Wednesday, April 17, 2019

αρχαια ελληνικη μουσικη πληροφοριες

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, από την Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει κάθε αναγκαία κυβερνητική πρωτοβουλία ώστε να εκκινήσει ταχύτατα η υλοποίηση της επένδυσης η οποία θα συμβάλλει καίρια στην εμπέδωση κλίματος επενδυτικής εμπιστοσύνης, αλλά και στην επιτάχυνση της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.


Σημειώνεται πως το Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη, αμέσως μετά την εμπλοκή, σχολίασε με αυστηρό ύφος τη νέα καθυστέρηση της επένδυσης, κάνοντας λόγο για «σκόπιμες κωλυσιεργίες» ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τις αποδεχθεί. Συγκεκριμένα, ενώ στο σχετικό σημείωμα υπονοείτο ότι λαμβάνονται υπόψιν οι εσωκομματικές αντιρρήσεις εντούτοις γινόταν σαφές ότι η κυβέρνηση δεν θα αποδεχθεί «σκόπιμες κωλυσιεργίες που θα έθεταν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη βούλησή της και την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό».


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

ολοι οι καλοι χωρανε μουσικο σχολειο καρδιτσας

Διαφοροποίηση στη «γραμμή Μαξίμου» από Σκουρλέτη – Φίλη


Οι αντιδράσεις πάντως στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος για την επένδυση δεν λείπουν.


αρχαια ελληνικη μουσικη πληροφοριες

Οι αρχαιολόγοι «δίνουν μάχη για την υπεράσπιση της χώρας» δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή και τάχθηκε υπέρ των επενδύσεων μεν, αλλά «με κανόνες που θα ισχύουν για όλους».


Ο Νίκος Φίλης είπε από την πλευρά του πως είναι αναγκαίες μεν οι επενδύσεις στη χώρα, αλλά αυτές πρέπει να σέβονται το περιβάλλον, είτε το φυσικό είτε το πολιτισμικό. «Νομίζω ότι αν αυτός ο κανόνας ισχύσει, τότε οι επενδύσεις θα αποκτήσουν υπεραξία, και έχουμε ανάγκη να υπερασπιζόμαστε την πολιτισμική κληρονομιά μας, ακόμα και για λόγους χρησιμοθηρικούς - και αναφέρομαι στο θέμα του τουρισμού», υπογράμμισε.


Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση


Tην αποπομπή της Μαρίας Βλαζάκη από τη θέση της γενικής γραμματέως του υπουργείου Πολιτισμού ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδίδοντάς της προσωπικές ευθύνες για τα προβλήματα που υπάρχουν στην επένδυση του Ελληνικού. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ γράφει χαρακτηριστικά:



Να αποπέμψει τώρα ο κ. Τσίπρας τη γγ του Υπουργείου Πολιτισμού. Αν εννοεί, έστω και στοιχειωδώς, αυτά που λέει για το Ελληνικό.




Να αποπέμψει τώρα ο κ. Τσίπρας τη ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού. Αν εννοεί, έστω και στοιχειωδώς, αυτά που λέει για το Ελληνικό.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 28 Σεπτεμβρίου 2017


αρχαια ελληνικη μουσικη πληροφοριες
πως να ριξω γρηγορα την πιεση

No comments:

Post a Comment