Thursday, June 27, 2019

δοτησ πνευμονολογοσ

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html
δοτησ πνευμονολογοσ

Οι γονείς των παιδιών τους έδιναν ένα μικρό γεύμα την ημέρα και τους επέτρεπαν να κάνουν μπάνιο μόλις δύο φορές το χρόνο.


Αξιωματικός της αστυνομίας, που δεν κατονομάζεται, αποκάλυψε στο αμερικανικό δίκτυο NBC News όλα όσα έζησαν τα παιδιά, ηλικίας από δύο έως 29 ετών, αλλά και όσα είδαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι.


Ο 57χρονος Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν και η σύζυγός του Λουίζ Άννα αναμένεται να εμφανιστούν σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου και βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες για βασανισμό και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html

ενωση συντακτων θεσσαλια

terpins
Πηγή: Riverside County Sheriff's Department/Handout via REUTERS


Το σπίτι τους στο Πέρις, στην κομητεία του Ρίβερσαϊντ στο Λος Άντζελες, ήταν μια φυλακή για τα παιδιά. Αστυνομικοί αποκάλυψαν ότι τα παιδιά ήταν αλυσοδεμένα σε έπιπλα μέσα στο σπίτι και πως τα δωμάτια του σπιτιού ήταν γεμάτα με ούρα.


Όλα τα παιδιά δέχονται τώρα τις φροντίδες των γιατρών, καθώς είναι σοβαρά υποσιτισμένα.


Την ίδια ώρα, τους δίνονται αντιβιοτικά, βιταμίνες και άλλες θρεπτικές ουσίες για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας τους. Μόλις τα παιδιά της οικογένειας εμφανίσουν σημάδια βελτίωσης, τότε θα επιστρατευτούν ειδικοί ψυχολόγοι για τα αξιολογήσουν και να τα βοηθήσουν να ορθοποδήσουν.





δοτησ πνευμονολογοσ
τραυματισμος χαρτ

No comments:

Post a Comment