Monday, June 24, 2019

γουινξ στα ελληνικα επεισοδιο 3

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
γουινξ στα ελληνικα επεισοδιο 3

Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε της 18ωρης διαπραγμάτευσης για την αλλαγή της αρχιτεκτονικής της ευρωζώνης ξεκαθάρισαν πως οι συντάξεις δεν θα μειωθούν, ωστόσο αποσαφήνισαν πως η μεταρρυθμιστική πρόοδος της Ελλάδος δεν είναι ικανοποιητική.


γουινξ στα ελληνικα επεισοδιο 3

Ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο αποσαφήνισε πως το Συμβούλιο αναμένει πως η Ελλάδα θα επιτύχει τον στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2019.


Ωστόσο, απηύθυνε συστάσεις για επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων. Όπως είπε, ξεκάθαρα απαιτείται πρόοδος σε κάποια ζητήματα και ενδεικτικά αναφέρθηκε στις ιδιωτικοποιήσεις, στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, στο νομικό πλαίσιο για την πτώχευση και στις μεταρρυθμίσεις στις αγορές προϊόντων.


«Αυτό που προέχει είναι η συνέχιση τις μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που έχει αρχίσει εδώ και χρόνια», είπε σχετικά.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

πετρος κωστοπουλος κορη


Preliminary remarks by @mariofcenteno at the press conference following the #Eurogroup meeting on 3-4 December : "After several months of intense negotiations and a very tough meeting, we delivered a comprehensive plan to strengthen the #Euro ".https://t.co/Ju7hIoXQ64

— EU Council TV News (@EUCouncilTVNews) December 4, 2018


υγρασια υπογειο

No comments:

Post a Comment