Thursday, June 27, 2019

βασικη συνταγη παγωτου

βασικη συνταγη παγωτου

Ο επικεφαλής της Ευρωομάδας Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε πως τα τεχνικά κλιμάκια βρίσκονται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για τη γρήγορη εκκίνηση της τρίτης αξιολόγησης, η οποία, όπως υπογράμμισε, η ιδέα είναι να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του έτους. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελλάδα έχει διανύσει μεγάλη απόσταση το τελευταίο διάστημα και το Eurogroup χαιρέτισε την πρόταση της Επιτροπής για την έξοδο της χώρας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα από το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων αργότερα μέσα στο μήνα.


βασικη συνταγη παγωτου

Ακολούθως εξέφρασε την ανησυχία του Eurogroup για την υπόθεση της καταδίκης του πρώην επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέα Γεωργίου αν και αναγνώρισε πως για το θέμα αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτε ούτε η ελληνική κυβέρνηση ούτε και η ευρωζώνη καθώς άπτεται της ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης.



«Δεν ζητάμε την παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, αλλά εκφράζουμε ανησυχίες για προεκτάσεις της υπόθεσης Γεωργίου. Πρέπει να διασφαλίσουμε την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή», είπε.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html


@J_Dijsselbloem said that the #Eurogroup expressed concerns about the judicial procedures against former ELSTAT head Andreas Georgiou pic.twitter.com/UTcnLXU7oY

— Thanasis Koukakis (@nasoskook) September 15, 2017


πως θα κλεψω την δεη
αναρριχωμενα φυτα βουκαμβιλια
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html

No comments:

Post a Comment