Tuesday, April 9, 2019

θα γινει επιστρατευση

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
χιλιομετρικη αποσταση βιεννη-γκρατς
θα γινει επιστρατευση
θα γινει επιστρατευση

Απαντώντας στο ερώτημα αν βλέπει πρόωρες εκλογές, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ ευχήθηκε «να μην πέσει η χώρα μαζί με τον κ. Τσίπρα».


ρεω επιθετα

«Η διακυβέρνηση Τσίπρα είναι πορεία συνεχούς βύθισης. Η Ελλάδα πορεύεται γονατισμένη, χωρίς πυξίδα και χωρίς προοπτική βελτίωσης», υποστηρίζει ο κ. Κουμουτσάκος, προσθέτοντας ότι «έχουμε έναν πρωθυπουργό που η απήχησή του στην κοινωνία καταρρέει».


Ερωτηθείς κατά πόσο συμφωνεί με την τιμωρητική αντιμετώπιση του Σόιμπλε απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση, ο κ. Κουμουτσάκος απαντά: «Διαφωνούμε με πολλές αξιώσεις των δανειστών, όπως η επίτευξη υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, που δεν μπορεί να την αντέξει η χώρα... Όμως δεν μπορεί πάντα και σε όλα το εύκολο άλλοθι να είναι ότι ευθύνεται κάποιος άλλος και όχι εμείς».


Στην ερώτηση εάν συμφωνεί με τη μείωση συντάξεων που ζητά το ΔΝΤ, ο κ. Κουμουτσάκος απαντά ότι «τις συντάξεις τις συνθλίβουν η ανεργία και η μαύρη αγορά εργασίας» και προσθέτει ότι «δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα εφόσον η οικονομία περάσει σε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, έρθουν νέες επενδύσεις και δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας».



https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

No comments:

Post a Comment