Monday, April 29, 2019

επικληση λεξικο

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html
επικληση λεξικο

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ


επικληση λεξικο

O κ. Κουντούρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» υποστήριξε ότι το απέραντο «μαύρο» στην Πειραϊκή και σε όλη την παραλιακή ζώνη δεν οφείλεται στο «Αγ. Ζώνη II». «Δεν μπορεί τώρα το πετρέλαιο που έχει πάει Σαλαμίνα να φύγει και να πάει στην Πειραϊκή. Το πλοίο είναι στεγανοποιημένο από το μεσημέρι της Τετάρτης», είπε και πρόσθεσε: Την Παρασκευή ήρθε άλλο πλοίο που είχε πάθει ρήγμα. Ήδη έγινε ρύπανση στο λιμάνι του Περάματος από το συγκεκριμένο πλοίο. Τώρα έχουν... φορτώσει όλη τη ρύπανση σε μας. Το "Blue Star Πάτμος", πέρασε ρυμουλκούμενο και ήρθε στο Πέραμα για επισκευές. Είχε διαρροή κατά τη διάρκεια της μεθόρμισής του.


Σε εξέλιξη βρίσκεται και έντονη αντιπαράθεση σε πολιτικό επίπεδο, με φόντο την ανυπολόγιστη ρύπανση, με την αντιπολίτευση να καταλογίζει στην κυβέρνηση αργά αντανακλαστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος και τον υπουργό Ναυτιλίας να θέτει εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

Τα πετρελαιοειδή που χύθηκαν στη θάλασσα, αρχικά ρύπαναν τις ακτές της Σαλαμίνας, όμως τις επόμενες ημέρες, με την αλλαγή και της φοράς του ανέμου, το μαζούτ έφθασε και στη νότια ακτογραμμή της Αττικής, από την Πειραϊκή ως και τη Βούλα.




κειμενα γαμου για δεξιωση
ονειρα ερμηνεια πεθαμενος

No comments:

Post a Comment