Saturday, April 13, 2019

συντριβανι σοκολατας πατρα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html
κεραμικα μαχαιρια χρηση
συντριβανι σοκολατας πατρα

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Χαρχαλάκης έκανε λόγο για τεράστια καταστροφή. Πρόσθεσε επίσης ότι οι οικισμοί Αραιοί και Μυλοπόταμος εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους και ότι δεν κινδυνεύουν.


Ο δήμαρχος Κυθήρων ανέφερε ακόμα πως η φωτιά ενώ είχε τεθεί μέχρι χθες υπό έλεγχο, το πρωί αναζωπυρώθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και σημείωσε πως η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη παρά το γεγονός ότι έχουν σπεύσει πεζοπόρα τμήματα από όλη τη χώρα, ακόμα και από την ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης.


προφορικη αφηγηση

Ο κ. Χαρχαλάκης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τόνισε πως τα εναέρια μέσα καθυστέρησαν να επιχειρήσουν στην περιοχή και κατά συνέπεια χάθηκε πολύτιμος χρόνος.


kithira copy


(Facebook)


«Πολύ δύσκολη κατάσταση, κινδύνευσαν σπίτια και άνθρωποι, καταγγέλλω δημόσια ότι αν είχαν σπεύσει τα εναέρια μέσα θα είχε λήξει το θέμα. Έρχονται δυο ελικόπτερα και δυο αεροπλάνα, αλλά χάθηκε πολύτιμος χρόνος», τόνισε ο κ. Χαρχαλάκης.


Παράλληλα, ζήτησε από ιδιώτες να βοηθήσουν στην προσπάθεια κατάσβεσης δημιουργώντας ζώνες πυρασφάλειας.


4196441


(EUROKINISSI)


Η απάντηση της Πυροσβεστικής


«Τα εναέρια μέσα δεν είναι δυνατόν να παραμένουν στο αεροδρόμιο των Κυθήρων, όπως δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού. Ο ανεφοδιασμός των αεροσκαφών δεν μπορεί να γίνει οπουδήποτε, αλλά σε διάφορα αεροδρόμια, ανάλογα με τον τύπο τους».


Αυτά τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλλίρη, με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Κυθήρων.


4196452


(EUROKINISSI)


Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν αυξηθεί. Επιχειρούν για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς 64 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 57 άτομα πεζοπόρο τμήμα.


«Ανάμεσα στις δασικές εκτάσεις υπάρχουν πολλοί οικισμοί που πρέπει να προστατευτούν, είναι μεγάλη η περίμετρος της φωτιάς και αρκετά τα μέτωπα δυτικά του νησιού» τόνισε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, προσθέτοντας ότι οι άνεμοι και το ανάγλυφο δυσκολεύουν περαιτέρω το έργο της πυροσβεστικής.


«Η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» εκτίμησε από την πλευρά του ο πυροσβέστης Τάκης Πολίτης που βρίσκεται στην περιοχή. «Είναι πολλά τα μέτωπα, η σημερινή εικόνα είναι πολύ χειρότερη από τη χθεσινή» ανέφερε δε.


4196364 1


(EUROKINISSI)


Η θέση της γγ Πολιτικής Προστασίας



συντριβανι σοκολατας πατρα
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html

No comments:

Post a Comment