Saturday, June 29, 2019

ποτε αναβουμε αλαρμ

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
αινιγμα club χαιδαρι
ποτε αναβουμε αλαρμ

Οι πρωθυπουργοί της πΓΔΜ και της Πορτογαλίας, Ζόραν Ζάεφ και Αντόνιο Κόστα, εθεάθησαν να βοηθούν τον Ευρωπαίο αξιωματούχο προκειμένου να κατέβει τις σκάλες.


Στη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Mαρκ Ρούτε, ο πρόεδρος Γιούνκερ έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στον πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο.


Την ίδια νύχτα, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίστηκε σε αναπηρική πολυθρόνα. Στο παρελθόν, ο κ. Γιούνκερ ανέφερε ότι υποφέρει από ισχιαλγία, η οποία μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα ή αδυναμία στα πόδια.


ποτε αναβουμε αλαρμ




μπισκοτα με σταγονες σοκολατας παρλιαρος
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

αναμεινατε στο ακουστικο σας θεατρο ακαδημος

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html
φθηνο φαγητο στη ναξο
αναμεινατε στο ακουστικο σας θεατρο ακαδημος

Ο Μπαρνιέ άφησε να εννοηθεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να καθίσει εκ νέου στο τραπέζι – κάτι που είπε εχτές και Γερμανός αξιωματούχος - και να επαναδιαπραγματευτεί ορισμένα από τα ζητήματα-αγκάθια για τους Βρετανούς βουλευτές εάν και το Λονδίνο… μετακινήσει λίγο με τη σειρά του τις «κόκκινες γραμμές».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

Παρόλα αυτά, ο διαπραγματευτής της Ε. Ε. ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα του «backstop» στα σύνορα με την Ιρλανδία δεν θα ξανανοίξει.


H Μεγάλη Βρετανία πλέει πλέον σε αχαρτογράφητα νερά μετά το συντριπτικό «όχι» που είπε η Βουλή των Κοινοτήτων στη συμφωνία που συνήψε η πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, με τους Ευρωπαίους για τους όρους του Brexit.


Η συμφωνία καταψηφίστηκε - 202 βουλευτές ψήφισαν υπέρ ενώ 432 κατά - και έθεσε τη Μέι αντιμέτωπη με μία πρόταση μομφής από τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος ευελπιστεί στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών.


αναμεινατε στο ακουστικο σας θεατρο ακαδημος

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Βρετανίδα πρωθυπουργός παραδέχθηκε την ήττα της και δήλωσε έτοιμη για την πρόταση μομφής, που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης είχε εδώ και καιρό προαναγγείλει. Όπως τόνισε στην ομιλία της, είναι αισιόδοξη ότι διατηρεί την εμπιστοσύνη της Βουλής.





ελληνικο συγκροτημα διασκευες

ειρηνοδικειο εδεσσασ τηλ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
ειρηνοδικειο εδεσσασ τηλ
ειρηνοδικειο εδεσσασ τηλ

Χτυπώντας τα προσωπικά στοιχεία ταυτότητας δύο ανδρών, που ήθελαν να επισκεφτούν κάποιον εντός της Βουλής, ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι τα αυτά άτομα αυτά είχαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις για πλαστογραφία και απάτη.


Στη Βουλή υπάρχει πλέον ένα μηχάνημα που είναι συνδεδεμένο με την κεντρική υπηρεσία όπου και είναι καταχωρημένες όλες οι καταδικαστικές αποφάσεις – από το πιο απλές, που μπορεί να είναι κάποια τροχονομική παράβαση μέχρι το πιο σοβαρές, όπως κάποιο κακούργημα.


Όταν λοιπόν οι δύο επισκέπτες της Βουλής έδωσαν τις ταυτότητές τους στην είσοδο εκεί διαπιστώθηκε ότι διώκονται για τις παραπάνω αποφάσεις του δικαστηρίου. Μάλιστα και οι ίδιοι δήλωσαν άγνοια για τις συγκεκριμένες αποφάσεις.


Τώρα θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

αλλοτρίωση ορισμός


τυποι ελευθερης πτωσεις

ομπρελα κηπου παραλληλογραμμη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
δικαστηρια τριπολης

Ειδικότερα, πηγές της κυβέρνησης σχολιάζουν ότι «η Νέα Δημοκρατία για ακόμη μία φορά μετά από μία συνεδρίαση στη Βουλή βρίσκεται σε τόσο δυσάρεστη θέση, που αναγκάζεται να προβεί σε εκ των υστέρων διαρροές, πράγμα που φανερώνει την ανεπάρκεια του αρχηγού της και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο».

«Δυστυχώς όμως», σημειώνουν, «η ανεπάρκεια αυτή, όταν αφορά τη διαχείριση ευαίσθητων εθνικών θεμάτων που είναι σε εξέλιξη, δεν συνιστά πρόβλημα μόνο για τη ΝΔ αλλά και για τη χώρα».


Νωρίτερα, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας έλεγαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, παρότι προκλήθηκε, δεν διέψευσε πως είχε υποσχεθεί στον Ερντογάν την επιστροφή των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, που έφτασαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία το 2016.




ομπρελα κηπου παραλληλογραμμη
ομπρελα κηπου παραλληλογραμμη
εισαι το μωρο μου που εχω στην καρδια στιχοι

φολι φολι αγιος στεφανος

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html
φολι φολι αγιος στεφανος

Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό, τονίζοντας πως στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της, που έχουν περικυκλώσει το σούπερ-μάρκετ.


τηλεοραση μεταχειρισμενη χανια

Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη στην πόλη Τρεμπς, όπως ανέφερε το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.


φολι φολι αγιος στεφανος

Ένας δράστης φέρεται να μπήκε στο σούπερ-μάρκετ στις 11:00 π. μ. (τοπική ώρα) και να άνοιξε πυρ.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Περίπου μία ώρα μετά την εισβολή του, όπως αναφέρει το Reuters, ο δράστης άφησε ελεύθερους τους ομήρους, κρατώντας μόνο έναν αστυνομικό.




⚠️ Intervention de police en cours à #Trèbes dans l'#Aude. La priorité est à l'intervention des forces de police et de secours. Plus d'informations à venir sur ce compte, ne diffusez pas de rumeurs ⬇️ pic.twitter.com/M2t4mLccG0

— Ministère de l'Intérieur (@Place_Beauvau) 23 Μαρτίου 2018


αγιος τιτος ηρακλειο γιορτη

τραπεζα στη ρωμη

αδεια λειτουργιας καφενειου ουζερι
Δήλεσι - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις δύο αδερφές: Είχαν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Αποκαλύψεις σοκ για την υπόθεση με τις δύο αδερφές από το Δήλεσι – Ο πατέρας τους απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει – Σχεδόν καθημερινά δεχόντουσαν λεκτική και σωματική βία από τους γονείς τους – Είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν να αυτοκτονήσουν


Οι δύο αδερφές φαίνεται πως ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, καθώς σχεδόν καθημερινά δέχονταν λεκτική και σωματική βία από τους δύο γονείς της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν με μαχαίρι, αλυσοπρίονο και χάπια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Politisonline, τα δύο κορίτσια, ηλικίας 17 και 16 ετών είχαν επιχειρήσει στο παρελθόν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 17χρονη προσπάθησε δύο φορές να αυτοκτονήσει. Τη μία μαχαίρι και την άλλη με αλυσοπρίονο.


το πιο μεγαλο θαυμα

Την έβλεπε που επιχειρούσε να αυτοκτονήσει και την άφηνε αβοήθητη

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που λένε ότι όταν η 16χρονη κατανάλωσε χάπια, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της, ο πατέρας της την άφησε αβοήθητη. Ο λόγος που δεν την μετέφερε στο νοσοκομείο; Σύμφωνα με το Politisonline, φοβόταν ότι οι Αρχές θα προχωρούσαν στη σύλληψή του.

Μάλιστα, ο πατέρας διάβασε το σημείωμα που είχε γράψει η 16χρονη πριν προχωρήσει στην απόπειρα αυτοκτονίας, γεγονός που δεν τον επηρέασε καθόλου.

Τις ξυλοκόπησαν άγρια και οι δύο γονείς πριν εξαφανιστούν

Οι δύο κοπέλες λίγες μέρες πριν εξαφανιστούν, έφυγαν από το σπίτι τους για να μείνουν σε φίλες τους που ένιωθαν ασφάλεια. Μόλις επέστρεψαν στο σπίτι οι γονείς τους τις ξυλοκόπησαν άγρια. Μάλιστα, ο πατέρας χτυπούσε την 16χρονη και η μητέρα την 17χρονη. Στη συνέχεια απαγόρευσαν και στις δύο να πάνε ξανά στο σχολείο.

Ο πατέρας τους τις είχε απειλήσει ότι θα τις σκοτώσει

Ο πατέρας τους, ο οποίος βρίσκονταν σχεδόν πάντα υπό την επήρεια αλκοόλ, είχε απειλήσει τις κόρες του ότι αν φύγουν θα τις σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει.

Είχε μαχαιρώσει άνδρα

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Politisonline, στο παρελθόν ο πατέρας είχε επιτεθεί σε αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής, τραυματίζοντας τον σοβαρά με μαχαίρι.

Διαβάστε επίσης:

Άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι

Ανάσα για εκατομμύρια Έλληνες - Μέσα σε ένα μήνα θα δουν περισσότερα χρήματα στο λογαριασμό τους



τραπεζα στη ρωμη
τραπεζα στη ρωμη
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

Friday, June 28, 2019

ανεξαρτητοι ελληνες ηρακλειο

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
η ζωη ειναι ωραια χρυση γιαντσιου
ποτηρι λεμονι

Στη διάρκεια της ώρας των ερωτήσεων στην πρωθυπουργό στο κοινοβούλιο κυριάρχησε το θέμα του Brexit, το οποίο στάθηκε αφορμή για ανταλλαγή έντονων σχολίων και απαντήσεων ανάμεσα στον Τζέρεμι Κόρμπιν και την Τερέζα Μέι. Η τελευταία αρνήθηκε να αποκλείσει το σενάριο no deal, όπως και της τελωνειακής ένωσης, που δεν θα επέτρεπε στην Βρετανία να συνάψει τις δικές της εμπορικές συμφωνίες.


ανεξαρτητοι ελληνες ηρακλειο

Απάντησε, επίσης, στο σχόλιο του Τζ. Κόρμπιν για τις διακομματικές συνομιλίες ότι «(σ. σ. η Τερέζα Μέι) έχει την πόρτα ανοιχτή, αλλά το μυαλό κλειστό», κατηγορώντας τον ότι τις μποϋκοτάρει, βάζοντας προϋποθέσεις.


Όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι έτοιμος να «συναντήσει τη Χαμάς, τη Χεζμπολάχ και τον IRA» αλλά αρνείται να συναντηθεί μαζί της για συζητήσουν το Brexit.


ανεξαρτητοι ελληνες ηρακλειο

Ο ηγέτης των Εργατικών, που αφιέρωσε όλες του τις ερωτήσεις γύρω από το Brexit, ρώτησε την πρωθυπουργό εάν θα αποδεχτεί τις τροπολογίες που κατατέθηκαν επί του σχεδίου για το Brexit, οι οποίες εάν ψηφιστούν θα αποκλείουν την έξοδο χωρίς συμφωνία, αλλά η κ. Μέι δεν αναφέρθηκε σε αυτό, παρά μόνο σχολίασε ότι η παράταση του άρθρου 50 δεν αποκλείει το no deal.


Μία από τις τροπολογίες που κατέθεσαν η βουλευτής των Εργατικών, Ιβέτ Κούπερ, και των Συντηρητικών, Νικ Μπόλ, που στοχεύει στο να αναλάβει το κοινοβούλιο τον έλεγχο και να εμποδίσει το Brexit χωρίς συμφωνία, έχει ήδη σημαντική υποστήριξη από τους βουλευτές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβει και την στήριξη του κόμματος των Εργατικών.


Ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών, Τζον Μακντόνελ, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «ευαίσθητο» ενόψει της ψηφοφορίας της Τρίτης και έκρινε ότι είναι πολύ πιθανό το κόμμα του να επιλέξει να το στηρίξει επειδή η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τον χρόνο.


Στο μεταξύ, ο υπουργός Διεθνούς Εμπορίου, Λίαμ Φοξ, κατηγόρησε τα μέλη των Τόρις που στηρίζουν το σχέδιο ότι θέλουν να εμποδίσουν το Brexit συνολικά.



κτελ ελαιωνα

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html
αρετης ομορριζα
κτελ ελαιωνα

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς επιμένουν να τηρούν σιγή ιχθύος για τη στενή σχέση τους με τον Μανώλη Πετσίτη. Ο Μανώλης Πετσίτης είναι το πρόσωπο που, σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της ΔΕΠΑ Θεόδωρο Κιτσάκο, επισκεπτόταν τη ΔΕΠΑ “ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου”», τονίζει η κ. Σπυράκη.


Και συνεχίζει: «Ρωτάμε για άλλη μία φορά: Ποιος είναι ο ρόλος του Μανώλη Πετσίτη; Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε και φωτογραφιζόταν στο Μαξίμου;


Ποιες είναι οι σχέσεις του με το δικηγόρο των offshore, Αρτέμη Αρτεμίου που επίσης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου;
Θα επανέλθουμε».



κτελ ελαιωνα
hb orange syrup

θεσεις του μπασκετ

αυτοψια συνωνυμα
θεσεις του μπασκετ

Σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι μετά θα γίνει η αποτίμηση της συμφωνίας και θα ακολουθήσει η νομοτεχνική διαμόρφωση, ώστε να λάβουν τα μέτρα τη μορφή νομοσχεδίου.


Ο Νίκος Βούτσης που ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Νταϊσελμπλουμ και Μοσκοβισί εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αλλαγή κλίματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπέρ των ελληνικών θέσεων της Ελλάδας, αν και αυτό - όπως είπε - έγινε με καθυστέρηση. «Καλό θα ήταν τους καρπούς μιας τέτοιας αλλαγής να τους είχε γευτεί πολύ νωρίτερα η κοινωνία και το πολιτικό σύστημα, πλην όμως γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ωστόσο, ότι δεν δικαιολογείται αισιοδοξία σε ότι αφορά στην αναζήτηση ευθυνών για το σημερινό αδιέξοδο καθώς «είναι πολλοί αυτοί που κρύβονται πίσω από το ψευδεπίγραφο δίλημμα ρεαλισμός ή λαϊκισμός».


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html

Μετά και το διάβημα του προέδρου της ΝΔ ο Πρόεδρος της Βουλής αναγνώρισε ότι παρατηρούνται δυσλειτουργίες στον τρόπο νομοθέτησης, καθώς οι συνθήκες είναι δύσκολες με τα νομοσχέδια που έρχονται στο πλαίσιο των μνημονιακών συμφωνιών. Σε αυτή την περίπτωση, συμπλήρωσε, έρχονται προς ψήφιση νομοσχέδια με τον χαρακτήρα του επείγοντος ή κατεπείγοντος, χωρίς περιθώρια αλλαγών και «αυτά δεν θα εκλείψουν παρά μόνον με τη λήξη της περιόδου αυτής (σ. σ. μνημονιακής) σε ένα χρόνο ή περισσότερο».


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

Ανακοίνωσε ότι θα έρθουν προς ψήφιση αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Κοινοβουλίου και την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, ενώ σε ότι αφορά στο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη να συζητηθεί εντός του επόμενου μήνα η πρόταση νόμου της ΝΔ για την ψήφο των ομογενών, είπε πως δεν το βλέπει πιθανό, καθώς προηγείται η πρόταση νόμου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για κοινωνικά ζητήματα.


Ο Νίκος Βούτσης σημείωσε ακόμη, πως κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αποδεκτή η πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τη συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό.



θεσεις του μπασκετ
εκπαιδευτικές περιφέρειες δημοτικής εκπαίδευσης κύπρου

αρης τσαπης ηθοποιος

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html
νομος δαπάνες μετακινούμενων εντός & εκτός επικράτειας

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε για να μιλήσει για τον πραγματικό λόγο που πήγαν στο δικηγορικό γραφείο, χωρίς να υπάρχει ο μάρτυρας συνεργάτης μπροστά. Άρα οι αρχές γνωρίζουν από αυτό το στιγμιότυπο και το ποιος ήταν από τους δυο δράστες που πυροβόλησε και σκότωσε τον Μιχάλη ζαφειρόπουλο.


Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση υποστηρίζουν ότι οι υποθέσεις για τις οποίες άνοιξαν συζήτηση οι δολοφόνοι ήταν προσχηματικές καθώς δεν θα μπορούσαν - λένε οι αστυνομικοί - να άφηναν πίσω τους μάρτυρες για τον πραγματικό λόγο που ήθελαν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο.


Αξιωματικοί που είναι στην υπόθεση έλεγαν ότι τα πραγματικά του κίνητρα τα είπε ο δολοφόνος όταν έμεινε μόνος του με τον δικηγόρο στη συζήτηση που έγινε ανάμεσα σε δράστη και θύμα.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

number one fm

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πάντως έγινε γνωστό ότι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν μικρού διαμετρήματος και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.



αρης τσαπης ηθοποιος
αρης τσαπης ηθοποιος

ταχυδρομειο ανατολη ιωαννινων

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html
oslo university psychology
ταχυδρομειο ανατολη ιωαννινων

Πάντως λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Αλέξης Τσίπρας επεχείρησε από τις Βρυξέλλες να μειώσει την ένταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξει υπέρβαση της «παρεξήγησης» που υπήρξε γύρω από το ζήτημα. Προθυμοποιήθηκε μάλιστα να δώσει η κυβέρνηση στοιχεία στους θεσμούς ώστε και οι ίδιοι να διαπιστώσουν ότι η εφαρμογή των κοινωνικών μέτρων που ο ίδιος εξήγγειλε δεν συνιστά παραβίαση της συμφωνίας. Διευκρίνισε ότι τα μέτρα είναι εφάπαξ - κάτι που σχετίζεται με ανησυχίες των θεσμών ότι επρόκειτο να παγιωθούν - και υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης να τα λάβει καθώς προέρχονται από την υπεραπόδοση των εσόδων.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html

Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε αιχμές για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προκάλεσε εμπλοκές και μάλιστα θύμισε ότι μόλις τον προηγούμενο Οκτώβριο το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών μπλοκάρισε την εκταμίευση της δόσης που θα προοριζόταν για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές πατώντας σε ένα τεχνικό κώλυμα της κυβέρνησης να παρουσιάσει τα οικονομικά στοιχεία για τον Σεπτέμβριο.


Κυβερνητικοί παράγοντες έδειχναν αργά την νύχτα από τις Βρυξέλλες ότι δεν ανησυχούν ιδιαίτερα από την προσέγγιση που κάνει ο ESM αναφορικά με το πάγωμα εφαρμογής των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος σχολιάζοντας ότι η σχετική εισήγηση του ευρωπαίκού μηχανισμού σταθερότητας έχει μεν αυστηρή γλώσσα όμως δίνει την δυνατότητα στο Euroworking Group να άρει το πάγωμα ενεργοποίησης των μέτρων και μάλιστα άμεσα.


τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας (φεκ α ́ 65)


ταχυδρομειο ανατολη ιωαννινων

αλμα νικου γκαλη

αλμα νικου γκαλη

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ. Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ο Γιάννης Μπαλάφας.



4154271


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» είπε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό skai.


ηλεκτρικ πουκαμισο




αλμα νικου γκαλη
ελεγκτες καζινο
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html

αερια εντερου σε παιδια

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html
μαμα πιτσα θεσσαλονικη

Το Δώρο Χριστουγέννων θα πρέπει να καταβληθεί σε όλους τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.


Αναφορικά με τις συντάξεις Ιανουαρίου, καθορίστηκαν ως ημερομηνίες καταβολής τους η 19η Δεκεμβρίου 2018 για τους συνταξιούχους που προέρχονται από τους φορείς ΟΑΕΕ και ΟΓΑ και η 21η Δεκεμβρίου 2018 για τους συνταξιούχους που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και το Δημόσιο.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

αερια εντερου σε παιδια

Από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου 2018. Το ποσό των 66.298.532,26 ευρώ θα καταβληθεί σε 302.158 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 625.000 άτομα.


2 on tinashe слушать

Λόγω Χριστουγέννων, η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ αποφάσισε να καταβληθεί νωρίτερα το επίδομα παιδιού. Ειδικότερα, η έκτη δόση που αντιστοιχεί στο 2μηνο Νοέμβριος - Δεκέμβριος που θα καταβάλλονταν κανονικά προς τα τέλη Ιανουαρίου θα προπληρωθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.


Αναδρομικά ενστόλων


Συνεχίζεται η πίστωση των αναδρομικών ποσών που δικαιούνται οι ένστολοι, δηλαδή στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί.



αερια εντερου σε παιδια

διχτυωτη ζακετα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html
διχτυωτη ζακετα

Σε έκθεσή του, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα Δευτέρα, περιλαμβάνεται η έκκλησή του, ενώ παράλληλα, καταγγέλλει τις αναρίθμητες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα αυτή, όπου συνεχίζει να επικρατεί χαοτική κατάσταση.


πολιτεια των ηπα με μεγαλυτερη ακτογραμμη

ντουλαπα συρομενη τιμες

«Οι μετανάστες συνεχίζουν να πέφτουν θύματα ακραία βίας από τους λαθρέμπορους, τους διακινητές, μέλη ένοπλων οργανώσεων και στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας», τονίζει στο έγγραφο ο Γκουτέρες, στο οποίο γίνεται επίσης λόγος για καταναγκαστική εργασία, αυθαίρετες συλλήψεις και βιασμούς.


Αντιπρόσωποι της μικρής αποστολής του ΟΗΕ στη Λιβύη, της UNSMIL, επισκέφθηκαν κέντρα κράτησης στη Γαριάν, στην Τρίπολη, στη Μισράτα και στη Σουρμάν, όπου «χιλιάδες μετανάστες κρατούνται αυθαίρετα για μακρές περιόδους χωρίς τη δυνατότητα να αμφισβητήσουν νομικά την κράτησή τους», σημειώνει ο Γκουτέρες.


διχτυωτη ζακετα

«Τα θεμελιώδη δικαιώματα των μεταναστών πρέπει να προστατεύονται σε κάθε περίπτωση», επιμένει ο ΓΓ του ΟΗΕ και προσθέτει «καλώ τις λιβυκές αρχές να απελευθερώσουν τους πιο ευάλωτους (μετανάστες), κυρίως τις γυναίκες που διατρέχουν κίνδυνο, τις έγκυες, τις γυναίκες με παιδιά, τις γυναίκες που είναι μόνες ή χωρισμένες (από τους οικείους τους) και τους ανθρώπους με αναπηρία».


2017 08 28T170533Z 2008811248 RC1945EDA820 RTRMADP 3 EUROPE MIGRANTS LIBYA


(REUTERS/Ismail Zitouny)


Η δημοσιοποίηση αυτής της έκθεσης έγινε πριν από μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Λιβύη και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μίνι σύνοδος κορυφής κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αφρικής για τη μεταναστευτική κρίση. Οι Ευρωπαίοι προσπαθούν εδώ και καιρό να ανακόψουν τις μεταναστευτικές ροές διαμέσου της Μεσογείου, ειδικά από τη Λιβύη.


Ο Αντόνιο Γκουτέρες υπογράμμισε επίσης ότι την περίοδο που εξετάζεται στην έκθεση, από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο, «όλα τα εμπόλεμα μέρη διέπραξαν παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου» στη Λιβύη. «Ένοπλες οργανώσεις (...) συνεχίζουν να παίρνουν ανθρώπους ομήρους, να σκοτώνουν, να βασανίζουν και να εξαφανίζουν», χωρίς από αυτό να εξαιρούνται «οι άμαχοι, ιδίως οι γυναίκες και άλλοι που δεν εμπλέκονται σε μάχες», διευκρινίζει ο ΓΓ του ΟΗΕ.


2017 08 28T171550Z 758922285 RC1660D5BCA0 RTRMADP 3 EUROPE MIGRANTS LIBYA


(REUTERS/Ismail Zitouny)


μινι μπαρ ψυγεια μεταχειρισμενα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html
olx megapro surabaya
μινι μπαρ ψυγεια μεταχειρισμενα
Η ανατριχιαστική μαρτυρία για τη Σπηλιώτη: «Εάν έμενε στην παραλία πέντε λεπτά ακόμα θα σωνόταν»

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τόσους νεκρούς.


μινι μπαρ ψυγεια μεταχειρισμενα

Άνθρωπος που έζησε από κοντά τα γεγονότα και ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν ζωντανή την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της στη φωτιά, μίλησε για τις τελευταίες αυτές στιγμές μαζί της...


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



εκπα ανακοινωσεις εμμε

ενοικιαση κατοικιας σπαρτη

Οι κάτοικοι και οι ταξιδιώτες που βρίσκονταν στο νησί, μέσα στον πανικό τους, προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους τους για αυτό που θα ακολουθήσει ή να τους αποχαιρετίσουν…


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html

Ο κόσμος έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα μέσω του συστήματος Amber Alert, το οποίο ανήκει στην αρμοδιότητα του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης.


falsealarm
Πηγή: Reuters


Εσφαλμένος συναγερμός στη Χαβάη για επικείμενη επίθεση βαλλιστικού πυραύλου


Τα μηνύματα που στάλθηκαν στα «τελευταία λεπτά ζωής»


Sara Donchey


«Βρισκόμουν σε μία κατάσταση ύπνωσης, μόλις είχα ξυπνήσει» δήλωσε στο CNNi η Donchey η οποία βρισκόταν στη Χαβάη για αναψυχή.


«Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα ήταν εννέα αναπάντητες κλήσεις από τον πατέρα μου και δύο μηνύματα της μητέρας μου. Στο ένα μου έλεγε να βρω καταφύγιο και στο άλλο πως με αγαπάει».


sara


«Το χειρότερο συναίσθημα πρέπει να το βίωσα λίγες ώρες μετά, όταν κατάλαβα την αγωνία που βίωσε η μητέρα μου αυτά τα 38 λεπτά. Πίστευε πως η κόρη της θα πέθαινε μόνη. Κανείς δεν μπορούσε να την παρηγορήσει και γι’ αυτό ένιωσα τόσο άσχημα».


sara2



ενοικιαση κατοικιας σπαρτη
ενοικιαση κατοικιας σπαρτη
χιλιομετρικη αποσταση ηρακλειο χερσονησος
λίνα δρούγκα βιογραφικό
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

σπανακι ω3

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html
θολη οραση νευρολογικα προβληματα
σπανακι ω3

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 93χρονος αρχηγός του κράτους φορούσε μια μπλε τήβενο και ασορτί κάλυμμα κεφαλής κατά την τελετή αυτή που οργανώθηκε στο πανεπιστήμιο Zimbabwe Open. Την παραμονή είχε συνομιλήσει με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου, τον στρατηγό Κονσταντίνο Τσιουένγκα, και είχε αρνηθεί να παραιτηθεί, σύμφωνα με μια πηγή που πρόσκειται στους στρατιωτικούς.


Νωρίτερα, με δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters, κορυφαίο στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με αρμοδιότητα την Αφρική, σημείωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιδιώκει να αρχίσει «μια νέα εποχή» στη Ζιμπάμπουε.


Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο Ντόναλντ Γιαμαμότο, υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τις αφρικανικές υποθέσεις, φάνηκε να απορρίπτει την ιδέα ο Μουγκάμπε—ο οποίος κυβερνά τη Ζιμπάμπουε επί 37 χρόνια—να παραμείνει σε έναν μεταβατικό ή εθιμοτυπικό ρόλο.


«Πρόκειται για τη μετάβαση της Ζιμπάμπουε σε μια νέα εποχή, πραγματικά αυτό ελπίζουμε», τόνισε ο Γιαμαμότο



σπανακι ω3
ημερα αρκαδια
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

αέριο μεθανίου

ρούμπυ ρέντφορτ
αμαραντο στεφανι
αέριο μεθανίου

Ουσιαστικά πρόκειται για την ελληνική εκδοχή ενός εργαλείου που χρησιμοποιήθηκε την περίοδο 2009-2010 στη Βρετανία για την ανάσχεση των κόκκινων δανείων. Το εν λόγω σχέδιο προβλέπει την παροχή εγγύησης του Δημοσίου για ενδεχόμενες ζημιές των τραπεζών από μη εξυπηρετούμενα δάνεια, μέσω ενός ειδικού εγγυητικού σχήματος (asset protection scheme), με στόχο την άμεση κεφαλαιακή ανακούφισή τους και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων.


Στόχος είναι να χορηγηθούν εγγυήσεις για μέρος των μη εξυπηρετούμενων δανείων των τραπεζών - κυρίως μικρομεσαίων επιχειρήσεων - προσφέροντας έτσι άμεσα ισχυρή κεφαλαιακή στήριξη στις τράπεζες. Πώς γίνεται αυτό; Αρχικά επιλέγονται τα κόκκινα δάνεια που θα μετέχουν στο σχήμα. Εν συνεχεία καθορίζεται ένα κατώτερο όριο για την τιμή που μπορούν να λάβουν αυτά τα δάνεια (π. χ. 40 λεπτά ανά 1 ευρώ δανείου). Στο επόμενο βήμα, παρέχεται η κυβερνητική εγγύηση πως οποιαδήποτε ζημία έως το 90% της τιμής που έχει προσδιοριστεί (στο παράδειγμα μας 36 λεπτά ανά 1 ευρώ δανείου) θα καλυφθεί από το Δημόσιο, με το πρώτο 10% της ζημίας (4 λεπτά) να αναλαμβάνεται από την τράπεζα.


Με τη μέθοδο αυτή προβληματικά περιουσιακά στοιχεία της τράπεζας τιμολογούνται με ευνοϊκό τρόπο, χωριστά από τα λοιπά assets. Το Δημόσιο θα μπορεί δε να εισπράττει και προμήθεια από τις τράπεζες για τη χορήγηση των εγγυήσεων, η οποία θα καταβάλλεται σε βάθος χρόνου(στο βρετανικό μοντέλο ήταν 2% επί της συνολικής εγγύησης).



αέριο μεθανίου
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html

λαστιχακι υαλοκαθαριστηρα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
σχολη αστρολογιας ηλιανθος
τραπεζα πειραιως καταστηματα χαλκιδα

Οι μέλισσες έχουν γενικά φήμη έξυπνων εντόμων, αφού προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι, μεταξύ άλλων, μπορούν να «μετρήσουν» ως το τέσσερα. Τώρα οι μέλισσες διευρύνουν τη «λέσχη» των λιγοστών έξυπνων ζώων (δελφινιών, παπαγάλων, πιθήκων και παιδιών προσχολικής ηλικίας) που έχουν την ικανότητα να διακρίνουν και να αναγνωρίσουν τον αριθμό μηδέν από τους υπόλοιπους.


Η μέλισσα έχει λιγότερους από ένα εκατομμύριο νευρώνες στον εγκέφαλό της, έναντι περίπου 86 δισεκατομμυρίων του ανθρώπου, παρόλα αυτά δείχνει ικανή να «καταλάβει» και αυτή το μηδέν, δηλαδή την έννοια του τίποτε. Μπορεί το μηδέν να φαίνεται κάτι απλό στο σημερινό ενήλικο άνθρωπο, όμως αποτελεί μια προχωρημένη αφαιρετική έννοια που δεν είναι εύκολο να κατανοηθεί. Γι' αυτό άλλωστε, αρκετοί αρχαίοι ανθρώπινοι πολιτισμοί δεν συμπεριλάμβαναν το μηδέν στα συστήματα αρίθμησής τους.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Άντριαν Ντάιερ του Πανεπιστημίου RMIT της Μελβούρνης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Science", ισχυρίζονται ότι απέδειξαν με τα πειράματά τους ότι οι μέλισσες, παρόλο που απέχουν πολύ από τα πιο εξελιγμένα θηλαστικά στο δέντρο της εξέλιξης, δεν ξεχωρίζουν μόνο την έννοια «μικρότερο από» από την έννοια «μεγαλύτερο από». Αλλά είναι δυνατό να διακρίνουν το μηδέν ως κάτι μικρότερο από τον αριθμό ένα.


λαστιχακι υαλοκαθαριστηρα



λαστιχακι υαλοκαθαριστηρα
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

Thursday, June 27, 2019

βασικη συνταγη παγωτου

βασικη συνταγη παγωτου

Ο επικεφαλής της Ευρωομάδας Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε πως τα τεχνικά κλιμάκια βρίσκονται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για τη γρήγορη εκκίνηση της τρίτης αξιολόγησης, η οποία, όπως υπογράμμισε, η ιδέα είναι να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του έτους. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελλάδα έχει διανύσει μεγάλη απόσταση το τελευταίο διάστημα και το Eurogroup χαιρέτισε την πρόταση της Επιτροπής για την έξοδο της χώρας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα από το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων αργότερα μέσα στο μήνα.


βασικη συνταγη παγωτου

Ακολούθως εξέφρασε την ανησυχία του Eurogroup για την υπόθεση της καταδίκης του πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέα Γεωργίου αν και αναγνώρισε πως για το θέμα αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτε ούτε η ελληνική κυβέρνηση ούτε και η ευρωζώνη καθώς άπτεται της ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης.



«Δεν ζητάμε την παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, αλλά εκφράζουμε ανησυχίες για προεκτάσεις της υπόθεσης Γεωργίου. Πρέπει να διασφαλίσουμε την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή», είπε.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html


@J_Dijsselbloem said that the #Eurogroup expressed concerns about the judicial procedures against former ELSTAT head Andreas Georgiou pic.twitter.com/UTcnLXU7oY

— Thanasis Koukakis (@nasoskook) September 15, 2017


πως θα κλεψω την δεη
αναρριχωμενα φυτα βουκαμβιλια
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html

omd olympus em10

Σε συνέντευξη που έδωσε στα «Νέα» ο Πιερ Μοσκοβισί αναφέρει πως στόχος της Ελλάδας θα πρέπει να είναι η έγκαιρη θεσμοθέτηση όλων των προαπαιτούμενων έως το Eurogroup που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιανουαρίου. Αυτό είναι που θα επιτρέψει την άμεση έναρξη των προπαρασκευαστικών εργασιών για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας, δηλαδή, τη συζήτηση για το χρέος και τη μεταμνημονιακή εποχή.


σχολη ναυτικων δοκιμων τηλ

«Όλα αυτά θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο. Εδώ θα ήθελα να τονίσω πως όλα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα η Ελλάδα θα αποκτήσει και πάλι πλήρη πρόσβαση στις διεθνείς αγορές, με λογικά επιτόκια. Και εδώ έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι. Οι δανειακές ανάγκες της χώρας για την περίοδο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος είναι πλήρως διαχειρίσιμες, καθώς η Ελλάδα έκανε στις αρχές του τρέχοντος έτους κάποια επιτυχή πρώτα βήματα επιστροφής στο διεθνές δανειακό περιβάλλον. Επίσης, τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος που έλαβε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Σταθερότητας φέτος συνέβαλαν και αυτά θετικά στη βελτίωση της βιωσιμότητας του χρέους. Όλα τα παραπάνω έχουν ενισχύσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών», ανέφερε.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

Για το ποια θα είναι η σχέση της Ελλάδας με τους δανειστές μετά την έξοδο από το πρόγραμμα ο Γάλλος Επίτροπος είπε πως αυτή είναι μια συζήτηση που θα ανοίξει τους επόμενους μήνες μεταξύ της Ελλάδας, των θεσμών και των υπολοίπων μελών της ζώνης του ευρώ και πως στόχος όλων είναι να επιτύχει η χώρα βιώσιμη ανάπτυξη μακροπρόθεσμα, καθώς και να επανασυγκλίνουν η αγορά εργασίας και τα εισοδήματα στην Ελλάδα με εκείνα στην υπόλοιπη ευρωζώνη.


«Αν η Ελλάδα καταφέρει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα στήριξης με επιτυχία θα επανενταχθεί στον υπάρχοντα μηχανισμό οικονομικής επιτήρησης της μεταμνημονιακής εποχής, στον οποίο υπάγονται και άλλα κράτη-μέλη. Αυτό θα σημαίνει ότι η χώρα επιστρέφει στην ομαλότητα», τόνισε.



omd olympus em10
omd olympus em10
το φιλοσοφικο λεξικο του cambridge πολιτεια
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

ποιοσ ειναι ο κωδικοσ για κυπρο

πως κρεμαω κουρτινοξυλα

Η τελική απόφαση για το ακριβές επίπεδο της αύξησης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες - πιθανόν την Τρίτη - καθώς πρόκειται να υπογραφεί η σχετική υπουργική απόφαση από την ίδια την υπουργό Εργασίας.


Ο νέος κατώτατος μισθός θα ισχύσει από 1η Φεβρουαρίου, χωρίς ηλικιακές διακρίσεις, γεγονός που αυτόματα οδηγεί στην κατάργηση του υποκατώτατου μισθού. Παράλληλα, η αύξηση του κατώτατου θα οδηγήσει στην ενίσχυση 24 επιδομάτων και ειδικών παροχών που χορηγεί ο ΟΑΕΔ σε τουλάχιστον 300.000 δικαιούχους, όπως το επίδομα ανεργίας, οι παροχές μητρότητας, το ειδικό εποχικό επίδομα και η αποζημίωση ασκουμένων σπουδαστών.


ποιοσ ειναι ο κωδικοσ για κυπρο

Το 2012, οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης που αμείβονταν με τον κατώτατο μισθό υπέστησαν μια σημαντική μείωση της τάξεως του 22%, καθώς είδαν το μισθό τους από 751 ευρώ να περικόπτεται και να φτάνει στα 586 ευρώ, ενώ για τους νέους έως 25 ετών ο μισθός μειώθηκε από τα 751 ευρώ στα 510 ευρώ, δημιουργώντας έτσι τον «υποκατώτατο μισθό» και θέτοντας ηλικιακές διακρίσεις ανάμεσα στους εργαζομένους.


Οι επιπτώσεις της μείωσης αυτής επηρέασαν δραματικά τις εισοδηματικές κατανομές, καθώς το ποσοστό των χαμηλόμισθων αυξήθηκε και το φαινόμενο της εργασιακής φτώχειας οδηγήθηκε σε έξαρση.


Έπειτα από περίπου επτά χρόνια, με τη χώρα να έχει ήδη βγει από τα μνημόνια, στις 19 Σεπτεμβρίου του 2018, κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού, όπου όπως αναφέρθηκε στην αιτιολογική έκθεση, «με τις διατάξεις του άρθρου 103 του ν. 4172/2013 (Α' 167), καθορίζεται η διαδικασία διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου για τους εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου όλης της χώρας».



ποιοσ ειναι ο κωδικοσ για κυπρο
δρομεας μεσογειων
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

τεχνητη αμμος

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html
κύπελλο ελλάδας πετοσφαίρισης γυναικών
τεχνητη αμμος

Στο υπόμνημά του ο Τραμπ ανέφερε ότι "συμφωνεί με τη σύσταση" του επικεφαλής των Εθνικών Αρχείων (NARA) ότι είναι αναγκαίο να μην δοθούν κάποια από τα έγγραφα στη δημοσιότητα διότι η ζημία που θα μπορούσε να προκληθεί "στην εθνική ασφάλεια, (τις υπηρεσίες) επιβολής του νόμου ή τις εξωτερικές υποθέσεις είναι τέτοιας βαρύτητας" που υπερέχει του δημόσιου συμφέροντος για την αποκάλυψή τους.


Η NARA σε ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε ανέφερε οτι έδωσε στη δημοσιότητα τα υπόλοιπα έγγραφα συμφώνως προς τον Νόμο περί Αρχείων του Τζ. Φ. Κένεντι, του 1992, που όριζε ότι η υπηρεσία αυτή θα πρέπει να συλλέξει όλα τα αρχεία που αφορούν την υπόθεση της δολοφονίας.


Στο υπόμνημά του ο Τραμπ σημειώνει ότι αν κάποια υπηρεσία θέλει να παραμείνουν απόρρητα τα έγγραφα και μετά το 2021 θα πρέπει να εξηγήσουν τους λόγους στη NARA και ο επικεφαλής της θα συμβουλεύσει τον πρόεδρο για το ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις του.


τεχνητη αμμος

Η απόφαση του Τραμπ αναμένεται ότι θα προκαλέσει την οργή πολλών ιστορικών που υποστηρίζουν ότι η μυστικοπάθεια της αμερικανικής κυβέρνησης συμβάλλει στη δημιουργία πολλών θεωριών συνωμοσίας γύρω από τη δολοφονία του Κένεντι, σχολιάζει το πρακτορείο Sputnik.


"Η συγκάλυψη συνεχίζεται" δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα USA Today ο συγγραφέας Τζέφερσον Μόρλεϊ, ένας ερευνητής που διεξάγει μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα εναντίον της CIA ζητώντας να του δοθούν τα απόρρητα έγγραφα.


"Τι να πεις; Η σαφής πρόθεση του Κογκρέσου ήταν όλο αυτό το υλικό να δημοσιοποιηθεί, με λίγες πιθανές εξαιρέσεις. Είναι πολύ απογοητευτικό. Και το ερώτημα είναι, τι κρύβουν;" διερωτήθηκε ο Μόρλεϊ.



ψαλτης ετσι μου αρεσει
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

μπαντα πν despacito

αλεξιπτωτο δεν ανοιξε
μπαντα πν despacito

Η έκλειψη θα είναι ορατή και από την Ελλάδα, και συγκεκριμένα όσοι παρατηρήσουν το φαινόμενο θα δουν αρχικά ένα σκοτείνιασμα του φεγγαριού, που θα γίνεται πιο έντονο όσο περνάει η ώρα. Η έκλειψη της παρασκιάς, που θα διαρκέσει συνολικά περίπου τέσσερις ώρες και 20 λεπτά, θα αρχίσει στις 00:34 ώρα Ελλάδας, θα κορυφωθεί στις 02:43 και θα λήξει στις 04:53.


Οι εκλείψεις της παρασκιάς είναι λιγότερο θεαματικές από τις κανονικές εκλείψεις της Σελήνης από τη σκιά της Γης και συχνά περνάνε απαρατήρητες από τους ανυποψίαστους παρατηρητές, καθώς το σκοτείνιασμα του φεγγαριού είναι μερικό και όχι ολικό.


Πάντως, η συγκεκριμένη έκλειψη παρασκιάς αναμένεται να είναι αρκετά έντονη, καθώς το φεγγάρι θα εισχωρήσει πολύ μέσα στην παρασκιά και θα περάσει "ξυστά" από τη σκιά της Γης, πράγμα που θα κάνει το φαινόμενο πιο αισθητό από άλλες εκλείψεις παρασκιάς στο παρελθόν. Το σκοτείνιασμα θα συμβεί στο βόρειο (άνω) μέρος της Σελήνης.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

Εξάλλου, στις 02:33 ώρα Ελλάδας του Σαββάτου θα υπάρχει πανσέληνος, ενώ το ίδιο βράδυ θα περάσει στην κοντινότερη απόστασή του από τη Γη και ο ασυνήθιστος πράσινου χρώματος κομήτης 45Ρ/Χόντα, ο οποίος θα είναι ορατός με κιάλια ή μικρά τηλεσκόπια.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html

Δηλαδή, κατά κάποιο τρόπο, τρία σε ένα: πανσέληνος, σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς και κομήτης!



μπαντα πν despacito
ντια σουπερ μαρκετ

κλεφτης καυσιμου

δοχειο ηλιακου θερμοσιφωνα τιμη
κλεφτης καυσιμου
κλεφτης καυσιμου

Η επιβολή της εσχάτης των ποινών βρίσκεται σε ύφεση στην Αφρική, όπου οι αρχές εκτέλεσαν συνολικά 22 ανθρώπους το 2016, από 43 την αμέσως προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία.


«Αξιοποιώ την ευκαιρία που μου δίνεται για να ανακηρύξω μορατόριουμ στην επιβολή της θανατικής ποινής στην Γκάμπια, ως το πρώτο βήμα για την κατάργησή της», σημείωσε ο Μπάροου κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την 53η επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας του από τη Βρετανία.


Ο Γιαχία Τζάμε, ο οποίος διέφυγε από την Γκάμπια πριν από έναν χρόνο, μετά την για πολλούς αναπάντεχη ήττα του στις εκλογές, είχε προκαλέσει διεθνή κατακραυγή το 2012, όταν διέταξε την εκτέλεση διά τυφεκισμού εννέα φυλακισμένων, συμπεριλαμβανομένων δύο Σενεγαλέζων.


ο σκυλος μου ειναι υπακουος

Ο Τζάμε, πρώην στρατιωτικός, κυβέρνησε με σιδηρά πυγμή την Γκάμπια για σχεδόν 23 χρόνια, αφότου κατέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα το 1994. Επί των ημερών του καταγγέλθηκαν επανειλημμένα κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ οι συγκρούσεις του με ξένες κυβερνήσεις ήταν κάθε άλλο παρά ασυνήθιστες. Αφότου ανέλαβε την εξουσία, πριν από έναν χρόνο, ο Μπάροου κάνει προσπάθειες η χώρα να αποκτήσει διεθνές κύρος. Τον περασμένο μήνα, η Γκάμπια επανεντάχθηκε στην Κοινοπολιτεία, από την οποία ο Τζάμε είχε αποσύρει τη χώρα το 2013 καταγγέλλοντας τον «νεοαποικιακό» θεσμό.


Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο νέος ηγέτης της Γκάμπιας ανακοίνωσε ότι η χώρα του υπέγραψε το προαιρετικό δεύτερο πρωτόκολλο της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, το οποίο προβλέπει την κατάργηση της θανατικής ποινής.


Στόχος ήταν να τερματιστεί «ο φόβος» και να υπάρξουν εγγυήσεις για «το κράτος του δικαίου», ώστε οι πολίτες να μπορούν να ασκούν «τα αστικά και πολιτικά τους δικαιώματα», είχε αναφέρει τότε η προεδρία του κράτους της δυτικής Αφρικής.


«Νικήσαμε τη δικτατορία», αλλά «η διατήρηση της ειρήνης για να ενισχυθεί η δημοκρατία μας είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Για αυτό απαιτείται να υπάρξει υπομονή και ανοχή... Τα λάθη είναι αναπόφευκτα, αλλά θα τα διορθώσουμε» καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια να αναδυθεί «η νέα Γκάμπια», διαβεβαίωσε ο Μπάροου την Κυριακή.


Η Γκάμπια, μια μικρή, αγγλόφωνη χώρα, που περικλείεται σχεδόν όλη από εδάφη της Σενεγάλης, με την εξαίρεση μιας στενής λωρίδας ακτών που εκτιμούν ιδιαίτερα οι τουρίστες, βυθίστηκε σε πολιτική κρίση τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ο Γιαχία Τζάμε αρχικά συνεχάρη τον Αντάμα Μπάροου για τη νίκη του στις εκλογές, αλλά μία εβδομάδα αργότερα ανακοίνωσε πως δεν αναγνώριζε το αποτέλεσμα.


Τελικά ο Τζάμε αποφάσισε να εγκαταλείψει την εξουσία - και τη χώρα - τον Ιανουάριο του 2017, μετά τη στρατιωτική επέμβαση της Οικονομικής Κοινότητας των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (ECOWAS) και τη μεσολάβηση των προέδρων της Γουινέας και της Μαυριτανίας.



https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

σπιτικη λαγανα πετρετζικης

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html
ποιος ανακάλυψε τη θεωρία της σχετικότητας
παναθηναικε παναθηναικε παναθηναικε μεγαλε και τρανε

Την επομένη μίας γενικής απεργίας στην Καταλονία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την φυλάκιση των μελών της καταλανικής ηγεσίας, η Φορκαντέλ και πέντε ακόμη βουλευτές βρίσκονται ενώπιον του δικαστή Πάμπλο Γιαρένα, ο οποίος έχει υπηρετήσει στην Καταλονία επί περισσότερο από 20 χρόνια και είναι γνώστης των καταλανικών θεμάτων.


Κατά την προσέλευσή της, η Κάρμε Φορκαντέλ έγινε δεκτή από ένα πλήθος υποστηρικτών και μη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας. «Δεν είστε μόνοι!», φώναζαν οι μεν, «Ο Πουτζντεμόν στη φυλακή», φώναζαν οι δε.


Το Ανώτατο Δικαστήριο επιλαμβάνεται υποθέσεων που αφορούν βουλευτές και στην προκειμένη περίπτωση έκανε δεκτό το αίτημα της εισαγγελίας να εξετάσει αν ευσταθούν οι κατηγορίες περί «στάσης», «αποσχιστικής δράσης» και κατάχρησης δημοσίων πόρων με στόχο την κήρυξη της ανεξαρτησίας της ισπανικής κοινότητας που έχουν διατυπωθεί κατά των μελών της αυτονομιστικής ηγεσίας της Καταλονίας.


σπιτικη λαγανα πετρετζικης

Σύμφωνα με την εισαγγελία, «η στρατηγική αυτή για την κήρυξη της ανεξαρτησίας» ετέθη σε εφαρμογή πολύ πριν από την επίσημη πράξη κήρυξης της ανεξαρτησίας από το καταλανικό κοινοβούλιο στις 27 Οκτωβρίου και η οποία ακυρώθηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας.


2017 11 09T092304Z 1093444352 RC13467BF390 RTRMADP 3 SPAIN POLITICS CATALONIA


Η αστυνομία στην είσοδο του δικαστηρίου/REUTERS/Sergio Perez


Η παραπομπή της καταλανικής κρίσης στη δικαιοσύνη προκάλεσε την οργάνωση διαδηλώσεων καταλανών αυτονομιστών, που θεωρούν «πολιτικούς κρατούμενους» τα προφυλακισμένα μέλη της καταλανικής ηγεσίας, τη στιγμή που θεωρείται ότι πρέπει να προετοιμάσουν τις πρόωρες τοπικές εκλογές που προκήρυξε η Μαδρίτη για τις 21 Δεκεμβρίου.


Χθες, δεκάδες χιλιάδες επιβάτες και εκατοντάδες φορτηγά, τα περισσότερα με προορισμό τη Γαλλία, καθηλώθηκαν στην Καταλονία από αυτονομιστές που διαμαρτύρονταν για τις προφυλακίσεις.


Συνολικά, 150.000 επιβάτες επηρεάσθηκαν από τις ακυρώσεις ή τις καθυστερήσεις των δρομολογίων των τρένων.


2017 11 09T091203Z 1175118856 RC1278B5AF00 RTRMADP 3 SPAIN POLITICS CATALONIA


REUTERS/Javier Barbancho



σπιτικη λαγανα πετρετζικης
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

ποσα μορια χρειαζεται η εγκληματολογια

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html
προσωποποιηση σχημα λογου
ποσα μορια χρειαζεται η εγκληματολογια

Οι συγκεντρωμένες ανήρτησαν πανό σχετικά με τα αιτήματά τους, ενώ τονίζουν ότι «είναι απαράδεκτο ηλικιακό κριτήριο χορήγησης σύνταξης χηρείας, λες και ο καθένας μπορεί να διαλέξει πότε θα του χτυπήσει την πόρτα ο θάνατος».


XHRES 2


(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)


Παράλληλα, στη συγκέντρωση παραβρίσκονται και εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γρηγόρη Γερακαράκο, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορείς να πετάς στον Καιάδα χήρες και ορφανά. Πρέπει να καταργηθεί ο συγκεκριμένος νόμος».


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

κερκινη ετυμολογια

XHRES 3


(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)



ποσα μορια χρειαζεται η εγκληματολογια

κρινα στα αγγλικα

αιτησεις για ετεροδημοτες 2014

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Μπαραμπαρούση:


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html


«Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου-τις οποίες ανακαλώ-επ’ ουδενί είχαν να σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου, ότι με μια άτυχη δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!


Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στην Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».


κρινα στα αγγλικα



κρινα στα αγγλικα
radio dj λαμια 91.2
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html

δοτησ πνευμονολογοσ

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html
δοτησ πνευμονολογοσ

Οι γονείς των παιδιών τους έδιναν ένα μικρό γεύμα την ημέρα και τους επέτρεπαν να κάνουν μπάνιο μόλις δύο φορές το χρόνο.


Αξιωματικός της αστυνομίας, που δεν κατονομάζεται, αποκάλυψε στο αμερικανικό δίκτυο NBC News όλα όσα έζησαν τα παιδιά, ηλικίας από δύο έως 29 ετών, αλλά και όσα είδαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι.


Ο 57χρονος Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν και η σύζυγός του Λουίζ Άννα αναμένεται να εμφανιστούν σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου και βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες για βασανισμό και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html

ενωση συντακτων θεσσαλια

terpins
Πηγή: Riverside County Sheriff's Department/Handout via REUTERS


Το σπίτι τους στο Πέρις, στην κομητεία του Ρίβερσαϊντ στο Λος Άντζελες, ήταν μια φυλακή για τα παιδιά. Αστυνομικοί αποκάλυψαν ότι τα παιδιά ήταν αλυσοδεμένα σε έπιπλα μέσα στο σπίτι και πως τα δωμάτια του σπιτιού ήταν γεμάτα με ούρα.


Όλα τα παιδιά δέχονται τώρα τις φροντίδες των γιατρών, καθώς είναι σοβαρά υποσιτισμένα.


Την ίδια ώρα, τους δίνονται αντιβιοτικά, βιταμίνες και άλλες θρεπτικές ουσίες για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας τους. Μόλις τα παιδιά της οικογένειας εμφανίσουν σημάδια βελτίωσης, τότε θα επιστρατευτούν ειδικοί ψυχολόγοι για τα αξιολογήσουν και να τα βοηθήσουν να ορθοποδήσουν.





δοτησ πνευμονολογοσ
τραυματισμος χαρτ

vicks για μυτη τιμη

vicks για μυτη τιμη

«Τώρα πιστεύω είναι η χρονική στιγμή. Την Πέμπτη ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε με την Ελλάδα το τελευταίο βήμα στο πρόγραμμα. Τότε όλες οι χώρες του ευρώ θα είναι εκτός προγραμμάτων και τότε θα είναι η σωστή στιγμή για να πούμε "τώρα πρέπει να καταστήσουμε την Ευρωζώνη ασφαλή έναντι κρίσεων" και πιστεύω ότι μπορούμε με τις προτάσεις μας να κάνουμε ένα καλό βήμα στην σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης που θα έχουμε μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα». Αυτά δήλωσε η καγκελάριος, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων με στόχο την κατάθεση γερμανογαλλικής πρότασης στην Σύνοδο Κορυφής στο τέλος του μήνα.


Η Μέρκελ τόνισε ακόμη ότι μια οικονομική και νομισματική ένωση μπορεί να κρατηθεί μόνο αν οι οικονομικές πολιτικές συγκλίνουν μεταξύ τους. Μάλιστα, ανέφερε ενδεικτικά το παράδειγμα της συνεργασίας Γερμανίας και Γαλλίας, προκειμένου να εναρμονιστεί το σύστημα φορολόγησης των επιχειρήσεων, αλλά και την πρόοδο που έχουν σημειώσει τα δύο υπουργεία Οικονομικών στο θέμα της τραπεζικής ένωσης.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html

Τόνισε, ωστόσο, ότι για να καταστεί δυνατή η σύγκλιση κάποιες χώρες χρειάζονται επιπλέον βοήθεια και επισήμανε ότι «η σύγκλιση στην Ευρωζώνη δεν είναι ακόμη επαρκής».


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html


vicks για μυτη τιμη
αποχαιρετω ετυμολογια
ημιπαλτο ανδρικο θεσσαλονικη

τα γκολ ολυμπιακου χανια

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html
τα γκολ ολυμπιακου χανια

Σύμφωνα με την «Πρωτοβουλία» το κάλεσμα απευθύνεταοι «για να δώσουμε την πραγματική μάχη για ένα σχολείο στο ύψος των αναγκών μας» και για να μην αφήσουμε «τις παρακρατικές ομάδες να μας αποπροσανατολίσουν».


Πολιτική «θύελλα» για την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ σχετικά με τις καταλήψεις


«Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου διάφορες ακροδεξιές, φασιστικές ομάδες προσπαθούν να υποκινήσουν μαθητικές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία της χώρας. Η πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας καλεί όλους τους αγωνιστές μαθητές να μπουν μπροστά και να μην επιτρέψουν στους φασιστές να βρουν χώρο έκφρασης στα σχολεία μας» αναφέρει η «Πρωτοβουλία» σε κείμενό της που αναρτήθηκε στο Facebook, στην οποία σημειώνεται:


«Συντονίζουμε πολύμορφες δράσεις, κρεμάμε αντιφασιστικά πανό και κάνουμε εκδηλώσεις στα σχολεία μας, για να μην χαρίσουμε ούτε μια μέρα εθνικιστικής φιέστας στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τους υποστηρικτές του μίσους και του ρατσισμού».





τα γκολ ολυμπιακου χανια
γιαννης γκιωνακης συζυγος
πόσο καίει ένα κλιματιστικό
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

Wednesday, June 26, 2019

real fm θεσσαλονίκης

σάχης ρεζά παχλαβί

«Δεν τίθεται πλέον ζήτημα να υπάρξει μια διαδικασία με προοπτική την υποψηφιότητά μου», δήλωσε ο Γκιούλ μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη και δικαιολόγησε αυτή την απόφαση επικαλούμενος την απουσία μιας «πολύ ευρείας συναίνεσης». Σε αντίθετη περίπτωση, υποστήριξε, θα είχε «αναλάβει τις ευθύνες του».


ικα διεθνων ασφαλιστικων σχεσεων

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, το όνομα του ενδέκατου αρχηγού του τουρκικού κράτους (2007-2014) βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο κέντρο εντατικών συζητήσεων μεταξύ πολλών κομμάτων της αντιπολίτευσης, όμως το σενάριο αυτό απορρίφθηκε έντονα από ορισμένους, κυρίως εξαιτίας της εγγύτητάς του στο παρελθόν με τον Ερντογάν.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

real fm θεσσαλονίκης

Μια υποψηφιότητα του Γκιούλ θα άνοιγε τον δρόμο σε μια θεαματική αδελφοκτόνο μονομαχία με τον Ερντογάν.


Ο Γκιούλ συνίδρυσε το 2001 το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) μαζί με τον Ερντογάν, του οποίου υπήρξε υπουργός Εξωτερικών (από το 2003 έως το 2007) και στη συνέχεια πρόεδρος (μέχρι το 2014).


Στη διάρκεια της προεδρίας του Γκιούλ, διαφορές εμφανίσθηκαν ανάμεσα στους δύο άνδρες, όμως ο πρώην αρχηγός του κράτους ουδέποτε επέκρινε μετωπικά τον διάδοχό του.


Χωρίς να κατονομάσει τον Ερντογάν, ο Γκιούλ εξέφρασε σήμερα τη λύπη του για την «ατμόσφαιρα πόλωσης» που επικρατεί στην Τουρκία και επέμεινε στη σημασία που έχουν «ο διαχωρισμός των εξουσιών, τα δικαιώματα και οι ελευθερίες».


Παρόλο που δεν έθεσε υποψηφιότητα, ο Γκιούλ φαίνεται πάντως ότι έφερε σε δύσκολη θέση τους πρώην συνοδοιπόρους του. «Θα προτιμούσα ο κ. Γκιούλ να είχε πει από την αρχή 'Είμαι υπό τις διαταγές του κόμματός μου'», δήλωσε χθες Παρασκευή ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.



real fm θεσσαλονίκης
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html

προσαρμογεας ασυρματου δικτυου samsung

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html
μονωση νανοτεχνολογιας
το ονειρο δεν εχει ηλικια

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και φέρει τις υπογραφές του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, αυξάνονται κατά 30 οι θέσεις δικαστικών λειτουργών της Ποινικής και Διοικητικής Δικαιοσύνης.


Ειδικότερα, σε ότι αφορά στην Ποινική Δικαιοσύνη από 1/12/16 αυξάνονται κατά 2 οι θέσεις των Αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, κατά 3 των Εισαγγελέων Εφετών και κατά 2 των Εισαγγελέων Πρωτοδικών. Από 1/1/17 αυξάνονται κατά 5 οι θέσεις των Αντιεισαγγελέων Πρωτοδικών-Παρέδρων Εισαγγελίας.


προσαρμογεας ασυρματου δικτυου samsung

Στη Διοικητική Δικαιοσύνη από 1/1/17 αυξάνονται κατά 8 οι θέσεις Παρέδρων-Πρωτοδικών, ενώ από 16/9/17 αυξάνονται κατά 2 οι θέσεις των Προέδρων Εφετών και κατά 8 των Εφετών.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html



προσαρμογεας ασυρματου δικτυου samsung

ψαραδικα παγκρατι

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html
πως να δημιουργησετε σελιδα στο facebook
ψαραδικα παγκρατι

Ο Δούκας του Εδιμβούργου κατάφερε να γλιτώσει από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, σώος και αβλαβής.


Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο BBC, ο πρίγκιπας «σαφώς έτρεμε», ωστόσο έδειξε ενδιαφέρον για τους επιβαίνοντες στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.


Είναι μάλλον απίθανο ο πρίγκιπας Φίλιππος να ασχοληθεί με τα σχόλια των βρετανικών ΜΜΕ, καθώς ουδέποτε έδινε σημασία στον Τύπο. Ωστόσο, εάν αποφασίσει να το κάνει στην παρούσα φάση, πιθανότατα θα τον πλημμυρίσουν συναισθήματα έκπληξης και απόγνωσης.


Ο Φίλιππος, ποτέ δεν ακολούθησε πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο, όπως δείχνει το μακρύ ιστορικό από γκάφες στις οποίες έχει υποπέσει.


Καινούριο αυτοκίνητο για τον 97χρονο πρίγκιπα Φίλιππο μετά το τροχαίο


Ο δούκας του Εδιμβούργου είναι επίσης γνωστός για την ανεξαρτησία του και έχει σε πολλές περιπτώσεις δείξει την ενόχλησή του με τον βρετανικό Τύπο. Μάλιστα, είχε «συλληφθεί» να λέει στους φωτογράφους να... τελειώνουν, αγνοώντας τις οδηγίες των συμβούλων του.




ψαραδικα παγκρατι
scala logical operators
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

παρτε τα βουνα μακρυνιτσα

παρτε τα βουνα μακρυνιτσα

Αναλυτικά η συνέντευξη:


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html

ΕΡ: Την Ελένη τη γνώριζες;


ΑΠ: «Την ήξερα. Εγώ είμαι από την Ορεστιάδα, εκείνη από το Διδυμότειχο, ούτε μισή ώρα απόσταση και ήρθαμε σ΄ ένα μακρινό τόπο. Αν ήμασταν από την Κρήτη, δεν θα το έλεγα αυτό ότι η Ρόδος είναι μακρινός τόπος, αλλά ο Έβρος είναι άλλο.»


ΕΡ: Είχατε προσωπικές σχέσεις;


κράτος και ομάδες συμφερόντων

ΑΠ: «Κάποιες κουβέντες λέγαμε κάθε φορά που τύχαινε να συναντηθούμε. Έβλεπα ότι ήταν ενεργή στο Πανεπιστήμιο. Ήταν σε σεμινάρια, ήταν σε ομάδες εργασίας, ήταν σε διάφορα. Είμαι μεγαλύτερη από εκείνην, αλλά ήταν κι αυτή στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών όπως κι εγώ. Ξέρω επίσης ότι το καλοκαίρι ήταν στην Αθήνα όπου έκανε την πρακτική της.»


ΕΡ: Πώς ήταν στη συμπεριφορά, στη συναναστροφή της;


ΑΠ: «Καλοπροαίρετη ήταν, καλός άνθρωπος, με χιούμορ, και με όλα τα καλά που μπορεί να έχει ένα κορίτσι στην ηλικία της.»


ΕΡ: Όταν έμαθες ότι σκότωσαν μια φοιτήτρια τι σκέφτηκες, πήγε το μυαλό σου ότι θα μπορούσε να είναι αυτή;


ΑΠ: «Πήγε το μυαλό μου ότι ήταν αυτή γιατί άκουσα "Διδυμότειχο" και "Mεσογειακών Σπουδών". Ταράχτηκα, στενοχωρήθηκα. Είμαι έξι χρόνια στη Ρόδο. Δεν έχω ακούσει κάποιο περιστατικό για το Πανεπιστήμιο.»


ΕΡ: Από το λίγο που τη γνώριζες είχες παρατηρήσει, με το πέρασμα των χρόνων, κάποια αλλαγή στην Ελένη;


ΑΠ: «Όταν ήταν πρωτοετής είχε επιπλέον κιλά, αλλά είχε και ύψος, (1.82). Μετά έβλεπα ότι έχασε τα κιλά και ομόρφυνε.»


ΕΡ: Γίνεται bullying στο Πανεπιστήμιο; Κάποιοι είπαν ότι τον πρώτο καιρό κάτι της έλεγαν ως προς αυτό!


ΑΠ: «Μπορεί, και μπορεί κάποιοι να τα λένε αυτά για πλάκα. Δεν ξέρεις όμως ο άλλος πώς θα το πάρει, κι αν το πάρει κατάκαρδα.»


ΕΡ: Τι πιστεύεις ότι έγινε εκείνο το βράδυ;


ΑΠ: «Κάτι καλό ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε. Από μία βόλτα να συμβεί όλο αυτό… Πρέπει να είσαι υποψιασμένη για να μπορείς να επιβιώσεις κάπου. Η Ελένη ήταν αφελής, ένα κορίτσι από καλή οικογένεια, μαζεμένη, και δεν πήγαινε το μυαλό της. Έπρεπε να προσέχει. Ποιος ξέρει τι είχε στην ψυχούλα της αυτή η κοπέλα. Μπορεί να ξεκίνησε μια σχεσούλα.


Όταν την είδαν αφελή και ευκολόπιστη έγινε ό, τι έγινε. Ξεκίνησε από βόλτα και έγινε φόνος. Αν τη ζόρισαν να κάνει κάτι που δεν ήθελε… Ήταν απαράδεκτο να τη χτυπήσουν. Αντιστάθηκε και έγινε ό, τι έγινε. Οι παρέες που θα βρεις να κάνεις είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Από την άλλη οι δύο αυτοί ήταν μεν εξωσχολικοί, αλλά ίδιας ηλικίας με το κορίτσι. Πού να φανταστεί τι θα γινότανε, κι ότι άτομα της ηλικίας της θα της έκαναν κακό!»




παρτε τα βουνα μακρυνιτσα
παναγια ξυνιαδα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html

νήσοι σολομώντα

ραψωδός φιλόλογος χαμογέλα στίχοι
νήσοι σολομώντα

Στην υπόλοιπη χωρά ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία στην ανατολική νησιωτική χωρά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.


Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.


Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη 6 με 7, στρεφόμενοι τις βραδινές ώρες από τα βόρεια σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Σε πτώση από τη νύχτα στα βόρεια.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Από τη νύχτα τοπικές βροχές και στα γύρω ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Σε πτώση από τη νύχτα.


Ζάκυνθος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το βράδυ στην κεντρική και δυτική Μακεδονία βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Σε πτώση από τη νύχτα.



νήσοι σολομώντα
αχαρνεις επιδαυρος 2015
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_112.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

χαλαζιακη επενδυση τοιχου

τιτλοι τραγουδιων για την γυναικα
χαλαζιακη επενδυση τοιχου

Θα το ασβεστώσει, επαναλαμβάνοντας μετά από χρόνια ό, τι έκανε ο Ρόμπερτ Ράουσεμπεργκ με το «Σβησμένο σκίτσο του ντε Κούνινγκ». Η απόφαση του είναι μια διαμαρτυρία κατά της συνεχιζόμενης αποτίμησης σε χρήματα έργων τέχνης δρόμου από την αγορά τέχνης.


«Έχουμε κουραστεί με αυτούς που κλέβουν τα έργα μας απ' τον δρόμο και τα μεταπωλούν, και γι' αυτό τον λόγο πρόκειται ν' αγοράσω οτιδήποτε μπορώ και να το ασβεστώσω» δήλωσε στο βρετανικό Press Association. «Θα το μπογιατίσω από πάνω και, απλά, θα το εντάξω σ' έναν από τους τοίχους του σπιτιού μου».


χαλαζιακη επενδυση τοιχου

Ο στόχος του Ίνγκλις, ο οποίος είναι γνωστός για τα δυνατά πολιτικά μηνύματα της τέχνης του, είναι το «Slave Labour (Banting Boy)» του Banksy (2012). Το απέκτησε προσφάτως σε δημοπρασία του οίκου Juliens Auctions στο Λος Άντζελες αντί 730.000 δολαρίων. Στο έργο του, ο Banksy απεικονίζει ένα αγοράκι που σε ραπτομηχανή φτιάχνει μια γιρλάντα με μικρές σημαιούλες του Ηνωμένου Βασιλείου. Ήταν μια διαμαρτυρία του καλλιτέχνη δρόμου απ' το Μπρίστολ κατά των εργοστασίων με χαμηλόμισθη εργασία που παρήγαγαν αναμνηστικά για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Βασιλίσσης και τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, το 2012.




χαρακτηριστικα της φωκιας μοναχους μοναχους
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

απαντησεις στο τετραδιο εργασιων μαθηματικων στ δημοτικου

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html
απαντησεις στο τετραδιο εργασιων μαθηματικων στ δημοτικου

Θα χρειαστεί, όμως, μια νέα και οριστική συνάντηση του Κόντε με τον Ματαρέλα, πιθανότατα μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο, για να μπορέσει να λάβει το οριστικό πράσινο φως η κυβερνητική συμμαχία της Λέγκα με τα Πέντε Αστέρια, με επικεφαλής τον καθηγητή ιδιωτικού δικαίου από την Απουλία της Κάτω Ιταλίας.


«Για την κυβέρνησή μου θα προτείνω πολιτικά πρόσωπα»


Ο Κόντε, πριν αποχωρήσει από το κοινοβούλιο, όπου συνάντησε τους εκπροσώπους των κομμάτων, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι υπουργοί που θα προτείνει θα είναι πολιτικά πρόσωπα και ότι η κυβέρνησή του εννοεί να αποζημιώσει τους πολίτες που έχασαν χρήματα εξαιτίας πτώχευσης τραπεζικών ιδρυμάτων.


φτερουγες γαλοπουλας συνταγες

τζιμ σεχου

Ιταλία: Μικρές πιθανότητες επιβίωσης έχει η νέα κυβέρνηση



απαντησεις στο τετραδιο εργασιων μαθηματικων στ δημοτικου
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

αδειοδοτηση χιονοδρομικων κεντρων

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html
βαλιτσα τζαμπο

«Ο τελικός στόχος είναι να έχουμε ένα σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών μέσω του οποίου θα μπορούν να γίνονται όλες οι δουλειές χωρίς να είναι αναγκαία η μετάβαση του καταναλωτή στα κατά τόπους πρακτορεία», επισημαίνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΔΕΔΔΗΕ Νίκος Χατζηαργυρίου.


χαριζεται γιδα

Μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος θα διεκπεραιώνονται σταδιακά το σύνολο των αιτημάτων των καταναλωτών που αφορούν για παράδειγμα σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτροδότησης, μετατοπίσεις (στύλου, καλωδίου, παροχής/μετρητή), αύξηση ή μείωση ισχύος υφιστάμενης ηλεκτροδότησης, ενοποίηση ή διαχωρισμό παροχών, αποξήλωση παροχής, υποβολή δικαιολογητικών για υπογραφή συμβολαίου σύνδεσης, αίτηση για νυχτερινό ρεύμα, διεκδίκηση αποζημίωσης για βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές, αλλαγή ονόματος, κ. α.


«Το πρόβλημα είναι ότι ο ΔΕΔΔΗΕ χρησιμοποιείται πολλές φορές σαν ελεγκτής πολεοδομίας και οι καταναλωτές χρειάζεται να καταθέτουν δικαιολογητικά για τη νομιμότητα του κτίσματος. Θα βρεθεί ένας τρόπος ώστε και αυτά να σκανάρονται και να κατατίθενται ηλεκτρονικά», τονίζει ο κ. Χατζηαργυρίου, ο οποίος σημειώνει ακόμα ότι το νέο σύστημα θα διευκολύνει και την αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας και τη μετάβαση από έναν προμηθευτή σε άλλον.


Το έργο ("Πληροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Χρηστών Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ") χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και προκηρύχθηκε πρόσφατα με προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ και προθεσμία υποβολής τις 28 Φεβρουαρίου 2019. Σύμφωνα με την προκήρυξη, με την υλοποίηση του έργου ο ΔΕΔΔΗΕ θα πετύχει τους εξής στόχους:


αδειοδοτηση χιονοδρομικων κεντρων

•Εγκατάσταση & λειτουργία νέου, σύγχρονου και ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εξυπηρέτησης των Χρηστών του Δικτύου και αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών με δυνατότητα παραμετροποίησης για την κάλυψη των νέων επιχειρησιακών αναγκών.


• Πλήρη δυνατότητα εξυπηρέτησης για όλα τα αιτήματα των Καταναλωτών μέσω διαδικτυακής πύλης χωρίς καμία μετάβαση στις Μονάδες (Πρακτορεία και Υποπρακτορεία) του ΔΕΔΔΗΕ.


• Αναδιοργάνωση διαδικασιών - λειτουργιών με επίτευξη οικονομιών κλίμακας, μείωση του λειτουργικού κόστους, καθώς και βέλτιστη επικοινωνία των Χρηστών, ικανοποίηση των αιτημάτων των Προμηθευτών και αποτελεσματική συνεργασία με τους Συμμέτοχους ή Ενδιαφερόμενους φορείς της Εταιρείας.


• Βελτιστοποίηση της λήψης και διαχείρισης μετρητικών δεδομένων Χαμηλής και Μέσης Τάσης, δυνατότητα real time διασύνδεσης με το μελλοντικό σύστημα χονδρεμπορικής αγοράς και δυνατότητα περιοδικής εκκαθάρισης όλων των Προμηθευτών, συμπεριλαμβανομένης της ΔΕΗ.


• Βελτιστοποίηση της διοίκησης της απόδοσης και της διαχείρισης της γνώσης μέσω της οργανωμένης/συντονισμένης Διοικητικής Πληροφόρησης που θα παρέχει το νέο Σύστημα.


• Καταγεγραμμένες διαδικασίες των εργασιών και ενιαία εφαρμογή τους σε όλη την Εταιρεία.


Ένας ακόμη διαγωνισμός του ΔΕΔΔΗΕ που "τρέχει" αυτήν την περίοδο αφορά στην ψηφιακή αποτύπωση του Δικτύου Διανομής μέσης και χαμηλής τάσης και την καταχώρηση των συνδέσεων καταναλωτών και παραγωγών μέσω μηχανογραφικού συστήματος Γεωγραφικών Πληροφοριών (GIS) σε όλη την Ελλάδα.


Ο κ. Χατζηαργυρίου χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ως το πιο σημαντικό από τα στρατηγικά έργα του ΔΕΔΔΗΕ καθώς:


- Το μηχανογραφικό σύστημα θα υποστηρίζει την παρακολούθηση εκτέλεσης έργων και τον εντοπισμό των τμημάτων του δικτύου στα οποία απαιτείται ενίσχυση ή ανακαίνιση και θα παρέχει ενημέρωση για τη συχνότητα και τη θέση των βλαβών, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην μείωση του χρόνου σύνδεσης χρηστών, καθώς και στον εκσυγχρονισμό και στη βελτίωση της αξιοπιστίας του δικτύου.


- Στους χρήστες του δικτύου που θα αποτυπωθούν περιλαμβάνονται και οι παραγωγοί ΑΠΕ, με αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί η παρακολούθησή τους, καθώς και η άντληση και η επεξεργασία σχετικών πληροφοριών, δίνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα επεξεργασίας αποτελεσμάτων πολιτικών ανάπτυξης ΑΠΕ.


- Η υλοποίηση του συστήματος θα συμβάλλει άμεσα στον έλεγχο της ορθής λειτουργίας του δικτύου διανομής, ενώ έμμεσα θα συνεισφέρει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και την καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού ΑΠΕ.


«Θα είναι πιο εύκολο να εντοπίζουμε τις βλάβες, να γνωρίζουμε πόσοι καταναλωτές επηρεάζονται από κάθε βλάβη, να κάνουμε σχεδιασμό και ανάπτυξη του δικτύου. Αυτή η βάση δεδομένων θα συνδεθεί στη συνέχεια με τα δεδομένα της καταμέτρησης, τους καταναλωτές, με τη λειτουργία του δικτύου μέσω των κέντρων ελέγχου ενέργειας ώστε να έχουμε μία πλήρη αποτύπωση σε ενιαία βάση. Και θα μπορούμε επίσης να κάνουμε καλύτερη διαχείριση της αποκεντρωμένης παραγωγής δηλαδή των ανανεώσιμων πηγών καθώς θα έχουμε online πληροφορία για την παραγωγή, τη ζήτηση και το φορτίο κάθε γραμμής», τονίζει ο πρόεδρος του ΔΕΔΔΗΕ.


Ο διαγωνισμός, προϋπολογισμού 25,8 εκατ. ευρώ «τρέχει» από τις 7 Δεκεμβρίου με προθεσμία υποβολής τις 28 Φεβρουαρίου.



Τραμπ για σύμβουλο που παραιτήθηκε λόγω Συρίας: Fake news διογκώνουν ένα γεγονός άνευ σημασίας



αδειοδοτηση χιονοδρομικων κεντρων
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

φοίβος δεληβοριάς γυναικα

Εικόνες που αναμεταδίδονταν απευθείας εικόνιζαν σωλήνες του δικτύου υδροδότησης να έχουν σπάσει κι ένα σπίτι στις φλόγες μετά το σεισμό, που έπληξε τη δεύτερη μεγαλύτερη ιαπωνική μητρόπολη λίγο πριν από τις οκτώ το πρωί (02:00 ώρα Ελλάδας), σε ώρα μεγάλης κίνησης, σταματώντας πολλά τρένα.


κτελ αργος αθηνα τιμη

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε ανακοίνωσε ότι οι αρχές βρίσκονται ακόμη στη φάση της εκτίμησης των ζημιών και ότι πρωταρχικό μέλημα της κυβέρνησής του είναι να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών.


Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στο βόρειο τμήμα της νομαρχίας Οσάκα, ανέφερε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας, η οποία αναθεώρησε προς τα πάνω την εκτίμησή της για την ισχύ του σεισμού στους 6,1 βαθμούς. Νωρίτερα, είχε ανακοινώσει πως η δόνηση ήταν μεγέθους 5,9 βαθμών. Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.


ιωνος δραγουμη στολες

φοίβος δεληβοριάς γυναικα

Η εταιρεία Kansai Electric Power διαβεβαίωσε ότι δεν διαπίστωσε προβλήματα στους πυρηνικούς ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς Μιχάμα, Τακαχάμα και Όχι εξαιτίας του σεισμού. Η Κανσάι ανέφερε πως η ηλεκτροδότηση 170.000 νοικοκυριών στην Οσάκα και στη γειτονική νομαρχία Χιόγκο έχει διακοπεί προσωρινά.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

Η Οσάκα θα φιλοξενήσει το 2019 τη σύνοδο της Ομάδας των Είκοσι πιο ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων οικονομιών του πλανήτη.


Την 11η Μαρτίου 2011, ένας καταστροφικός σεισμός 9,0 βαθμών και τα τσουνάμι που προκάλεσε έπληξαν τη Φουκουσίμα, στη βορειοανατολική Ιαπωνία, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 18.000 νεκρούς και προκαλώντας τη χειρότερη πυρηνική καταστροφή της τελευταίας εικοσιπενταετίας.



φοίβος δεληβοριάς γυναικα

regard υγρο φακων επαφης τιμη

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html
regard υγρο φακων επαφης τιμη

Οι δύο γιατροί, σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρούνται ύποπτοι για «πρόκληση θανάτου από αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις». Οι Αρχές αναφέρουν ότι εναντίον των δύο γιατρών έχει προκύψει μαρτυρία ότι είχαν εξετάσει τον μαθητή.


regard υγρο φακων επαφης τιμη

Ο 10χρονος μαθητής απεβίωσε την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου είχε διακομιστεί. Το δεκάχρονο αγόρι είχε τραυματιστεί, ενώ έπαιζε με συμμαθητές του στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου.


Κάτω από συνθήκες, που διερευνώνται από την αστυνομία, φαίνεται ότι το παιδί έπεσε στο τσιμεντένιο δάπεδο και χτύπησε στο κεφάλι, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


τριποδο φωτογραφικης μηχανης dslr

Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html


τσακωμος γυναικες

στιχακια αγαπης μεγαλα

παοκ ροστερ 2010

Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ ευνοείται και η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι και το απόγευμα στα βόρεια.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


συγκινητικα λογια για την φιλια

στιχακια αγαπης μεγαλα

Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: ανατολικοί 3 με 4 και στα νοτιά σταδιακά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές στη δυτική Μακεδονία.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και τη νύχτα στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ ενισχυόμενοι από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



στιχακια αγαπης μεγαλα
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html

νειμαρ τουλουζ

Αυτό τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του διαπραγματεύονται μυστικά» και πρόσθεσε: «Είναι η ίδια η κυβέρνηση που μέχρι προχθές παραλλήλιζε τις απόψεις της Εκκλησίας με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής. Μετά ο πρωθυπουργός έστελνε εσπευσμένα επιστολή μετάνοιας στον Αρχιεπίσκοπο και χθες πήγε να τον ενημερώσει. Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας εργαλειοποιεί τα πάντα».


νειμαρ τουλουζ

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ η κα Σπυράκη αναφέρθηκε στις προτάσεις Νίμιτς σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο διαρρέουν τα ονόματα, σημειώνοντας πως ένα κρίσιμο εθνικό ζήτημα γίνεται αντικείμενο εσωτερικής πολιτικής χρήσης, εξαιτίας του ότι «η κυβέρνηση δεν ενημερώνει κανέναν».


Επιπλέον υπενθύμισε ότι το 2008 επί Καραμανλή όταν γίνονταν αντίστοιχες διεργασίες πριν τη Σύνοδο Κορυφής του Βουκουρεστίου του ΝΑΤΟ, η κ. Μπακογιάννη ενημέρωνε τους αρχηγούς των κομμάτων τακτικά, κεκλεισμένων των θυρών και δεν είχε διαρρεύσει τίποτα.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

μεχρι στιγμης

Σε ερώτηση αν θα ανταποκριθεί η ΝΔ σε περίπτωση σύγκλησης του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έκανε σαφές πως προϋπόθεση για το επόμενο βήμα είναι να εμφανιστεί η κυβέρνηση με μία ενιαία πρόταση που θα στηρίζεται και από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους.



«Απ' ό, τι έχουμε δει, ο κ. Καμμένος επιδίδεται σε συνεχείς κυβιστήσεις σε σχέση με τη θέση αυτή. Άρα, μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να υπάρχει ενιαία κυβερνητική πρόταση. Εκλείπουν, λοιπόν, οι προϋποθέσεις για να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών» πρόσθεσε, ενώ για τη θέση της ΝΔ ύστερα από σχετική ερώτηση είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή προχώρησε στην περιγραφή του πακέτου που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέτει ως βάση το Βουκουρέστι.



«Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μία ονομασία αμοιβαία αποδεκτή, το εύρος της χρήσης, δηλαδή θα είναι μία ονομασία έναντι όλων. Όπως και να λέγεται αυτό το κράτος, εφόσον αυτό δεν γίνεται αποδεκτό από όλα τα κράτη - μέλη της ΕΕ, από τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, από τις 140 τελικά χώρες που το έχουν αναγνωρίσει με το συνταγματικό τους όνομα, θα είναι ένα πουκάμισο αδειανό. Τέλος, στο ίδιο πακέτο περιλαμβάνεται και η αντιμετώπιση των αλυτρωτικών ζητημάτων, που εγείρουν στα Σκόπια, διότι σε πάρα πολλά τους συγγράμματα και επιστημονικά από τη δική τους πλευρά και πρακτικά με χάρτες, αγάλματα, ονομασίες, εγείρονται μια σειρά ζητήματα. Πακέτο είναι αυτό» επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογραμμίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ενιαία θέση, ενώ σχολίασε πως ο Πάνος Καμμένος «είναι ο μοναδικός βουλευτής που έχει ψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις στη βάση του Βουκουρεστίου τουλάχιστον τρεις φορές».



νειμαρ τουλουζ
επιστολη νικου ρωμανου

τα πιο εντυπωσιακα δωματια

να το εκδώσουμε
τα πιο εντυπωσιακα δωματια

Η κηδεία του θα γίνει, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη αν θα είναι πολιτική ή θρησκευτική.


Δυο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του (σ. σ. ο Νίκος Τριανταφυλλίδης πέθανε το καλοκαίρι του 2016), η υγεία του Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έπασχε από αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα, είχε επιδεινωθεί ιδιαίτερα.


Υπήρξε ο πλέον γνωστός σατυρικός καλλιτέχνης από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια και τις αρχές της δεκαετίας του '80. Γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Τραμπάκουλας» (από τον προσφιλή του ρόλο σε τηλεοπτικά σατυρικά σκετς και τηλεταινίες), ο Χάρρυ Κλυνν ήταν ο πλέον γνωστός κωμικός, τραγουδιστής, σκηνοθέτης - αλλά και λιγότερο γνωστός ως ζωγράφος και ποιητής. Υπήρξε μια ιδιαίτερα πολυσχιδής προσωπικότητα στον καλλιτεχνικό αλλά και στον κοινωνικό και πολιτικό χώρο.


εστιατόριο όμικρον θεσσαλονίκη

τα πιο εντυπωσιακα δωματια




https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

Tuesday, June 25, 2019

παιδικη γουρουνα 50cc

παιδικη γουρουνα 50cc
Βασίλης Στεφανάκος: Σε θήκη κιθάρας είχε κρυμμένο το καλάσνικοφ ο εκτελεστής του βαρυποινίτη

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονική ενέδρα, με θύμα τον 57χρονο Βασίλη Στεφανάκο, «πρωταγωνιστή» στο χώρο της νύχτας τις τελευταίες δεκαετίες, η οποία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (17/01/2018) στη Λεωφόρο Αθηνών 302, στο Χαϊδάρι.


Δυο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, λευκού χρώματος, προσέγγισαν το αυτοκίνητο του 57χρονου και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

martins of hawkhurst



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φύλακες, όπου εξέτισε πολυετή ποινή για σωρεία εγκληματικών ενεργειών, ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί με τη λεγόμενη «ελληνική μαφία» και είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο, προστασία και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, οι δράστες πλησίασαν από την πλευρά του συνοδηγού, άνοιξαν την πόρτα, άδειασαν ένα γεμιστήρα καλάσνικοφ και διέφυγαν με κλεμμένη λευκή μηχανή τύπου Tiger.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο εκτελεστής φέρεται να είχε καλυμμένο το καλάσνικοφ σε θήκη κιθάρας!

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν το υλικό από κάμερες που υπάρχουν στο σημείο, για την περίπτωση που έχουν καταγράψει συνεργούς των δύο εκτελεστών, πριν και μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN, η χθεσινή δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου ήταν το πιο ακριβό «συμβόλαιο θανάτου» στη νύχτα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

stefanakos

Έτσι δολοφόνησαν τον Στεφανάκο

Είκοσι δύο κάλυκες από καλάσνικοφ περισυνέλεξαν τα συνεργεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας από τον τόπο της μαφιόζικης εκτέλεσης του Βασίλη Στεφανάκου.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον Στεφανάκο έξω από το κτήριο που παλιότερα χρησιμοποιούσε ως έκθεση αυτοκινήτων, στη Λεωφόρο Αθηνών 302, και τώρα διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στο ισόγειο και χρησιμοποιούσε ως γραφεία εταιρείας με υγραέριο τον πρώτο όροφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, οι εκτελεστές ήταν ολόκληρη ομάδα και πιθανολογείται ότι εκτός από τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας, υπήρχαν και άλλα άτομα που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του στόχου τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Στεφανάκος κυκλοφορούσε πάντα με συνοδεία για προστασία, καθώς και με θωρακισμένο αυτοκίνητο.

Χθες (17/01/2018) το απόγευμα, έφυγε από το γραφείο στον πρώτο όροφο.

Πιθανολογείται ότι την ώρα που βγήκε από το κτήριο, με τον συνοδό του πιο πίσω, δόθηκε σήμα στους δύο εκτελεστές, οι οποίοι περίμεναν σε μικρή απόσταση, σε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και καθώς μπήκε στο αυτοκίνητο του, μάρκας BMW σειράς «5», κινήθηκαν με ταχύτητα, ο συνεπιβάτης της μηχανής άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και τον «γάζωσε» με το καλάσνικοφ. Ο συνοδός του 57χρονου δεν είχε προλάβει να πλησιάσει. Αμέσως μετά, οι δράστες της δολοφονίας ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Στεφανάκου: Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες



παιδικη γουρουνα 50cc
ζουμπαιος και ιουλιετα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html

rem oil spray review

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html
γιωργος παπαδοπουλος ελλαδα εχεις ταλεντο

Απόδειξη οι εικόνες από το λιμάνι της Σούδας, όπου λόγω σκόνης και υγρασίας το Ακρωτήρι έχει ουσιαστικά χαθεί από το φακό. Η αιτία είναι τόσο η υγρασία, όσο και το νέο «κύμα» σκόνης το οποίο κάνει από σήμερα την επανεμφάνισή του.


xania8 0


Εικόνες και μέσα από την πόλη αποδεικνύουν πως ένα γκρίζο πέπλο έχει «σκεπάσει» τα Χανιά, τα οποία μοιάζουν να έχουν πνιγεί από την ομίχλη.


akrotiri1 copy


βραχιολια μαρτηδες

rem oil spray review

Πάντως, σύμφωνα με τους επιστήμονες του ΕΑΑ, η συγκέντρωση σκόνης που αναμένεται τις επόμενες μέρες, δεν θα έχει την ίδια ένταση με αυτή του Μαρτίου, αν και στις νοτιότερες περιοχές της χώρας συνιστάται η αποχή από εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες.


Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη-Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν


30547228 1626706090698878 1020548529 o


Φωτογραφίες: haniotika-nea.gr/ flashnews.gr




rem oil spray review

συστηματα αρδευσης τιμες

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html
πως διπλωνω κρεπα
συστηματα αρδευσης τιμες

Χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά - ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα βαθμιαία στα υπόλοιπα θα είναι κατά τόπους έντονα.


Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 βαθμιαία 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.


συστηματα αρδευσης τιμες

Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας, όμως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ αργότερα πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά - ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μέτρα) που τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον 02) έως 05 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 5 με 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα δυτικά και από αργά το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια - παραθαλάσσια, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τη νύχτα στη Θράκη. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά και πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μέτρα).
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -07 (μείον 07) έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



τσιζκεικ λεμονι παρλιαροσ
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

ρουλα κορομηλα νεα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html
ρουλα κορομηλα νεα

«Το 2018 δεν προέκυψαν πολλά καλά νέα από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αλλά υπήρξαν κάποιες θετικές εξελίξεις. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η προοπτική επίλυσης της διαμάχης για το ονοματολογικό μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ, μιας διαμάχης που κρατά πάνω από 25 χρόνια», σημειώνει σε άρθρο της η Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).


Το δημοσίευμα κάνει λόγο για μία τελευταία και καθοριστική ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων στις 15 Ιανουαρίου και εάν ο Ζάεφ επιτύχει την πλειοψηφία που τόσο αποζητά τότε το κείμενο της συμφωνίας θα εξεταστεί από την ελληνική Βουλή, από την οποία, όμως, πρέπει να περάσει με απλή πλειοψηφία.


«Μόνο έτσι θα ανοίξει έπειτα για τη μικρή βαλκανική χώρα η πόρτα του ΝΑΤΟ και ενδεχομένως αργότερα η έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ. Αλλά ακόμη παραμένει αβέβαιο αν αυτό θα συμβεί», τονίζεται.


πληρώνω στα αγγλικα



ρουλα κορομηλα νεα
εφεση κατα αποφασης τριμελους εφετειου κακουργηματων
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html