Thursday, April 25, 2019

791 τεφ καποτα

γλυκο ψυγειου με σοκολατα και ζελε
791 τεφ καποτα
791 τεφ καποτα

Η εταιρία λιανικής εξήγησε σε ανακοίνωσή της στην οποία παρουσίαζε τα αποτελέσματά της του εξαμήνου ότι προβλέπει να συγκεντρώσει επιπλέον αποθέματα αξίας 5 έως 8 εκατομμυρίων στερλινών (περίπου 6 έως 9 εκατ. ευρώ) έως τα τέλη Μαρτίου, που είναι η ημερομηνία έναρξης ισχύος του Brexit. Στόχος είναι "να αμβλυνθεί κάθε πιθανή αναστάτωση της αλυσίδας εφοδιασμού λόγω του Brexit τον Μάρτιο του 2019".


το διχτυ πολυ πανου στιχοι

Η εφημερίδα Guardian διευκρίνισε ότι τα αποθέματα αυτά θα αριθμούν περισσότερο από ένα εκατομμύριο επιπλέον φιάλες γαλλικών, ισπανικών και ιταλικών κρασιών.


Η Majestic Wine προστίθεται στις εταιρίες που έχουν ήδη προβλέψει αποθέματα πρώτων υλών, φαρμάκων και άλλων διατροφικών προϊόντων, φοβούμενες μήπως η δραστηριότητά τους πληγεί από τις συνέπειες ενός διαζυγίου χωρίς συμφωνία μεταξύ του Λονδίνου και των Βρυξελλών, με πιθανή την επαναφορά των τελωνειακών ελέγχων.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

Ο κολοσσός υπηρεσιών εστίασης Compass ανακοίνωσε επίσης αυτή την εβδομάδα ότι σκοπεύει να συγκεντρώσει αποθέματα, όπως και ο όμιλος αγροτροφίμων Premier Foods που θα διαθέσει 10 εκατομμύρια στερλίνες για τον σκοπό αυτό.



https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

No comments:

Post a Comment