχημα 4Χ4 με ελιγμούς, στο ύψος του ΚΤΕΟ, παρενοχλούσε τους άλλους οδηγούς, ενώ μάλιστα ο οδηγός του προκάλεσε και φθορές σε διερχόμενο ΙΧ, με επιβαίνοντες τρεις εργαζόμενους που κατευθύνονταν προς το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Αφού έσπασε τα τζάμια του οχήματα με κατσούνα, το εμβόλισε με το 4Χ4.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στη θέα του περιπολικού, ο 29χρονος οδηγός έκανε αναστροφή στο ΒΟΑΚ και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη, το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του στην περιοχή των Γουβών, ωστόσο ο οδηγός δε φάνηκε να πτοείται!

Προσπάθησε να εμβολίσει ακόμη και το περιπολικό, όμως οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πέρασαν χειροπέδες στον 29χρονο, τελικά περίπου στις 06.30 το πρωί.

Ο συλληφθείς είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ποινικό αδίκημα, και στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και ποιμενική ράβδος.

Ο 29χρονος, ως και αυτή την ώρα, βρίσκεται σε κατάσταση έντασης, στα κρατητήρια, ενώ η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από τους τρεις επιβαίνοντες στο ΙΧ για την αναίτια επίθεση που δέχτηκαν αλλά και από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη, σύμφωνα με το cretalive.gr.



περιλαιμιο ή σαμαρακι
μπουγατσα νηστισιμη αργυρως
φαβα μεταφραση αγγλικα
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html

φιλετο κοτοπουλο κινεζικο

φιλετο κοτοπουλο κινεζικο
Συλλαλητήριο Αθήνα: Αυτές είναι οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα (3/2)

Συλλαλητήριο Αθήνα για τη Μακεδονία: Πλήθος κόσμου θα πάρει μέρος και σήμερα (3/2) στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει του αυριανού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.


χαμαμ θεατρο

Ειδικότερα οι συγκεντρώσεις έχουν ως εξής:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


– Πλατεία Ρηγίλλης: Αντιφασιστική συγκέντρωση με τη συμμετοχή ομάδων και μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στις 18.00 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Λεωφόρο Μεσογείων 131.

– Γραφεία της Χρυσής Αυγής (Λεωφ. Μεσογείων 131): Συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων, στις 18.00 το απόγευμα.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

Για αύριο (4/2)

Πλατεία Συντάγματος: Πανελλήνιο συλλαλητήριο από τη Συντονιστική Επιτροπή Παμμακεδονικών Οργανώσεων Υφηλίου, λόγω των διαπραγματεύσεων για την ονοματολογία της, στις 12.00 το μεσημέρι.

– Προπύλαια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: Συγκέντρωση μελών του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου σε αντιπαράθεση με το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο, στις 12.00 το μεσημέρι.

– Πλατεία Αγίου Παντελεήμονος: Κάλεσμα ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου (Ρουβίκωνας) για την περιφρούρηση της καταλήψεώς τους, στις 13.00 το μεσημέρι.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία



φιλετο κοτοπουλο κινεζικο
σοκολατακια υγειας συνταγη
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

πως κλινεται στα αρχαια το εγω

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
στηθος και αναπτυξη
πως κλινεται στα αρχαια το εγω
Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 ξεκινά το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων για την πασχαλινή περίοδο, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι την Κυριακή των Βαΐων (1/4), μπορούν να λειτουργήσουν όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν, με προτεινόμενο ωράριο από 11.00-18.00.


πως κλινεται στα αρχαια το εγω

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΘ, 29-30/3 τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 31/3 θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με τον ΕΣΘ, μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από 10.00-21.00, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο θα είναι 13.00-19.00 και το Μεγάλο Σάββατο 10.00-16.00.

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή του Πάσχα και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 9/4.


αποσπασμα απο το βιβλιο το μυστικο

Πηγή: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


ευταξια ετυμολογια

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html
η χωρα της κυθνου
ευταξια ετυμολογια

Στην εν λόγω έκθεση που επισκοπεί τις δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνέδριου για το 2017, αναφέρεται πως συνολικά το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο αφιέρωσε 129 ημέρες για τον έλεγχο του ρόλου των θεσμών και ειδικά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην ελληνική χρηματοπιστωτική κρίση.


Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνέδριου αξιολόγησαν τον τρόπο με τον οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαχειρίστηκε τα δύο πρώτα προγράμματα για την Ελλάδα και σχεδίασε το τρίτο. Εξέτασαν τα σχετικά με τα προγράμματα χρηματοδοτικής συνδρομής της ΕΕ έγγραφα, ανέλυσαν τους όρους των προγραμμάτων και πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με υπαλλήλους της Επιτροπής, τις ελληνικές αρχές (όπως τα αρμόδια υπουργεία), την Τράπεζα της Ελλάδος, επαγγελματικές οργανώσεις και ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και με υπαλλήλους του ΔΝΤ, του ΕΜΣ και του ΟΟΣΑ.


τονοσαλατα με αβοκαντο ακης


«Οι ελεγκτές μας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα προγράμματα οικονομικής προσαρμογής για την Ελλάδα εξασφάλισαν βραχυπρόθεσμη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και βοήθησαν να προχωρήσουν ως έναν βαθμό οι μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο, η συμβολή τους στην ανάκαμψη της χώρας ήταν περιορισμένη. Οι ελεγκτές επισήμαναν επίσης ότι η Επιτροπή δεν διέθετε προηγούμενη πείρα στη διαχείριση ενός τέτοιου εγχειρήματος και ότι οι όροι των προγραμμάτων δεν είχαν ιεραρχηθεί σωστά με βάση τη σημασία τους, ούτε εντάχθηκαν σε κάποια ευρύτερη στρατηγική για τη χώρα, όπως επίσης ότι οι μακροοικονομικές παραδοχές των προγραμμάτων δεν αιτιολογούνταν καταλλήλως», σημειώνεται στην έκθεση.



Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην απολογιστική έκθεση, τα ευρήματα του ελέγχου παρουσιάσθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ενώπιον θεσμικών παραγόντων στην Ελλάδα. «Η έκθεση αποτέλεσε αντικείμενο εκτενούς κάλυψης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και είχε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο από όλες τις ειδικές εκθέσεις που δημοσιεύσαμε κατά τη διάρκεια του 2017», υπογραμμίζεται στην έκθεση, γεγονός που δείχνει το πόσο μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η ελληνική υπόθεση.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html


ευταξια ετυμολογια

επι ισοις οροις

τραγουδι η πιστη

Έτσι, μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών https://transfer. it. minedu. gov.gr/, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματά τους. Στην ίδια διεύθυνση μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των αιτήσεών τους, οι φοιτητές που υπέβαλαν αίτηση με την κατηγορία των παθήσεων, καθώς και οι κυπριακής καταγωγής φοιτητές.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο, συνολικά υποβλήθηκαν 14.038 αρχικές αιτήσεις μετεγγραφής, εκ των οποίων έγιναν δεκτές 5.572 (ποσοστό 40%), και 5.932 ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας, εκ των οποίων έγιναν δεκτές 2.002 (ποσοστό 34%.). Δηλαδή, 7.574 αιτήσεις έγιναν δεκτές (ποσοστό 54%).


Αναλυτικά, τα στοιχεία των αρχικών αιτήσεων ανά κατηγορία έχουν ως εξής:


ονειροκριτης λεφτα σου δινουν

επι ισοις οροις

Α) Γενική κατηγορία με ποσοτικό περιορισμό (15% επί του αριθμού των εισακτέων): 13.615 αιτήσεις και έγιναν δεκτές 5.200, δηλ. ποσοστό 38%.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

επι ισοις οροις

Β) Ειδική κατηγορία χωρίς ποσοτικό περιορισμό: 283 αιτήσεις και έγιναν δεκτές 283, δηλ. ποσοστό 100%.


Γ) Ειδική κατηγορία Ελλήνων φοιτητών της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης: 102 αιτήσεις και έγιναν δεκτές 53, δηλ. ποσοστό 52%.


Δ) Ειδική κατηγορία φοιτητών κυπριακής καταγωγής: 38 αιτήσεις και έγιναν δεκτές 36, δηλ. ποσοστό 94,74%.: 38 αιτήσεις και έγιναν δεκτές 36, δηλ. ποσοστό 94,74%.



https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

αποτριχωση laser και καρκινος

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html
Στέλιος Σκλαβενίτης: Ποια είναι η αιτία θανάτου του γνωστού επιχειρηματία

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» ο επιχειρηματικός κόσμος με την τραγική είδηση του θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη.


αποτριχωση laser και καρκινος

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ένα από τα αδέρφια της οικογένειας πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (01/04/2018) σε ηλικία 53 ετών, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

τογια ευθυμια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε με γρίπη, όμως στη συνέχεια η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αναστρέψουν την κατάστασή του και κατέληξε τα ξημερώματα Κυριακής από αναπνευστική ανεπάρκεια, αναφέρουν πληροφορίες.

Ωστόσο, για ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε ΕΔΩ ποιος ήταν ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο: Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Αποκάλυψη! Η δήλωση - «βόμβα» Ερντογάν για την Κυπριακή ΑΟΖ που «πάγωσε» Τουσκ και Γιούνκερ



αποτριχωση laser και καρκινος
βρεφος νηπιο

αιτησεις για ελτα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

Η πρόταση φέρει την υπογραφή της Λιλιάνα Πάβλοβα, της υπουργού που συντονίζει την εκ περιτροπής προεδρία της Βουλγαρίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, προβλέπει ότι σε περίπτωση ισχυρής εισροής προσφύγων, ανάλογης με το καλοκαίρι του 2015, ενεργοποιείται ένα σύστημα αυτόματης κατανομής. Σε περιόδους που οι ροές παραμένουν ελεγχόμενες παρέχεται στήριξη στις χώρες υποδοχής, αλλά και οικονομική βοήθεια σε κράτη-μέλη που δηλώνουν διατεθειμένα - σε εθελοντική βάση όμως και όχι υποχρεωτικά - να δεχθούν πρόσφυγες στο έδαφός τους.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

αιτησεις για ελτα

«Η βουλγαρική προεδρία κάνει εξαιρετική δουλειά στην προσπάθειά της να βρει συμβιβαστικές λύσεις» λέει ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής της Κ. Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην Deutsche Welle. «Εμείς, ως Ευρωκοινοβούλιο, δηλώνουμε παρόντες και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να συμμετάσχουμε στη διαπραγμάτευση με Κομισιόν και Συμβούλιο. Οι προτάσεις της βουλγαρικής προεδρίας δίνουν μία κατεύθυνση, αλλά οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων είναι εκείνοι που καλούνται να λύσουν τον γόρδιο δεσμό. Αναμένω νομοθετική λύση για το μεταναστευτικό πριν τις ευρωεκλογές».




αιτησεις για ελτα
ελευθερούπολη αρης
καρδερινα με σπινο

μια ανασα μακρια στιχοι

μια ανασα μακρια στιχοι

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεδριάζει εκτάκτως η εκτελεστική επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή των εργαζόμενων ώστε να βρεθεί κοινός τόπος και συμβιβαστική λύση με τη διοίκηση του δήμου.


μου αρεσει αλλα με βλεπει σαν φιλη

Ερωτηθείς αν τελικά θα αποσύρει την απόφασή του να απευθυνθεί σε ιδιώτη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, είπε: «Δεν με νοιάζει πόσοι εργαζόμενοι και πόσα απορριμματοφόρα θα βγουν. Εμένα με νοιάζει να καθαρίσει η πόλη»


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

μια ανασα μακρια στιχοι

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι δήμος Θεσσαλονίκης και εργαζόμενοι έχουν βρει ένα σημείο επαφής. Οριστικό αποτέλεσμα για το τι θα συμβεί με την αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πόλης αναμένεται να δοθεί μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html


απογραφη 2011 ανα χωριο

μεσσηνιακη ζυθοποιια

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
Νέες ταυτότητες: Πότε τις αλλάζουμε - Όλες οι λεπτομέρειες που δεν ξέραμε

Οι τεχνικές προδιαγραφές του εγγράφου έχουν καθοριστεί και, είναι ζήτημα ημερών το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως.


μεσσηνιακη ζυθοποιια

μεσσηνιακη ζυθοποιια

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό που αγγίζει τα 350 εκατ. ευρώ, καθώς εκτός των νέων ταυτοτήτων προβλέπει τη σύναψη συμφωνίας με τον ανάδοχο και για την έκδοση διαβατηρίων. Η σύμβαση με την εταιρεία που προμηθεύει με αναλώσιμα τη Διεύθυνση Διαβατηρίων λήγει τον Απρίλιο του 2019 και η ηγεσία του υπουργείου αποφάσισε να προχωρήσει σε λύση «πακέτο» για ταυτότητες και βιομετρικά διαβατήρια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα χαρακτηριστικά

Όπως όλα δείχνουν, «η κάρτα θα ενσωματώνει τουλάχιστον εννέα πολυανθρακικά φύλλα, τα οποία συγκολλημένα με ειδικό τρόπο (συμπίεση θερμότητας) θα αποτελούν το ενιαίο υπόστρωμα του δελτίου ταυτότητας», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στην μπροστινή όψη του νέου εγγράφου θα εκτυπώνεται με οπτικά μεταβλητή μελάνη και την εκτυπωτική μέθοδο της μεταξοτυπίας το σύμβολο του ICAO (Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας).

Η έκδοση

Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στα τέλη Απριλίου, η έκδοση των νέων ταυτοτήτων θα γίνει στις αρχές του 2019. Στην μπροστινή πλευρά κάθε εντύπου θα αναγράφεται ο αριθμός ταυτότητας, το , το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και η ιθαγένεια του κατόχου. Θα υπάρχουν ακόμα η φωτογραφία, η υπογραφή και η αρχή έκδοσης του εγγράφου. Στην πίσω πλευρά, αντίστοιχα, θα αναγράφονται το όνομα του πατέρα και της μητέρας καθώς επίσης ο τόπος και η ημερομηνία γέννησης του κατόχου. Ακόμα, θα υπάρχουν η ομάδα αίματος, ο ΑΜΚΑ και το ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα, ενώ θα υπάρχει και ζώνη μηχανικής ανάγνωσης της νέας ταυτότητας. Για την έκδοση δελτίου ταυτότητας θα καταβάλλεται ηλεκτρονικό παράβολο ύψους 10 ευρώ.

Το ποσό καλύπτει το αντίτιμο του σώματος του δελτίου, τα έξοδα εκτύπωσης και τη δαπάνη ασφαλούς μεταφοράς των δικαιολογητικών από και προς τη Διεύθυνση Διαβατηρίων. Τα νέα δελτία ταυτότητας θα έχουν ισχύ μέχρι και 15 έτη για άτομα πάνω από 12 ετών. Οι παλαιού τύπου ταυτότητες θα πρέπει να αντικατασταθούν μέσα σε διάστημα πέντε ετών από την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης των νέων εγγράφων. Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση της νέας ταυτότητας περιλαμβάνονται μία φωτογραφία, αίτηση έκδοσης αντικατάστασης, που θα συμπληρώνεται από την αρμόδια υπηρεσία έκδοσης, το παλαιό δελτίο ταυτότητας καθώς επίσης μια βεβαίωση νοσηλευτικού ιδρύματος ή υγειονομικού εργαστηρίου, στην οποία αναγράφεται η ομάδα αίματος.



iron maiden out of the silent planet
ευκοιλιότητα και αιμα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

κλαδοσ ακινητησ ιδιοκτησιασ

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

Για πρώτη φορά διεθνώς, οι Έλληνες ερευνητές κατάφεραν να «χαρτογραφήσουν» τρισδιάστατα ένα μεσοαστρικό μοριακό νέφος αερίων και σκόνης, δηλαδή μια περιοχή όπου γεννιούνται νέα άστρα, καθώς ανακάλυψαν ότι το μαγνητικό πεδίο του δονείται σαν καμπάνα. Άνοιξαν έτσι τον δρόμο για την επίλυση ενός από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην αστροφυσική: Τι καθορίζει τον αριθμό και το είδος των άστρων και των πλανητών που δημιουργούνται στο γαλαξία μας;


Η ανακάλυψη, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Science», ήταν ο πυρήνας της διδακτορικής διατριβής του δρος Άρη Τρίτση, την οποία ολοκλήρωσε στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης υπό την επίβλεψη του καθηγητή Κώστα Τάσση. Βασίστηκε σε θεωρητικές και πειραματικές μελέτες των δύο ερευνητών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο ΙΤΕ, καθώς επίσης και σε δεδομένα από τη διαστημική αποστολή Herschel του Eυρωπαϊκού Διαστημικού Οργανισμού (ESA).


κλαδοσ ακινητησ ιδιοκτησιασ

«Η διαδικασία της αστρογένεσης παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα προβλήματα στην αστροφυσική» δήλωσε ο κ. Τάσσης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Γνωρίζουμε ότι τα αστέρια γεννιούνται σε μεσοαστρικά νέφη αερίου 'αστρονομικών' διαστάσεων, όμως τι ακριβώς συμβαίνει για να φτάσουμε από το νέφος σε άστρα όπως ο Ήλιος μας, καθώς και στους πλανήτες, είναι ακόμη μυστήριο. Τι καθορίζει αν ένα νέφος θα φτιάξει πολλά μικρά άστρα ή λίγα μεγάλα; Τι ποσοστό από το αέριο του νέφους θα μετατραπεί σε αστέρια και πόσο θα ανακυκλωθεί;»


ωραιοτερη παραλια συρου

Οι φυσικές διεργασίες που καθορίζουν τη διαδικασία της αστρογένεσης, αφήνουν το αποτύπωμά τους στο τρισδιάστατο σχήμα των νεφών αυτών. Αυτά τα ίχνη θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους επιστήμονες να αποκρυπτογραφήσουν τις φυσικές διεργασίες της γέννησης των άστρων. Όμως αυτό ήταν ως τώρα αδύνατο, καθώς ακόμη και τα πλέον προηγμένα τηλεσκόπια μπορούν να χαρτογραφήσουν μονάχα τη δισδιάστατη προβολή των νεφών στον ουρανό και όχι την τρισδιάστατη δομή τους.




κλαδοσ ακινητησ ιδιοκτησιασ
teflon cookware brands
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html

ομορφες εικονες της γης

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html
ομορφες εικονες της γης

Τον πρωθυπουργό συνόδευε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

Μαθήτρια του σχολείου προσφώνησε τον Αλέξη Τσίπρα με τα λόγια «ο μαθητόκοσμος του σχολείου μας, οι αυριανοί πολίτες, σας ευχόμαστε ολόψυχα κουράγιο και πολύ δύναμη για να εκπληρώσετε το έργο σας».


«Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την υποδοχή σας και για τα υπέροχα τραγούδια με τα οποία μας κάνατε να αισθανθούμε ότι βρισκόμαστε όχι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους ανθρώπους της Ομογένειας που με μεράκι, ιδιαίτερη επιμέλεια και πείσμα έχουν για πολλά χρόνια καταφέρει να κρατήσουν όρθια την κοινότητα, την μεγαλύτερη ομογενειακή κοινότητα που βρίσκεται εδώ στις ΗΠΑ, στην Αστόρια, στη Νέα Υόρκη», είπε στον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός.


κουρσα θανατου ηθοποιοι

«Θέλω επίσης να πω ότι είναι πολύ συγκινητικό να βλέπει κανείς ότι Έλληνες δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς κρατούν την Ελλάδα βαθιά μες στην ψυχή τους, την νοιάζονται ίσως και περισσότερο από εμάς που μένουμε στην Ελλάδα», πρόσθεσε.


Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι «οι νέες τεχνολογίες μας δίνουν την δυνατότητα να μαθαίνουμε τα νέα παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, να ακούμε την γλώσσα, την μουσική, να ζούμε τον πολιτισμό και τα έθιμα».


«Σήμερα, εδώ ακούσαμε μουσική του Χατζιδάκι που έγραψε και αυτός πολύ σημαντικά τραγούδια και μουσική που είναι από τις σημαντικότερα έργα που θα μπορούσε κανείς να είναι περήφανος που ανήκουν στον ελληνικό πολιτισμό», είπε ο πρωθυπουργός (σ. σ. το τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ κάνει αναφορά στα έργα του Μάνου Χατζιδάκι «Reflections» και «Χαμόγελο της Τζοκόντας»).


Η μαθητική χορωδία του σχολείου υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό με τα τραγούδια «Έλα πάρε μου την λύπη» των Νίκου Γκάτσου και Μάνου Χατζιδάκι, «Κάθε κήπος» (από την Οδό Ονείρων του Μάνου Χατζιδάκι) και «Πόσα γράφει η αγάπη ακόμα» των Δήμητρα Γαλάνη και Λίνας Νικολακοπούλου.


Τσίπρας χορωδία Αστόρια 2016 09 22 Bonetti 2597980


Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ελληνοαμερικάνικο σχολείο «Άγιος Δημήτριος» στην Αστόρια - Πηγή: EUROKINISSI/Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti


«Σας εύχομαι να αποκτήσετε γνώση»


Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ο ελληνικός πολιτισμός έχει βαθιές ρίζες αιώνων «και αυτό δεν το σηματοδοτούν μόνο οι εικονογραφήσεις που έχετε στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού σας Κέντρου» (σ σ. εικονογραφήσεις του Παρθενώνα και της Αγίας Σοφιάς), υπογραμμίζοντας ότι «ο ελληνικός πολιτισμός είναι η Ελλάδα, αλλά έχει παρελθόν και μέλλον, έχει συνέχεια».


Απευθυνόμενος ιδιαίτερα στα νέα παιδιά ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως γνωρίζει ότι είναι συνεχιστές εκείνης της παράδοσης, όπου κάθε ελληνική οικογένεια, χρόνια τώρα, «έχει ένα μεράκι, έναν καημό: να σπουδάσουν τα παιδιά και να γίνουν καλύτεροι από τους γονείς».



Και αυτό είναι μια ιδιαιτερότητα που έχει οδηγήσει την Ελλάδα να έχει σε όλο τον κόσμο παιδιά, σπουδαίους επιστήμονες και ανθρώπους. Αυτήν την ιδιαιτερότητα πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε. Τα τελευταία χρόνια η κρίση έχει οδηγήσει, όπως τους γονείς σας και τους παππούδες σας, ξανά νέους ανθρώπους, αυτή την φορά υψηλά μορφωμένους και εξειδικευμένους στο εξωτερικό και έχουν έλθει και εδώ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι για μένα η κινητήριος δύναμη της προσπάθειάς μας να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα.



Είπε, επίσης, ότι πρέπει να αξιοποιηθεί το δυναμικό αυτό των νέων επιστημόνων, προσθέτοντας πως στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει μια πολύ καλή παράδοση υψηλών επιτυχιών και συνέχισης των σπουδών στα καλύτερα πανεπιστήμια.


«Σας εύχομαι να συνεχίσετε αυτήν την παράδοση, να γίνετε επιστήμονες, να αποκτήσετε γνώση, η γνώση είναι το σημαντικότερο εφόδιο στη σύγχρονη δύσκολη και ανταγωνιστκή εποχή», πρόσθεσε.


Η Ελλάδα αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Ευρώπης


Ο πρωθυπουργός επισήμανε στους μαθητές ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι για την Ελλάδα, όχι μόνο για τον πολιτισμό και την ιστορία της, αλλά γιατί «η Ελλάδα αντιμετωπίζει σημαντικές και παναθρώπινες αξίες, από τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη, τη γέννηση της Δημοκρατίας έως και σήμερα, αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο που έχει χαθεί, αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Ευρώπης στην μεγάλη προσφυγική κρίση».



Οι παππούδες σας, οι γονείς σας, ήλθαν μετανάστες και πολλοί άλλοι, πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, εδώ στις ΗΠΑ. Η δεύτερή σας πατρίδα – η Αμερική – άνοιξε τις αγκαλιές της γι’ αυτούς, τους ενέταξε, τους έκανε ισότιμα μέλη της αμερικανικής κοινωνίας και σε πολλούς από αυτούς έδωσε την δυνατότητα να είναι σήμερα πολύ σημαντικοί άνθρωποι, είτε στην πολιτική, είτε στις επιστήμες, είτε στις επιχειρήσεις. Εμείς σήμερα προσπαθούμε να αναδείξουμε αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο και να ανταποδώσουμε σε πρόσφυγες και μετανάστες άλλων εθνών και άλλων θρησκειών, αυτό που σε μας έδειξε πριν από πολλά χρόνια η δεύτερή σας πατρίδα, η Αμερική.



«Αυτές τις παναθρώπινες αξίες της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς εκπροσωπεί η παλιά και σύγχρονη Ελλάδα και γι’ αυτές πρέπει να είστε υπερήφανοι, και γι’ αυτό πρέπει να είστε υπερήφανοι που είστε Έλληνες και σας ζητώ να κρατήσετε βαθιά μες στην ψυχή και στην καρδιά σας την Ελλάδα, όπως το κάνατε τόσο καιρό», κατέληξε στον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός.


Τον πρωθυπουργό προσφώνησαν επίσης ο διευθυντής του σχολείου Αναστάσιος Κουλουρμάτης και ο πρόεδρος επί πολλές δεκαετίες της σχολικής επιτροπής Νίκος Ανδριώτης.


Ο διευθυντής του σχολείου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να διατηρηθούν και να καλλιεργηθούν ήθη, έθιμα, γλώσσα, κουλτούρα, ιστορία και θρησκεία, ενώ ο κ. Ανδριώτης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, είπε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε δύσκολος λαός, αλλά είμαστε και φιλότιμος λαός. Από το υστέρημά μας, γι’ αυτά τα βλαστάρια της τρίτης γενιάς κρατάμε όρθια το σχολείο και την κοινότητα. Αν καταφέρετε να αγγίξετε αυτό το φιλότιμο, ήδη είναι μια επιτυχία».


Τέλος, τον πρωθυπουργό προσφώνησε και ο ιερατικός προϊστάμενος π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος.



ομορφες εικονες της γης
πτυσσόμενοι καναπέδες τιμές

αντικατασταση γιανγκ

Με μεγάλο ενδιαφέρον περίμεναν οι εκπρόσωποι Τύπου το νέο πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς είναι ένα πρόσωπο άγνωστο στο ευρύ κοινό. «Ήταν δική μου απόφαση να κατεβώ. Το να βρεθεί ένα νέο πρόσωπο και να αναλάβει τις τύχες της UEFA, ήταν η κατάλληλη στιγμή. Και είδατε τι συνέβη σήμερα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάω στη Νυόν και να σφίξω το χέρι σε κάθε έναν από το προσωπικό. Θέλω να τους μιλήσω, να με γνωρίσουν».


αστον βιλα μεταγραφες

starbucks athens ωραριο

2016 09 14T105213Z 1718566546 D1BEUBFVZHAB RTRMADP 3 SOCCER UEFA ELECTION
(Πηγή: Reuters / ALKIS KONSTANTINIDIS)


Για τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο νέος πρόεδρος της UEFA δήλωσε ενήμερος: «Ειλικρινά δεν μπορώ να σας πω πολλά γιατί τα περισσότερα τα μαθαίνω από τα Media. Γνωρίζω όμως τι συμβαίνει και το συντομότερο δυνατόν θα ασχοληθούμε με το θέμα». Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο διευθυντής Επικοινωνίας της UEFA, Πέδρο Πίντο (μοναδική φορά που το έκανε στην όλη διαδικασία) για να υπογραμμίσει: «Αυτό που μπορώ να σας πω από την πλευρά της UEFA, είναι ότι παρακολουθούμε από πολύ κοντά το θέμα. Τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Είμαστε σε άμεση επαφή με τις αρχές και θα ήθελα να σας τονίσω, ότι ακόμη δεν υπάρχει καμμία καταδίκη. Όταν υπάρξει κάποια περαιτέρω εξέλιξη, τότε θα λάβουμε και τα κατάλληλα μέτρα, αν θεωρήσουμε ότι χρειάζεται».


2016 09 14T105600Z 850636274 D1BEUBFWIAAB RTRMADP 3 SOCCER UEFA ELECTION
(Πηγή: Reuters / ALKIS KONSTANTINIDIS)


Στο παρασκήνιο υπήρχε η αίσθηση ότι ο 49χρονος Σλοβένος παράγοντας είχε την στήριξη τόσο του Πλατινί, όσο και του νυν προέδρου της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, καθώς και ισχυρών Ομοσπονδιών, ο ίδιος όμως ήταν κάθετος. «Οι Ομοσπονδίες πίστεψαν σε εμένα και στο πρόγραμμα μου και θέλουν να γίνουν αλλαγές. Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος του παρασκηνίου. Κανείς δεν θα μπορούσε να φέρει αυτό το αποτέλεσμα, με στήριξη από Ομοσπονδίες από όλα τα μέρη της Ευρώπης, ευρισκόμενος μόνο στο παρασκήνιο. Το αν κάποιοι λένε ότι είχα ισχυρές πλάτες, είναι στην φαντασία τους. Δεν γνωρίζω αν με στήριξε ο πρόεδρος Ινφαντίνο, το ελπίζω πάντως. Αν ο πρώην γενικός γραμματέας της UEFA, που ξέρει τα πράγματα, θεωρεί ότι είμαι κατάλληλος για την θέση, τότε νιώθω ικανοποίηση».


2016 09 14T105606Z 1292018437 D1BEUBFWIGAA RTRMADP 3 SOCCER UEFA ELECTION
(Πηγή: Reuters / ALKIS KONSTANTINIDIS)


Η θητεία του Τσέφεριν θα λήξει στο 2019, επομένως έχει λίγο χρόνο μπροστά του για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. «Είναι νωρίς να σκέφτομαι τις εκλογές, που θα γίνουν σε 2 χρόνια. Μέχρι τότε θα προσπαθήσω να έχω κάνει όσα περισσότερα μπορώ από το πρόγραμμα μου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: τα στημένα ματς, ο ρατσισμός, η ασφάλεια στα γήπεδα, το financial fair play, που πρέπει να εντατικοποιηθεί ώστε να μην υπάρχουν τόσες μεγάλες διαφορές».


2016 09 14T110157Z 609546121 D1BEUBFWVTAA RTRMADP 3 SOCCER UEFA ELECTION
(Πηγή: Reuters / ALKIS KONSTANTINIDIS)


Οι αλλαγές στο Champions League (άυξηση των ομάδων στους ομίλους από τα τοπ πρωταθλήματα) και οι πίεσεις των μεγάλων κλαμπ, είναι θέμα που θα απασχολήσει άμεσα τον κύριο Τσέφεριν και την UEFA. «Θα κάτσουμε με τις Ομοσπονδίες, θα δούμε τις αλλαγές και θα αποφασίσουμε τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύω εγώ για το πώς πρέπει να είναι η διοργάνωση. Θα είναι προτεραιότητα μας. Η UEFA είναι ένας ισχυρός οργανισμός, αλλά πολύ καιρό χωρίς ηγεσία. Ήταν ένα πρόβλημα, αλλά τώρα θα δείξουμε στις ομάδες ότι η UEFA διοικεί, μαζί με τις 55 Ομοσπονδίες. Θα κάτσουμε μαζί τους όμως να συζητήσουμε και θα βρούμε λύση».



αντικατασταση γιανγκ
αντικατασταση γιανγκ
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html

Monday, April 29, 2019

εκφωνηση καλουντος android

μαθηματα σε μαθητες δημοτικου
γιατι ο ανθρωπος φοβαται το σκοταδι
εκφωνηση καλουντος android

Το νοσοκομείο Thelle Mogoerane, το οποίο βρίσκεται στην κοινότητα Βοσλόορους, στο ανατολικό τμήμα της μεγαλύτερης πόλης της χώρας, αντιμετωπίζει από τον Ιούλιο μια σειρά λοιμώξεων από αυτό το βακτήριο, το οποίο είναι ανθεκτικό στα συνηθισμένα αντιβιοτικά, δήλωσε χθες ο υπουργός Υγείας Άαρον Μοτσολέντι.


"Δεν μπορούμε πλέον να υποδεχθούμε νεογέννητα σε αυτήν τη δομή", πρόσθεσε.


Το βακτήριο αυτό, το οποίο είναι φυσικά παρόν σε ορισμένα όργανα, μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς έχει αποδυναμωθεί με συνέπεια να προκαλέσει μολύνσεις οι οποίες μπορεί να αποβούν μοιραίες.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

εκφωνηση καλουντος android

Οι προσβληθέντες θα μεταφερθούν σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής, σημείωσαν οι αρχές.


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο υπουργός Υγείας απέδωσε την μόλυνση στον συνωστισμό που υπάρχει στα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής, η οποία, όπως σημείωσε, δεν επιτρέπει την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης των λοιμώξεων.


Στην επαρχία του Γκάουτενγκ, στον βορρά, στην οποία βρίσκεται το Γιοχάνεσμπουργκ και η πρωτεύουσα Πρετόρια, τα μαιευτήρια και οι άλλες υπηρεσίες για τα νεογνά παρουσιάζουν πληρότητα 132%.


Εν μέρει αυτός ο συνωστισμός οφείλεται στην παρουσία στην επαρχία αυτή πολλών ξένων που πηγαίνουν για νοσηλεία στη Νότια Αφρική από γειτονικές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ζιμπάμπουε.



https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html

επιθεωρηση εργασιας παλληνη ωραριο

επιθεωρηση εργασιας παλληνη ωραριο

Μιλώντας σε υπουργικό συμβούλιο με προεδρεύοντα τον Ντόναλντ Τραμπ, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, που πραγματοποίησε συνομιλίες νωρίτερα αυτό το μήνα στη Βόρεια Κορέα, οι οποίες δεν είχαν κάποια κατάληξη, δήλωσε ότι σημειώθηκε πρόοδος σε κάποια ζητήματα.


«Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Μπορεί να χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα για να φτάσουμε εκεί που χρειάζεται να πάμε. Αλλά όλο αυτό θα γίνεται εντός του πλαισίου της συνεχιζόμενης εφαρμογής των υφιστάμενων κυρώσεων», επισήμανε.


επιθεωρηση εργασιας παλληνη ωραριο



reset σε android
θαυμα ελικοπτερο
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html

η καταραμενη ομαδα

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html

«Δηλώνει ότι είναι μια Κυβέρνηση με αντιφάσεις και θυμάται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εναντίον των αποκρατικοποιήσεων», συνεχίζει η ανακοίνωση της ΝΔ και προστίθεται:


η καταραμενη ομαδα

«Αφού νομοθέτησαν όλοι μαζί το αιώνιο Υπερταμείο και τον “κόφτη” μισθών και συντάξεων, τώρα που βλέπουν το πολιτικό τέλος τους, παριστάνουν τους αντιστασιακούς, σε ό, τι ήδη υπέγραψαν και ψήφισαν».


«Εκείνο που δεν κατάλαβαν ακόμη είναι ότι τις ιδεοληψίες και την ανικανότητά τους, τις πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες, ολόκληρη η χώρα, υποσκάπτοντας την προοπτική εξόδου από την κρίση», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.


θεσσαλονικη καστορια κτελ


η καταραμενη ομαδα
ιταλικο μορφωτικο ινστιτουτο αθηνα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

ασφαλεια ζωης αξιζει

Στο δημοσίευμα της Kommersant, αναφέρεται πως η αρμόδια επιτροπή που διερευνά τα αίτια της «τρύπας» που εντοπίστηκε στις 30 Αυγούστου με αποτέλεσμα να υπάρξει διαρροή οξυγόνου, τείνει προς την εκδοχή που λέει ότι την έκαναν Αμερικανοί αστροναύτες με κατσαβίδι, για να επιστρέψουν πιο γρήγορα στη Γη επειδή κάποιος από τους συναδέλφους τους ασθενεί.


Οι αντιδράσεις


Το δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας (Roskosmos), αλλά και του επικεφαλής της, Ντμίτρι Ρογκόζιν.


Ο επίσημος εκπρόσωπος της Roskosmos Βλαντίμιρ Ουσιμένκο, δήλωσε ότι η εταιρεία δεν θα σχολιάσει την εκδοχή αυτή, πριν ανακοινωθεί το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής που διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν την μικρορωγμή στο διαστημόπλοιο Soyuz.


Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Roskosmos Ντμίτρι Ρογκόζιν δήλωσε ότι πριν δημοσιευθεί το πόρισμα της ειδικής επιτροπής, οποιοιδήποτε ισχυρισμοί, οι οποίοι επικαλούνται «πηγές», είναι απορριπτέοι.


ασφαλεια ζωης αξιζει

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η διάδοση εικασιών και φημών για το συμβάν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, δεν βοηθάει το έργο των εμπειρογνωμόνων της Roskosmos και αποσκοπεί στο να υπονομεύσει τις συντροφικές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος του ΔΔΣ».


Η εφημερίδα Kommersant επικαλούμενη δικές της πηγές, έγραψε χθες ότι η επιτροπή της Roskosmos που διερευνά τα αίτια που προκάλεσαν την μικρορωγμή στο διαστημόπλοιο Soyuz MC-09, βλέπει ως πρωταρχική εκδοχή τις σκόπιμες ενέργειες των Αμερικανών αστροναυτών, οι οποίοι ήθελαν να επισπεύσουν την επιστροφή τους στη Γη, επειδή ένας συνάδελφος τους θα ήθελε να έχει κανονική νοσηλεία.


Ωστόσο ο Αμερικανός αστροναύτης Andrew Feustel διέψευσε κατηγορηματικά την εκδοχή σε συνέντευξη του στο ABC News.



«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι το πλήρωμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Νομίζω ότι είναι απολύτως ντροπή και κάπως περίεργο, να χάνεις τον χρόνο σου σε τέτοια πράγματα και να λες ότι το πλήρωμα (του ISS) εμπλέκεται σ' αυτό», είπε.




ασφαλεια ζωης αξιζει
γουινόνα ράιντερ ταινίες
υαμαηα ζ 125
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

silvester tweety oma

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html
πλαισιο ασυρματα τηλεφωνα panasonic
silvester tweety oma

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


«Στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατ. ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.


»Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.


silvester tweety oma

»Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης».


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html



νεοι εσπερου

αποχωρηση κουλογλου

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
gel active work τιμη
αποχωρηση κουλογλου

Συγκεκριμένα, ένας 44χρονος εργαζόμενος στο Δήμο Μαραθώνα έχασε τη ζωή του όταν την ώρα, που με το συνάδελφό του φόρτωναν κάδο στο απορριμματοφόρο, ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους. Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 3.15 π. μ., στη λεωφόρο Μαραθώνος, στη Νέα Μάκρη.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

Όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, αλλά ήδη ήταν αργά. Ήταν ένας από τους συμβασιούχους που σήκωσαν το βάρος των πρόσφατων κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους ΟΤΑ.


Τραγική ειρωνεία ήταν ότι η παράταση της σύμβασής του έληγε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.



αποχωρηση κουλογλου
βιοτεχνικη αγλαντζιας facebook

επικληση λεξικο

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html
επικληση λεξικο

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ


επικληση λεξικο

O κ. Κουντούρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» υποστήριξε ότι το απέραντο «μαύρο» στην Πειραϊκή και σε όλη την παραλιακή ζώνη δεν οφείλεται στο «Αγ. Ζώνη II». «Δεν μπορεί τώρα το πετρέλαιο που έχει πάει Σαλαμίνα να φύγει και να πάει στην Πειραϊκή. Το πλοίο είναι στεγανοποιημένο από το μεσημέρι της Τετάρτης», είπε και πρόσθεσε: Την Παρασκευή ήρθε άλλο πλοίο που είχε πάθει ρήγμα. Ήδη έγινε ρύπανση στο λιμάνι του Περάματος από το συγκεκριμένο πλοίο. Τώρα έχουν... φορτώσει όλη τη ρύπανση σε μας. Το "Blue Star Πάτμος", πέρασε ρυμουλκούμενο και ήρθε στο Πέραμα για επισκευές. Είχε διαρροή κατά τη διάρκεια της μεθόρμισής του.


Σε εξέλιξη βρίσκεται και έντονη αντιπαράθεση σε πολιτικό επίπεδο, με φόντο την ανυπολόγιστη ρύπανση, με την αντιπολίτευση να καταλογίζει στην κυβέρνηση αργά αντανακλαστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος και τον υπουργό Ναυτιλίας να θέτει εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

Τα πετρελαιοειδή που χύθηκαν στη θάλασσα, αρχικά ρύπαναν τις ακτές της Σαλαμίνας, όμως τις επόμενες ημέρες, με την αλλαγή και της φοράς του ανέμου, το μαζούτ έφθασε και στη νότια ακτογραμμή της Αττικής, από την Πειραϊκή ως και τη Βούλα.




κειμενα γαμου για δεξιωση
ονειρα ερμηνεια πεθαμενος

τομ χανς ταινιες

αριθμητικες πραξεις στο δυαδικο συστημα

Η συγκεκριμένη σύμβαση αποτελεί τη μεγαλύτερη εν ισχύ κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, καθώς καλύπτει συνολικά περίπου 114.000 ξενοδοχοϋπάλληλους.


Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εργασίας θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα τη διαδικασία ελέγχου σε όλες τις εν ισχύ κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την επέκτασή τους.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

Σημειώνεται ότι στις αρχές του μήνα η υπουργός Εργασίας είχε υπογράψει τις υπουργικές αποφάσεις για την επέκταση τεσσάρων κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας, με τις οποίες κηρύσσονται γενικώς υποχρεωτικές οι κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας στους κλάδους των τραπεζών, των ναυτιλιακών πρακτορείων και ναυτιλιακών επιχειρήσεων, των γραφείων ταξιδίων και τουρισμού, καθώς και των πρακτορειακών επιχειρήσεων που είναι μέλη της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης.




τομ χανς ταινιες
τομ χανς ταινιες
γιορτη πατερα 2016
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

υπερενταση στα ποδια

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

Όπως επισήμανε, είναι άξιο επαίνου το ό, τι η περιοδική αυτή έκθεση, διαρκείας δύο μηνών, λαμβάνει χώρα μέσα στο 2018, έτος κατά το οποίο η Αθήνα, με απόφαση της ΟΥΝΕΣΚΟ, ανακηρύχθηκε Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου και υπογράμμισε ότι το Βιβλίο εξακολουθεί ν' αποτελεί το «όχημα», την «κιβωτό» της διάδοσης κάθε σημαντικού Πολιτισμού, παρά την μεγάλη εξάπλωση και χρήση των σύγχρονων ηλεκτρονικών τεχνολογιών για την επικοινωνία των ανθρώπων μεταξύ τους.


ελιτον πορτες

«Διότι μέσω του βιβλίου διακινείται η γνώση και προάγεται η σκέψη, οι οποίες προκύπτουν από την σοβαρή μελέτη του και τον αναστοχασμό πάνω στο περιεχόμενό του» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.


Αναφερόμενος στο χρονικό της δημιουργίας της «Νικολοπουλείου Βιβλιοθήκης» στην Ανδρίτσαινα, υπενθύμισε ότι χρονολογείται από το 1840 και, όπως φανερώνει και τ' όνομά της, δημιουργήθηκε χάρη σε δωρεά του διαφωτιστή Κωνσταντίνου Νικολόπουλου, ο οποίος προσέφερε την συλλογή του.


Σημείωσε, επίσης, ότι η εν λόγω συλλογή περιλαμβάνει 3900 σπάνιους τόμους, από τις απαρχές της τυπογραφίας έως και τις αρχές του 19ου αιώνα, και δωρήθηκε από τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο στην γενέτειρα του πατέρα του, την Ανδρίτσαινα της Πελοποννήσου, το 1838, ώστε να δημιουργηθεί εκεί Εκπαιδευτικό Κέντρο του Νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html

Σχετικά με την παρούσα έκθεση, τόνισε ότι αφενός παρουσιάζει τις σπάνιες εκδόσεις του 16ου αιώνα της συλλογής του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου, για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό. Και, αφετέρου, αναδεικνύει την εξαιρετική σημασία του Ελβετικού φιλελληνισμού, αφού η «Ελβετική Ένωση Φίλων της Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας», που ιδρύθηκε στο Φρίμπουργκ (Fribourg) της Ελβετίας την 24η Απριλίου 1987 από τον Έλληνα ευπατρίδη, ιατρό Παναγιώτη Πετρόπουλο, και από ομάδα εκλεκτών Ελβετών φιλελλήνων, αριθμεί σήμερα περί τα 200 μέλη και επιτελεί εξαιρετικό πολιτιστικό έργο, βαθαίνοντας τους πνευματικούς δεσμούς μεταξύ των Λαών των δύο Χωρών.



υπερενταση στα ποδια
υπερενταση στα ποδια
μηχανες ποτισματος deutz

ιατρικα εργαλεια ομονοια

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html
σαλουφα μαρια
ζενιλντα ντε σοουζα

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 25χρονος ήταν στο Λόφο του Φιλοπάππου μαζί με μία 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς η κοπέλα, τρεις άγνωστοι τους πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού τους λήστεψαν.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

Ο 25χρονος όμως φιλονίκησε μαζί τους και ξαφνικά έπεσε από τα βράχια από ύψος 20 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν γλίστρησε κατά τη στιγμή του καβγά ή αν τον έσπρωξαν στον γκρεμό.


Η αστυνομία μετά το τραγικό συμβάν έκανε 8 προσαγωγές αλλοδαπών από την περιοχή οι οποίοι κρατούνται για διοικητική απέλαση, καθώς δεν είχαν νομιμοποιητικά έγγραφα.


Όμως, δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 25χρονου.


Τι καταθέτει η φίλη του θανόντα


Η φίλη του θανόντα, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ, έχει δώσει κατάθεση στις Αρχές, χωρίς να μπορέσει να διευκρινίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό.


Όπως τόνισε στην κατάθεσή της, λίγο πριν τις 23:00 χτες το βράδυ καθόταν με τον 25χρονο στα βραχάκια του Φιλοπάππου από την πλευρά του Κουκακίου, όταν εμφανίστηκαν οι τρεις άγνωστοι και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα.



ιατρικα εργαλεια ομονοια
ιατρικα εργαλεια ομονοια

αυτοκινητα απο κατασχεσεις

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html
αυτοκινητα απο κατασχεσεις
αυτοκινητα απο κατασχεσεις

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας παραδέχθηκε ότι η συμφωνία είναι δύσκολη –«η μείωση του αφορολόγητου είναι αρνητικό μέτρο», είπε και μίλησε για ομάδες συμφερόντων που ήθελαν να μπουν στην ατζέντα πράγματα που δεν ήταν στο συμφωνημένο πλαίσιο.


«Η δική μας στρατηγική περιελάμβανε στοιχεία που μας έφεραν σε πιο ισορροπημένη λύση», υποστήριξε και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, λέγοντας ότι επένδυε στο να μην κλείσει η αξιολόγηση. «Έκλεισε ο κύκλος της προσπάθειας η β’ αξιολόγηση να αποτελέσει εφαλτήριο πολιτικών εξελίξεων», σημείωσε με έμφαση.


Υποστήριξε οτι με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης η κυβέρνηση δεν θα νομοθετήσει άλλα δημοσιονομικά μέτρα και περιγράφοντας τα αντίμετρα που θα ισχύσουν ως αντιστάθμισμα για το μαχαίρι στις συντάξεις από το 2019, αναφέρθηκε στη δαπάνη για τα φάρμακα και τη μείωση της συμμετοχής των συνταξιούχων.



κτημα οριζοντες τηλ
μη αποδοχη θανατου
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html

τι ειναι η κοινωνιολογια της εκπαιδευσης

πουλακι τσιου ποδοσφαιρο
pssh vs pssh

Ο μαθητής της Τετάρτης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου τραυματίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έχασε τις αισθήσεις του.


Οι δάσκαλοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο.


Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός μαθητής κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο επικοινωνούσε με το περιβάλλον.


τι ειναι η κοινωνιολογια της εκπαιδευσης


τι ειναι η κοινωνιολογια της εκπαιδευσης
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

δικαιολογητικα για ινδικη βιζα

ψηφοδέλτιο επικρατείας νέα δημοκρατία
ταρτα μαρμελαδα πορτοκαλι

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καταλογίζει ανικανότητα και ιδεοληψία στην κυβέρνηση που ενώ το 2015 παρέλαβε μια οικονομικά υγιή εταιρία συγκοινωνιών, τώρα την οδηγεί στη χρεοκοπία και την απαξίωση.


«Τα πειράματα του κ. Σπίρζη θα τα πληρώσει από την τσέπη του είτε ο Έλληνας φορολογούμενος για να καλύψει την οικονομική «τρύπα» είτε οι ίδιοι επιβάτες των συγκοινωνιών, δηλαδή οι ασθενέστεροι οικονομικά πολίτες, μέσα από την αύξηση των εισιτηρίων», σημειώνει και προσθέτει:


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

δικαιολογητικα για ινδικη βιζα


Η ανεχόμενη από την κυβέρνηση - και σε βαθμό ενθάρρυνσης - εισιτηριοδιαφυγή, οι μη πληρωμές από τα Υπουργεία που ασκούν κοινωνική πολιτική (με την κυβέρνηση να παραβιάζει νόμο που η ίδια ψήφισε το Φθινόπωρο του 2015) και η κυβερνητική αδιαφορία απέναντι στις καταστροφές των μπαχαλάκηδων, με τους πρώτους βανδαλισμούς ακόμα και στο Σύστημα Αυτόματης Συλλογής Κομίστρου, οδηγούν τα Μέσα σταθερής τροχιάς στη χρεοκοπία και την απαξίωση.




δικαιολογητικα για ινδικη βιζα
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html

watch tv online alpha

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html
τι γνωριζουμε για την βασιλοπιτα
watch tv online alpha
Πότε παύει να ισχύει ο δακτύλιος στην Αθήνα

Για μία εβδομάδα ακόμη θα είναι σε ισχύ το μέτρο της εναλλάξ κυκλοφορίας αυτοκινήτων με μονό και ζυγό αριθμό κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αναστέλλεται από τις 20 Ιουλίου λόγω καλοκαιριού.


Οι ρυθμίσεις θα τεθούν και πάλι σε ισχύ το φθινόπωρο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο δακτύλιος αφορά την περιοχή στο κέντρο της Αθήνας που περικλείεται από τις παρακάτω λεωφόρους και οδούς:

«Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπύρου Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Ανδρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη -28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας».

Ο δακτύλιος ισχύει από Δευτέρα έως Πέμπτη κατά τις ώρες 07.00 έως 20.00 και για την Παρασκευή από 07.00 έως 15.00.

Στις οριακές λεωφόρους και οδούς του δακτυλίου δεν ισχύουν τα παραπάνω μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας. Τα μέτρα δεν ισχύουν τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Πότε παύει να ισχύει ο δακτύλιος στην Αθήνα
01
Πότε παύει να ισχύει ο δακτύλιος στην Αθήνα

watch tv online alpha
κανονισμος λειτουργιας πολυκατοικιας

Sunday, April 28, 2019

φυσικο σαπουνι παρασκευη

Για τον Αφγανό αποτέλεσε κίνηση προσβολής και λίγη ώρα αργότερα μαζί με άλλους ομοεθνείς του πήγε στον οικίσκο που Σύρου για να πάρει εκδίκηση.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή, με ένα Σύρο νεκρό και 8 τραυματίες.


samsung laptop x kom

φυσικο σαπουνι παρασκευη

Ήταν μάλιστα τέτοια η αγριότητα του εγκλήματος, που ο δράστης δεν δίστασε να βάλει ένα κινητό τηλέφωνο στο στόμα του θύματος, που ήταν νεκρός στο έδαφος από τα χτυπήματα με πέτρες και ξύλα.


αμυγδαλόψιχα αγορα

Όλη αυτή μάλιστα η αγριότητα απεικονίζεται στη φωτογραφία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.



malakasa1


Ομοεθνείς του θύματος δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς κανείς να αποκλείει το ενδεχόμενο να ήθελαν να δημιουργήσουν αναταραχή και ίσως ένα νέο κύκλο εκδίκησης.


Στο κέντρο φιλοξενίας έφτασε αμέσως κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και έγιναν περισσότερες από 110 προσαγωγές ατόμων. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα εντοπίστηκαν στο σταθμό του τρένου την ώρα που προσπαθούσαν να φύγουν.


Οι αντιδικίες και οι συμπλοκές ανάμεσα σε διαφορετικές εθνότητες είναι συχνό φαινόμενο στα κέντρα φιλοξενίας. Πολλές φορές καταλήγουν σε ξυλοδαρμούς και αιματηρά περιστατικά.



φυσικο σαπουνι παρασκευη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

αλλαγη μεγεθους εικονιδιων επιφανειας εργασιας

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html
κουζινα καθιστικο μαζι
αλλαγη μεγεθους εικονιδιων επιφανειας εργασιας

«Αν θα έλεγα πως δεν θα εκδηλωθεί ποτέ ξανά άλλη μια οικονομική κρίση;» ανέφερε η Γέλεν σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο. «Γνωρίζετε ότι αυτό πιθανόν είναι υπερβολικό, αλλά πραγματικά νομίζω ότι είμαστε πολύ πιο ασφαλείς και ότι ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει (νέα κρίση) στη διάρκεια της ζωής μας. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει», συμπλήρωσε η ίδια.


Ωστόσο η Γέλεν σημείωσε ότι «δεν θα ήταν καλό» οι μεταρρυθμίσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα μετά την κρίση να ανατραπούν και κάλεσε εκείνους που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κρίσης να αποτρέψουν μια τέτοια εξέλιξη.


Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ότι θέλει να μειώσει τα κανονιστικά προσκόμματα για τις τράπεζες. Το υπουργείο Οικονομικών πρότεινε νωρίτερα αυτόν τον μήνα να αρθούν κάποιοι από τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες.


Η Γέλεν απέφυγε να απαντήσει όταν ερωτήθηκε για τη σχέση της με τον Τραμπ. Διαβεβαίωσε ότι έχει μια καλή σχέση συνεργασίας με τον υπουργό Οικονομικών Στιβ Μνούτσιν. Ακόμη, επανέλαβε την πάγια θέση της ότι η Fed, η αμερικανική κεντρική τράπεζα, θα συνεχίσει να αυξάνει τα βασικά της επιτόκια μόνο σταδιακά.


αλλαγη μεγεθους εικονιδιων επιφανειας εργασιας


ποσα ναυτικα μιλια ειναι η μυτιληνη
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html

πιστευε υπακουε πολεμα

κτελ αθηνα αμαλιαδα

Η προτεσταντική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα τον "Κατάλογο του 2018" με τις "50 χώρες στις οποίες διώκονται περισσότερο οι χριστιανοί". Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι 215 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή ένας στους 12 χριστιανούς σε όλον τον κόσμο, πέφτουν θύματα διώξεων "σε μεγάλο έως ακραίο βαθμό".


Για 17η φορά η Βόρεια Κορέα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ετήσιου καταλόγου που βασίζεται σε δείκτες οι οποίοι καταγράφουν όχι μόνο τις βιαιότητες, αλλά και την καθημερινή, πιο διακριτική καταπίεση. Ακολουθούν το Αφγανιστάν και η Σομαλία.


Από την 1η Νοεμβρίου 2016 μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2017 τουλάχιστον 3.066 χριστιανοί σκοτώθηκαν για λόγους που σχετίζονταν με την πίστη τους. Ο αριθμός αυτός είναι κατά πολύ μικρότερος σε σύγκριση με εκείνον που αναφερόταν στον "Κατάλογο 2016" (7.106 θύματα) αλλά υπερδιπλάσιος από εκείνον του "Καταλόγου 2017" (1.207).


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

πιστευε υπακουε πολεμα

«Η σχετική εκεχειρία που διαπιστώθηκε στον δείκτη του 2017 οφειλόταν στον περιορισμό της δράσης της Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία. Ωστόσο, οι δολοφονίες ξανάρχισαν στη χώρα αυτή με το κύμα επιθέσεων που εξαπέλυσαν βαριά οπλισμένοι Φουλάνι εναντίον χριστιανών στην κεντρική ζώνη της χώρας» αναφέρει η οργάνωση στην έκθεσή της. Μόνο στη Νιγηρία πέρσι καταγράφηκαν 2.000 δολοφονίες χριστιανών.


Ο αριθμός των εκκλησιών που μπήκαν στο στόχαστρο (έκλεισαν, πυρπολήθηκαν, υπέστησαν ζημιές κλπ) εμφανίζεται μειωμένος: την περασμένη χρονιά ήταν 793 ενώ την αμέσως προηγούμενη 1.329. «Η μείωση αυτή αποτελεί μια καλή είδηση που εξηγείται εν μέρει από το γεγονός ότι οι εκκλησίες προστατεύονται καλύτερα από τις αστυνομικές αρχές στο Πακιστάν», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μισέλ Βαρτόν, ο διευθυντής των "Ανοιχτών Θυρών" στη Γαλλία.


Η οργάνωση σημειώνει πάντως ότι τα στοιχεία αυτά δεν αποτυπώνουν πλήρως την πραγματικότητα γιατί αφορούν μόνο επιβεβαιωμένες δολοφονίες και επιθέσεις. Για παράδειγμα, η Βόρεια Κορέα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα όπου καταγράφονται τα θύματα, λόγω έλλειψης "αξιόπιστων στοιχείων στην πιο περιχαρακωμένη χώρα του πλανήτη".



πιστευε υπακουε πολεμα
παραδοσιακο φαγητο λιθουανιας
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

φυσικη γενικης πανελληνιες 2013

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html
φυσικη γενικης πανελληνιες 2013

Αναλυτικά:


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html

ηχεια εξωτερικου χωρου θεσσαλονικη

- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.


φυσικη γενικης πανελληνιες 2013

- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.


- Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή.


- Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή.


- Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.


- Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 04 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα.


- Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.


- Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.



μαξιλαρακια πορτας

μπορει να βγει λαθοσ το τεστ εγκυμοσυνησ

Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας της χώρας, την ώρα που ο συνολικός αριθμός των αυτοκτονιών στη χώρα έχει μειωθεί τα τελευταία 15 χρόνια.


τα πιο τελεια πασχαλινα κουλουρακια

μπορει να βγει λαθοσ το τεστ εγκυμοσυνησ

Συνολικά, 250 παιδιά του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου αυτοκτόνησαν κατά το οικονομικό έτος 2016-2017 ως και τον Μάρτιο, σημειώνοντας αύξηση από τα 245 που ήταν το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με έρευνα του υπουργείου Παιδείας, που δημοσιεύει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συγκεντρώνοντας πληροφορίες και από το BBC.


Αυτός ο αριθμός είναι ο υψηλότερος από το 1986, όταν είχαν αυτοκτονήσει 268 μαθητές.


«Ο αριθμός των αυτοκτονιών μεταξύ των μαθητών παρέμεινε υψηλός και αυτό είναι κάτι το ανησυχητικό, το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί», δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου Νοριάκι Κιταζάκι.


Οι λόγοι που κρύβονται πίσω από την αύξηση αυτή είναι δύσκολο να διευκρινιστούν, σημείωσε.


Από τα 250 παιδιά που αυτοκτόνησαν, 33 φέρεται ότι είχαν ανησυχίες για το μέλλον τους, 31 είχαν οικογενειακά προβλήματα, 10 υφίσταντο μπούλινγκ, ενώ για 140 δεν είναι γνωστοί οι λόγοι, δείχνει η έρευνα, καθώς δεν άφησαν κάποιο σημείωμα.


Σημειώνεται ότι οι μαθητές του λυκείου στην Ιαπωνία αποφοιτούν συνήθως από το σχολείο στα 18 έτη.


Όσον αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες των πολιτών της χώρας, ο αριθμός των αυτοκτονιών στην Ιαπωνία μειώθηκε σε 21.321 το 2017 από τον υψηλό αριθμό των 34.427 που είχε φτάσει το 2003, σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας.



μπορει να βγει λαθοσ το τεστ εγκυμοσυνησ
ο ανθρωπος που εκανε μηνυση στο θεο
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

καλαμάτα διαμονή τιμές

καλαμάτα διαμονή τιμές
Κρήτη: Νέο επεισόδιο και ένταση στη δίκη του Μανώλη Στρατάκη

Εκρηκτικό το κλίμα το πρωί της Τετάρτης (13/6) στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων στη δίκη για τον φόνο του Μανώλη Στρατάκη στα Ανώγεια.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

Κατά τη διάρκεια των αγορεύσεων των δικηγόρων υπεράσπισης, επικράτησε ένταση από συγγενή της πλευράς του θύματος, ο οποίος με φωνές επιτέθηκε λεκτικά προκαλώντας ένταση εντός της αίθουσας. Όταν τον οδήγησαν εκτός δικαστικής αιθούσης το επεισόδιο συνεχίστηκε για κάποια λεπτά με την αστυνομία που βρίσκεται στο δικαστήριο να παρεμβαίνει άμεσα για να αποσοβήσει τα χειρότερα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μετά την ένταση η δίκη συνεχίστηκε με τις αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου για τον φόνο του Μ. Στρατάκη.

Από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης, υποστηρίχθηκε ότι προηγήθηκαν οι πυροβολισμοί εναντίον των κατηγορουμένων, πρώτα δηλαδή πυροβόλησαν τα αδέρφια Στρατάκη σε βάρος των κατηγορουμένων. Υπάρχει πυροβολισμός στην πόρτα του αυτοκινήτου των κατηγορουμένων από έξω προς τα μέσα, που δείχνει ότι έγινε όταν η πόρτα του οχήματος ήταν κλειστή και το όχημα εν κινήσει. Αυτό αποδεικνύει ότι ο πρώτος πυροβολισμός ήταν από την πλευρά Στρατάκη. Όλοι οι αυτήκοοι μάρτυρες συμφωνούν ότι προηγήθηκαν οι ήχοι από τα πιστόλια (των αδερφών Στρατάκη) και μετά από το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html

«Υπήρξε βρασμός ψυχής και άμυνα»

Όπως είπε ο ίδιος ο συνήγορος, υπήρξε φονική επίθεση σε βάρος του αυτοκινήτου τους: «Στο αρχικό επεισόδιο που έγινε όταν οι Στρατακηδες τους έκλεισαν τον δρόμο, ο πατέρας είπε στον γιο του και κατηγορούμενο για τον φόνο "Σήκω να φύγουμε" και όντως έφυγαν. Δεν πρόλαβαν όμως να διανύσουν κάποια μέτρα και δέχθηκαν πυροβολισμούς από τους Στρατάκηδες. Υπήρξαν συναισθήματα φόβου και ταραχής εκείνη την ώρα. Αυτό δείχνει ότι αναμφισβήτητα ο κατηγορούμενος για τον φόνο βρισκόταν σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής και υπερδιέγερσης που αποκλείει την ήρεμη σκέψη».

Επίσης στην περίπτωση του κατηγορουμένου υπήρξε σαφώς άμυνα όπως υποστήριξε η πλευρά της υπεράσπισης. Η αμυντική πράξη για κάποιον δεν σημαίνει όπως είπε παρακλήσεις για να μην του κάνουν κακό, αλλά μπορεί να είναι αντεπίθεση για την προστασία του.

Επιπλέον η υπεράσπιση τόνισε στην αίθουσα ότι η πραγματογνωμοσύνη και οι ιατροδικαστικές αναφορές δείχνουν ότι δεν υπάρχει πισώπλατη βολή. «Σε όλες τις εκθέσεις του ιατροδικαστή αναφέρεται βολή από τα πλάγια στην αριστερή θωρακική χώρα και όχι οπίσθια βολή. Δεν υπάρχει πισώπλατη βολή όπως υιοθετήθηκε άκριτα από την εισαγγελική αρχή» ισχυρίστηκε η πλευρά της υπεράσπισης

Δείτε την πρόταση του εισαγγελέα

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί αργότερα το μεσημέρι με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των δικηγόρων υπεράσπισης.

Πηγή: flashnews.gr



καλαμάτα διαμονή τιμές
swing out sister am i the same girl lyrics
ηθοποιοι απο το ταμαμ

ιστορική λαογραφική και αρχαιολογική εταιρεία κρήτης

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html
αγιοι αποστολοι αττικης καιρος
ant1 news σημερα
ιστορική λαογραφική και αρχαιολογική εταιρεία κρήτης
Αυτή είναι η μεγαλύτερη φυτεία με οπιούχα στην Ελλάδα - Δείτε πού εντοπίστηκε (pics)

Μια σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώθηκε σήμερα (15/05) στη Λαμία.


Όπως αποκάλυψε ο Προϊστάμενος Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων και Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, Α/Β’ Σταύρος Κουτουλογένης, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε φυτεία στην οποία καλλιεργούνταν χιλιάδες οπιούχα φυτά υπνοφόρου μήκωνος («παπαρούνες»), στην περιοχή Νεοχωρακίου Θηβών Βοιωτίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο συγκεκριμένος χώρος είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση και χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί (τρεις υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 58, 47 και 36 ετών, καθώς και ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν), καλλιεργητές της φυτείας. Τρεις από τους συλληφθέντες στερούνταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Συνολικά από τους αστυνομικούς εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 3.700 οπιούχα φυτά ύψους από 30 έως και 120 εκατοστών, τα οποία περιποιούνταν οι συλληφθέντες με αυτόματο σύστημα ποτίσματος, αποτελούμενο από πλαστικούς σωλήνες και μπεκ.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Όπως διαπιστώθηκε, ο χώρος της φυτείας ήταν κατάλληλα περιφραγμένος και άριστα «καμουφλαρισμένος» με ξύλινες παλέτες, ενώ η μοναδική πρόσβαση ήταν εφικτή από παρακείμενη αποθήκη, στην οποία διέμεναν οι τέσσερις καλλιεργητές.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην προαναφερόμενη αποθήκη, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον σακούλες, που περιείχαν τμήματα αποξηραμένων φυτών («παπαρούνες»), συνολικού μεικτού βάρους 8 κιλών και 50 γραμμαρίων, τα οποία διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί θρυματοποίηση, με προφανή σκοπό την άμεση πώλησή τους.

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ένας 64χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος ομοίως για καλλιέργεια ναρκωτικών. Επίσης προέκυψε ότι ως ιδιοκτήτης της ανωτέρω αποθήκης, απασχολούσε παράνομα, ως εργάτες, τρεις από τους αλλοδαπούς, ενώ τους παρείχε την αποθήκη ως κατάλυμα, διευκολύνοντας την παράνομη παραμονή τους στη χώρα μας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Διαβάστε επίσης:

Εξελίξεις στο Σκοπιανό: Αυτό είναι το όνομα που έχει στα χέρια του ο Τσίπρας

Προσοχή! Η ΕΜΥ προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι


Αυτή είναι η μεγαλύτερη φυτεία με οπιούχα στην Ελλάδα - Δείτε πού εντοπίστηκε (pics)
01
Αυτή είναι η μεγαλύτερη φυτεία με οπιούχα στην Ελλάδα - Δείτε πού εντοπίστηκε (pics)















ιστορική λαογραφική και αρχαιολογική εταιρεία κρήτης
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

επιθεωρητης αστυνομιας

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html
μην μπλεξεις με λεων

«Τους επόμενους δυο μήνες θα οργανώσουμε την ανυπακοή. Και θα προκηρύξουμε την έναρξή της με σκοπό να ρίξουμε το καθεστώς. Είναι δικαίωμα μας η ανυπακοή. Να αρνηθούμε κάθε φόρο και εισφορά μετά το όχι του δημοψηφίσματος. Να διαγράψουμε εμείς το χρέος που μας επιβάλλουν», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου και συνέχισε:


«Απέναντι στην ανυπακοή μας, βρίσκεται το ευρώ. Είμαστε εναντίον του ευρώ και της ΕΚΤ, διεκδικούμε νομισματική κυριαρχία. Οφείλουμε να αντιταχθούμε στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος που δρα σύμφωνα με τις θέσεις της ΕΚΤ και του μνημονίου».


«Τα μέτρα δεν θα είναι ποτέ τα τελευταία. Δεν θα τελειώσουν αν δεν τα τελειώσουμε εμείς», σημείωσε ακόμα ενώ στο ερώτημα υποταγή ή εξέγερση, η απάντηση είναι εξέγερση.


θαρρος οικογενεια λεξεων

zoi 2


Η ίδια ανέφερε πως το επόμενο διάστημα θα μιλήσει για τα σχέδια που υπάρχουν και τα σχέδια που θα δημιουργηθούν, τονίζοντας πως πρώτα είναι η απόφαση να παλέψεις για τα δικαιώματα σου, για την ελευθερία ακόμα και για όσους δεν μπορούν.


«Έχω πάρει την απόφαση να ρίξω το μνημόνιο και να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία. Θα δώσω και τη ζωή μου γι’ αυτό για να μη ζήσουν υπόδουλα τα παιδιά μας», τόνισε και πρόσθεσε:



επιθεωρητης αστυνομιας
επιθεωρητης αστυνομιας
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

εστιατορια λεμεσος μαρινα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html
θεσεις του μπασκετ
εστιατορια λεμεσος μαρινα

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Τσίπρας μίλησε για μια νέα σελίδα στα Βαλκάνια.


ξυλινο ταβανι κατασκευη

«Το μίσος των εθνικισμών, οι διενέξεις και οι συγκρούσεις δίνουν τη θέση τους στη φιλία, την ειρήνη και τη συνεργασία. Οι επόμενες γενιές και στις δυο χώρες θα χρωστούν ευγνωμοσύνη στους βουλευτές που με θάρρος και τόλμη, έβαλαν τα θεμέλια για ένα μέλλον ειρήνης, αλληλεγγύης και αρμονικής συνύπαρξης ανάμεσα στους δυο λαούς» έγραψε ο κ. Τσίπρας, και συμπλήρωσε: «Η Βόρεια Μακεδονία που σήμερα γεννήθηκε, θα είναι μια φίλη χώρα. Σύμμαχος και συμπαραστάτης της Ελλάδας στις προσπάθειές της για την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη συνανάπτυξη στη περιοχή».





εστιατορια λεμεσος μαρινα
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

λογοι που ενα μωρο δεν παιρνει βαρος

δεν εχω πυκνα γενια
λεβάντα γλάστρα

Σε σχετική ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας αποσαφηνίζει, μεταξύ άλλων, ότι οι μόνες κατηγορίες συνταξιούχων του Δημοσίου που έχουν εξαιρεθεί από την εφαρμογή του νόμου, είναι αυτές που αναφέρονται ρητά στο άρθρο 4 του νέου ασφαλιστικού νόμου ν. 4387/2016 (πολεμικές συντάξεις, συντάξεις Εθνικής Αντίστασης, συντάξεις λογοτεχνών-καλλιτεχνών, προσωπικές συντάξεις, συντάξεις, λόγω ανικανότητας που προήλθε πρόδηλα και αναμφισβήτητα, εξαιτίας της υπηρεσίας και ένεκα ταύτης).


Σημειώνει ακόμη ότι τα παραπάνω, σε καμία περίπτωση, δεν συνεπάγονται εξαίρεση των βουλευτών και αιρετών α’ και β’ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Σχετικά με παραπλανητικές αναφορές στον Τύπο, αποδεικνύονται αμέσως ψευδείς» αναφέρει χαρακτηριστικά. Σε ό, τι αφορά τους ευρισκόμενους εν θητεία βουλευτές, επισημαίνει ότι δεν συντρέχει λόγος έκδοσης των συντάξεων και, ως προς τον επανυπολογισμό, πρόκειται για μία διαδικασία που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31/12/2018 και, έως τότε, θα έχει εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος και γι’ αυτήν την κατηγορία.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

λογοι που ενα μωρο δεν παιρνει βαρος

Σε σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εργασίας ξεκαθαρίζει ότι καμία τέτοια εξαίρεση δεν πρόκειται να υπάρξει και οι αιρετοί αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους λοιπούς ασφαλισμένους της χώρας.



λογοι που ενα μωρο δεν παιρνει βαρος
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

πωλειται αγροτεμαχιο με ελιες λαμια

psp 3004 σκρουτζ

Ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σιδερολοστούς, καδρόνια, καπνογόνα και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.


Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τα άτομα αυτά.


Η εικόνα από το σημείο, αυτή την ώρα, είναι τεταμένη, καθώς γίνεται εκτεταμένη χρήση χημικών στην είσοδο της Βουλής, από τη Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Σοφίας.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

πωλειται αγροτεμαχιο με ελιες λαμια

πωλειται αγροτεμαχιο με ελιες λαμια

Οι διαδηλωτές έχουν αρχίσει να υποχωρούν προς την Ηρώδου Αττικού, ενώ άλλοι έχουν βρει «καταφύγιο» στα στενά της Πανεπιστημίου και της Βασιλίσσης Αμαλίας.





για μενα θα ζησω νινο
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

έλεγχος ποιότητας λαδιού

Το θέμα έχει τεθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων και την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τους γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και τη Συνομοσπονδία των Ξενοδόχων με στόχο την αντιμετώπισή του προβλήματος.


Ο Πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι είναι ένα ζήτημα που δεν χωρά επιφανειακή αντιμετώπιση.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο στεγανοποίησης της γυάλινης οροφής της αίθουσας της Ολομέλειας, η οποία θα ξηλωθεί και θα αποκατασταθεί πλήρως. Η ανάθεση του έργου έγινε ύστερα από διαγωνισμό, θα στοιχίσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ και θα παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου του 2018. Για το λόγο θα κλείσει η αίθουσα για ένα μήνα γύρω στο Πάσχα και τρεις μήνες το καλοκαίρι.


Αναφερόμενος στο νέο σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, είπε πως μέχρι το Πάσχα θα γίνουν δύο τουλάχιστον ψηφοφορίες με το νέο σύστημα.


μετρο διακοπη ρευματος

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται μια σειρά έργων για τη λειτουργική αναβάθμιση της Βουλής με κονδύλια εξασφαλισμένα από το ΕΣΠΑ, τον προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου και τα αποθεματικά του.



έλεγχος ποιότητας λαδιού
έλεγχος ποιότητας λαδιού
kiss fm καλαμάτα live
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

νησι του θεου ηλιου

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html
νησι του θεου ηλιου

Στο έντυπο καταχώρησης των δημοσιογράφων που καλούνταν να συμπληρώσουν για την κάλυψη του συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο, τους ζητείται να συμφωνήσουν στη συλλογή, την αποθήκευση και τη χρήση προσωπικών δεδομένων που θα χορηγούσαν, όπως όνομα, ανάστημα, αριθμό δημοσιογραφικής κάρτας, καθώς και «ειδικά δεδομένα».


Η φόρμα αναφέρεται σε ένα κομμάτι του νόμου προστασίας δεδομένων της Γερμανίας, που καταχωρεί τέτοια «ειδικά δεδομένα» όπως φυλετική και εθνοτική προέλευση, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές ενώσεις, κατάσταση υγείας ή σεξουαλικές προτιμήσεις.


αποθηκη bar μοσχατο

Άλλα κόμματα απαιτούν βασικές πληροφορίες για την καταχώρηση δημοσιογράφων, χωρίς να ζητούν παρόμοια προσωπικά δεδομένα.


νησι του θεου ηλιου

Το AfD, που στρέφεται ενάντια σε αυτό που αποκαλεί «εξισλαμισμό της Ευρώπης», κατηγορώντας τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης για διασπορά «ψευδών ειδήσεων», αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο στην εφημερίδα Stuttgarter Zeitung, που έφερε το θέμα πρώτη στη δημοσιότητα χθες Παρασκευή.


θεολογικες σπουδες

Ο αρμόδιος για την προστασία των δεδοµένων του Βερολίνου διεξάγει έρευνα για το θέμα, σύμφωνα με την εφημερίδα.


«Αυτό αποτελεί μια απαράδεκτη παρέμβαση στις ιδιωτικές ζωές των δημοσιογράφων», δήλωσε στην Stuttgarter Zeitung ο Χέντρικ Ζέρνερ, εκπρόσωπος της γερμανικής ένωσης δημοσιογράφων, καλώντας το AfD να αποσύρει άμεσα το αίτημα συλλογής τέτοιων δεδομένων από δημοσιογράφους.




https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

σχεδιο δεντρου

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html
σχεδιο δεντρου

"Ο διαγωνισμός έδωσε ένα απροσδόκητα υψηλό τίμημα που δίνει το σήμα και στους ξένους επενδυτές, ότι σε αυτό τον τόπο θα υπάρχουν κανόνες και αδιάβλητοι διαγωνισμοί και ότι θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το δημόσιο συμφέρον" ανέφερε στη συνέχεια κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε σειρά σκανδάλων πουν έχουν σημειωθεί στο παρελθόν σε δημόσιους διαγωνισμούς.


Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι τα 246 εκατομμύρια ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό που δεν είχε υπολογίσει η κυβέρνηση και δεσμεύτηκε ότι τα χρήματα θα διατεθούν σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων.


δεστρα snowboard

δωρεαν ελληνικα καναλια στο εξωτερικο

"Ως και το τελευταίο ευρώ θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη της κοινωνίας που το έχει ανάγκη", ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι περισσότερες ανακοινώσεις για τη διάθεση αυτού του ποσού θα κάνει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).


Επιπλέον, κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να παραδεχτεί το ατόπημά της και να συναινέσει στην από κοινού συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.



σχεδιο δεντρου
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

ish-one new money

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html
Με προβλήματα το επόμενο 24ωρο η υδροδότηση στη Θεσσαλονίκη

Προβλήματα υδροδότησης σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα θα υπάρξουν εντός του επόμενου 24ώρου, λόγω σοβαρής διαρροής στον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί τη Θεσσαλονίκη με νερό από τις πηγές Αραβησσού, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ.


ish-one new money

Τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται εντατικά ήδη από το απόγευμα στο σημείο και θα συνεχίσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ παράλληλα γίνονται οι απαραίτητες διευθετήσεις στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, ώστε να υπάρξει καλύτερη κατανομή του διαθέσιμου νερού σε όλες τις περιοχές.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο κεντρικός αγωγός της Αραβησσού τροφοδοτεί με 80.000 - 90.000 κ. μ. νερού την ημέρα το δίκτυο της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


κατακρατηση υγρων τι να κανω

νησι στην χαλκιδικη


ish-one new money
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

η γιορτη της μητερας υπαπαντη

η γιορτη της μητερας υπαπαντη
η γιορτη της μητερας υπαπαντη

Ο Γάλλος πρόεδρος συνεχάρη τον Πούτιν για την άψογη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και για την καλή απόδοση της εθνικής ομάδας της Ρωσίας που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και «έπαιξε με πολύ κουράγιο», όπως είπε χαρακτηριστικά.


Από την πλευρά του, ο Πούτιν συνεχάρη την εθνική Γαλλίας που έφτασε στον τελικό, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κροατία. «Είμαι βέβαιος ότι θα παρακολουθήσουμε έναν ενδιαφέροντα αγώνα που θα ικανοποιήσει τα εκατομμύρια των τηλεθεατών σε όλον τον κόσμο».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με τη σύζυγό του, Μπριζίτ.


μοντέρνα οικογένεια επεισόδιο 39

Λίγο νωρίτερα, ο Πούτιν συναντήθηκε και με την πρόεδρο της Κροατίας Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς, που επίσης θα βρίσκεται στο στάδιο για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της χώρας της.


Στη συνάντηση αυτή η Γκράμπαρ Κιτάροβιτς δώρισε στον Πούτιν μια φανέλα της εθνικής Κροατίας με τον αριθμό 9 και το όνομα «Πούτιν» στην πλάτη και τον συνεχάρη για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Όχι μόνο διασφαλίσατε την ελεύθερη μετακίνηση των φιλάθλων αλλά αποφύγατε και οποιοδήποτε επεισόδιο», υπογράμμισε.



εισιτηρια πλοιων πειραιας χιος
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html