Friday, April 5, 2019

κερδη των επιχειρησεων

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html
νικολαου σπυριδων δικηγοροσ
κερδη των επιχειρησεων
κερδη των επιχειρησεων

«Η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να συσχετίσουν τη σημερινή εγκληματική ενέργεια στο Εφετείο Αθηνών, με την κριτική που διατυπώνεται σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια και το δημόσιο έλεγχο, δεν είναι μόνο αποπροσανατολιστική και υποβολιμαία, είναι πρωτίστως προκλητική και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας την αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.


«Η σημερινή βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών αποτελεί επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους. Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις» αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης, που εκδόθηκε λίγη ώρα νωρίτερα.


πανια χιονιου η αλυσιδες

Την ίδια ώρα, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τόνιζε ότι οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί προσηλωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον δεν πτοούνται από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες. «Η κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί όρους και προϋποθέσεις ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τους πολίτες που προσέρχονται στα δικαστήρια της χώρας» ανέφεραν, κλείνοντας, οι δικαστές.


Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, η οποία επίσης καταδικάζει την επίθεση. Ζητά, όμως, παράλληλα από κόμματα και κυβέρνηση να πράξουν το ίδιο.





https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html

No comments:

Post a Comment