παπουτσια μπαλετου λαρισα
είδη ψαριών γλυκού νερού
Αν θέλετε να απογειώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές στο χώρο του Τουρισμού από όποιον χώρο και αν προέρχεστε, τώρα έχετε τη μοναδική δυνατότητα με το 1ο Πιστοποιημένο Πρόγραμμα στο Food & Beverage Management από το Μetropolitan Κέντρο δια Βίου Μάθησης.
Το πρόγραμμα Food & Beverage Management εστιάζει στις γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τον έλεγχο, την οργάνωση και τη διοίκηση μιας επισιτιστικής μονάδας όπως, εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering κ. ά., καθώς και για την παροχή υπηρεσιών σε σχέση με την ποιότητα και την οικονομία. Αποτελεί λοιπόν την ιδανική επιλογή σπουδών για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου (μάγειρες, ζαχαροπλάστες, barista, bartenders, υπαλλήλους τουριστικών πρακτορείων, ξενοδοχείων, catering κ. λπ), καθώς - όπως διεθνώς στατιστικά καταγράφεται - o F&B Μanager έχει τα πιο ανοδικά ποσοστά απορρόφησης από την αγορά εργασίας!
είδη ψαριών γλυκού νερού
Στο πρόγραμμα διδάσκουν οι πιο έμπειροι στο χώρο (αλφαβητικά):
καιρος αλεξανδρεια 2 εβδομαδες
- Δημήτρης Βέργας: Διευθύνων Σύμβουλος AG ADVENT ΑΕ, MSc in Total Quality Management - European Master's Programme in Total Quality Management, Eξειδίκευση στο Μάρκετινγκ και τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
- Μίλτος Δημητρίου - Kάτοχος Diploma in Hotel Management, (Alpine Center for Hotel and Tourism Management Studies), Associate Institute of IHTTI, Switzerland, Ειδικός στη Διαχείριση αποθεμάτων, κοστολόγηση και μηχανοργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων-Database Administrator & Report Builder (MIS REPORTING) - Former Administrator του παγκοσμίως αναγνωρισμένου POS system Micros και Fidelio Food & Beverage
- Γιάννης Ζαχόπουλος - Κάτοχος MBA in Tourism-Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς-Train the Trainers της International Bartenders Association-F&B & Event Manager-Champion of International Bartending Competitions
- Μίλτος Καρούμπας - Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Παγκόσμιος Πρέσβης Ελληνικής Γαστρονομίας, Γευσιγνώστης ΙΤQI, Κριτής Bocuse d'Or, Kριτής WACS και Founder Μediterranean Culinary Federation
- Χρήστος Μανουσίδης - Μέλος της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος, Manager Bar και Bartender, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικού Μπαρ-International Bartenders Associate
- Δημήτρης Παπαϊωάννου - Παγκόσμιος Πρωταθλητής "Illinois Bartending school "Chicago ,"Barskolan" MiamiΚάτοχος Gastrophysic & Food Pairing-Institute of Taste, Manhatan-Νέας Υόρκης & Illinois Bartending School-Chicago
- Αντώνης Παρούσης Master Hospitality Management-UK F&B Manager, Cost Control Manager-Iδρυτής Οnline Platform - CostoMenu
- Δημήτρης Περράκης - Manager at Atlantica Hotels and Resorts, Bachelor of Arts, International Hospitality Management - Bournemouth University UK, Master of Science, Hospitality and Tourism Management, F & B Management Intructor, Recognized Instructor of American Hotel and Lodging Educational Institute – AH & LA (Food and Beverage Management, Bar and Beverage Management)
Εγγραφείτε τώρα και δώστε νέα ώθηση στην καριέρα σας καθώς η φοίτηση οδηγεί επιπλέον και στη χορήγηση Διεθνούς Πιστοποιητικού Pearson Assured.
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html
Έναρξη τμήματος: Δεκέμβριος 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο ΜΕΤROPOLITAN KΔΒΜ 210-3801133
Και : http://www.mitropolitikostudies. edu.gr/tomeis-spoudwn/oikonomia-dioikisi/food-beverage-manager
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
No comments:
Post a Comment