Monday, June 17, 2019

οικονομου πορτες

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
οικονομου πορτες

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την απόκτησή του και την Τρίτη (2/1) ανακοινώθηκε και επίσημα το deal με τους Πειραιώτες να προχωρούν στην πρώτη τους… κίνηση κατά την χειμερινή περίοδο.


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εσάν Χατζισαφί», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πρωταθλητές Ελλάδας το μεσημέρι της Τρίτης (2/1).


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html


Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Χατζισαφί! https://t.co/hpzQVNhCVV

Hajsafi signs for Olympiacos! https://t.co/HY4INZ3VqK#olympiacos #transfer #welcome #welcomeEhsan pic.twitter.com/RYNtU0HZZu


— Olympiacos FC (@olympiacos_org) January 2, 2018

Πηγή: Twitter, ΠΑΕ Ολυμπιακός


αιτηση για το φοιτητικο στεγαστικο επιδομα

«Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη»


Παράλληλα, στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Εσάν Χατζισαφί φιλοξενούνται και οι πρώτες δηλώσεις του Ιρανού άσου ως ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων. «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη, μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας! Πάμε για το 45ο!», ήταν τα λόγια του.


Το who is who του Ιρανού


Ο Εσάν Χατζισαφί (1,76μ.) γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1990 στην πόλη Κασχάν του Ιράν. Ο ίδιος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της Zob Ahan Esfahan. Στη συνέχεια «μετακόμισε» στις ακαδημίες της Sepahan. Αφού μάζεψε εμπειρίες, ο σύλλογος τον «ανέβασε» στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2011. Το 2012 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Tractor Sazi, για να επιστρέψει στη Sepahan τον Αύγουστο του 2015.




οικονομου πορτες
που παιζεται το ψυχρα και αναποδα

No comments:

Post a Comment