Thursday, June 20, 2019

δυστυχημα λαρνακα

καιρος εμυ κως
παρθενος αντρας βικιπαίδεια

Λίγο έξω από τη Λαμία, στις στροφές προς Μπράλο, είχαν «διπλώσει» δυο νταλίκες και η κυκλοφορία γινόταν με τρομερή δυσκολία, ενώ το χιόνι που πέφτει ακατάπαυστα έχει σκεπάσει το οδόστρωμα.


δυστυχημα λαρνακα

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Νέας Οδού, Γεράσιμος Μονοκρούσος, είχε δημιουργηθεί πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα, από το 117ο έως το 131ο χλμ και χρειάζεται αρκετή ώρα να αποκατασταθεί η κίνηση των αυτοκινήτων, δεδομένης της εξόδου για τις γιορτές, όπως είπε.


δυστυχημα λαρνακα

Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε, ότι η εταιρεία έχει κινητοποιήσει 60 εκχιονιστικά μηχανήματα και αντιμετωπίζει επιτόπου όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από τις καιρικές συνθήκες.


Από τις 3:00' το μεσημέρι η Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας εξέδωσε απαγορευτικό για την κυκλοφορία φορτηγών στην εθνική οδό. Το απαγορευτικό ισχύει και για τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, έχει «διπλώσει» μία νταλίκα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, καθώς έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.





https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

No comments:

Post a Comment