Saturday, June 29, 2019

αναμεινατε στο ακουστικο σας θεατρο ακαδημος

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html
φθηνο φαγητο στη ναξο
αναμεινατε στο ακουστικο σας θεατρο ακαδημος

Ο Μπαρνιέ άφησε να εννοηθεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να καθίσει εκ νέου στο τραπέζι – κάτι που είπε εχτές και Γερμανός αξιωματούχος - και να επαναδιαπραγματευτεί ορισμένα από τα ζητήματα-αγκάθια για τους Βρετανούς βουλευτές εάν και το Λονδίνο… μετακινήσει λίγο με τη σειρά του τις «κόκκινες γραμμές».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

Παρόλα αυτά, ο διαπραγματευτής της Ε. Ε. ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα του «backstop» στα σύνορα με την Ιρλανδία δεν θα ξανανοίξει.


H Μεγάλη Βρετανία πλέει πλέον σε αχαρτογράφητα νερά μετά το συντριπτικό «όχι» που είπε η Βουλή των Κοινοτήτων στη συμφωνία που συνήψε η πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, με τους Ευρωπαίους για τους όρους του Brexit.


Η συμφωνία καταψηφίστηκε - 202 βουλευτές ψήφισαν υπέρ ενώ 432 κατά - και έθεσε τη Μέι αντιμέτωπη με μία πρόταση μομφής από τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος ευελπιστεί στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών.


αναμεινατε στο ακουστικο σας θεατρο ακαδημος

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Βρετανίδα πρωθυπουργός παραδέχθηκε την ήττα της και δήλωσε έτοιμη για την πρόταση μομφής, που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης είχε εδώ και καιρό προαναγγείλει. Όπως τόνισε στην ομιλία της, είναι αισιόδοξη ότι διατηρεί την εμπιστοσύνη της Βουλής.





ελληνικο συγκροτημα διασκευες

No comments:

Post a Comment