Monday, April 22, 2019

ktm hellas μοντέλα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html
ktm hellas μοντέλα
Μυστήριο με την καταγγελία Κατσίκη περί εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του

Μυστήριο με την καταγγελία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη, περί εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του, στο κέντρο της Αθήνας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, στην οποία στεγάζεται το γραφείο του κ. Κατσίκη, για παρουσία ατόμων στο κτίριο που «τους φάνηκαν ύποπτα».


παγωμενο γλυκο ψυγειου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, αλλά δεν εντόπισαν ούτε άτομα, ούτε κάποια ύποπτη κίνηση γύρω από την πολυκατοικία.


ktm hellas μοντέλα

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τρεις κουκουλοφόροι «επισκέφθηκαν» το γραφείο του βουλευτή, ενώ εκείνος βρισκόταν σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής, και αφού εκτόξευσαν απειλές εναντίον του, αποχώρησαν, χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή ζημιά στο χώρο.


γωνιακο στηριγμα κουρτινας μπανιου

Στο περιστατικό αναφέρθηκε, με ανάρτησή του στο Twitter, και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνω, Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας: «Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ».


Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 27 Ιουνίου 2018

Πηγή: Cnn.gr


No comments:

Post a Comment